Win een EKO4Petz verrassingsbox!

Gastblog door Ollie – Hallo lezers! Vandaag neem ik deze blog over voor een zeer belangrijke mededeling. Ik ben vandaag JARIG! Ik kreeg allemaal cadeautjes van EKO4Petz, mijn favoriete internetwinkel, en dat ga ik vandaag unboxen voor jullie. En weet je wat ook heel leuk is? Ik mag een verrassingspakket aan een dierenvriendje weggeven. Alle hondenvriendjes en konijnenvriendjes mogen meedoen! (Kuch, Iris onderbreekt hier even: Ollie, vergeet je niet iets?) Okééé, ook al zijn ze niet echt mijn vriendjes, katten mogen ook meedoen! Woeff! 

Win een verrassingspakket voor je huisdier

Unboxing van de verrassingsbox

EKO4Petz is een natuurwinkel voor dieren. Toen ik vier jaar werd kochten mijn allerbeste baasjes van de hele wereld een biologisch hondentaartje uit deze winkel! En vandaag, op mijn vijfde verjaardag, kreeg ik zelfs EEN HELE DOOS met lekker eten en speeltjes van de winkel. Ik zal jullie laten zien wat er allemaal in zit:

winactie eko4petzWin een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdierWin een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdier

Verjaardagsbox

EKO4Petz verkoopt verschillende boxen, ik kreeg de verjaardagsbox! Er zat een heuse verjaardagstaart met kaarsjes in. Ik haalde het gelijk uit de box en rende ermee weg! Tot ik erachter kwam dat het niet een echt taartje was, oeps. Snel verder met de unboxing. Mijn neus zei al dat er véél lekker eten in zat: visjes, stukjes bio vlees, vegetarische sticks van zoete aardappel. LEKKER. Ik wilde gelijk alles in één keer opeten en proeven voor een goede review. Maar dat mocht niet want het schijnt dat ik op dieet zit. ‘Dieet’ is een stom woord dat mensen hebben verzonnen en dat betekent dat je niet zo veel koekjes mag eten zodat je buik minder bol wordt?! Mensen zijn raar. Gelukkig mocht ik wel wat dingen proeven. Ik ben nu tenslotte al vijf jaar oud en dat is best een volwassen leeftijd omgerekend naar mensenjaren.

Win een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdier

Persoonlijke favorieten

Veel hè? Ik heb nog nooit zo veel lekkere dingen bij elkaar gezien! Deze koekjes zijn mijn favoriet. Sinds vorige week mag ik in het hondenpark stukjes loslopen en als deze mee gaan kom ik er sowieso heel snel aangerend als ik word geroepen. JUMMM. Ik ben een trotse flexitariër en eet ook veel vegetarische snacks. Zo nu en dan steel ik een komkommer van het aanrecht als niemand kijkt. Maar de pawtato sticks zijn nog véél lekkerder.

Win een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdier

Niet-eetbare dingen

Door al het lekkers zou ik bijna vergeten dat er ook nog andere cadeautjes dan eten kreeg. Zoals een magische drinkbak die je uit kan klappen, handig voor als ik heel ver ga wandelen! Laatst toen ik het heel warm had onderweg, mocht ik drinken uit de roze Dopper van Iris. Maar ondanks dat mijn hondenmoeder zielsveel van mij houdt, vond ze dat toch niet heel hygiënisch. Ze is dus heel blij met het magische bakje! Ik kreeg ook een lavendelspray waardoor ik nu naar bloemetjes ruik. En er zaten twee speeltjes in die ik beide heeeel leuk vind. Vooral het blauwe hobbelding waar koekjes in verstopt zitten. Had ik al gezegd dat ik heel erg van koekjes houd?

Win een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdierWin een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdierWin een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdier

Ga ik nu weer verder spelen met dit blauwe hobbelding, doei!!!

Win een verrassingspakket voor je huisdier

Namens Eko4Petz mogen Ollie en ik één huisdierbaasje verblijden met een verrassingspakket. Het verrassingspakket wordt samengesteld op basis van wat voor een huisdier je hebt: een hond, kat of konijn. Heeft je huisdier een bepaalde allergie of dieetvoorkeur? Geen probleem, houden ze bij Eko4Petz gewoon rekening mee!

