Dit vind ik nou echt stom

Nee, maar écht.

stom

 • Vuurwerk. Serieus, het lijkt alsof we in een oorlogsgebied wonen. Niet. Normaal.
 • Zwerfkatten die poepen op het dekentje dat we buiten hebben gelegd zodat ze het niet koud krijgen. Het is een bedje, lieve katten, geen wc!
 • Deadlines die steeds dichterbij komen. Gelukkig had ik mijzelf voorgenomen om dit blok met alles op tijd te beginnen. Euh. Ojee..
 • Nare reacties waar ik nog steeds gefrustreerd om kan worden. En dan vooral het laatste vind ik stom. Want als je nare reacties krijgt, heb je het toch wel gemaakt als blogger. Nu alleen nog zorgen dat ik mij er niets van aantrek. (Wie heeft de ultieme tip?)
 • Dat roken zo ongezond is. Als er geurloze, gezonde sigaretten worden uitgevonden, ben ik de eerste die naar de winkel rent. En ik vind het stom dat ik daar zo over denk terwijl ik al ruim anderhalf jaar ben gestopt.
 • Dat ik niet durf te fietsen.
 • Wenkbrauwen epileren. Sowieso alles dat met ontharen te maken heeft, wat een gedoe. Het voelt ook zo zinloos omdat het toch wel weer terug groeit. De helft van de tijd loop ik er dus bij als een holbewoner. (“Iewww” nee dat valt wel mee, ik kan het hebben hoor.)
 • Mensen die altijd zeuren, maar er niets aan doen om iets te veranderen.
 • Dat Bunny von D niet bij ons in bed kan slapen.
 • Mijn blogdip. Normaal genereren mijn hersenen 100 nieuwe ideeën per seconde. Nu zit er vooral blubber in mijn hoofd. Dus vergeef mij als er soms niets online komt. Ter illustratie: ik doe al anderhalf uur over deze blogpost van net geen 300 woorden. Stom!

Wat trouwens wél leuk is, is dat ik nog een hele week kerstvakantie heb, vanavond uiteten ga én dat Steve zijn baard laat groeien. Vind ik mooi. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

77 reacties op “Dit vind ik nou echt stom

 1. Jaaa. Stom, stommer, stomst. Alles. Maar hoezo niet durven fietsen?
  Ik ben blij dat iemand anders nou ook eens hardop durft te zeggen dat je niet al je ‘beharing’ weg hoeft te snoeien.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   De stad is zo chaotisch en druk! Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje en daar durfde ik wel gewoon te fietsen. Ik fietste elke dag 10 kilometer naar mijn middelbare school zelfs. Maar daar volg je gewoon één lang fietspad. Hier zijn overal drukke kruispunten, stoplichten, rotondes, ojee! Ik heb dan helemaal geen overzicht en zie allemaal dingen over het hoofd, levensgevaarlijk 😉

   | Reageer op deze reactie
 2. Lisa schreef:

  Haha, ben het met de meeste punten met je eens! Behalve dat er in deze buurt niet zoveel zwerfkatten rondlopen en dat ik nooit heb gerookt… De ultieme tip heb ik niet, want ik kan ook slecht met nare reacties omgaan. Maar je blog is hartstikke leuk! Ik volg je nu ongeveer een half jaar, en check je blog elke dag. Fijn 2015! 🙂

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Ah thanks Lisa 😀 Ik hoop maar dat het uiteindelijk gaat wennen. Een mooi doel voor 2015!

   | Reageer op deze reactie
 3. Esther schreef:

  Oh, wat jammer dat je niet durft te fietsen. Nooit te oud om te leren?

  Leuke foto en mooie lippenstift trouwens!

  | Reageer op deze reactie
 4. Rosie schreef:

  Team Holbewoner! Ik weet wat je bedoelt. En ik dacht dat 2014 “year of the bush” ging zijn. Volgend jaar beter!

  | Reageer op deze reactie
 5. Stella schreef:

  Dit soort blogposts vind ik best wel een verademing. Lekker even zeuren! Veel leuker dan die haast dwangmatige blijheid (DANKBAARHEID! LICHTPUNTJES! 100 REDENEN OM CONSTANT VERPLICHT VROLIJK TE ZIJN!) die je veel ziet op andere blogs.

  | Reageer op deze reactie
  1. iris schreef:

   Hahaha ik snap helemaal wat je bedoelt. Daar kan ik mij ook wel eens aan ergeren inderdaad. Ik heb niets tegen positiviteit hoor, juist niet! Maar negatieve dingen horen nu eenmaal óók bij het leven. Het zijn niet altijd lichtpuntjes, dankbaarheid en glitter-eenhoorns, helaas :p

   | Reageer op deze reactie
 6. Saar schreef:

  Wat ik nou stom vind is dat ik minstens vijf minuten zat te zoeken naar het reageervakje terwijl het echt niet zo moeilijk te vinden is!
  Akkoord trouwens wat betreft vuurwerk en epileren. Ik doe dat soort dingen gewoon niet in de winter 😛 niemand die het ziet!

  | Reageer op deze reactie
 7. Megan schreef:

  Wauw! Welke lipstick in welke kleur is dat die je hier draagt?

  | Reageer op deze reactie
Back to Top