Alpro Kokosdrink & Smoothie recept

Ik kreeg zo’n leuk DIY pakketje van Alpro waar ik direct mee aan de slag ging. Het eindresultaat werd dit schattige aapje genaamd Mr. Coco. Misschien ken je hem wel uit de reclames van Alpro. Er zat ook een pak Kokosdrink bij, de nieuwe plantaardige melk van Alpro.

alpro kokosnoot

DIY aapje

Gelukkig was het vilt al geknipt in de goede vormen en zaten er gaatjes in geperforeerd, want ik ben normaal geen held met naald en draad. Dit ging wel goed gelukkig!

alpro mr coco

Alpro Kokosnootdrink

Ik gebruik elke dag sojamelk om een soja latte te maken van mijn koffie, dus daar kende ik Alpro al van. Ik heb ook wel eens de amandelmelk en hazelnootdrink geprobeerd, die vind ik ook beide aanraders. In het DIY-pakket zat ook een pak Alpro Coconut. Jeej, ik houd van food post! Ik had deze zelf ook al eens gekocht dus ik wist al dat ik het lekker zou vinden, hartstikke fijn dus. Deze plantaardige melk is gemaakt van o.a. water, kokosmelk en rijst. Meer informatie over Alpro en de ingrediëntenlijst kan je hier vinden. De producten van Alpro koop je trouwens gewoon in de supermarkt, je hoeft er niet voor naar een gekke natuurwinkel.

smoothie met kokosmelk

Smoothie Recept

Ik maakte met de kokosdrink een smoothie voor na het hardlopen:

Ingrediënten:
mint-hartje 1 glaasje Alpro kokosdrink
mint-hartje 1 kommetje (soja)yoghurt
mint-hartje 1 kommetje blauwe bessen
mint-hartje 1 kiwi
mint-hartje 1/2 grapefruit

Bereiding: Mix alle ingredienten met behulp van een blender, keukenmachine of staafmixer.

Toen ik de foto’s wilde maken van de ingrediënten nam mijn assistent stiekem de banaan mee..

banaantje Smoothie met kokosmelk Smoothie met kokosmelk

..Busted!

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top