Shoplog: Lush & Food

Gisteren kon je lezen wat ik allemaal had gedaan in Amsterdam. Vandaag kan je lezen wat ik allemaal kocht, yes! Helaas was de buit wel wat minder groot dan ik had verwacht. Ik wilde namelijk leuke kleding shoppen bij Nukuhiva, maar alle leuke dingen waren of onbetaalbaar of niet in mijn maat. En ik wilde een fijne nieuwe sjaal, een nieuwe KeepCup.. maar dat bedacht ik me pas weer onderweg naar huis. Oeps. Maar zo viel de schade voor mijn bankrekening wel weer mee. En ik kwam nog steeds wel met leuke dingen thuis, hoor! Kijk maar:

shoplog

Lush

Ik schreef in mijn review over Fresh Farmacy, een gezichtsreiniger van Lush, dat ik mij in een heftige Lush-fase bevind. Ik vind het zo fijn dat ze veel gebruik maken van verse en natuurlijke ingrediënten en dat alles 100% dierproefvrij is. Ik krijg er ook echt zo’n luxe gevoel van als ik met alle zwarte potjes en lekker ruikende zeepjes in de badkamer sta. Tot zover mijn liefdesbetuiging aan Lush.

lush shoploglush conditioner

Ik ging voor de Big shampoo, daar hoorde ik zulke goede dingen over! Ik kocht er (een beetje impulsief) ook direct een blok Big conditioner bij. Ik had niet goed op de prijs gelet, maar bovenstaand zeepblokje kostte blijkbaar 20 euro, oei.. Ik hoop maar dat het goed werkt! De Breath of Fresh Air toner schijnt ook een topproduct te zijn, aangezien ik eigenlijk nooit een toner gebruik, wilde ik die ook graag proberen. Als ik na een aantal weken gebruik van deze producten er iets zinnigs over weet te vertellen, zal ik de reviews plaatsen!

Food

Eigenlijk vind ik alles dat met eten te maken heeft het allerleukste om te kopen. Wat dat betreft zit je in Amsterdam dan echt goed. Vooral in de Haarlemmerstraat vind je de leukste foodwinkels zoals Stach, Tea Bar en Marqt.

thee en chocoladenotendroom thee van teabarcitroenazijn

Mooie verpakkingen allemaal hè? Daar ben ik dus echt een sucker voor. De chocoladerepen van Stach en Seed & Bean zijn echt lekker, maar kunnen nog steeds niet tippen aan mijn ultieme favoriet: de karamel-zeezout chocolade van Tony’s. Bij Tea Bar kocht ik de allerlekkerste thee van de wereld, namelijk de notendroom-thee. Het schattige flesje met citroenzest-azijn kocht ik bij Marqt, want ik werd er spontaan verliefd op toen ik het in mijn handen had.

Nou, dat viel best mee, toch? Ik had verwacht dat de twee dagen in Amsterdam mijn persoonlijk faillissement zouden worden, maar gelukkig houd ik helemaal niet zo van lang winkelen dus hoef ik nog niet in een kartonnen doos onder een brug te wonen.

Back to Top