Dit deed ik gisteren allemaal

Als ik door mijn Instagramfoto’s scroll lijkt mijn leven zo fabulous. Nu is mijn leven ook best wel leuk hoor. Maar niet zo mooi neergezet als op Instagram. Ik maakte een plog. (Met veel pijn en moeite, óveral foto’s van maken en als je dan ’s avonds lekker wil slapen moet je die hele blog, eh plog, nog in elkaar zetten. Nee, niet voor herhaling vatbaar.)

plog

just woke up like this

Gooeeedemorgen! Het is half 9. Ik word tegenwoordig uit mijzelf heel vroeg wakker. Steve niet, maar ik moest heel hard niezen en toen was hij ook wakker. #wokeuplikethis #nomakeupberg afwas

Koffie! Je vindt het koffieapparaat achter de berg afwas die daar standaard staat. Van de moeder van Steve kreeg ik een bordje met de tekst “A clean kitchen is a sign of a wasted life”, ze kent mij te goed.hongerige nijnie

Daarna is het lievelingsmoment van mijn dag, namelijk Bunny von D ontbijt op bed brengen. Dan rent ze hysterisch rondjes en is ze héél blij. Veel beter kan je dag niet beginnen.koffieee

Ondertussen ga ik gewoon weer in bed liggen, want het huis is koud. En ik ben trots op mijzelf dat ik tot nu toe nog alles heb vast weten te leggen op foto. Steve snapt er niets van. Ik zeg dat het voor een plog is. Volgens mij snapt hij het nog steeds niet zo goed. Het is ook nog vroeg.to do lijstje

Ik begin maar meteen met dingen te regelen, belangrijke mailtjes te beantwoorden, reageren op comments en het maken van een to do lijstje. Ik heb de grootste hekel aan vooruitdenken en plannen, maar met de to do lijstjes van Team Confetti wordt het al een stuk leuker.badkamer

Douchen met Meneer Eendje. In Groene Tip #10 schreef ik over mijn voornemen om korter te douchen. Sinds er een timer voor mijn neus hangt gaat dat hartstikke goed!ootd

Al mijn leuke kleren zitten in de was, zoals altijd lijkt het wel, maar na lang zoeken vind ik mijn superleuke jurkje van Miss Green + bamboe legging en konijnensokken. #OOTDplantjes

Plantjes water geven met mijn roze konijnengieter. Moet ook gebeuren. Bij de Albert Heijn krijg je nu bij elke 15 euro een schattig klein moestuinpotje. Dat zijn die twee vierkante bakjes vooraan. De ene is veldsla en de andere pluksla. Superleuk!ontbijt

Ik ontbijt met een vitamine D pilletje, nog meer koffie, een boterham met baba ganoush en stukjes paprika. En een Alpro toetje. Want waarom zou je de dag afsluiten met een toetje als je er ook gewoon mee kan beginnen? Precies.vitatas

Joepie, ik kon eindelijk de Vitatas ophalen die ik had besteld. Daar keek ik al de hele tijd naar uit, ik ben makkelijk gelukkig te maken. Ik hoefde mijn naam niet eens door te geven, want de Ekoplaza-meneer herkende mij van mijn blog. Ben ik nu officieel een Bekende Enschedeër? inhoud vitatas

What’s in my bag Vitatas-style. Regenboogwortels, broccoli, sla, uien, rode kool en een zakje Italiaanse groenten. Allemaal biologisch en maar 10 euro! Ik had hem nu voor één keer besteld, maar ik denk dat ik er een abonnement op ga nemen uiteindelijk.worteltje

Bunny von D is ook fan van de regenboogwortels.bloggen

Inmiddels is het al 1 uur geweest, huh, hoe dan? Ik sluit mijzelf snel op in mijn kantoortje en ik ga blogs schrijven. salmiaklollys..terwijl ik veel te veel salmiaklolly’s eet. Zo. Lekker. Ik zou er elke dag wel honderd kunnen eten.
konijntje

Ondertussen heeft Bunny von D een hyperactieve bui. Dan springt ze op haar konijnenhok, probeert ze in de vensterbank te klimmen, rent ze rondjes en probeert ze stiekem de bank op te eten als je even niet oplet. Op de foto hierboven probeert ze extra onschuldig te kijken.harold

Hey Harold! Harold is onze tuinkat. Hij slaapt op onze tuinkussens. Wat eerst wel schattig was, tot hij onze tuin als wc ging gebruiken. Nu vind ik Harold niet zo lief meer. Bunny von D is het met mij eens, ze is hééél bang als hij dichtbij het raam komt. kliekjes

Dit is de vegan sheperd’s pie die we gisteren maakten. Er was nog veel van over dus dat werd onze lunch. Conclusie: de volgende dag is het nòg lekkerder. Ik denk dat dit mijn nieuwe lievelingseten is.happy family

Steve eet ook mee want die is vandaag ook thuis. Happy family, yes! We kijken Fringe. En ik drink heel veel kaneelthee met honing want dat is mijn nieuwe lievelings.kantoortje

Ik wil alleen nog maar op de bank liggen want ik ben moeee, maar ik moet nog wat blogdingen regelen en heen en weer mailen en ik word er helemaal gaar van. Mijn kantoortje is wel heel leuk. En ik houd van mijn nieuwe bureaustoel die veel te duur was maar zó lekker zit.avondeten maken

Als het 6 uur is vind ik het wel weer mooi geweest (joh, het lijkt net echt alsof ik een drukke kantoorbaan heb! Jammer dat het niet zo goed verdient als een echte kantoorbaan) en begin ik aan het avondeten. Mooi schoon is het aanrecht ineens hè? Met dank aan Steve. We eten vegaburgers gemaakt van zwarte bonen en geroosterde regenboogwortels.nijnieNa het eten wil ik alleen nog maar wijn drinken, Bunny von D aaien en een film kijken, dus dat doe ik ook. We kijken Birdman en snappen niet wat er zo goed aan zou moeten zijn. Ik val bijna in slaap. Als ik denk dat de film ein-de-lijk is afgelopen duurt ‘ie nog 20 minuten. #ellende

En nu ga ik heel snel slapen want morgen (vandaag dus, wanneer jullie dit lezen) moet ik vroeg opstaan voor een interview voor het magazine van mijn universiteit. Leuk! En dan gewoon weer een dag die waarschijnlijk weer in het teken zal staan van eten, bloggen en Bunny von D aaien. Fijne dag vandaag! En ik hoop dat jullie deze plog niet heel leuk vonden want ik doe dit dus noooit meer.

Back to Top