Winactie: vrolijke Hinza tas van WAAR

Tijd voor een leuke winactie! In samenwerking met WAAR mag ik één van jullie verblijden met een duurzame tas van het Zweedse merk Hinza. Bunny von D en ik vertellen je er meer over:

hinza tas

Hinza tas van suikerriet

De Hinza tas is een Zweedse designer bag die voor het eerst op de markt kwam in de jaren 50. Deze tas wordt in Zweden geproduceerd en is gemaakt van ‘groen plastic’. Het plastic is gemaakt van suikerriet en er komt geen aardolie aan te pas, zoals bij normaal plastic wel het geval is. Een echte groene tas dus! De tassen zijn heel stevig en ze zijn ideaal om veel spullen in mee te nemen. Ik heb de tas nu ongeveer een week en ik gebruik hem vooral bij het boodschappen doen of als ik weer spullen naar mijn marktkraam wil brengen. Door de roze knalkleur is het mijn nieuwe lievelingstas geworden. Ik snap wel dat deze tas zo populair is in Zweden.

Fotoreview van Bunny von D:

hinza tas hinza tas hinza tas

Te koop bij WAAR

De Hinza tassen zijn te koop bij WAAR. Een leuke cadeauwinkel waar je goede en eerlijke producten met een mooi verhaal kan vinden. De tassen kosten 35 euro per stuk en zijn verkrijgbaar in de onderstaande vier knalkleuren. De roze is mijn favoriet. Op de foto’s komt de kleur niet helemaal goed naar voren trouwens, de tas is net zo knallend roze als op de onderstaande afbeelding. En dat matched mooi met mijn roze Dopper!

tassen van suikerriet

Win een Hinza tas t.w.v. 35 euro

Zie je jezelf al voor je met je mooie tas vol picknickspullen, verse groenten van de markt of zwemspullen voor naar het strand? Oké, mooi. Want dan ben jij de ideale kandidaat om kans te maken op zo’n mooie tas. Je mag zelf kiezen of je het liefst de roze, groene, blauwe of zwarte tas zou willen. Laat weten in de comments onder deze blogpost dat je meedoet, like eventueel de ikbenirisniet Facebookpagina en/of tweet over deze winactie. De laatste twee opties vergroten je winkans, maar zijn niet verplicht om kans te maken op de prijs. Volgende week krijg je van mij een mailtje als je de gelukkige winnaar bent. Mail je me dan binnen 3 dagen terug? Anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen. Deze winactie loopt t/m zondag 26 juli. Iedereen met een postadres in Nederland of België mag meedoen, yay!

a Rafflecopter giveaway

En vergeet je je niet aan te melden via het programmaatje hierboven? Hierdoor kan er op een eerlijke manier een willekeurige winnaar worden gekozen.

hinza tas

Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen van een bedrijf. Lees de disclaimer voor meer info. Konijn is niet inbegrepen bij de prijs.

Back to Top