Ik ben jarig en ik trakteer, hiep hiep hoera!

Goedemorgen! Klinken mijn woorden al een stuk volwassener door je beeldscherm? Dat kan kloppen. Ik ben namelijk ZEVENENTWINTIG geworden vandaag! Ik schrik er zelf ook even van, want ik dacht steeds dat ik 28 jaar zou worden. Ik had de afgelopen weken al helemaal geaccepteerd dat ik (bijna) 27 was, dus het voelt nu alsof ik één jaar jonger ben geworden. De wondere voordelen van het niet goed met cijfers zijn.

Wie jarig is trakteert!

Ik vond toch dat ik iets goed te maken had met jullie. Elk jaar wil ik op mijn blogverjaardag een fantastische winactie organiseren in samenwerking met leuke webshops, maar dan denk ik er pas veeel te laat aan. Deze keer had ik er voor mijn eigen verjaardag wél op tijd aan gedacht gelukkig! Volgende week van maandag tot en met vrijdag is het hier een heuse feestelijke winactie(mid)week! Elke dag komt een nieuwe winactie online met ‘ikbenirisniet approved’ producten. En daar zitten echt de leukste dingen tussen. Hier zie je alvast een pixelige sneak peek van wat je kan verwachten de aankomende week. Herken je al iets?

Wees er snel bij!

De reden waarom ik dit van te voren aankondig is omdat elke winactie de aankomende week maar drie dagen open staat. Vergeet dus niet om de aankomende week een paar bezoekjes te brengen hier als je leuke, duurzame cadeautjes wil winnen! Ik merk namelijk dat als een winactie wat langer open staat, hij al snel op van die stomme prijsvraag-websites terecht komt. En dan word ik nog weken bestookt met dit soort mailtjes:

Earth Day

Ik ben als wereldverbeterende wannabe-hippie overigens op een erg toepasselijke dag geboren. Vandaag is het Earth Day. Mocht je een cadeautje aan mij (en de aarde) willen bieden, kijk dan tussen mijn Groene Tips. Het is inmiddels al een collectie van 39 tips! Misschien staat er wel iets tussen dat je vandaag zou kunnen toepassen. Credits voor dit leuke idee gaan naar Benthe!


Op de hoogte blijven van alle nieuwe winacties? Je kan mij volgen via Twitter (vandaag zweven er allemaal digitale ballonnen op mijn profiel, aww!), Facebook en Instagram. Hier zal ik alle winacties de aankomende week aankondigen als ze online staan. Ik wens jullie alvast succes én een heel fijn weekend!

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

62 reacties op “Ik ben jarig en ik trakteer, hiep hiep hoera!

 1. Yvonne

  Gefeliciteerd! Leuk dat je dit doet. Ik ga het in de gaten houden.

 2. Kirsten

  Gefeliciteerd! Zal eens kijken wat ik vandaag aan groene tips kan doen. Super idee.

 3. Hiep hiep hoera!! Gefelciteerd.
  Een hele gezellige dag met Steve, familie & ollie, leuke cadeautjes en uiteten in je favo restaurant 🙂

 4. Benthe

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag 🎉🎉🎉! De winacties klinken super, ben heel benieuwd 😊. Geniet ervan vandaag!

 5. Hieperdepiep hoeraaaaaa!
  En wat een leuke dag om jarig te zijn 🙂 Hoe toepasselijk, het is vast voorbestemd dat je een groentje zou worden.

 6. Nadia

  Een superfijne verjaardag! En vooral doen wat jij graag doet, o.a. zo verder bloggen 🙂

 7. Romy

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! En wat tof dat je een paar winacties gaat organiseren 🙂 Ik ben zó benieuwd! Maak er een mooie dag van vandaag!

 8. Happy Birthday Hippie You 🙂
  Ik ga even kijken welke challenge ik vandaag kan doen op deze toepasselijke Earth Day! Fijne dag vandaag en geniet van F5-en op Twitter haha (deed ik vorige week op mijn verjaardag ook, werd zo blij van die ballonnen haha) XOXO

 9. Maaike

  Van harte gefeliciteerd!! Geniet ervan vandaag (en de rest van het jaar natuurlijk, hihi) Liefs, Maaike

 10. Lonneke

  Gefeliciteerd Iris! Op nog zo’n mooi en succesvol jaar!

 11. Nienke

  Gefeliciteerd! Wat leuk zeg zo’n weggeefweek. Ik hou het in de gaten! Wat een gekkigheid zeg, dat bestoken om winacties.

 12. Gefeliciteeeeeerd! Ik vergeet ook altijd iets te bedenken. Mijn blog bestond van de week 7 jaar, maar ik heb er alleen een blog over geschreven, haha! Nou ja, volgend jaar maar weer beter 😉 Ik ben benieuwd naar je winacties! Verder dan ‘schoen’ kom ik niet met raden, haha!

 13. Inge

  Happy B-day! Lekker lang wandelen met Olliebol op deze zonnige aardbol vandaag <3

 14. Maud

  Gefeliciteerd!!! Mijn cadeau aan jou en de aarde: ik ga vandaag op zoek naar wasbare wattenschijfjes 🙂 Zat er al een tijdje mee in mijn hoofd maar ik had nog flink wat wegwerp wattenschijfjes. Ze zijn nu bijna op, dus tijd om weer iets te verduurzamen in dit huishouden 😉 De wattenschijfjes die je zelf aangeeft te gebruiken in je post (https://ikbenirisniet.nl/2016/03/17/wasbare-wattenschijfjes/) zijn trouwens niet meer te koop. Ik moet nog even kijken welke mij fijn lijken. Fijne dag vandaag!

