Burgers bij Bagels & Beans

Goed (vega)nieuws! Anderhalve week geleden kreeg de menukaart van Bagels & Beans een upgrade. Er zijn nu ook burgers bij Bagels & Beans! En wàt voor een burgers. Onder andere de holy grail van de vegaburgers staat nu op de kaart: The Dutch Weed Burger. Die was nog nergens te bestellen bij mij in de buurt, dus ik ben blij dat daar inmiddels verandering in is gekomen. Ook de andere drie burgers die aan de menukaart zijn toegevoegd zijn vegetarisch.

Burgers bij Bagels & Beans

Vegetarische burgers bij Bagels & Beans

Bij alle vestigingen van Bagels & Beans kan je nu The Dutch Weedburger, Chili Burger en Tomeato Burger bestellen. Ook staat de bekende Paddo Burger ertussen. De eerste twee zijn trouwens naast vegetarisch óók veganistisch. Toen dit met een grappige video bekend werd gemaakt op Facebook was ik super-superblij. Vooral omdat de leuke Michelle mij erop wees; dat moesten we snel proberen. Dus dat deden we dan ook afgelopen weekend. Gewapend met mijn camera, want dit moest ik uiteraard vastleggen. Je bent een blogger of je bent het niet.

Burgers bij Bagels & Beans

The Dutch Weed Burger

Hier boven zie je The Dutch Weed Burger in haar volle glorie. De burger is gemaakt van zeewier en sojasnippers. De burger wordt geserveerd met augurk, rode ui, Dutch Sea Sauce en sla. Normaal krijg je deze burger op een groenig broodje, maar bij Bagels & Beans krijg je hem uiteraard op een bagel. Ik moet zeggen dat ik hem met het originele broodje nòg lekkerder vindt, maar zo is ‘ie ook zeker niet verkeerd. De zeewierburger kost 9,50 euro en is daar mee de duurste burger in het rijtje. Maar wat mij betreft is het dat meer dan waard, het vult namelijk enorm, hier heb je een behoorlijke lunch aan.

Burgers bij Bagels & Beans

Chili Burger

Michelle ging voor de Chili Burger die je hierboven ziet. Deze burger smaakt volgens de beschrijving als chili con carne, maar dan zonder de carne. De burger wordt op een wortelbagel geserveerd met tomatensalsa en sla. Op de achterkant van de kaart staat dat het een spicy burger is, maar niet tè. Volgens Michelle valt dat wel mee; hij is gewoon lekker kruidig. En superlekker. Toch, Michelle? Deze burger kost 7,50 euro.

Burgers bij Bagels & Beans

De paddoburger, die al langer te verkrijgen is bij Bagels & Beans, is trouwens ook écht een aanrader. Deze is van het merk Koolen1981 en is ook bij verschillende supermarkten (zoals Albert Heijn) te koop, mocht je geen Bagels & Beans in de buurt hebben.

Bagels & Beans was altijd al mijn favoriete plek om te lunchen in de stad, maar nu helemaal! Heb jij al één van de burgers geprobeerd?

Back to Top