Tip: Mason jars bij HEMA

Ik blijf het zo leuk vinden om met HEMA samen te werken! Na het eerste half jaar gaat de blog gewoon vrolijk door, nu met tien bloggers. En van dat HEMA-clubje ben ik nog steeds een trots lid, yay! Mijn nieuwste blogpost voor de HEMA blog is eergisteren online gekomen. Ik schreef een stukje over salades en maakte een snelle ‘salad in a jar’ met de glazen potten die HEMA sinds kort verkoopt.

hema mason jars

Mason jars

Anders dan de ‘echte’ Ball mason jars, bestaat de deksel van deze glazen potten uit één geheel. Ik heb het idee dat er daarom meer lekgevaar is, dus misschien niet handig om je smoothie in mee te nemen. Maar daarom zijn ze natuurlijk nog steeds wel goed te gebruiken als voorraadpotten of voor andere leuke dingen. Pinterest staat in ieder geval vòl met de meest creatieve ideeën. Denk aan kruidenpotjes, lampen, opbergsystemen, mini-tuintjes.. Ik maakte er in ieder geval een ‘salad in a jar’ mee, in mijn blogpost lees je er meer over. Oh, en Bunny von D komt ook weer even voorbij, want die houdt ook wel van een salade natuurlijk.

Je kan mijn blogpost voor HEMA hier lezen.

En hier vind je al mijn blogposts die ik tot nu toe heb geschreven op de HEMA blog.

hema olijfolie

salad in a jar

hema mason jar

linzensalade met radijs

Back to Top