De 10 Food Confessions Tag

Als zelfs lezers vragen of ik de 10 food confessions tag van Leonie in wil vullen, dan kan ik natuurlijk niet achterblijven.

food confessions tag

10 food confessions tag:

01. Ik baal intens als ik ben vergeten een foto te maken van mijn eten, dan heb ik het gevoel dat ik net zo goed een pizza had kunnen laten bezorgen. Je kan wel merken dat ik bij de ‘alles moet vastgelegd en gedeeld worden’-generatie hoor.

02. Soms laat ik een shitload aan vega-sushi bezorgen, voor een bedrag waar ik ook een hele week boodschappen voor had kunnen doen, en dan eet ik alles in mijn eentje op. Ik kan niet helder nadenken als ik honger heb.

03. Ik heb altijd zin om te eten. Steve zegt dat mijn maag een zwart gat is. Ik maak voor ons tweeën dan ook meestal een recept dat eigenlijk voor vier personen is bedoeld.

04. Ik begrijp het hele idee van diëten dan ook niet zo. Ik haal veel meer voldoening uit lekker eten dan uit het hebben van een strak lichaam. Koolhydraten, roomboter en gluten, kom maar hierrr.

05. Ik kook meestal samen met Steve in ons rommelige minikeukentje en daar kan ik echt de hele dag naar uitkijken omdat ik het zo leuk en gezellig vind.

06. Sinds ik ben gestopt met roken, ben ik verslaafd aan salmiaklolly’s (die lekkere van Look O Look, niet die vieze salmiakknotsen). Ik kan echt chagrijnig worden als ik geen lolly’s in huis heb.

07. Ik erger mij aan moeilijke en kieskeurige eters. Ik kende een meisje dat nooit groente at en als ik haar bleke gezicht zag, voelde ik direct de neiging om een stengel bleekselderij in haar mond te duwen.

08. Of ik eieren eet gaat heel erg in fases. Ik zit momenteel weer in een iew-yuk-ik-walg-van-eieren-fase omdat ik het dan associeer met de ongesteldheid van een kip die je naar binnen werkt en dan kan ik het écht niet eten zonder te kokhalzen. Maar soms wordt het ook weer minder en dan heb ik er niet zoveel problemen mee. Tot ik weer een ei breek waar zo’n klein rood puntje bloed in zit, oooooh ik krijg nu al kippenvel van het idee, brrrrrr.

09. Ik ben rond mijn dertiende vegetariër geworden, maar ergens rond mijn achttiende ben ik tijdelijk van mijn groene geloof afgestapt en ben ik weer voor een jaar of twee vlees gaan eten. Schandááálig natuurlijk. Wist je trouwens dat er meer ex-vegetariërs dan vegetariërs zijn? Gelukkig zag ik uiteindelijk weer het licht, ha. Ik kan me nu ook niet voorstellen dat ik ooit nog weer vlees of vis zou gaan eten.

10. Ik houd van foodtrends en ik wil ze het liefst allemaal uitproberen, maar boerenkoolchips, nee, dat ga ik nooit lekker vinden.

Vertel! Wat zijn jouw gekke eetgewoontes?

Back to Top