Dit vind ik nou echt stom

Nee, maar écht.

stom

  • Vuurwerk. Serieus, het lijkt alsof we in een oorlogsgebied wonen. Niet. Normaal.
  • Zwerfkatten die poepen op het dekentje dat we buiten hebben gelegd zodat ze het niet koud krijgen. Het is een bedje, lieve katten, geen wc!
  • Deadlines die steeds dichterbij komen. Gelukkig had ik mijzelf voorgenomen om dit blok met alles op tijd te beginnen. Euh. Ojee..
  • Nare reacties waar ik nog steeds gefrustreerd om kan worden. En dan vooral het laatste vind ik stom. Want als je nare reacties krijgt, heb je het toch wel gemaakt als blogger. Nu alleen nog zorgen dat ik mij er niets van aantrek. (Wie heeft de ultieme tip?)
  • Dat roken zo ongezond is. Als er geurloze, gezonde sigaretten worden uitgevonden, ben ik de eerste die naar de winkel rent. En ik vind het stom dat ik daar zo over denk terwijl ik al ruim anderhalf jaar ben gestopt.
  • Dat ik niet durf te fietsen.
  • Wenkbrauwen epileren. Sowieso alles dat met ontharen te maken heeft, wat een gedoe. Het voelt ook zo zinloos omdat het toch wel weer terug groeit. De helft van de tijd loop ik er dus bij als een holbewoner. (“Iewww” nee dat valt wel mee, ik kan het hebben hoor.)
  • Mensen die altijd zeuren, maar er niets aan doen om iets te veranderen.
  • Dat Bunny von D niet bij ons in bed kan slapen.
  • Mijn blogdip. Normaal genereren mijn hersenen 100 nieuwe ideeën per seconde. Nu zit er vooral blubber in mijn hoofd. Dus vergeef mij als er soms niets online komt. Ter illustratie: ik doe al anderhalf uur over deze blogpost van net geen 300 woorden. Stom!

Wat trouwens wél leuk is, is dat ik nog een hele week kerstvakantie heb, vanavond uiteten ga én dat Steve zijn baard laat groeien. Vind ik mooi. 

Back to Top