Verjaardagscadeautjes!

Vorige week was ik jarig en ondanks dat ik het niet uitbundig heb gevierd, kreeg ik wel fijne cadeaus. Ik ben helemaal niet zo materialistisch ingesteld en ik kan nooit echt iets bedenken voor op mijn verjaardagsverlanglijstje. Want wat moet je vragen als je alles al hebt? Gelukkig kreeg ik de leukste praktische cadeautjes waar ik superblij mee ben! En die ga ik nu met al mijn enthousiasme showen aan jullie. (Mocht je een auto of gouden horloge a la Sweet Sixteen verwachten, dan wordt deze blogpost waarschijnlijk één grote anti-climax voor je, dan weet je dat alvast.)

worteltaart

Kelder

Een Pinterestwaardige kelder

Het is doodzonde dat ik geen voor-foto’s heb, want onze kelder was echt een doorn in mijn oog. Het was eigenlijk gewoon een stoffig gat dat volgestopt was met oud papier. De muren hadden een vies-geel kleurtje, er hing een oude kapstok in van de vorige bewoners dat dienst deed als plankje en het stoffige lampje deed het niet. Toen Steve vroeg wat ik voor mijn verjaardag wilde, moest ik even nadenken, maar toen bedacht ik het ultieme cadeau: een Pinterestwaardige kelder. En dat is hem gelukt hoor! Ik ben er zóóó blij mee. Hij heeft alles mooi wit geverfd, stevige planken geïnstalleerd en het lampje gefixt. Er komen nog wat handige dingen in, zoals haken om pannen aan op te hangen en een klein stellingkastje voor onderin de kelder, maar ik ben nu al een tevreden huisvrouw. Ik heb al helemaal zin om een Makro-pasje aan te vragen, een shitload aan eten in bulk in te kopen en in glazen potten te doen. Dan ga ik alles heel mooi inrichten en in de zomervakantie (nog heel even!) kan ik dan lekker koken en leuke recepten bedenken.

regenton

Een regenton

Ik wilde al een tijdje een regenton voor in de tuin, maar op de één of andere manier was ik dat een beetje vergeten. Gelukkig had mijn moeder dat wel onthouden en kwam ze vorige week met een ontzettend groot cadeau aanzetten. Jippie, een echte regenton! Hij moet nog geïnstalleerd worden aan het afdakje in onze tuin en dan mag het wat mij betreft heel hard gaan regenen. De regenton is van het merk Be Green en hij is speciaal gemaakt voor kleine tuintjes en balkons. Er kan 100 liter in, schattig hè? Gelukkig heb ik ook maar een klein moestuintje. Op de foto hierboven zie je links trouwens tuinkat Harold en rechts onze kerstboom van afgelopen winter die we in de tuin hebben geplant en die het gewoon nog steeds doet.

caran dache pen

Een pen

Van mijn zusje kreeg ik deze stylish Caran d’Ache pen (die ik stiekem zelf al had uitgezocht). Ik had hier al een hele mooie pen van waar ik bijna twee jaar elke dag wel mee schreef. Die dingen gaan echt zo lang mee als ze beloven. Alleen was ik een beetje een sukkel door de pen in mijn broekzak te doen en toen was er allemaal inkt uitgelekt en ooooh wat een ellende. Maar nu heb ik gelukkig weer een nieuwe lievelings die nog veel mooier is. Want hoewel ik groot fan van mijn computer en smartphone ben, niets overtreft schrijven op papier. Voor lijstjes, agenda’s, aantekeningen, alles eigenlijk.

Dat was het! Als het zomers weer is wil ik nog een cocktailverjaardagsfeestje geven voor mijn allerrrbeste vrienden. En Harold de tuinkat mag ook komen als hij belooft dat hij Bunny von D niet meer bang maakt.

Back to Top