Tip: HEMA biologische wijn

Voor HEMA schreef ik een blogpost over de biologische wijnen die ze verkopen, en die staat nú online op de enige echte HEMA blog.

hema wijn

HEMA Biologische wijn

Wijn! Ik houd ervan. Meestal koop ik even snel een wijntje bij de Appie. Maar als ik langs de HEMA ga, neem ik daar ook altijd even een fles mee. Rood, wit, ik heb niet echt een voorkeur. Op warme, zomerse dagen wil ik een ijskoude Sauvignon blanc in de zon. Als ik mij ’s avonds op de bank onder een dekentje nestel doe dan maar een rode wijn. Klink ik al als een echte Bourgondiër? (Of als een drankorgel? Laten we maar van het eerste uitgaan.) Maar ik kies wel altijd voor biologische wijn. Deze is vaak niet eens duurder dan niet-biologische wijn, dus dan is de keuze makkelijk gemaakt. Ik vind het heel tof dat HEMA zo’n groot aanbod aan biologische wijnen heeft, dus daarom koos ik ervoor om mijn artikel voor deze maand hierover te schrijven.

Mijn nieuwste blogpost voor HEMA vind je hier.

Alle blogposts die ik tot nu toe voor HEMA heb geschreven vind je hier.

hema bio wijn

Tip: 20% korting

Op alle biologische wijnen krijg je momenteel 20% korting bij HEMA. De HEMA rode huiswijn kost dan bijvoorbeeld nog maar 2,80 euro. En die leuke fles met invulvakjes (die leuk is om cadeau te doen!) nog maar 5 euro. Deze korting geldt tot en met 24 mei. Weet je dat ook weer. O ja, en voor iedereen onder de 18, of zij die niet van wijn houden: HEMA verkoopt ook gewoon de ouderwetse Jip en Janneke bubbeldrank in een net-echte champagnefles!

Wat is jouw favo wijn? (Of houd je helemaal niet van wijn?)

Back to Top