Zo doe je mee aan de winactie:

 • Laat een reactie achter onder deze blogpost zodat ik weet dat je meedoet!
 • Optioneel: like ikbenirisniet.nl op Facebook
 • Optioneel voor nog meer win-kans: tweet een schattige foto van je huisdier naar mij
 • Uiterst belangrijk: meld je aan met het onderstaande programmaatje, hiermee wordt aan het eind van de winactie één winnaar willekeurig gekozen.

a Rafflecopter giveaway

Je kan meedoen aan deze winactie tot en met vrijdag 28 april 2017. De winnaar krijgt zo snel mogelijk een mailtje nadat de winactie is gesloten. Reageer je dan binnen vijf dagen? Anders moeten we helaas een nieuwe winnaar kiezen! Succes 

De producten in deze blogpost hebben Ollie & ik gekregen van een webshop. Dankjewel, Eko4Petz!

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

219 reacties op “Win een EKO4Petz verrassingsbox!

 1. Lotte

  Weer zo’n leuke winactie, ik die graag mee voor m’n 2 katers. 🙂

  • Audry

   Super leuke actie en gefeliciteerd. Rocky is 2 mei jarig dus zou een mooi cadeautje zijn voor hem

  • Helga

   Gefeliciteerd Ollie!

   Ik doe graag mee voor mijn katten. Ze hebben een pittig jaar achter de rug dus dit zou leuk voor ze zijn. Bij de poes is eind vorig een hartziekte vastgesteld en de matter had zijn tenen gebroken, waarvan 2 blijvend. Ze doen t goed nu met wat aanpassingen. Een extra cadeautje voor hen zo echt geweldig zijn!

 2. Saskia Den

  OMG Jaaaa! Ik word wel een beetje hebberig en materialistisch van jouw winacties! Maar Bob de hond is maandag jarig dus dit zou zo leuk zijn!!

 3. Melissa

  Wat super leuk, ik doe mee. Dan moet ik nog kiezen.. voor mijn konijn of mijn hond!

 4. Jolien

  Aaahhh wat een leuke actie! Deze had ik niet vdrwacht, maar mijn liefste Lily zou hier zo blij mee zijn! Ze is nu al zo enthousiast dat ze jouw Facebookpagina ook zal liken zodra ze haar pootjes aan de laptop krijgt! Dan kan ze misschoen vriendjes worden met Ollie. Lily houdt zielsveel van eten, maar nog meer van ons, ze heeft namelijk al eens 5 seconden gewacht met sushi te eten, speciaal voor de foto! Lief he?

 5. Annemarie

  Mijn konijntjes en ik gaan binnenkort verhuizen. Genoeg stress dus. Een verrassingsbox zou dat vast goed maken!

 6. Judith

  Ik ben Fos. Ik heb nog nooit een verjaardag mogen vieren maar ik ben al 6 mnd. Ik heb veel belangrijke dingen te doen want ik moet overal aan snuffelen en naar toe rennen om te kijken. Als m’n baasje dan een lekker snoepje heeft wil ik nog wel eens terug komen als ze roept. Anders heeft ze lekker pech. Dus nieuwe snoepjes lijken mij kei leuk.

 7. Romy

  Oh superleuk, zo’n pakketje! En wat heb je het geweldig beschreven vanuit Ollies perspectief. Ik doe graag mee voor mijn kattenvriendje en -vriendinnetje: Paco en Beertje. Die zouden een gat in de lucht springen (nou ja, bijna dan…) met zulke mooie spullen 🙂

 8. Esther

  Wat gaaf!! Ik wil heel graag winnen voor de lieve vreetzak kater van mijn moeder ^^ Hij is de baas van de buurt, alle honden weten dat ze niet in de tuin mogen komen anders wordt de kat heel boos. Maar naar ons is hij heel lief en best wel dom.

 9. Roos

  Leuk! Onze kat is 1 mei jarig. Dit pakket komt daarom extra goed uit!

 10. Hieperdepiep Hoeraaaaaa Ollie! Wat ben je verwend! Ik doe graag mee voor onze labrador Pepper.

 11. Claire

  Wat een super leuk pakket! Ik doe helaas niet mee want mijn arrogante kat gebruikt het toch niet ben ik bang. Dan hun ik het liever iemand anders haha. En Ahh yaaay voor alle Ollie plaatjes!

 12. Charlotte

  Wat een leuke winactie! Mijn twee honden en twee katten zullen super blij zijn met al dat lekkers en leuks! Ollie ziet er in ieder geval heeeel gelukkig uit 🙂

 13. Sandra

  Naaahhhhw! Dit is GE-WEL-DIG! Wat een leuke post Ollie <3
  Mijn kleine vriend, Shih Tzu Bikkel, is net 4 weken geleden 1 jaar geworden. Hij heeft voor z'n verjaardag een vergelijkbare box gekregen, van Woofbox! Ook super leuk. Die kleine ging he-le-maal los. Prachtig! Dus, ik weet zeker dat 'ie dit ook geweldig lekker en leuk zal vinden.

