Winactie: vrolijke Hinza tas van WAAR

Tijd voor een leuke winactie! In samenwerking met WAAR mag ik één van jullie verblijden met een duurzame tas van het Zweedse merk Hinza. Bunny von D en ik vertellen je er meer over:

hinza tas

Hinza tas van suikerriet

De Hinza tas is een Zweedse designer bag die voor het eerst op de markt kwam in de jaren 50. Deze tas wordt in Zweden geproduceerd en is gemaakt van ‘groen plastic’. Het plastic is gemaakt van suikerriet en er komt geen aardolie aan te pas, zoals bij normaal plastic wel het geval is. Een echte groene tas dus! De tassen zijn heel stevig en ze zijn ideaal om veel spullen in mee te nemen. Ik heb de tas nu ongeveer een week en ik gebruik hem vooral bij het boodschappen doen of als ik weer spullen naar mijn marktkraam wil brengen. Door de roze knalkleur is het mijn nieuwe lievelingstas geworden. Ik snap wel dat deze tas zo populair is in Zweden.

Fotoreview van Bunny von D:

hinza tas hinza tas hinza tas

Te koop bij WAAR

De Hinza tassen zijn te koop bij WAAR. Een leuke cadeauwinkel waar je goede en eerlijke producten met een mooi verhaal kan vinden. De tassen kosten 35 euro per stuk en zijn verkrijgbaar in de onderstaande vier knalkleuren. De roze is mijn favoriet. Op de foto’s komt de kleur niet helemaal goed naar voren trouwens, de tas is net zo knallend roze als op de onderstaande afbeelding. En dat matched mooi met mijn roze Dopper!

tassen van suikerriet

Win een Hinza tas t.w.v. 35 euro

Zie je jezelf al voor je met je mooie tas vol picknickspullen, verse groenten van de markt of zwemspullen voor naar het strand? Oké, mooi. Want dan ben jij de ideale kandidaat om kans te maken op zo’n mooie tas. Je mag zelf kiezen of je het liefst de roze, groene, blauwe of zwarte tas zou willen. Laat weten in de comments onder deze blogpost dat je meedoet, like eventueel de ikbenirisniet Facebookpagina en/of tweet over deze winactie. De laatste twee opties vergroten je winkans, maar zijn niet verplicht om kans te maken op de prijs. Volgende week krijg je van mij een mailtje als je de gelukkige winnaar bent. Mail je me dan binnen 3 dagen terug? Anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen. Deze winactie loopt t/m zondag 26 juli. Iedereen met een postadres in Nederland of België mag meedoen, yay!

a Rafflecopter giveaway

En vergeet je je niet aan te melden via het programmaatje hierboven? Hierdoor kan er op een eerlijke manier een willekeurige winnaar worden gekozen.

hinza tas

Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen van een bedrijf. Lees de disclaimer voor meer info. Konijn is niet inbegrepen bij de prijs.

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

129 reacties op “Winactie: vrolijke Hinza tas van WAAR

 1. linda

  Supergave tas. Zou leuk staan bij mijn twee konijnen, Moessie en Uddel 🙂

 2. Yvonne

  Leuke winactie, ik doe mee! Mag ik eindelijk eens elke dag iets met suiker doen, nu ik grotendeels gestopt ben met toegevoegde suikers 😉

 3. Iris

  Oooh, gave tas! Zeker handig bij het boodschappen doen. Hoef ik niet meer te klooien met mijn slappe, stoffen tasjes of plastic tasjes die kapot gaan onderweg :’).

 4. Ellen

  Wow gave tas! Lekker stevig ook.
  Zou ook leuk zijn als tijdschriften bak naast de bank ofzo 🙂

 5. Wat een leuke winactie Iris!
  Ik doe graag mee want met zo’n knalroze tas wordt boodschappen doen nog leuker 🙂

 6. Sytske

  Leuk ik doe mee!, dit is echt weer back tot the seventies volgens mij, Ik heb een knaloranje tas die hier verdacht veel op lijkt, die ooit van mijn ouders was 🙂 Nu zou ik voor een groene kiezen, ben niet zo’n roze meisje. Super handig, zeker met twee kinderen, het verbaasd me hoeveel ik iedere keer weer mee moet zeulen overal naar toe 😀

 7. Nina

  Ohhh, mooi blauw is niet lelijk zeg ik dan, zo’n tas kan ik wel gebruiken! Mijn linnen tasjes vinden alteveel gezeul ook niet zo leuk,..

