Ik ben jarig en ik trakteer, hiep hiep hoera!

Goedemorgen! Klinken mijn woorden al een stuk volwassener door je beeldscherm? Dat kan kloppen. Ik ben namelijk ZEVENENTWINTIG geworden vandaag! Ik schrik er zelf ook even van, want ik dacht steeds dat ik 28 jaar zou worden. Ik had de afgelopen weken al helemaal geaccepteerd dat ik (bijna) 27 was, dus het voelt nu alsof ik één jaar jonger ben geworden. De wondere voordelen van het niet goed met cijfers zijn.

Wie jarig is trakteert!

Ik vond toch dat ik iets goed te maken had met jullie. Elk jaar wil ik op mijn blogverjaardag een fantastische winactie organiseren in samenwerking met leuke webshops, maar dan denk ik er pas veeel te laat aan. Deze keer had ik er voor mijn eigen verjaardag wél op tijd aan gedacht gelukkig! Volgende week van maandag tot en met vrijdag is het hier een heuse feestelijke winactie(mid)week! Elke dag komt een nieuwe winactie online met ‘ikbenirisniet approved’ producten. En daar zitten echt de leukste dingen tussen. Hier zie je alvast een pixelige sneak peek van wat je kan verwachten de aankomende week. Herken je al iets?

Wees er snel bij!

De reden waarom ik dit van te voren aankondig is omdat elke winactie de aankomende week maar drie dagen open staat. Vergeet dus niet om de aankomende week een paar bezoekjes te brengen hier als je leuke, duurzame cadeautjes wil winnen! Ik merk namelijk dat als een winactie wat langer open staat, hij al snel op van die stomme prijsvraag-websites terecht komt. En dan word ik nog weken bestookt met dit soort mailtjes:

Earth Day

Ik ben als wereldverbeterende wannabe-hippie overigens op een erg toepasselijke dag geboren. Vandaag is het Earth Day. Mocht je een cadeautje aan mij (en de aarde) willen bieden, kijk dan tussen mijn Groene Tips. Het is inmiddels al een collectie van 39 tips! Misschien staat er wel iets tussen dat je vandaag zou kunnen toepassen. Credits voor dit leuke idee gaan naar Benthe!


Op de hoogte blijven van alle nieuwe winacties? Je kan mij volgen via Twitter (vandaag zweven er allemaal digitale ballonnen op mijn profiel, aww!), Facebook en Instagram. Hier zal ik alle winacties de aankomende week aankondigen als ze online staan. Ik wens jullie alvast succes én een heel fijn weekend!

Back to Top