Landleven Magazine: onderzoek & winactie

Afgelopen zomer schreef ik al een stukje over het magazine Landleven. Mijn moeder gaf mij een extra dik bewaarnummer. Erg leuk, want ik was nog niet bekend met het magazine en zo bladerde ik er voor het eerst door. Fijne recepten, leuke tips voor mijn moestuin en DIY’s! Het bewaarnummer pronkt naast mijn kookboeken in mijn boekenkast. Hier kan je het artikel nog eens terug lezen, mocht je het destijds gemist hebben.  

landleven

Landleven Magazine

Landleven is een inspirerend magazine met als thema buitenwonen en buitenleven. Ik vind zelf de recepten die erin staan het allerleukst. Maar ook de tuintips spreken mij erg aan als beginnende (moes)tuinvrouw die tegen de nodige zaai- en oogstproblemen aanloopt. Want ook al ging het dit jaar niet van een leien dakje met mijn mini-moestuin, ik geef nog niet op! Verder vind je in elk nummer buitenwoonreportages, er-op-uit-tips en creabea doe-het-zelf-artikelen. Allerlei leuks als je een beetje geïnteresseerd bent in koken, de natuur en dieren. Het magazine bestaat uit 164 pagina’s, lekker dik dus, en verschijnt 10 keer per jaar. Naast het magazine produceert Landleven wijnen en geven ze ook boeken uit. Ook hierin staat de natuur centraal. Het ‘Landleven Seizoenen Kookboek‘ bevat klassieke recepten in een modern jasje, recepten uit het seizoen zonder al te veel poespas. Dat is denk ik ook wat ik zo leuk vind aan Landleven, het heeft zo’n natuurlijke vibe, en inderdaad, zonder al te veel poespas. Verder vind je in de online shop nog meer leuke producten; het boek ‘Wildplukken: eetbare planten‘ sprong er voor mij direct uit. Hierin lees je hoe je zelf brandnetelpesto of courgettesoep met madeliefjes maakt. Hoe leuk is dat?

Doe mee met het onderzoek & win!

De mensen achter Landleven hadden mijn blogpost over het oogstnummer gelezen en vonden het heel interessant om mijn mening en die van jullie in de reacties te lezen. Daarom willen ze graag een wat uitgebreider onderzoek doen naar wat jullie vinden van het Landleven magazine en met name de bijbehorende website. Dat is handig, want dan kunnen ze hier en daar wat verbeteren zodat het ook de jongere doelgroep (wij!) meer aanspreekt. Win-win, dacht ik zo.

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek. Het invullen van de enquête duurt slechts een paar minuten. Extra leuk: onder alle deelnemers worden vijf proefabonnementen verloot! Iedereen mag meedoen aan het onderzoek, ook als je Landleven nog niet kende. Alvast bedankt!

Doe je ook mee?

Deze blogpost is in samenwerking met Landleven geschreven.

Back to Top