 14. Oh wat een toffe winactie Ollie! Ik doe graag mee voor mijn 2 katten, leuk welkom thuis cadeautje om de 3 logeerweken bij opa en oma goed te maken. En de schrik van de totaal veranderde badkamer…

 15. Susan

  Omg ik heb zo genoten van het lezen van dit artikel haha. Zo leuk gedaan Ollie! Ik doe zeker mee voor mijn hond Jim 🙂 Ga nu ook even een foto naar je tweeten.

 16. Geweldig, ik zie helemaal voor me hoe Ollie blij en enthousiast rondrent 😀 (En ik heb geen huisdier, dus ik sla over 😉 )

 17. Christien

  Wat een leuk pakket 😻 Ik doe zeker mee voor mijn kat die bijna jarig is! 😸

 18. chantal

  Ah super leuk geschreven! Natuurlijk doe ik mee voor onze lieve eigenwijze Welsh Corgi’s!

 19. Mariëlle

  Oh wat een gave actie! Ik zou graag zo’n box winnen voor mijn kat Gijs, een vierjarige kater die na een periode zwerven via het asiel bij mij terecht is gekomen.

 20. Femke Lam

  Wauw! Gefeliciteerd! Dit zou mijn lieve Pup Beer heel leuk vinden. Beer is een 5 maanden oude Berner Sennen/Bouvier (mama) x Berner Sennen(papa) en is nu al 36 kilo. Hij groeit als kool. Zou het toch een dino zijn ipv een hond? We weten het niet, we weten wel dat door puppy cursus ( die we zijn gaan doen gezien z’n grote en zwaarte hem anders niet baas kunnen) de koekjes niet aan te slepen zijn. En spelen.. het liefst de hele dag en ook s nachts. Het liefst met de oude poes die er ook nog woont, maar die wil niet meer..

 21. Roos

  Dit zou mijn hond Joy, een Golden Retriever van 4 jaar echt fantastisch vinden!
  Hij heeft een jaar met heel wat pech achter de rug, er is oa een teentje van hem geamputeerd en hij werd verdacht van bot kanker (godzijdank bleek hij het niet te hebben!)

  En last but not least, nog van harte gefeliciteerd Ollie!

 22. Roos

  Dit zou mijn hond Joy, een Golden Retriever van 4 jaar oud echt geweldig vinden. Hij heeft een jaar met heel wat pech achter de rug. Er is een teentje bij hem geamputeerd en hij werd verdacht van botkanker (godzijdank bleek hij dat niet te hebben!!)

  And last but not least, nog van harte gefeliciteerd Ollie.

  Groetjes Roos en een poot + lebber van Joy

 23. kimberly

  Ik doe graag mee voor mijn hondje lotje! Ik ga bijna op kamers, dus kan lotje wel wat extra steun en speelplezier gebruiken!

 24. Vlinder

  Ja, hier doe ik graag aan mee voor mijn hond en kat! 😀

 25. Stephanie

  Aaaaah, wat een leuk blogberichtje. Soms wou ik dat ik ook echt met mijn beestjes kon communiceren, haha.
  Ik doe heel graag mee met deze actie!

 26. Xayide van der Schaaff

  Hoi! Ik doe heel graag mee voor mijn 2 katten, de liefste poezenbroertjes op de wereld 🙂 wat een leuke webshop! En gefeliciteerd met Ollie!

 27. Anouk

  Super leuke actie!
  Ik heb een hond en twee katten. Die zouden heel erg blij worden van een verrassingspakket 🙂

 28. Lotte de lint

  Zo leuk dat pakkeetje, ik heb ook een hond. Hoop dat ik het pakketje win!!!

 29. Marijn

  Dit vind ik nog de leukste! Ik doe mee voor m’n twee katten.

