De enige echte Team Confetti feel good box

Nouja, niet de enige. Maar dat klonk zo lekker theatraal. Dit is namelijk de tweede Feel Good Box van Team Confetti die is uitgebracht. En de derde komt er ook al aan, in april! Ik houd van samengestelde boxen en het bijbehorende kerstpakket-effect. Ik word zelfs al blij als ik een simpele groentetas bij Ekoplaza ophaal. Dan is zo’n Team Confetti feel good box helemaal een feestje. 
team confetti feel good box papier

Magic

De feel good boxen van Team Confetti zijn limited edition verrassingsdozen. De eerste feel good box van Team Confetti had als thema Suprise!. Misschien heb je hem destijds wel op Instagram bij mij voorbij zien komen. Wat een fijne spulletjes zaten daar in! Onder andere die mooie to do list waar ik altijd vragen over krijg, die is dus van Team Confetti. (Die tegenwoordig ook los te koop is of hier gratis te downloaden als printable.) Ik kan je vertellen dat de tweede feel good box nòg leuker dan de vorige is. Alleen het openen van de doos is al een feestje. Alles zit in mooi papier ingepakt, zo leuk allemaal! Ik ben echt een sucker voor mooi cadeaupapier, ik bewaar altijd alles netjes zodat ik het later zelf weer kan gebruiken om cadeautjes mee in te pakken. Ik maakte foto’s terwijl ik alles opende. Kijkt u maar mee:

team confetti feel good box inhoud team confetti feel good box snoepje team confetti feel good box quote team confetti feel good box bunny broche team confetti feel good box rietjes

Favorieten

Oeh, mooi allemaal hè? Mijn ultieme favoriet is natuurlijk het konijnenspeldje dat ik als crazy bunny lady met trots draag. Wat ook superleuk is, is de verrassing in het grote pakje. Een echte unicorn-tas! De tas is extra mooi want aan de binnenkant vind je een Fair Trade label. Daar heeft Olga, de powervrouw achter Team Confetti, extra veel moeite voor gedaan. In het DIY-pakje zat een glitterdraad en leuke papierenrondjes, hier kan je een slinger van maken. Deze hangt inmiddels al in onze woonkamer.

unicorn tas fair trade label diy slinger

De volgende feel good box

Deze box is inmiddels uitverkocht, maar in april komt er weer een nieuwe Team Confetti feel good box met een nieuw thema. Van te voren weet je niet wat de inhoud is, dat maakt het een extra leuke verrassing. Maar je weet in ieder geval zeker dat de spulletjes in de box met heel veel zorg en liefde zijn ontworpen door Olga. Om op de hoogte te blijven over de box, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze optie vind je in de rechterkolom van de Team Confetti blog. En de Team Confetti blog moeten jullie allemaal bekijken en volgen want ik gun lieve Olga (en haar vriend Tom en hun twee katten Mo & Tetkees) al het succes van de hele wereld.

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf superleuke blog zijn opgestuurd.
Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top