OOTD: Zwart met glitters van watMooi (+ kortingscode!)

Eén van mijn voornemens van 2017 was het maken van een capsule wardrobe. Dat bevalt me nog steeds erg goed! Mijn tweede doel was om – na het opruimen van de kast – mijn capsule wardrobe aan te vullen met mooie, duurzame items van goede kwaliteit. In de webshop watMooi mocht ik een nieuwe outfit uitzoeken die hieraan voldeed; die laat ik je vandaag zien. En onderaan de blogpost vind je een kortingscode om te gebruiken in de webshop!

outfit van watMooi

 Deze blogpost heb ik in samenwerking met watMooi geschreven 

watMooi: mooie mode voor mooie mensen

Een aantal jaar terug heb ik al eens over watMooi geschreven. De webshop behoort tot mijn favoriete online winkels, je kan er namelijk terecht voor eerlijke mode van duurzame materialen. De duurzame webshop heeft al het uitzoekwerk al voor je gedaan, zo kan je met een gerust hart shoppen. Het assortiment is behoorlijk groot, wat ook een grote plus is. Zo kan je er terecht voor leuke kleding, maar ook voor sokken, ondergoed en accessoires. Tip: Ze verkopen onder andere mijn favoriete merk ARMEDANGELS, een Duits merk dat heel betaalbaar is. Alle merken die watMooi verkoopt, kan je op deze pagina vinden.

armed angels label

ARMEDANGELS

Ik kon het dan ook niet laten om voor een jurk van ARMEDANGELS te gaan. Op de foto draag ik Jurk Alba in maat S. De jurk zit niet heel strak en is daarom heel comfortabel om te dragen! De stof is ook zo fijn; het is een mix van biologisch katoen en lyocell. Biologisch katoen is sowieso lekker zacht. En lyocell (ook bekend als Tencel) is glad als zijde. Waarom het goed is om te kiezen voor biologisch katoen heb ik al eens in een Groene Tip beschreven. Lyocell is ook een duurzaam materiaal omdat het is gemaakt van houtsnippers van de eucalyptusboom. Je kan het vergelijken met viscose, alleen dan is het productieproces van lyocell een stuk milieuvriendelijker.

jurk van Armed Angels

eerlijke outfit van watmooi

Swedish Stockings

Ik was blij om te zien dat watMooi ook de ecologische panty’s van Swedish Stockings in haar assortiment heeft! Dit is een merk dat ik al vaker voorbij had zien komen. En ik was héél benieuwd naar deze panty’s. De panty’s schijnen van fantastische kwaliteit te zijn en daarnaast worden ze op een duurzame manier geproduceerd, namelijk met gerecycled garen. En ja: het gaat hier echt om een heel sterke panty. Hier krijg je niet snel een ladder in. De panty zit ook gewoon lekker en comfortabel. Geen snijdende elastieken in je taille, hoera! Op de foto draag ik Panty Fillipa Dots in maat M. Mèt glitters, ja dat zie je goed! In het echt nog mooier dan op de foto. Ik houd van zwarte outfits, mocht dat je nog niet zijn opgevallen, met de shiny glitterstippen geeft het de zwarte outfit toch iets extra’s! Heel blij mee. Alleen Ollie moet ik nog even aanleren dat hij niet met zijn scherpe nagels tegen me op mag springen als ik deze panty draag.. Al is dit wel de ultieme test natuurlijk, ondanks mijn hondenmoederleven is de panty nog steeds heel!

ecologische pantyeco panty

Kortingscode voor watMooi

Ik hoop dat ik je hiermee weer wat nieuwe inspiratie heb kunnen geven voor leuke, duurzame modemerken! En mocht je je nog maar pas zijn gaan interesseren in duurzame mode, maar ken je nog niet zo veel goede merken, dan raad ik het ook zeker aan om even in de webshop te neuzen. Ik denk dat je er voor alle stijlen wel terecht kan; fijne basics maar ook de luxere items. Gebruik bij je bestelling de onderstaande kortingscode en krijg 10% korting op het totaalbedrag! De code is geldig tot 1 april 2017.

Kortingscode: Iris17

Laat me vooral weten welke duurzame items jij hebt geshopt want extra inspiratie voor mijn capsule wardrobe is hier altijd welkom!

Back to Top