Recept: Pizza!

Echt goed pizzadeeg maken was mij nog nooit gelukt. Iemand gaf eens de tip om het zelfgemaakte deeg op een pizzabakplaat in de oven te schuiven. Dan wordt de bodem lekker crispy. En ja hoor! Superlekker! Ik schreef voor HEMA een blogpost over het zelf maken van een pizza from scratch waarbij ik hun pizzabakplaat gebruikte.

recept basis pizza

Recept

Ik maakte een hele simpele pizza met tomatensaus, plakjes tomaat, geraspte kaas en oregano. Maar je kan natuurlijk alle toppings van de hele wereld gebruiken. De zuurkoolpizza is mijn favoriet. Met een crème fraîche in plaats van tomatensaus en de zuurkool op deze manier bereid. Of gewoon een hele simpele pizza met heel veel champignons, die doet het ook altijd goed. Zoals je misschien weet heb ik lang in een pizzeria gewerkt, ik ben daar zo pizza-moe van geworden dat ik het jaren niet meer met plezier kon eten. Gelukkig heeft Steve mij van mijn pizzatrauma’s af geholpen. Hij vindt pizza namelijk het allerlekkerste van de hele wereld en het liefst eet hij het elke dag. Gelukkig kunnen we nu makkelijk zelf pizza’s maken in plaats van dat we ze steeds moeten laten bezorgen. Dat is ook veel leuker!

Om een lang verhaal kort te maken, mijn blogpost voor HEMA inclusief het recept dat ik gebruikte voor de pizza vind je hier! Eet smakelijk geel_hartje

hema pizza bakplaat

Wat zijn jouw favo pizzatoppings? Want ik ben inmiddels een beetje uitgekeken op mijn zuurkoolpizza en ik wil niet weer pizza-moe worden dus ik moet snel weer iets nieuws proberen!

Back to Top