  • Iris

   Ja klopt, echt jammer! Ik moet nog steeds die blogpost updaten, vergeet het steeds. *schrijft op to do lijstje* Gelukkig is er via google ook veel te vinden, hopelijk kom je iets tegen dat je aanspreekt! 🙂 Dankjewel!

 15. Je zou maar het niet-zo-ongeluk-maar-toch-ook-weer-wel hebben dat je in Rome zit tijdens het grootste deel van de winacties 😉 Wel super tof dat je het doet en gefeliciteerd met je B-day!

 16. Linda

  Gefeliciteerd met je verjaardag Iris! Geniet van je dag! 🙂 🙂
  Ik ben vet benieuwd naar al je winacties, superleuk!

 17. Claire

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ohh zo herkenbaar van die mailtjes over de winactie. Ik heb dat ook altijd 😉

 18. Danielle

  Gefeliciteerd! En wat leuk dat het niet één Winactie is, maar meerdere!

 19. Jeej, ook hier van harte! Wat een babyface heb jij zeg. Hou dat vast! Ik krijg al rimpels en grijze haren 😩 Veel taartjes eten zal vast helpen 🙂

  Zie ik daar babongo? Ben ook benieuwd naar die schoenen! En dat mailtje is stiekem best grappig (als je ze niet dagelijks in veelvoud ontvangt).

  Waarom krijg ik reclame te zien voor de zwangerbox? 😱

  • Iris

   Dankjewel! Hahaha! Ik moet bijna altijd mijn ID laten zien als ik wijn wil kopen, dus ik hoop dat mijn babyface ook blijft als ik nog ouder ben. Een grijze haar heb ik nog niet gevonden, maar ik had laatst wel een zwarte heksenhaar op mijn kin!!!

   Die banners zijn gebaseerd op de inhoud van de website en je eigen cookies, Google zal wel denken: mm.. verrassingsbox / pakketten / 27 is een mooie vruchtbare leeftijd: BAM, ZWANGERSCHAPSBOX.

 20. Linda

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag 😘 Ik hoop dat je een leuke dag hebt.

 21. Gelieke

  Wat lief dat je dit doet! Gefeliciteerd met je verjaardag! 😀

 22. Esmee

  Van harte gefeliciflapstaart! Ik been heel benieuwd, zal je blog in de gaten houden. En hahaha die els… Wat heerlijk brutaal 😝

 23. Whoop whoop! Op de valreep nog van harte gefeliciteerd, ik hoop dat je een fantastische verjaardag had! Wat leuk dat je dit allemaal organiseert. Hopelijk ga je een fijne week tegemoet. Liefs!

  P.S. Ik krijg hierboven een advertentie van “Liefde compatibiliteit” en iets met een handlezing over mijn leven? Hoort dat? Benieuwd of dat je bedoeling was 😉

  • Iris

   Dankjewel! 😀 Het was niet mijn bedoeling in ieder geval, hahaha. De advertenties zijn gedeeltelijk gebaseerd op de inhoud van de website en gedeeltelijk op je eigen opgeslagen cookies. Dus ik weet niet of je toevallig deze week naar je horoscoop hebt gegoogeld? 😛

   • Haha for real? Nee zeker niet 😅 Inmiddels heb ik een advertentie voor een medium. Het is één groot mysterie waar dat vandaan komt! 😉

 24. Yayyyy zo leuk dat je jarig bent en dat viert met winacties! Het enig wat ik denk te herkennen is ‘schoenen’ haha (en stiekem hoop ik op Toms ;)), de rest is me nog een raadsel. Ik hoop dat je lekker gegeten hebt bij het Paradijs (ziet er in je Insta Stories in elk geval enorm paradijselijk uit) en dat je een toffe groene dag had 🙂

  • Iris

   Het zijn geen Toms maar je zit wel dicht in de buurt 😀 Ik heb een hele leuke dag gehad! Was superfijn allemaal, en heel lekker eten. Zo’n fantastisch restaurant is dat!

 25. Christa

  Fine verjaardag Iris! Hoop dat je een fijne dag hebt!
  (Hahaha ik moest zo lachen dat mensen echt van die mailtjes sturen over gesloten winacties. Hoe dan haha?!)

 26. Pingback: Weekoverzicht: Jarig, eten in het Paradijs en Ollie loopt los! | IKBENIRISNIET

 27. Iris

  Super toepasselijk dat je op Earth day jarig bent! En al 27, ik werd eergisteren 25 en dat vind ik ook al moeilijk te geloven. Maar als je ervan overtuigd was dat je 28 werd dan valt het alles mee! 🙂 En zie ik daar een bamboe brush;)? Haha

 28. wendy

  Ik denk iedere dag aan de aarde , door steeds duurzamer te leven en steeds verder gaan hiermee en kijken wat je nog meer kunt doen.
  En ik wens je een fijne verjaardag en een nog duurzamer tijd voor de aarde.

 29. marijksels

  Hahaha…van harte met je 27e!!! Goed onthouden 😉
  Ik kijk vol verwachting uit naar deze verrassingsmidweek!

 30. Myrthe

  Gefeliciteerd met je verjaardag en heel lief dat je dit voor je volgers organiseert!

 31. Rianne

  Gefeliciteerd Iris! Beetje laat, maar beter laat dan nooit;)

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services De cookie-instellingen op ikbenirisniet.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of klikt op "Accepteren", ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten