De Unsuccessful Adulting Tag

De enige echte Vera & Suz (van VERSUS A) tagden mij om de Unsuccessful Adulting Tag in te vullen. Dat vind ik superleuk want Suz en ik zijn eigenlijk gewoon op geen enkele manier hetzelfde, behalve dat we allebei van konijnen houden. Onze antwoorden lijken dus ook totaal niet op elkaar. Ik ben namelijk heel gecontroleerd en goed georganiseerd. Ha grapje, als trouwe bloglezer snap je natuurlijk wel dat deze tag op mijn lijf staat geschreven. Want als ik ergens onsuccesvol in ben, dan is het wel in volwassen zijn. De tag is trouwens geïnspireerd op de #unsuccessfuladulting hashtag die in het leven werd geroepen door The Self Help Hipster (zij is superleuk, bekijk haar blog maar). 

unsuccesful adult

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
’s Avonds eet ik altijd wel ‘volwassen’, omdat ik het leuk vind om te koken. Maar qua ontbijt heb ik meestal niets in huis omdat ik dat dan weer vergeet te kopen. Dus het komt regelmatig voor dat mijn ontbijt uit koekjes bestaat. Mijn ontbijt van vandaag bestond uit twee koppen koffie en een salmiak-lolly.

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Nooit! Of ik moet ziek zijn, maar gelukkig ben ik vrijwel nooit ziek.

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Waarschijnlijk iets sufs op Netflix. Als mijn hoofd proppie-vol zit vind ik het superleuk om kinderfilms te kijken, want daar hoef je niet zo bij na te denken. Wel van die leuke, rustige films dan hè. Niet van dat hysterische Spongebob gedoe, alsjeblieft zeg.

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Na lang nadenken bedenk ik mij nu dat ik ruim een uur geleden tegen Steve zei dat ik nog tien minuutjes met deze blogpost bezig ging en dan naar beneden zou komen zodat we een film kunnen kijken. Oeps. Gelukkig is hij het wel van mij gewend.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Jazeker. Als ik ’s ochtends koffie wil drinken en de koffie of sojamelk is op dan ga ik echt niet eerst helemaal douchen en aankleden. Ik doe een lange jas aan en het valt niet eens op.

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
Ik liet vanochtend een potje sambal op de grond kapot vallen en het ligt nu nog steeds in de bijkeuken. Morgen waarschijnlijk ook nog. Ik voel de behoefte eigenlijk ook niet zo om het op te ruimen. Dat is niet per se ranzig, maar in sommige situaties kan het best uit de hand lopen dat het ranzig wordt. Ik zal jullie de details besparen. Update: Steve heeft het potje sambal opgeruimd.

sambal
Ik nam nog wel de moeite om er een foto van te maken zoals je ziet.

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Die heb ik toevallig laatst uitgezocht! Mijn kledingkast was één grote ravage en ik heb toen veel dingen naar de kringloop gedaan. Dus ik geloof dat ik op dit moment alleen maar sok-stelletjes in mijn kast heb liggen. Ik ben zo blij dat er eindelijk een vraag tussen zit waar ik een successful adulting antwoord op kan geven.

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Er bestaan geen lelijke emoji’s! Ik gebruik ze het liefst allemaal, door elkaar, ook wanneer ze helemaal niet van toepassing zijn. Ik houd van emoji’s. Mijn favorieten zijn: het grijze konijn, de oma met het knotje, die extreem blije, de twee kleine roze hartjes, het groene hartje, de huilen-van-het-lachen-emoji en natuurlijk het glaasje wijn.

emoji
Emoji’s! Dit zijn mijn favorieten.

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?
Ik heb alle delen van Star Wars op DVD.

10. Wanneer is voor het laatst het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Niet om op te scheppen ofzo hoor (ha ja eigenlijk wel) maar mijn eten mislukt eigenlijk nooit. Ik kan mij ook niet herinneren wanneer het voor het laatst was dat mijn eten was mislukt. Waarschijnlijk toen ik koekjes wilde bakken in de combi-magnetron en ik per ongeluk de boel op de magnetron-stand had gezet. Dat stinkt heel erg.

11. Welke tic komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Ik heb een paar gekke tics en alleen Steve kent die dus die ga ik hier lekker niet delen. Want ik weet nu al hoe dat dan de volgende keer gaat als ik me ongemakkelijk voel. ‘Oh Iris je doet dat ene dingetje wat je op je blog schreef! Voel je je nu ongemakkelijk?’ en dan wordt alles nog tien keer meer ongemakkelijk. Nee, ga ik niet doen.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Ik vind het heel erg om toe te geven, maar ik doe dat eigenlijk met alle rekeningen. En op een gegeven moment krijg je dan enveloppen waar met koeienletters AANMANING op staat, en dan word ik er weer aan herinnerd wat voor een unsuccessful adult ik ben. Al moet ik zeggen dat het de laatste twee jaar al wel minder erg is geworden hoor. Voordat jullie je allemaal zorgen gaan maken. Ik heb vooral een hekel aan rekeningen waar ik een kwijtschelding voor kan regelen, zoals de gemeentelijke belastingen. Want dan moet ik allemaal papieren bij elkaar zoeken en dat ligt natuurlijk overal en nergens door het huis verspreid. Op een gegeven moment denk ik dan dat ik het maar liever gewoon betaal omdat dat minder moeite is. En dan voel ik me weer zo lui. Ik heb eigenlijk gewoon een 24/7 life coach nodig, kan ik nu wel concluderen na het invullen van deze tag.

Hé maar ik heb weer andere talenten.

Heb ik nu de award voor meest unsuccessful adult gewonnen? Please, vertel mij dat jullie ook dit soort dingen doen. 

Back to Top