 8. Jolien

  Oh leuk, ik doe mee! Als ik binnenkort ga samenwonen en boodschappen moet doen, is deze tas zeker handig! Ik vind de roze het leukste. Wel jammer dat Bunny von D niet inbegrepen is in de prijs. 🙂

 9. Shirley

  Aahh, die roze is echt moooi. Was al nieuwsgierig wat bunny met die mooie tas moest op snapchat haha.

 10. Oké, ik doe niet mee deze keer, want ik denk dat iemand anders de tas veel meer zal gebruiken dan ik – hij is overigens wel awesome!! MAAR mag ik even zeggen dat ik smelt bij de fotootjes en dat ik het toch ietwat jammer vind dat het konijn er niet bij zit? Dan had ik meegedaan hoor! 😀

 11. Linda

  Wooow wat een gave tassen!! Ik ben helemaal verliefd op de knalroze tas :3

 12. Saar

  Leuke actie! Wie weet valt er dit maal iets te winnen 🙂 En zo heb ik ook weer gehoord van je blogpost!

 13. Eke

  Jaa wat een vet ding! Ben sinds kort zo groen mogelijk aan het leven, vega en vegan eten maar bijvoorbeeld ook zo min mogelijk afval en troep achterlaten zoals plastic tasjes. Dit lijkt me een prachtige tas om te gebruiken voor boodschappen op de markt, of een groene picknick in het plantsoen :D. Ik vind de zwarte echt super mooi! Hoop dat ik een kans maak 🙂

 14. Amy

  Super leuke winactie weer! Echt een tas voor mij! Die ook duidelijk groen is en anders is dan al mijn andere tassen! (Tassentic all over!) lijkt me super tof om met deze tas rond te mogen lopen! Die kleuren!

 15. Malu

  Oh zo’n tas zal ik zo graag willen hebben en hem elke keer willen gebruiken als ik boodschappen ga doen bij de biologische tuin!

 16. Paulien

  Ooh wauw die is egt leuk! En nog verantwoord ook! Nibbit en snoez zouden heel blij zijn als hun groenten hierin werden vervoerd ^^

 17. Saskia van der Grijp

  Leuke winactie!!! De Groene lijkt me wel wat 🙂 Kan ik mooi zaterdags de marktboodschappen mee doen.

 18. Ester

  Ja, ik wil graag meedoen! Ik zie veel potentieel in deze tas, haha. Inderdaad als boodschappentas, maar ook om een bulk boeken/correctiewerk in mee te nemen naar het werk. Qua kleur ga ik dan voor de blauwe, maar ik vind ze allemaal mooi!

 19. Simone

  Wauw, wat een prachtige knalkleuren. Heel fijn voor de boodschappen. En voor een dagje strand. Hier gaat volgens mij echt veel in, ik ben het helemaal met Bunny von D. eens. Ik doe heel graag mee. Ik vind de groene het allerleukste! 🙂

 20. Myrte

  Hoe leuk! Wat komen er toch steeds meer ‘groene’ initiatieven op de markt! Mijn dille&kamille tas wordt op zaterdag toch vaak te vol gestopt met verse groenten en fruit dus een extra tas kan zeker geen kwaad 🙂 de zwarte is mooi!

  Ps: een dikke knuffel voor Bunny von D!

 21. annemarie

  Hoera, ik zie een blauwe! Ik slijt behoorlijk veel eco boodschappentassen dus kan wel een goede gebruiken.Zullen mijn dieren blij mee dat ik weer veel lekkers in kan laden 😉

 22. Annemiek

  Winnennnnnnn! Want hij is tof voor mijn weekboodschappen of mijn doosjes wijn bij de Gall&Gall van de lieve wijnmevrouw. En als ik dan een kleur moet kiezen… Blauw denk ik! Lekker hip. Al is de zwarte ook tof.

