3x kookfilmpjes

Stiekem droom ik van mijn eigen Youtube-kanaal waar ik allemaal lekker eten maak in een mooie keuken met de beste belichting en een luxe camera. Later als ik groot ben. Deze drie Youtubers zijn in ieder geval inspirerende voorbeelden:

1. Deliciously Ella – Christmas Special

Als ik nog niet met Steve zou trouwen, dan zou ik Ella ten huwelijk vragen. Ik vind haar zó leuk! In dit filmpje (van vorig jaar) bereidt ze een heel kerstmaal. Ik kreeg er direct honger van. Dit jaar ga ik voor het eerst Kerst thuis vieren, nu vind ik Kerstmis niet zo bijzonder (ik vier toch ook geen suikerfeest, waarom zou ik wel de verjaardag van jezus vieren?! Raar!) maar koken vind ik wel heel leuk! Dus ik ga voor mijn moeder, zusje en Steve een vegetarisch kerstmaal koken, en daar kan ik wel wat inspiratie voor gebruiken. Het hele Youtube-kanaal van Delicously Ella is trouwens superleuk, het is jammer dat ze niet zo vaak nieuwe filmpjes upload. Maar haar blog is ook héél leuk om te volgen.

2. Green Kitchen Stories – Rhubarb Upside-Down Yoghurt Cake

Ik houd niet eens van rabarber, dus waarschijnlijk ga ik dit recept nooit maken. Maar de filmpjes op het Youtube-kanaal van Green Kitchen Stories zijn altijd zo ultiem zen. Zulke mooie ingrediënten, potten en pannen en beelden. Ik word er altijd een beetje jaloers van als ik kijk naar mijn warboel in de keuken. Misschien vind ik het daarom ook zo fijn om kookfilmpjes te kijken van mensen die alles onder controle hebben.

3. SORTED Food – Stained Glass Decorations

Ik heb ze al vaker genoemd op mijn blog, maar het Youtube-kanaal van SORTED Food blijft fantastisch. Er is niets zen-eco-veggie-raw aan, maar wel heel leuk en grappig om te kijken. In dit filmpje laten ze zien hoe je koekjesversiersels voor je kerstboom maakt. Als het goed is krijgen wij vandaag ook een kerstboom, whaa, dat heb ik al jaren niet meer gehad! Steve is helemaal in to Kerstmis, zijn ogen beginnen al te glinsteren als je er over begint, dus hij mag alle Kerstmis-dingen regelen hier in huis. Mijn boom zou er zoals deze hysterische kerstboom van Hare Maristeit uitzien, maar Steve wil graag een traditionele kerstboom met rode kerstballen. Ik vind het allemaal prima.

Wie is jouw favo food youtuber? (De mijne is Delicously Ella, viel dat al op?)

Back to Top