Interview met Deisy op Successtof (video!)

Een tijdje terug vertelde Deisy me dat ze een YouTubekanaal ging starten. Inmiddels heeft ze Successtof (fantastische naam trouwens!) gelanceerd en staan er al een paar video’s online. Met haar video’s richt ze zich op ambitieuze vrouwen: voor tips en herkenning. Ik was direct enthousiast. En toen ze ook nog vroeg of ze míj mocht interviewen voelde ik me helemaal vereerd!

Video

..En een beetje gek want ik ben helemaal geen ambitieuze vrouw of een supergoede ondernemer. Hoooo. Ja, over onzekerheid gaat het interview ook. Ondanks dat ik van mijzelf niet per se onzeker ben aangelegd, vind ik dat hele ondernemerswereldje nog wel een tikkeltje overweldigend. Daarom vind ik het zo fijn dat Deisy hier video’s over maakt, voor mij is dat echt heel nuttig en inspirerend. Ze doet het ook zo goed, haar interviews verlopen natuurlijk, gewoon als een leuk gesprek! Ik vond het in ieder geval superleuk en leerzaam om eraan mee te werken. En ik hoop natuurlijk dat jullie de video ook leuk vinden!

Geen video missen van Deisy? Abonneer je op haar kanaal! Om de week op zondag vind je daar een nieuwe video met een inspirerend interview 

Back to Top