 23. Anne

  Wat een gave tassen!! Handig voor inderdaad de boodschappen, maar ik denk ook ideaal voor naar het strand oid. Ik doe mee voor de roze tas 🙂

 24. Daniëlle

  Oehh, die zit er erg handig uit. Ik heb de rare vrees in me hoofd dat ie zal smelten omdat ie van suiker is, haha. Ik doe graag mee met de winactie om dit eens te testen, Ik ga voor de zwarte 😀

 25. Lois

  Wat een beauties! Hartstikke mooie tas en ik zag ze al bij WAAR. Hartstikke fijn dat het zo’n stevige tas is. Ik heb wel van die opvouwbare shoppers en linnen tasjes, maar toen ik er ooit eens een kleine watermeloen iets te hardhandig in deponeerde was het kraaaaaak! Oopsie! Alleen zit ik echt nog hard te twijfelen over blauw of roze… Oké, roze it is! Lekker knallend boodschappen doen, wat wil je nog meer! 🙂

 26. Hanneke

  Wat een prachtige, praktische tas! Als ik win ga ik voor de knalgroene, ” groene” tas.

 27. m(i)e

  Speciaal, een tas van suikerriet! Is ze dan ook lekker zoet eigenlijk? Heb je al stiekem geproefd ? Ik waag graag een kansje, een turquoise denk ik…

 28. Leonie

  Super handig voor de boodschappen! Vooral ook voor de zakken hooi en bodembedekking voor het konijn. Dat is altijd zo’n gesleep met onhandige boodschappentassen!
  Gisteren was ik bij de WAAR, maar ik heb de tas niet (bewust) gezien. Wel kocht ik eindelijk zo’n leuk herbruikbaar lunchzakje.
  Anyway, ik doe graag mee en zou dan het liefst de groene winnen!

 29. Jessie

  Oooh geweldig Iris!
  Super dat je dit doet, hier doen we dan ook graag aan mee 😉 Ik vind de roze ook echt mooi!
  Blijf vooral doorgaan met je blog want wat een inspiratie zeg !

 30. Lieke

  Wat een super gave tassen! Ik vind WAAR zoiezo een hele leuk winkel en het verhaal en idee achter de tassen maken ze nog leuker! Ik vind vooral de blauwe erg mooi. Ik doe mee hoor 🙂

 31. natanja

  hoi iris

  ik doe heel graag mee , wat een toffe win actie , het zou een mooie boodschappen tas zijn !!

 32. Ellen De Wandeleer

  Hele fijne giveaway! Ik heb ingelogd via Facebook en volg je ook via FB, maar op de een of andere manier kon ik dat niet aangeven.

  In ieder geval vind ik de tas heel fijn! Zelf gebruik ik een tas van DIlle & Kamille voor inkopen, maar deze is een fijne afwisseling!

 33. Melissa

  Met mijn werk als juf neem ik altijd zoveel spullen mee, zo’n grote tas zou ideaal zijn!
  De zwarte, dan wordt hij ook niet vies.

 34. Sara

  Sowieso doe ik mee! Wat een superleuke tas. Ik zou voor de zwarte gaan, hoewel dat vast heel saai is van me he?

 35. Mieke

  Jaaaaaa ik doen mee!!! De blauwe graag!
  Staat mooi bij de bolderkar, picknickend en koeltas, oeps dat klinkt überdegelijk😁 (ach ja, ben ik ook😅)
  Kan ik lekker op sjouw met m’n meisjes, strand, speeltuin, markt, picknicken, school, bieb…. Oh de eindeloze mogelijkheden😊😉

 36. Oehh, jaaaa ik doe mee!
  Super goed dat er merken bezig zijn met duurzame spullen, ben ik dol op 🙂
  Het liefst zou ik de zwarte hebben (want tja, het moet allemaal niet te vrolijk gaan worden :D)
  De tas vullen met zwemspullen, picknick spullen, boeken, of gewoon simpel boodschappen.. Lijkt me leuk!

 37. Nicole

  Wat een gave tas, ik doe graag mee! Ik heb je instagram account al een keer langs zien komen (ik sta altijd open voor foto’s van konijnen you know) en kom nu via de Waar facebook op je website. Ik ga dus nog gezellig even rond kijken hier, ik ben benieuwd! 🙂

 38. Lobke

  Wat een leuke tas!! Deze tas is wél geschikt tijdens de Plastic-free-challange. Die wil ik wel willen om plastic-free boodschappen te halen 🙂

 39. Nadine

  Wowie, mooooooi!! De roze maakt elke dag en elk boodschappenbezoekje een feestelijk uitje!!

