Ik wil dit allemaal

Jullie geloven nooit meer dat ik een stuk minder materialistisch ben geworden hè? Nou, het was eerst nog veel erger hoor. Ik houd nu gewoon alleen nog van extra mooie dingen en koop niet zoveel onzin meer. Dit vind ik extra mooie dingen:

wishlist collage

  1. De tas Dirty Harry van O My Bag Dit is voor mij een echte designer bag die hoog op mijn verlanglijstje staat. Ik heb alleen van die goedkope stoffen tassen, die ik met veel plezier gebruik hoor, maar ooit wil ik een echte tas, en dan wordt het deze. De tassen van O My Bag zijn van milieuvriendelijk gelooid leer. Het leer komt van koeien in India die een natuurlijke dood zijn gestorven. Heel mooi merk!
  2. De col Paula van Granny’s Finest Bunny von D heeft een gekke fetisj voor mijn sjaal ontwikkeld, ze likt het ding non stop (filmpje!) en gaat er in liggen alsof het een mandje is. Het wordt tijd voor een nieuwe. De sjaals van Granny’s Finest worden door echte omaatjes gebreid, tof hè? Hier kan je meer over het verhaal achter dit merk lezen, héél gaaf.
  3. Een grote KeepCup – Ik ben hartstikke blij met mijn KeepCup hoor, maar binnen een paar slokken heb ik mijn thee op. Ik heb een grotere nodig!
  4. De film Interstellar Is ‘ie al bijna uit op DVD? Ik wil hem zó graag zien! Ik hoor er veel positieve dingen over dus ik ben enorm benieuwd.
  5. Een nieuw donker vloerkleed – zodat het niet opvalt als Bunny von D de boel weer vies maakt. Of als ik per ongeluk knoei met wijn of knoflooksaus, maar ik geef gewoon mijn onschuldige konijn op de kop, erg hè? Ik hoop nog steeds dat ik een keer een megamooi vloerkleed zoals nummertje 5 in de kringloop kan vinden voor een mooi prijsje
  6. Een boek over mindfulness – Ik heb vaak niet eens genoeg concentratie om de beschrijving op de achterkant van een boek helemaal te lezen, laat staan de gehele inhoud van het boek. Een beetje mindfulness kan ik wel gebruiken. Gelukkig bestaat er ook een ADHD-versie.

En ik wil ook graag allemaal voldoendes voor mijn tentamens en verslagen volgende week (volgende week al?! oh god, aaahh klein paniekmomentje hier) dus er zullen hier wat minder blogposts verschijnen als het goed is.

Back to Top