Win een limited edition kwastenset van Ecotools!

De make-upkwasten die ik al jaren gebruik zijn van het merk Ecotools. De handvatten van de kwasten zijn gemaakt van bamboe en de (vegan!) haren zijn superzacht. Ondanks dat de kwasten luxe ogen, is het merk heel betaalbaar. Omdat Ecotools ook haar verjaardag viert, hebben ze een speciale limited edition anniversary collection uitgebracht. En hoe toepasselijk: één van deze sets mag ik weggeven voor deze feestelijke winweek!

Win een kwastenset van EcotoolsWin een kwastenset van Ecotools

Ecotools Limited Edition Anniversary Collection

De set bestaat uit zes vegan kwasten en een mooie houder van gerecycled aluminium. Hier kan je de kwasten voor gebruiken:

 • Airbrushed finishing – Voor de basis van je make-up
 • Controlled setting – Om te highlighten
 • Spoolie – Voor het kammen van wenkbrauwen en wimpers
 • Angled crease – Voor het aanbrengen van accenten in je ooglook
 • Eye liner – Een plat kwastje voor het aanbrengen van eyeliner
 • Eye/lip blur – Superzacht kwastje om lipkleuren en oogschaduw te blenden

Win een kwastenset van EcotoolsWin een kwastenset van Ecotools

Ecotools kwastenset

De set die ik al had, is de starterset die een aantal jaren terug als speciale actie in de winkels bij DA lag. Vorig jaar heb ik er ook nog eens hierr over geschreven in een serie over mijn dierproefvrije make-up stash. De starterset heb ik mogen aanvullen met deze mooie nieuwe limited edition set en ik vind ze erg fijn! Als het goed is is deze set nu ook te koop bij Etos.

Win een kwastenset van Ecotools

Win een kwastenset!

Namens Ecotools mag ik een lezer verblijden met deze mooie exclusieve kwastenset, yay!

Zo doe je mee aan de winactie:

 • Laat een reactie achter onder deze blogpost zodat ik weet dat je meedoet!
 • Optioneel: like ikbenirisniet.nl op Facebook
 • Optioneel voor nog meer win-kans: tweet over deze winactie (een tweetknop vind je in het onderstaande Rafflecopter-programmaatje)
 • Uiterst belangrijk: meld je aan via Rafflecopter hieronder, hiermee wordt aan het eind van de winactie één winnaar willekeurig gekozen.

a Rafflecopter giveaway

Je kan meedoen aan deze winactie tot en met donderdag 27 april 2017. De winnaar krijgt zo snel mogelijk een mailtje nadat de winactie is gesloten. Reageer je dan binnen vijf dagen? Anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen! Succes 

De producten in deze blogpost heb ik gekregen van een merk. Dankjewel, Ecotools!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

188 reacties op “Win een limited edition kwastenset van Ecotools!

 1. Jessica J. schreef:

  Juist op tijd! Ik doe heel erg graag mee; niet alleen zien de kwasten er prachtig uit, maar ook zijn ze lief voor mens, dier en het milieu. ♥ Ik heb nog geen échte kwastenset – enkel oogkwasten –, dus count me in!
  Succes, iedereen!

  | Reageer op deze reactie
 2. Willianne schreef:

  Super mooi Set!! Zou mijn trio kwasten heel graag willen uitbreiden…Heb alleen basic kwasten dus deze zou ik wel graag willen winnen!

  | Reageer op deze reactie
 3. Ami VC schreef:

  Ik doe graag mee! Heb nu een samengeraapt zooitje van goedkope kwasten, denk dat ik wel op een leeftijd ben om eens degelijke kwasten te bezitten haha!

  | Reageer op deze reactie
 4. Janine schreef:

  Het is zo echt wel een feestje op je blog met al die winacties, hihi. Ook hier doe ik graag aan mee :).

  | Reageer op deze reactie
 5. Nina schreef:

  Oeee Nice! Ik doe mee! Ik heb geen kwasten, ik zou een waardeloze beautyblogger zijn.

