Interview met Deisy op Successtof (video!)

Een tijdje terug vertelde Deisy me dat ze een YouTubekanaal ging starten. Inmiddels heeft ze Successtof (fantastische naam trouwens!) gelanceerd en staan er al een paar video’s online. Met haar video’s richt ze zich op ambitieuze vrouwen: voor tips en herkenning. Ik was direct enthousiast. En toen ze ook nog vroeg of ze míj mocht interviewen voelde ik me helemaal vereerd!

Video

..En een beetje gek want ik ben helemaal geen ambitieuze vrouw of een supergoede ondernemer. Hoooo. Ja, over onzekerheid gaat het interview ook. Ondanks dat ik van mijzelf niet per se onzeker ben aangelegd, vind ik dat hele ondernemerswereldje nog wel een tikkeltje overweldigend. Daarom vind ik het zo fijn dat Deisy hier video’s over maakt, voor mij is dat echt heel nuttig en inspirerend. Ze doet het ook zo goed, haar interviews verlopen natuurlijk, gewoon als een leuk gesprek! Ik vond het in ieder geval superleuk en leerzaam om eraan mee te werken. En ik hoop natuurlijk dat jullie de video ook leuk vinden!

Geen video missen van Deisy? Abonneer je op haar kanaal! Om de week op zondag vind je daar een nieuwe video met een inspirerend interview 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 reacties op “Interview met Deisy op Successtof (video!)

 1. Hanneke schreef:

  Leuk Iris! Heb net je video bekeken met een kopje koffie erbij. Een mooie manier om mijn dag te beginnen (of eigenlijk te vervolgen). Je hebt het echt goed verwoord!

  | Reageer op deze reactie
 2. Linda schreef:

  Leuk, Iris! Goede vragen van Deisy ook 🙂

  Lijkt me echt doodeng voor zo’n camera, maar wel leuk om je in beweging te zien, haha. Wat ben je lekker optimistisch! Genieten van je werk is zooo belangrijk en dat zit duidelijk wel goed bij jou.

  Mag ik nog vragen hoe je jezelf over 10 of 20 jaar ziet? Heb je wel eens bedacht of je dan nog steeds denkt te bloggen of misschien iets nieuws in de plaats of ernaast zal doen?

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Wat een leuke vraag! Ik heb eerlijk gezegd geen idee, haha. Ik wil in ieder geval in een huisje buitenaf wonen in de natuur met veel dieren, dat is het enige dat ik echt zeker weet. En het lijkt me ook heel leuk om me nog meer te specialiseren in wetenschapsjournalistiek (populaire psychologie) of juist meer met social media te doen, dat ik bedrijven daarbij kan helpen. Of iets met creatieve coaching, want ik wil ook nog imker worden en dan kan ik bijvoorbeeld leuke bijenwassen kaarsen maken met kinderen met autisme. Ik heb in ieder geval genoeg ideeën en plannen, haha! Maar niets waar ik nu heel actief mee bezig ben (ok wetenschapsjournalistiek een beetje, ik wil mijn masterthese graag laten publiceren in een tijdschrift dus daar ben ik nu nog mee bezig naast mijn blog). Want ik vind bloggen en alles dat daar bij komt kijken nog veeel te leuk.

   | Reageer op deze reactie
   1. Linda schreef:

    O wow, wat een hoop ideeën! Daar zal het in ieder geval niet aan liggen 🙂 En volgens mij neem je je blog stiekem wel best serieus als je niet echt met andere dingen (lees: uitvluchten) bezig bent, dus dat is misschien juist goed nu! Kun je later altijd nog wel zien…

    Ik vind blogs schrijven trouwens wel echt veel relaxter dan publicaties, haha. Veel meer vrijheid! Wetenschapsjournalistiek lijkt me trouwens ook tof. Als je daar nog eens een masterclass over vindt, wil ik met je mee 😉

    | Reageer op deze reactie
 3. Linda schreef:

  Wat een leuk en inspirerend interview! Heel lekker om naar te luisteren terwijl ik een antwoordmodel voor een spellingtoets voor mijn leerlingen moest maken haha 🙂
  Ik vind het zo tof om te zien en mee te maken hoe je steeds meer groeit! Het viel me gisteren nog op dat je (food)foto’s echt steeds mooier worden.

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Ohh ik vind het serieus zooo leuk dat je dat is opgevallen. Sinds deze week probeer ik er extra mijn best op te doen om mooie foto’s te maken namelijk, door die workshop die ik had gevolgd! 😀

   | Reageer op deze reactie
 4. Romy schreef:

  Jaaa, je video is echt zo leuk en inspirerend! Heerlijk hoe je gewoon jezelf bent gebleven en zo fijn dat je juist ook jouw struggles/imperfecties op je blog laat zien in plaats van een 100% duurzaam leven met alles erop en eraan te promoten 🙂

  | Reageer op deze reactie
 5. Deisy schreef:

  Aaaaaah! Zo mega lief dit! Heb al zoveel lieve en leuke reacties gekregen op jouw interview. Maar vond het compliment van je moeder echt ontzettend lief hoor. Dus dank je wel daarvoor topper! You rock 😉

  | Reageer op deze reactie
  1. Marianne schreef:

   Je hebt het interview hartstikke goed afgenomen Deisy en net als Linda (zie hierboven) viel mij ook meteen op dat je zulke goede en leuke vragen stelt, geen standaardvragen. Complimenten voor zowel jou als Iris!

   | Reageer op deze reactie
 6. Wat een leuke video! En wat een mooie meid(en), heel leuk om te horen en zien! Leuk concept ook van Deisy, ga meteen abonneren op haar kanaal (foei, dat ik nog geen abonnee was…)

  | Reageer op deze reactie
 7. Joyce schreef:

  Gelijk even geabonneerd! Wat ben jij leukkk <3 ik moet me nog steeds op je abonneren op patreon maar ik vergeet het steeds ':')

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Aaaah lief 😀 En dat maakt niet uit, alle filmpjes blijven sowieso online staan op m’n Patreon hoor, dus het heeft geen haast!

   | Reageer op deze reactie
 8. Anna schreef:

  Ik vind het super leuk om je te zien praten, toch iets heel anders dan een blogpost! Ik vond het een fijn interview, je blog in het algemeen is echt top =)

  | Reageer op deze reactie
 9. Lisette schreef:

  Heel erg leuk!! Ik blog pas 8 maanden met ups en downs. Kost veel tijd maar ik ga niet opgeven en ga er voor dat mijn baan ooit vanuit mijn blog voortkomt!

  | Reageer op deze reactie
 10. Vivian schreef:

  Wauw ik wist dit helemaal niet! Heb een tijdje onder een steen geleefd haha. Maar wat onwijs leuk, ik heb me meteen geabonneerd!

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Het is ook nog maar net nieuw hoor, geen zorgen 😀 Superleuk! Ik gun Deisy een miljoen abonnees haha <3

   | Reageer op deze reactie
 11. Pingback: Weekoverzicht: springrolls & een vrouwenvaasje | IKBENIRISNIET
Back to Top