 40. Carolien

  Yes, wat een geweldige tas! Roze, blauw, groen, zwart – ach, daar kun je toch niet uit kiezen? Ik vind ze allemaal erg leuk, dus ik laat me graag verrassen!

 41. Gaaf! Ik zag de tas gisteren bij Waar Rotterdam, hij is mooooi. T was dat ik wel weer genieg uitgegeven had daar, anders was ie denk ik wel meegegaan!

 42. Jana

  Wat een leuke boodschappentas! Sinds ik aan bodybuilding doen ben ik altijd aan het eten :’D en dus altijd boodschappen aan het doen. Ik doe graag mee om de zwarte te winnen!

 43. Ja, leuk ik doe mee!
  Ik doe alles om op deze fanTAStische tas kans te kunnen maken want die roze is lekker zomers en mijn favoriete kleur 😉

  Xoxo

 44. Jane

  Wat een gave tas met een goed concept! Ik vind de roze het mooiste 😀

 45. Elsemarie

  Oeh wat een gave tas! Mijn katoenen shopper blinkt iedere keer te klein voor de boodschappen dus graaag zou ik met deze de supermarktshow stelen 🙂

 46. Saar

  Oh, wat een gave tas! Zo’n blauwe zou ik wel graag winnen. Ik doe lekker mee dus!

 47. Tasja

  Hele leuke tassen! Groen of roze hebben mijn voorkeur! Ik doe graag mee! 😎

 48. Lilian

  Supertoffe actie! Zo’n tas is een stuk handiger dan mijn stoffen tasje. Ik wil graag meedoen, de zwarte variant vind ik het leukst! 🙂

 49. Lotte

  Ik doe graag mee. Ik beloof dat, als ik win, ik ook een fotoreview met mijn konijn online zet 😉

 50. marijksels

  Wauw wat een gave hippe tassen! Daar wil toch iedereen graag mee gezien worden!? Een feestje voor de dagelijkse boodschappen!

 51. Marj

  Als de tas zelfs door Bunny van D. is goedgekeurd, moet het wel een perfecte tas zijn. Ik doe graag mee voor een groene!

 52. Laura

  Wat een gave tas. Fijn voor de boodschappen en voor op vakantie! De kleurtjes zijn geweldig!

 53. katja

  dit lijkt me een erg handige tas voor boodschappen, ik kies de zwarte…

 54. Tamara

  Heb de tas al paar keer voorbij zien komen op snapchat, hij is zo leuk!! Ik zou dolgraag de groene willen hebben want dat is mijn nieuwe lievelingskleur.

 55. Eveline

  Toffe tas! Heel wat beter dan die boodschappentas van de Makro die ik nog steeds gebruik ;-).

 56. Arantxa

  Yass! Gave tas! Ik doe mee! Past lekker veel in als ik weer op de markt groentes ga kopen zónder plastic!

 57. Renske

  ik zou denk ik, heel saai voor de zwarte gaan haha
  Want ik ben zon zeurpiet die vind dat alles bij elkaar moet kleuren in mn outfit, dus dan is dat iig geen probleem

 58. Robin

  Cool! Ideaal om boodschappen mee te doen, in m’n linnen tasjes past toch niet genoeg waardoor ik altijd m’n handtas en linnen tasje moet sjouwen MET allerlei losse boodschappen in m’n hand! En dan op de fiets!

 59. Esther Potters

  Super leuke winactie, ik doe graag mee:)
  Volg je nu ook op Twitter.
  Actie gedeeld @es2511

 60. amy

  Wat een leuke tassen! Wat verrassend dat het van suikerriet is gemaakt. Het is ook gewoon een fijn idee dat het dan een ”groene” tas is waarmee je boodschappen doet. Het liefste ga ik voor de blauwe maar eigenlijk vind ik ze allemaal erg mooi. Het is natuurlijk helemaal bijzonder dat een ”groene” tas ook roze, blauw, groen of zwart kan zijn

 61. Frédérique

  Fluitend op de fiets in het zonnetje vervoerde ik m’n boodschappen in een plastic tas van de Jumbo – ik weet het, niet goed voor onze wereld. Ik reed over een drempel en vervolgens werd ik verrast door een put in de weg (fluitend lette ik niet echt op).. Beide hengsels knapten en mijn boodschappen knalden op de grond. Balend dacht ik: dit moet toch echt anders.. En hoe beter dan met zo’n mooie tas! Suikerriet sterker dan plastic? Zo ziet het er wel uit! Ik vind classy black mooi, maar ook de blauwe en roze vind ik prachtig! En dan alleen nog op zoek naar een konijn…

 62. sandra

  Ik hou echt totaal niet van roze, de kleur schrok me dan ook een beetje af terwijl het model heel gaaf is. Maar die groene tas vind ik ontzettend leuk dus ik waag dan ook maar een kansje.