 30. Rebecca

  Hahaha, wat een heerlijke post! Onze kat Assepoes zou genieten van dit pakket. Het is een diva. 😉

 31. Amy

  Hi Ollie, gefeliciteerd met je verjaardag 🎉 Zo’n geweldig verrassingspakket wil ik ook wel winnen voor mijn verjaardag. Ik word op 13 mei 5 jaar dus dat is al snel. Ben ik bijna net zo oud als jij en waarschijnlijk net zo ondeugend 😂 Poot van Willem (welsh corgi cardigan) 🐾

 32. Simone

  Wij hebben zelf een kat, maar een vriendin van ons krijgt over een dikke week een hondje! Ik zou de doos aan haar puppy geven 🙂

 33. Aah, wat een super leuke winactie! Daar doe ik natuurlijk gráág aan mee voor Nibbit! Nib is ook bijna jarig én bijna 2 jaar bij ons, dus dat verdient sowieso een konijnencadeau natuurlijk! Gefeliciteerd, Olliebol, met je verjaardag! 😀 Dat je nog maar lekker lang verwend mag worden door Iris!

 34. Quiette

  Hiep hiep hoera voor Ollie!! Oooooh en wat een super schattige spulletjes! Heel erg leuk voor mijn kitten James!

 35. Van harte gefeliciteerd met Ollie. Het lijkt me superleuk om Pip net zo te verrassen als Ollie. Ik doe graag mee.

 36. Nicky

  Hoi Ollie! Van harte gefeliciteerd! Wat kun jij leuk bloggen, ik werd heel blij van je unboxing 🙂 heb je er al eens over nagedacht om vaker blogposts te schrijven? Ik denk dat veel lezers dat leuk zouden vinden! Ik zou graag dit pakket winnen voor mijn twee kittens. Ik weet dat katten niet je lievelingsdieren zijn maar ze komen ook uit het asiel en houden net als jij heel veel van koekjes, spelen en dutjes doen. Fijne verjaardag!

 37. Carina

  Ook al zo’n leuk cadeau! Ollie is leuk 😍
  Ik ga meedoen voor mijn pitje. Ben nog steeds op zoek naar het allerlekkerste snoepje want tot nu toe vindt ze eten buiten niet interessant (en dat maakt de training wel lastig).

 38. Ohhhh wat een gaaf pakket! Daar zou Bentley erg blij mee zijn. En dat komt mooi uit, want hij viert over 2 weken zijn halve verjaardag (6 maandjes!) Tijd voor een feestje! xo Daisy

 39. Josta

  Ooh wat super leuk! Gefeliciteerd ollie!
  graag doen we mee voor onze hond gino

 40. Sanne

  Hahah dit vind ik je leukste blog ooit! Gefeliciteerd met Ollie. Wat een knappe gastblogger! Ik doe heel graag mee aan deze actie, want onze kater Binkie is volgende week ook jarig en wordt dan 2 jaar!

 41. Joyce

  Lieve Ollie, van harte gefeliciteerd met je 5e verjaardag! Zo te zien kon je dag amper beter beginnen. Een hele doos met cadeautjes, wow! Mijn konijn Kruimel was precies 1 maand geleden jarig. Hij werd al 8, maar kreeg veel minder cadeautjes dan jij nu hebt gekregen. Ik laat Kruimel jouw blog maar niet lezen, anders wordt hij stikjaloers en boos op me! Misschien kun jij me helpen om het goed te maken met Kruimel door ervoor te zorgen dat ik het verrassingspakket win. Kruimel zal dan super blij zijn en de hele dag binkies maken :).
  Ik wens je nog heel veel plezier op je verjaardag Ollie!

 42. Annemiek

  Hallooo Ollieee! Je trotse tante doet natuurlijk ook mee met de wedstrijd, want hallo mijn fatso verwende katten hebben nog geen speeltjes genoeg. 😉 oke doe maar de groetjes aan Iris hoor!

 43. Ianthe

  Gefeliciteeeerd!!! Mijn konijntjes Cleo en Jackson vinden Ollie wel een beetje eng maar willen hem toch van harte feliciteren en een stukje wortel per post opsturen (te dichtbij komen is te spannend 😉) heel veel plezier vandaag op ollie zn verjaardag hier schijnt de zon en is het lekker fris, ideaal wandelweer! Geniet ze!!

 44. Linda

  Whoeee gefeliciteerd Ollie! Allemaal lekker eten, nomnomnom. Daar houden mijn konijntjes ook wel van, dus ik doe graag mee! 🙂

 45. Lilian

  Natuurlijk doe ik mee voor mijn 2 hondenkinderen! <3
  En Gefeliciteerd lieve Ollie!

 46. Astrid

  Ogod, dit zou ik echt heel leuk vinden voor onze katten 😀

 47. Marlies

  Leuk! Ik doe mee voor onze katjes of konijntjes (flinke beestenboel hier 😅😉)

 48. Marisa van Arkel

  Wat een mooi pakket en leuke actie! Bumper en Panda houden hun pootjes gekruist!

