Winactie: vrolijke Hinza tas van WAAR

Tijd voor een leuke winactie! In samenwerking met WAAR mag ik één van jullie verblijden met een duurzame tas van het Zweedse merk Hinza. Bunny von D en ik vertellen je er meer over:

hinza tas

Hinza tas van suikerriet

De Hinza tas is een Zweedse designer bag die voor het eerst op de markt kwam in de jaren 50. Deze tas wordt in Zweden geproduceerd en is gemaakt van ‘groen plastic’. Het plastic is gemaakt van suikerriet en er komt geen aardolie aan te pas, zoals bij normaal plastic wel het geval is. Een echte groene tas dus! De tassen zijn heel stevig en ze zijn ideaal om veel spullen in mee te nemen. Ik heb de tas nu ongeveer een week en ik gebruik hem vooral bij het boodschappen doen of als ik weer spullen naar mijn marktkraam wil brengen. Door de roze knalkleur is het mijn nieuwe lievelingstas geworden. Ik snap wel dat deze tas zo populair is in Zweden.

Fotoreview van Bunny von D:

hinza tas hinza tas hinza tas

Te koop bij WAAR

De Hinza tassen zijn te koop bij WAAR. Een leuke cadeauwinkel waar je goede en eerlijke producten met een mooi verhaal kan vinden. De tassen kosten 35 euro per stuk en zijn verkrijgbaar in de onderstaande vier knalkleuren. De roze is mijn favoriet. Op de foto’s komt de kleur niet helemaal goed naar voren trouwens, de tas is net zo knallend roze als op de onderstaande afbeelding. En dat matched mooi met mijn roze Dopper!

tassen van suikerriet

Win een Hinza tas t.w.v. 35 euro

Zie je jezelf al voor je met je mooie tas vol picknickspullen, verse groenten van de markt of zwemspullen voor naar het strand? Oké, mooi. Want dan ben jij de ideale kandidaat om kans te maken op zo’n mooie tas. Je mag zelf kiezen of je het liefst de roze, groene, blauwe of zwarte tas zou willen. Laat weten in de comments onder deze blogpost dat je meedoet, like eventueel de ikbenirisniet Facebookpagina en/of tweet over deze winactie. De laatste twee opties vergroten je winkans, maar zijn niet verplicht om kans te maken op de prijs. Volgende week krijg je van mij een mailtje als je de gelukkige winnaar bent. Mail je me dan binnen 3 dagen terug? Anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen. Deze winactie loopt t/m zondag 26 juli. Iedereen met een postadres in Nederland of België mag meedoen, yay!

a Rafflecopter giveaway

En vergeet je je niet aan te melden via het programmaatje hierboven? Hierdoor kan er op een eerlijke manier een willekeurige winnaar worden gekozen.

hinza tas

Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen van een bedrijf. Lees de disclaimer voor meer info. Konijn is niet inbegrepen bij de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

129 reacties op “Winactie: vrolijke Hinza tas van WAAR

 1. Miriam schreef:

  Die roze <333! Oh my….sowieso zou ik graag mee willen doen. Ook al gaf je roze wc-papier weg, anything in pink is good! 😀

  | Reageer op deze reactie
 2. Renée schreef:

  Oeh ja! Misschien kan ik hiermee m’n medestudentenhuisgenootjes overhalen om wat minder vaak met alwéér een AH plastic tasje thuis te komen met het boodschappen doen! Ik vind de groene echt heel erg tof!

  | Reageer op deze reactie
 3. Annelies schreef:

  Die zien er allemaal even leuk uit! Ik zou hem gebruiken om naar de bib te gaan denk ik. Of naar de gym. Of de winkel. Of een combinatie van alle voorgaande 🙂

  | Reageer op deze reactie
 4. Rachèl schreef:

  Oeeh wat een leuke tas! Ik ben fan van de roze natuurlijk, daar wordt het boodschappen doen vast een stuk leuker van 🙂

  | Reageer op deze reactie
 5. Annick schreef:

  Hi Iris,

  Ik heb je pas sinds woensdag ontdekt via de Groene Meisjes en ik ben nu al verslaafd! Ook je filmtips kan ik erg waarderen.

  | Reageer op deze reactie
 6. Anouska schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee, handig om al m’n groente en fruit van de markt op de fiets mee te nemen.

  | Reageer op deze reactie
 7. Jacqueline schreef:

  Een konijntje heb ik weer. Een zwarte Hinza tas zou het compleet maken!

  | Reageer op deze reactie
 8. Iris schreef:

  Wauw, net terug van vakantie en zie deze tas. Hij is zo leuk!! Ik zou heel graag de blauwe willen, om hem fijn voor de markt en van alles te gebruiken 🙂

  | Reageer op deze reactie
 9. Nancy van Urk schreef:

  Wat een leuke winactie en wat een toffe tassen! Vooral die groene! Een ‘groene’ tas met een fel groene kleur hoe tof is dat ik doe graag mee!

  | Reageer op deze reactie
 10. Jessie schreef:

  Jaa ik doe mee! Die blauwe vind ik erg mooi (de andere kleuren ook hoor, maar aqua is gewoon mijn kleur). Het lijkt mij een fijne tas voor de boodschappen of een dagje weg. (of ook om naar mijn marktkraampje te gaan).

  | Reageer op deze reactie
 11. Anita schreef:

  Wat een super gave actie. En een gave tas! Zwart past het best bij mij alhoewel… Moeilijk kiezen hoor!

  | Reageer op deze reactie
 12. Chantal schreef:

  Wat een super mooie tassen! Heel praktisch ook, volgens mij kan er lekker veel in. Ik zou voor een blauwe gaan, die past mooi bij mijn blauwe haar 😉 en dan heerlijk verder Producten halen op de lokale markt.

  | Reageer op deze reactie
 13. Pingback: Weekoverzicht: | IKBENIRISNIET
 14. Sabrina schreef:

  Zo wordt boodschappen doen ineens een feestje 🎉
  Echt een super toffe tas en ben verliefd op de blauwe versie 😍

  | Reageer op deze reactie
 15. Bella schreef:

  Misschien moet ik niet zo hebberig zijn maar ik vind ze wel heel mooi……en gelukkig ook heel praktisch voor de boodschapjes!

  | Reageer op deze reactie
 16. Pingback: Leuke Dingen #42 | De Groene Meisjes
 17. Pingback: 10 x Groene voornemens voor 2016 | IKBENIRISNIET
Back to Top