 63. Kirsten

  Oh, wat een gave, handige tas! Super voor de boodschappen, maar ook voor het heen-en-weren tussen mijn huis en die van m’n vriend. Hier kan ik heel wat boeken en andere spulletjes in stoppen die ik steeds mee heen en weer sleep 🙂

 64. Wendy

  Oeh net als iedereen vind ik hem heel erg leuk! Die roze idd! Love it 🙂

 65. Irene

  Oh leuk! Ik loop altijd te sukkelen met m’n boodschapjes :p Als ik zou winnen, zou ik de roze kiezen!

  • Joske

   Wat een leuke Blog is dit, complimenten! Ik heb al veel leuke ideetjes opgedaan. Die Tas is echt Retro, de blauwe is tof!

 66. Miriam

  Die roze <333! Oh my….sowieso zou ik graag mee willen doen. Ook al gaf je roze wc-papier weg, anything in pink is good! 😀

 67. Renée

  Oeh ja! Misschien kan ik hiermee m’n medestudentenhuisgenootjes overhalen om wat minder vaak met alwéér een AH plastic tasje thuis te komen met het boodschappen doen! Ik vind de groene echt heel erg tof!

 68. Die zien er allemaal even leuk uit! Ik zou hem gebruiken om naar de bib te gaan denk ik. Of naar de gym. Of de winkel. Of een combinatie van alle voorgaande 🙂

 69. Rachèl

  Oeeh wat een leuke tas! Ik ben fan van de roze natuurlijk, daar wordt het boodschappen doen vast een stuk leuker van 🙂

 70. Annick

  Hi Iris,

  Ik heb je pas sinds woensdag ontdekt via de Groene Meisjes en ik ben nu al verslaafd! Ook je filmtips kan ik erg waarderen.

 71. Anouska

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee, handig om al m’n groente en fruit van de markt op de fiets mee te nemen.

 72. Jacqueline

  Een konijntje heb ik weer. Een zwarte Hinza tas zou het compleet maken!

 73. Iris

  Wauw, net terug van vakantie en zie deze tas. Hij is zo leuk!! Ik zou heel graag de blauwe willen, om hem fijn voor de markt en van alles te gebruiken 🙂

 74. Nancy van Urk

  Wat een leuke winactie en wat een toffe tassen! Vooral die groene! Een ‘groene’ tas met een fel groene kleur hoe tof is dat ik doe graag mee!

 75. Jessie

  Jaa ik doe mee! Die blauwe vind ik erg mooi (de andere kleuren ook hoor, maar aqua is gewoon mijn kleur). Het lijkt mij een fijne tas voor de boodschappen of een dagje weg. (of ook om naar mijn marktkraampje te gaan).

 76. Anita

  Wat een super gave actie. En een gave tas! Zwart past het best bij mij alhoewel… Moeilijk kiezen hoor!

 77. Wat een super mooie tassen! Heel praktisch ook, volgens mij kan er lekker veel in. Ik zou voor een blauwe gaan, die past mooi bij mijn blauwe haar 😉 en dan heerlijk verder Producten halen op de lokale markt.

 78. Pingback: Weekoverzicht: | IKBENIRISNIET

 79. Sabrina

  Zo wordt boodschappen doen ineens een feestje 🎉
  Echt een super toffe tas en ben verliefd op de blauwe versie 😍

 80. Bella

  Misschien moet ik niet zo hebberig zijn maar ik vind ze wel heel mooi……en gelukkig ook heel praktisch voor de boodschapjes!

 81. Pingback: Leuke Dingen #42 | De Groene Meisjes

 82. Pingback: 10 x Groene voornemens voor 2016 | IKBENIRISNIET