Koningin Iris

Grappend noemde ik mijzelf koningin van de vijven (tussen mijn tranen en gesnotter door). De ene onvoldoende na de andere stroomde binnen. Een vijf is zo’n on-getal. Zo nèt niet. Doe mij dan maar gelijk een één, dan hoef ik niet na te denken over ‘what if’ situaties. Want wat nu als ik die ene vraag niet verbeterd had, misschien had ik nu dan wel een voldoende…? Nog liever haal ik een acht. Want dat cijfer haalde ik gisteren voor mijn allerrrlaatste statistiekvak ooit. Wat?! Dus met gepaste trots sta ik mijn ‘Koningin van de vijven’ titel af. Ik heb namelijk nog meer talenten. 

You're kind of something by Natalie Dee
You’re king of something by Natalie Dee

Nieuwe potentiële titels:

  • Koningin van het lekker eten: ik schep niet graag op, tenzij het om eten gaat. Ha, ja dat bedoel ik zowel letterlijk als figuurlijk. Want ik kan best goed koken, al zeg ik het zelf. Ik ben een warboel in de keuken, maar ik maak alles met heel veel liefde. En lekker eten doe ik misschien zelfs met nòg meer liefde.
  • Koningin van het enthousiasme: ik ben zo makkelijk gelukkig te maken, laat mij een schattig konijnenfilmpje zien en ik zit dansend op mijn stoel. Zet een Taylor Swift liedje op en ik steel de (playback)show met een borstel in mijn hand.
  • Koningin van de konijntjes: heeft dit uitleg nodig?
  • Koningin van de-liedjes-op-repeat: de laatste twee dagen Taylor Swift – Blank Space. Het voelt alsof al mijn hersengolven heel gestroomlijnd en ritmisch in balans zijn als ik de hele dag hetzelfde liedje luister, klinkt dat logisch? Ik vind van wel. (Steve vindt het minder leuk.)
  • Koningin van de ongelezen boeken: mijn boekenkast staat bomvol leuke en interessante boeken, maar op de één of andere manier lees ik nooit boeken uit. Als ik op de helft ben, vind ik het vaak wel goed geweest. Er staan dus allemaal boeken met stukjes papier of paperclips als boekenlegger in mijn kast. Misschien moet ik gewoon een mini-bieb beginnen, anders is het ook zo zielig voor al die boeken.
  • Koningin in Statistiek: ik kan nog steeds niet geloven dat ik ein-de-lijk alle vier mijn statistiekvakken heb gehaald. Ik heb ze door de jaren heen tot in den treurnis herkanst, maar uiteindelijk heb ik ze allemaal met hoge cijfers afgesloten, hoe dan?! Ik kan niet analoog klokkijken, maar een covariantieanalyse uitschrijven is no biggie. Dus ehh, als iemand nog statistiekbijles nodig heeft? (Nee, niet echt hoor!)

Whoa, ik ben echt heel blij dat ik er van af ben. En dat moest ik jullie even laten weten. Groetjes!

P.S. Heb je de blogpost van vanochtend al gelezen? Ik zou het heel tof vinden als je de enquête in zou willen vullen, bedankt!

Back to Top