 49. Lissy

  Gefeliciteerd Oliie! Maak er een hele fijne verjaardag van!
  En wauw, wat een leuk pakket zeg, wij doen ook mee met de actie 🙂

 50. Lisa

  Ik doe graag mee voor mijn blenheim cavaliertje victor van bijna 2 jaar is een erg nerveus stress hondje dus hij verdient ook weleens wat extra’s

 51. Joyce Koning

  Gefeliciteerd Ollie wij doen graag mee voor ons hondje Falcor die id 28 mei jarig en word dan 6 jaar.

 52. Kim

  Van harte Ollie, op nog veel mooie jaren!

  Eros, onze golden retriever van net 4, werd helemaal blij bij het zien van al dit lekkers.

 53. Lindsay

  Leuke samenwerking met Eko4petz, fijne winkel is dat. Ik doe mee voor mijn kattenkindjes Molko en Mylo. De jongste Mylo (nu 1) heeft een heftige tijd gehad waarbij het als halfjaar oude kitten de vraag was of hij het zou redden. Met heel veel liefde heeft hij de dierenarts die hem al had opgegeven versteld doen staan. Hij is op dit moment sterker dan ooit en buiten een lichte voedselintolerantie kerngezond 💓

 54. Esther V.

  Een erg leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn twee konijnen 🙂

 55. Eve Slui

  Gefeliciteerd! Zo te zien heb je een héérlijke verjaardag! Hopelijk word je vandaag nog meer verwend.
  Ik zou hem ook wel graag willen winnen. Zeker dat blauwe speeltje. ’s Avonds krijg ik ook altijd zo’n leuke uitdaging. En deze lijkt me geweldig.
  Nou. Geniet nog even van je dag. Pootje van Lola!

 56. Nienke

  Oh, wat een super leuke blogpost zeg, ik heb hem met een glimlach gelezen. Gefeliciflapstaart Ollie! Ik zou maar wat graag mijn hond ook blij willen maken met een box. Hij woont nu inmiddels bijna 3 jaar bij ons in huis, en sindsdien is iedereen gek op hem. Aankomende dinsdag staat er voor hem iets mega spannends op het programma, een bezoekje aan de trim. Een soort van bijna traumatische ervaring voor hem. Dit omdat toen hij bij ons kwam alles helemaal in de klit zat en volgens de dierenarts alles er af moest. Het werd een naakt beesje. En dat vond ‘tie toch verschrikkelijk! Elke keer als hij weer naar de trim moet (gelukkig niet helemaal kaal meer!) begint hij enorm te rillen en te janken. Anyways, nu het toch wel een heel erg lang verhaal wordt, kom ik maar tot de kern. 😉 Het lijkt me onwijs leuk om hem dan te verrassen met een leuke EKO4Petz verrassingsbox! Hij is gek op spelen, maar vooral ook op koekjes. Fingers crossed!

 57. Karin

  Super leuk! Hier is ook zo’n blij ei wat erg vrolijk zou worden van zo’n leuk pakket!!!
  Ik doe dus mee!! 🐾

 58. Michelle Wighman

  Super mooie box ❤️❤️ Ik doe graag mee voor mijn lieve hond Tobey!!

 59. Heleen

  Vet! Vindt mijn kat McFluffy heel leuk om te winnen! Hij is net als Ollie helemaal dol op eten 🙂

 60. Wendy

  Wat ben je een super leuke beagle Ollie! Net als onze beagle Juno. Die zou ook super blij zijn met zo’n spannende doos om zelf uit te pakken. Ze is gek op dozen van Eko4Petz😂

 61. Jessica

  Wat een enorm leuke winactie! Van Harte gefeliciteerd Ollie🐶🐾 Ik zou graag meedoen voor mijn lieve hond Skye!

 62. Rebecca

  Ik doe weer mee, voor ons konijnkind Puk!

  Gefelicteerd Olie!
  Xxx Rebecca
  🐰❤️🐶

 63. Inge

  Ollie is echt een fotomodel, ik vind het altijd zo leuk om hem te zien <3 Ik doe mee voor het enorm lieve, nieuwsgierige, slimme, fluffy konijn van mijn zus: Joy! Ze is gek op allerlei spelletjes en kan zelfs een High-Five geven met allebei haar voorpootjes, te schattig.

