8 x Patches om je kleding mee op te leuken

Van Vera kreeg ik een superleuke avocado-patch. Met een hete strijkbout maakte ik hem gelijk vast op een oud spijkerjasje. Dat jasje had ik al een tijd niet meer gedragen; nu voelt het weer als een nieuw kledingstuk! In deze blogpost laat ik je deze en nog meer leuke patches zien om je kleding mee op te leuken.

Patches voor op je kleding Patches voor op je kleding Patches voor op je kleding Patches voor op je kleding

8 x Patches voor op je kleding

Vera heeft haar eigen webshop waar je naast de leuke avocado-patch ook andere designs van haar vindt. Op Etsy kan je tevens haar zelf ontworpen producten vinden. En terwijl ik zo op Etsy aan het rondklikken was, vond ik nog vééél meer leuke patches:

Leuke patches voor op kleding

1. Dachshund Donut door Franje Design – 6 euro // 2. The Almighty Avocado door Franje Design – 6 euro // 3. Sprout Kitty Patch door Pony People – 6,60 euro // 4. Girl Boss Gang door Made Au Gold – 7,55 euro // 5. Girl Power door Coucou Suzette – 7 euro // 6. Vegan Taco door VeganPowerCo – 5,66 euro // 7. Eat Green door Mokuyobi // 8. Wanderer door SpaceCommand – 7,55 euro.

De meeste van de bovenstaande patches hebben al een soort lijm aan de achterzijde waardoor je ze als strijkapplicatie kan gebruiken. Om ze extra goed vast te zetten, kan je ze ook nog vast maken met naald en draad.

De patches zijn leuk om op een makkelijke manier een oud kledingstuk weer wat extra’s te geven. Het schijnt hartstikke hip te zijn om heel je spijkerjasje ermee vol te plempen. Maar ik woon in Twente waar dat soort mode-hypes vaak vijf jaar later pas over komen waaien. Dus wat weet ik er ook van. Ik ben in ieder geval verliefd op mijn avocado-superheld.

Welke is jouw favoriet?

Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen, dankjewel Vera!
Ook vind je in deze blogopst affiliatelinks. Bedankt voor je support  geel_hartje

Back to Top