9 x vaste zepen met verschillende toepassingen

Ik moet toegeven dat toen ik op de groene tour ging, ik in eerste instantie nog niet echt weg was van vaste zepen. Maar omdat het veel milieuvriendelijker is omdat ze geen plastic fles als verpakking nodig hebben en daarnaast veeel langer meegaan, moest ik het toch maar eens proberen. En sindsdien gebruik ik juist erg graag vaste zepen. Er zijn ook zo veel leuke zeepjes beschikbaar! Voor veel verschillende toepassingen, denk aan gezichtszeep, haarzeep maar ook scheerzeep. Ik heb er negen op een rijtje gezet:

9 x vaste zepen

De vaste zepen zijn te koop bij:

  1. Fresh Farmacy – Een gezichtszeep met kalmerende en ontstekingsremmende werking. Die erg fijn is trouwens, in 2015 schreef ik er een review over! (€8,95)
  2. Jungle conditioner – Ook conditioners zijn er te koop in vaste vorm, deze van Lush is er speciaal voor om je haar te voeden zonder het zwaar te maken (€9,95)
  3. Huishoudzeep – Met deze zeep haal je vlekken uit textiel, het citroenzeepje werkt vooral goed tegen vetvlekken (€1,95)
  4. Scrubee – Niet een echt zeepje, maar een body butter in vaste vorm met scrubbende werking. Dit leuke bijtje komt uit de Moederdag-lijn van Lush (€10,95)
  5. Soap Flakes – Kijk even hoe goed dit bedacht is! Het is qua gebruik net een dispenser voor vloeibare handzeep, alleen dan raspt het een vast zeepje (€149,-)
  6. Zeephouder – Mocht je die dispenser wat aan de dure kant vinden, dan verkoopt Dille & Kamille een goedkoper alternatief. Namelijk een houder met zeepbol, ze verkopen ook losse zeepbollen voor als ‘ie op is (€29,95)
  7. Travel soap – Ga je op reis en wil je zo min mogelijk meenemen? Dit 3-in-1 zeepje van Babongo gebruik je als normale zeep, shampoo én deo (€8,75)
  8. Kruidenzeep – De zepen van Werfzeep zie ik óveral voorbij komen, ik moet ze zelf ook snel proberen. Ze verkopen naast ‘normale’ zepen ook een vaste shampoo, schoonmaakzeep en scheerzeep, in de collage zie je hun kruidenzeep (€5,75)
  9. Shaving soap – Deze scheerzeep van Babongo gebruik ik zelf ook, de zeep bevat eucalyptus en is heel zacht voor je huid (€8,75)
vaste zepen van Lush
Fresh Farmacy van Lush <3 (nr. 1 in de collage)

Vaste zepen zijn weer helemaal hip! Heb jij al vaste zeepjes in je badkamer liggen? (Of liever daar buiten eigenlijk, anders worden ze zo zompig!)

Back to Top