 64. Laura

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee met mijn hond en 2 katten! Die worden vast helemaal blij met zo’n geweldig pakket!

 65. Petra

  Wat een leuke blogpost, zo grappig geschreven. Ik heb drie schattige hondjes en zouden helemaal blij worden van deze leuke doos, net als hun mensen mama.

  Groetjes Petra

 66. Jacqueline

  Nogmaals gefeliciteerd lieve Ollie!! Echt de beste gastblogger tot nu toe. En wat ben je toch heerlijk verwend met dit mooie pakket. Ik doe graag mee voor onze lieve Sasja die net zo dol is op eten en speeltjes als jij. Ze heeft je al gefeliciteerd via twitter.

 67. Wendy Van De Reyd

  Wauw hieperdepiep hoera Ollie
  En ja tuurlijk waag ik deze super leuke kans ook voor mijn 2 knapperds Shadow 🐶 en Angel 🐕 (2 staffordshire bullterriers ) 😀😀😀

 68. Hanne

  Stiekem had ik al gehoopt op een winacties voor de dierenmama’s onder ons 😀 ik doe mee! Mijn 2 konijntjes Pepijn en Noa zullen dolblij zijn met al dat lekkers en nieuwe speelgoed 😉 xoxo

 69. Jade

  Whooo leuke winactie! Mijn konijnenbaby is over drie weken jarig en dit zou een tof cadeau zijn 😎🐇

 70. Daniëlle Munnik

  Wat een leuke blog! Gefeliciteerd hoor! Met zo’n leuk cadeau voel je je toch helemaal jarig! Mijn hondenvriendinnetje Kirah wordt dit jaar al 14. Zo’n mooi cadeau heeft ze nog nooit gehad….zullen we haar blij maken?

 71. Irene

  Och wat leuk! Daar zou mijn lieve hondje Jules heeeel hard van gaan kwispelen!

 72. Eline

  Wat superleuk! En wat kan Ollie goed bloggen zeg 😉
  Ik doe graag mee voor kattenkindje Noodles, ze is net 3 geworden dus die verdiend wel wat vertroetelingetjes (sorry Ollie)

 73. Tjitske

  Dit is de leukste winactie ever! Ik doe nooit mee aan winacties, maar voor mijn konijnenvriend waag ik toch een kansje!

 74. Jeroen Haaksema

  Ollie is een dotje zeg! Ik ben wel benieuwd naar het pakket dus ik loot graag mee 🙂

 75. Nynke

  Ahhhh deze winactie is nog leuker dan de vorige, haha. Ben heel benieuwd of onze kat wel vega dingen zou lusten. Ze is best kieskeurig. Maar een manier om daar achter te komen: ik doe mee met de winactie 🙂 🐈

 76. Jantine de Waard

  Gefeliciteerd mooie mede-hond! Wij doen natuurlijk graag mee. Pootje van Happy en liefs van mijn baasje.

 77. Karin

  Leuk! Daar gaat onze poes Igo zeker van genieten. Sinds onze knul Dean is geboren is ze een ware grote zus maar soms vindt ze het nog wel eens lastig dat er nu af en toe wat minder aandacht voor haar is. Een fijn verwenpakket heeft ze dan ook zeker verdiend!

 78. Ellis

  Jaaaa leuk! Voor onze 2 kittens!
  Die houden wel van verrassingen 🙂

 79. Irana van Oostrum

  Ik doe graag mee! Alleen lastig om te kiezen voor wie haha. We hebben namelijk 13 dierenvriendjes thuis maar ze kunnen goed delen 😉

 80. Emmy

  Gefeliciteerd Ollie! Ik doe mee. Denk dat mijn hond het wel leuk gaat vinden!

 81. Giulia

  Aaaaaahw, wat súperleuk geschreven deze blogpost! Ollie, je hebt al net zo’n schrijftalent als je lieve hondenmama! Al zijn katten niet jouw beste vriendjes, ik weet zéker dat onze twee harige dames dolblij zouden zijn met zo’n pakketje! Zeker aangezien wij allebei de afgelopen weken regelmatig een paar dagen weg zijn geweest en ze ons ontzettend hebben moeten missen.. Onze poezenbaby’s hebben het dus ook wel verdiend, net als jij op je verjaardag Ollie! Proficiat en geniet van al je lekkers en speeltjes!

 82. Mendy

  Wat een leuke winactie. Eko4petz is onze favoriete winkel maar de verjaardagsbox hebben we nog niet geprobeerd voor onze welsh corgi Otje. Dus zouden we het heel leuk vinden om die 1 te winnen.