  | Reageer op deze reactie
 6. Nancy schreef:

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Ik ben erg benieuwd naar deze kwasten 🙂

  | Reageer op deze reactie
 7. Cristina C. schreef:

  Oh wauw wat een super leuke kans! 😀
  Bij make-up hoort natuurlijk goede kwastenset van kwaliteit.. ik heb momenteel gewoon vanuit de Kruidvat! (Haha) daarom ben ik echt wel benieuwd als er verschil zit tussen goede (duurdere) kwasten en (goedkope)
  Duimen!

  | Reageer op deze reactie
 8. Leonie schreef:

  Ben ik nog op tijd, Iris?! Deze beautykluns heeft heel veel behoefte aan een paar goede, duurzame kwasten (want alles met je vingers doen is, ook zoietss hè) en ik snap nooit wat ik waarvoor moet gebruiken en hoeveel ik van die ondingen dan moet kopen etc etc. Je kent mij, je weet precies wat ik bedoel, toch? Dus, dit setje, waarbij ik gewoon niet meer na hoef te denken en kwaliteit in huis heb? Heaven.

  | Reageer op deze reactie
 9. Charlotte schreef:

  Deze kwasten lijken me super mooi! En fijn dat ik dan m’n make-up niet meer met m’n handen aan hoef te brengen 🙂

  | Reageer op deze reactie
 10. Julia schreef:

  Oh wauw, dit ziet er mooi uit! Kende het merk helemaal niet, maar zou het graag uitproberen. Doe zeker mee met de winactie! 🙂

  | Reageer op deze reactie
 11. Alouette schreef:

  Wat een onwijs toffe prijs! Ik doe graag mee aan deze winactie

  | Reageer op deze reactie
 12. Michelle W schreef:

  Ik doe meee! Ik heb 1 kwast van ecotools, een foundation brush, maar deze raakt nu toch wel een beetje op (haartjes laten los 🙁 ) Lijkt me nice als ik er meer uit kan proberen 😍

  | Reageer op deze reactie
 13. Hanneke schreef:

  Toffe actie Iris. Kijken of ik dan nog echt eens aan het make-uppen kan….;-)

  | Reageer op deze reactie
 14. Iris Melon schreef:

  Dat ziet er een fijne set uit. Geen Etos hier in België dus zo een setje winnen klinkt goed 🙂

  | Reageer op deze reactie
 15. Malu schreef:

  OH dit zal zo fijn zijn voor de dierproefvrije make up dat ik gebruik. Omdat het vegan is is zo heel mijn set naar wensen!

  | Reageer op deze reactie
 16. Judith schreef:

  Jaaa ik heb nog geen kwasten en wilde al een set uitzoeken en deze zijn mooi en vegan 🙂

  | Reageer op deze reactie
 17. Bo schreef:

  Ik doe mee 🙂
  Langzaam ben ik ook mijn make-up-stach aan het vervangen tot 100% vegan spullen.
  Dit zou een perfecte aanwinst zijn!

  | Reageer op deze reactie
 18. Nienke schreef:

  Dit is echt super toevallig, maar ik wilde net zelf nieuwe kwasten bestellen! Ik was op zoek naar welke kwasten vegan zijn, maar kwam er niet helemaal uit. Deze winactie komt dus echt als geroepen. Ik doe mee! 🙂

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Yay, superfijn! En voor als je niet wint, de kwasten van Ecotools zijn sowieso allemaal vegan. En die van Real Techniques ook!

   | Reageer op deze reactie
 19. Sannah schreef:

  Ik doe mee!! Echt meer bedrijven moeten bezig gaan met duurzaamheid! Ik heb gisteren een petitie getekend bij de Body Shop hier in JKarta maar heb het nog niet gezien in Nederland??

  | Reageer op deze reactie
 20. Pingback: Weekoverzicht: Ollie's verjaardag, Jouw Marktkraam & winweek | IKBENIRISNIET
Back to Top