Winactie: 75 euro shoptegoed bij Eyoba.nl

De vorige winactie is nog maar net achter de rug, maar ik beloofde jullie snel een nieuwe winactie. En tadaa! Deze keer met een behoorlijke prijs als je het mij vraagt. In samenwerking met Eyoba.nl mag ik namelijk 75 euro shoptegoed aan één van jullie geven. Yay! Meedoen is easy, onderaan deze blogpost vind je meer info. Maar scroll niet direct door, want ik wil je eerst nog wat bijzondere producten uit de webshop laten zien.

winactie eyoba

Online woonwinkel

Eyoba.nl is een online woonwinkel met een ontzettend groot assortiment. Je vindt er vooral veel bijzondere designartikelen. Niet alle producten zijn per se duurzaam, al gaat het veelal om artikelen van goede kwaliteit die daardoor een heel leven meegaan. En door het grote assortiment staan er zeker goede producten tussen met een mooi verhaal. Bijvoorbeeld omdat ze van duurzame materialen zijn gemaakt, zoals kurk of bamboe. Of zelfs volledig van oude jeans, zoals je bij stoel #4 kan zien in de onderstaande collage.

Bijzondere producten

eyoba.nl collage

  1. Zartan eco stoel (Magis) – Deze stoelen van designers Philippe Starck en Eugeni Quitllet zijn gemaakt van gerecycled polypropyleen en natuurlijke vezels zoals jute en hennep. Hierdoor hebben de stoelen een natuurlijke look. Ik vind ze waanzinnig mooi. Maar schrik niet van de prijs: 399 euro per stuk. Ai.. Maar dan heb je ook wat.
  2. Hanglamp (LaForma) – De lampenkap is van glas en aan de binnenkant zit een strook kurk. Kurk is over het algemeen een milieuvriendelijk (en mooi!) materiaal. En in de lamp draai je natuurlijk een spaarlamp. Een leuke optie om je shoptegoed aan te besteden want dit prijsje is al wat beter te doen: 69 euro.
  3. Wandklok Oredodici ECO (Caimi) – Deze klok valt met een doorsnede van 40 centimeter direct op! De klok is gemaakt van gerecycleerde houtvezels en polypropyleen. De wijzers van aluminium. Deze designklok kost 134 euro.
  4. Rememberme stoel (Casamania) – En dan nu het meest bijzondere product wat ik zo leuk vind bedacht. De stoel is namelijk volledig gemaakt van oude jeans die wordt behandeld met hars. Je kan de stoel zelf samenstellen, de stoel wordt dan gemaakt van oude spijkerbroeken en kleding uit je eigen kledingkast. Misschien wel iets voor mijn spijkerbroeken waar ik nóóit meer in ga passen (ze zijn spontaan allemaal gekrompen, gek hè?), maar het niet over mijn hart krijg om ze weg te doen. Maar dan moet ik nog even wachten op een geldboompje, hij kost namelijk 909 euro.
  5. Ceramic Time klok (Zuiver) – Echt Nederlands design; deze klok is gemaakt van keramiek en is van het merk Zuiver. En ook redelijk betaalbaar: 69 euro.

Win 75 euro shoptegoed bij Eyoba.nl

De 75 euro is vrij te besteden in de webshop van Eyoba.nl. Je kan gaan voor één van de duurzame producten die ik hierboven heb uitgelicht, maar de keus is geheel aan jou. In de webshop vind je interieurartikelen zoals barkrukken en eetkamerstoelen. Ook als je nog zoekende bent naar een eettafel ben je aan het juiste adres. De meeste designartikelen zijn vrij duur, maar mocht je een bepaald designartikel al lang op je verlanglijstje hebben staan, dan is 75 euro shoptegoed natuurlijk altijd mooi meegenomen. Nou goed, ik blijf nog even dromen voor als ik later een echt huis-huis heb wat op zijn allermooist ga inrichten. Voor nu hoop ik jullie blij te maken met deze winactie!

Doe je mee?

Om mee te doen hoef je alleen een comment onder deze blogpost achter te laten en dat is het. Ik ben heel benieuwd waar jij je shoptegoed voor zou willen gebruiken! Meld je wel even in het programmaatje hieronder aan. Met dit programma wordt straks op een eerlijke manier één willekeurige winnaar geselecteerd. De winactie loopt tot en met maandag 3 augustus en de winnaar krijgt daarna zo snel mogelijk een mailtje van mij. Succes!

a Rafflecopter giveaway

afb

Back to Top