ikbenirisniet.nl bestaat 6 jaar!

Zes jaar en één dag om precies te zijn. Met het oog op de gebeurtenissen van gisteren voelde het gek om te doen alsof het een blije feestdag was. We hadden allemaal wel iets anders aan ons hoofd. Vandaag alsnog een kort terugblik op de afgelopen zes jaar en een winactie als klein bedankje voor jullie support.

Zes jaar geleden

Maandag bestond Twitter tien jaar en deelden mensen wat zij zo fijn vonden aan het medium. Ik denk dat ik het allerleukste aan Twitter nog vindt is dat het me op het idee bracht om een blog te beginnen. Zes jaar geleden stuurde ik onderstaande tweet de wereld in, en zo begon het allemaal.

tweet

Ik schreef over van alles en nog wat. Over de vertraging bij de trein omdat iemand zelfmoord had gepleegd en hoe erg ik dat vond. Over mijn struggles toen ik nog in een dorpje woonde en mij totaal niet op mijn plek voelde. Dat ik stopte met mijn opleiding, verhuisde en er even helemaal klaar mee was. En hoe ik langzaam mezelf herpakte, weer kon genieten van de mooie dingen en dáár over schreef. Langzaam aan werd de rode draad van mijn van-alles-en-nog-wat-blog groen gekleurd en kan je daar mijn blog aan herkennen. Niet dat ik elke dag enkel over milieuvriendelijke onderwerpen schrijf, maar je ziet het altijd wel terugkomen. Als ik weer eens een poging doe om mijn moestuin levend te houden, een vegetarisch recept plaats of een geweldige Groene Tip heb die ik móet delen met jullie. Toch is voor mij het persoonlijke deel het meest waardevolle van mijn blog. En ik denk dat jullie het daar grotendeels ook wel mee eens zijn; mijn weekoverzichten zijn de populairste blogposts. Terwijl ik mij elke keer weer afvraag “wie interesseert dit nou?!” als ik op de publiceerknop druk. Schrijven werkt helend en het heeft me al in zoveel situaties geholpen. Vooral een paar maanden terug toen mijn hele leven op de kop stond door shitzooi & ellende. Ik kreeg zo veel lieve berichtjes, kaartjes en zelfs feel good pakketjes met thee en chocolade. Dat bloggen zoveel goeds kan brengen vind ik zo’n boeiend en fascinerend iets dat het zelfs de focus van mijn masterthesis is geworden.

winactie

Winactie!

Mijn blog zou niet hetzelfde zijn zonder jullie als lezers, dus leek een klein bedankje me gepast. Ik heb een heuse ikbenirisniet.nl goodiebox samengesteld waar je kans op kan maken! De box bestaat deels uit nieuwe producten die ik nog over had van samenwerkingen en deels uit zelfgeshopte items. Allemaal producten en merken die mij blij maken, en hopelijk jou ook.

Dit vind je in de enige echte ikbenirisniet.nl goodiebox:

  • Een dubbelwandige, lekvrije fles van het merk Made Sustained, deze fles is van 100% RVS, zelfs de dop heeft niet zo’n plastic randje;
  • een HEMA tuinpakketje (met drie potten van bamboe, verschillende zaadjes en tuinconfetti);
  • een tips & toes pakket en blikje lipbalsem van Burt’s Bees;
  • een schriftje van 100% gerecycled papier;
  • losse thee (zoete Turkse appelthee) en een thee-ei in de vorm van een hartje!

Om mee te doen hoef je alleen een reactie achter te laten. De winactie loopt tot en met vrijdag 25 maart. Iedereen met een postadres in Nederland of België mag meedoen. (Update: Behalve de hebberige huisvrouwen die via prijsvragenwebsites hier terecht zijn komen.)

winactie winactie

TIP: Als je op de hoogte wil blijven van mijn blogposts kan je me liken/volgen via Bloglovin’Facebook en Twitter. Hiermee maak je overigens geen extra kans op de winactie, maar je maakt mij er wel extra blij mee. Dat is ook wat waard, toch?

Dankjewel voor al jullie bezoeken aan mijn blog, ik hoop dat jullie nog heel lang mijn blog met plezier blijven volgen! Jullie zijn AWESOME.

Back to Top