 83. Marleen

  Gefeliciteerd, wat een grote hond ben je nu! En wat een super pakket heb je gekregen zeg!!!
  Ik doe graag mee voor Chica, de hond van mijn ouders 🙂
  Als het goed is heb ik alles gedaan om mee te dingen. Pagina geliked, op dat programmaatje geklikt. Nu maar duimen!!

 84. Daniëlle

  Superleuk! Ik doe ook mee, namens mijn konijntjes Bink en Pip natuurlijk 😉

 85. Ester

  Ahh, zo lief die foto’s met Ollie :). Ik wil heel graag proberen zo’n leuk pakket te winnen voor mijn kattenvrienden.

 86. Audrey

  OMG, beste winactie ever! (Ja, ik ben zo’n type dat liever dingen voor haar hond shopt of wint dan voor zichzelf) Sproet zou dit supercoole pakket heel graag winnen, en ze zou zelfs bereid zijn te delen met de hond van mijn ouders.

 87. Astrid de Geus

  Hoi Ollie,
  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wij zin Shadow en Boots, 2 hele stoere katers, en zijn allebei gisteren al 1 jaar geworden! Wij hadden ook wel zo’n leuk pakket voor onze verjaardag willen hebben. Daarom zijn we snel achter de telefoon van één van onze personeelsleden gedoken en hebben we snel mee gedaan aan deze actie.

  Hele fijne dag vandaag, Ollie!

  Een pootje van Shadow en Boots

 88. Melissa

  Gelukkige verjaardag Ollie! Marty & Deeks doen mee voor de honden box 🙂

 89. Lucinda & Sylvano

  Hey Joep, van harte gefeliciwoefwoef! Prachtig geschreven wij hebben ervan genoten. Wij doen graag mee met de actie. In mei is Sylvano jarig dus zou super leuk zijn. Wij wensen jou nog een fantastische verjaardag toe! Geniet maar met volleteugen. Knuffel en poot van ons

  • Lucinda & Sylvano

   Oeppsiie schaam schaam schrijf ik Joep ipv Ollie. Dikke woefsorry lieverd. Knuffel!!

 90. Lonnie

  Happy Birthday Ollie! Ben blij te zien dat je zo’n mooi verjaardagspakket hebt gekregen. Ik zou ook heeeeel graag mijn hondje verrassen met veel cadeautjes op haar verjaardag. Ik woon in een ander land en zie haar niet zo vaak (en mis haar dus HEEL erg). Maar, speciaal voor haar verjaardag vlieg ik naar huis en het zou super super super leuk zijn als ik haar zou kunnen verrassen met een speciaal pakket voor haar 😀

 91. Anne-Marie

  Dit vind ik zo leuk! de B’s (Bach en Bellini) zijn dol op dozen, zoals alle katten!

 92. Iris

  Mijn twee bizarre, gestoorde en megalieve konijnen verdienen wel zo’n leuk pakket! Ik vond de stijl waarin je dit artikel hebt geschreven echt leuk trouwens.

 93. Ymke

  Van harte, Ollie! Mijn zus heeft net een nieuwe pup (hond); die zou met een cadeautje héél blij zijn 🙂

 94. Marieke

  Oh! Voor onze net mee over verhuisde hond Max lijkt mij dit een fantastisch cadeau!

 95. Jessica van der Ploeg

  Gefeliciteerd Ollie! Je krijgt een verjaardagspoot van Eddy de Beagle 🐶
  Ik heb overal aan meegedaan voor extra winkansen.
  Leuke actie!

 96. Ellen

  Wat een mooi pakket! Ik ben er zeker van dat mijn hond dit ook geweldig zou vinden! 🙂
  Ik doe dus graag mee.

 97. Elice Kars

  Wow wat een superfijne winactie. Ik bestel wel eens wat bij eko4petz en zou het leuk vinden om een pakket van hen te winnen. Onze hond Dulcie en onze gasthond Lily worden hier vast heel blij van 😃🐕🐕

 98. Hanke Mallezie

  Wil ik ook graag winnen voor mijn lieve hond Zita. 🙂

 99. sophia kuipers

  wat n geweldige paket
  ik zou zegen gefeliciteerd ik ben vandaag ook jarig had graag n foto geplaats met mijn verjaardags muts dikke knuffel

 100. Heel tof. Mijn lieve katten Marie & Figaro verdienen wel zo’n fijn pakket vind ik zelf dus doe graag mee!

 101. Hoera! Gefeliciteerd Ollie! En de groetjes van Molly! (Die altijd echt heel on-kat-achtig dankbaar is als ze iets krijgt, of wint.)

