10 dingen die ik écht niet snap

De wereld om mij heen is soms één groot raadsel voor mij.

natalie dee
Rollin by Natalie Dee

10 dingen die ik echt niet snap:

  • Dat er zóveel schattige honden in het asiel zitten. Steve en ik zijn voorzichtig aan het rondkijken voor een lief hondje (geen windhond helaas, stom). Ik zie honderden schattige hondjes opzoek naar een nieuw thuis voorbij komen. Ik wil ze allemaal!
  • Dat Steve windhonden niet schattig vindt.
  • Lord of the Rings.
  • Waarom het met de techniek van tegenwoordig nog steeds niet mogelijk is om een lekkere, vette pizza te ontwikkelen waar je niet dik van wordt.
  • Dat Albert Heijn konijnenvlees verkoopt in de kerstperiode. En dat mensen dat daadwerkelijk kopen. Bunny von D en ik moeten huilen.
  • Waarom ik psychologie studeer en niet een awesome creatieve artsyfartsy studie doe waarbij ik niet honderd boeken hoef te lezen.
  • Al die drukke kruispunten waarbij fietsers tegelijk oversteken met allemaal auto’s, hoe kan het dat niet iedereen steeds tegen elkaar aan botst als er van alle kanten tegelijk wordt overgestoken?! (Don’t worry, ik ben niet van plan om ooit op rijles te gaan.)
  • Waarom ik altijd heel nodig moet plassen als ik net lekker in bed lig.
  • Vochtig toiletpapier.
  • En nu we het toch over toiletpapier hebben, ik zag gisteren toiletpapier ‘verrijkt met een vleugje amandelmelk en de zachte geur van amandelbloesem’ bij de supermarkt. Hoe dan? Waarom!? Doe eens normaal.

Waar verwonder jij je over?

Back to Top