 102. Eva Narcisz

  Ik doe dolgraag mee voor mijn pup Barney, wat een geweldige pakket, wij gaan duimen .

 103. Anneroos

  Hey Iris,

  Ik heb helaas geen Twitter, maar wel een heel schattige hond die best wel kieskeurig is eigenlijk…. Maar zo”n luxe pakket, welke hond wil dat nu niet? Alhoewel, is dit niet een beetje over de top verwend? Achja die oogjes

 104. Malou

  Jaaa, ook al is Pip (bijna) alleen maar gek op spelen, spelen en spelen, eten is af en toe ook de bom. Je bent border collie of je bent het niet. Maar echt.
  Gelukkig vindt de kater (Max) eten ook leuk en lekker. Komt vast goed met zo’n verjaardagspakket!
  *stuiter weer achter de bal aan*

 105. Ja joehoe ik doe natuurlijk ook mee! Je dacht toch niet dat ik Jake en Lewis deze kans zou ontnemen. Dus ik doe natuurlijk ook gewoon mee; ze willen het pakket vast wel samen delen.

 106. Joyce

  OEH, dit is een toffe! Ik heb hier 3 katten rondlopen die wel zo’n box willen hebben. En alles gaat dan (uiteraard) goed ontvangen worden, vooral de doos waarin het komt :p

 107. Oh wat leuk! Gefeliciteerd Ollie!
  Ik dacht eerst dat het alleen speciaal voor honden was/is. Dus ik was verrast dat er ook een verrassings paket voor katten is. Ik doe graag mee met de winactie zodat ik mijn katten kan verwennen.

 108. Thyra

  Gefeliciflapstaart Ollie! Ik doe mee voor Jip het konijn 🙂

 109. Smokey & Joyce

  Hoi Ollie,

  Smokey hier. Mijn baasje typt hoor want met mijn grote Golden Retriever poten passen niet zo goed op het toetsenbord *zucht*. Ik ben een (bijna) 14-jarige dibbes die nog volop geniet van het leven!

  Het lijkt mij ontzettend leuk om het pakket te winnen en zeker omdat het aanpasbaar is op mijn dieet. Ik zie je denken Ollie.. Ben je ook zo’n lekkere veelvraat als ik. Jazeker, dat was ik ook. Ik hield van alles. Van appels tot paardenstront alles vond ik lekker. Dit zorgde soms voor onvrede bij mijn baasje Joyce want zij vind het op de 1 of andere manier gek dat ik paardenstront en gras héél erg lekker vindt. Ik snap er niets van.

  Maar goed Ollie zoals je begrijpt zijn mijn eetgewoontes wat veranderd de afgelopen tijd. Ik heb namelijk mijn baasjes heel erg laten schrikken met de kerst. De nacht voor kerstavond werd ik heel erg ziek. Ik was wat misselijk en had ineens alles laten lopen. Mijn baasjes en ik waren niet zo ongerust omdat zoals ik al zei een grote veelvraat was dus dachten zij en ik dat ik iets verkeerds had gegeten. Maar toen ik ineens niet meer kon lopen werden mijn baasjes heel erg ongerust. Gelukkig kon ik snel terecht bij de lieve en knappe dierenarts assistentes. Op die dierenarts heb ik het niet zo… Die zegt altijd dat ik zo’n lieve jongen ben maar ondertussen moet ik altijd van alles van hem doen. Aparte vent!

  Ik bleek helemaal uitgedroogd te zijn en moest met de kerst aan het infuus blijven liggen. Dat vond ik helemaal niet zo gezellig want ik wilde pakjes uitpakken met mijn baasjes thuis. Daarom kwamen ze mij elke avond halen om toch samen kerst te vieren. De 2e dag kwam de uitslag binnen van mijn ontstekingswaarden en daar werd duidelijk dat het echt wel heel ernstig met mij was. De dierenarts vertelde Joyce dat hij nog nooit zo’n hoge ontstekingswaarde had gezien in de 30 jaar dat hij ‘dierenartst’. Ik bleek een alvleesklier ontsteking te hebben. En er werd vertelt dat ik maar een kleine kans had dit te overleven omdat er ook kleinere, fittere puppy’s waren geweest met een kleinere ontsteking waren geweest die het niet gehaald hadden.

  Maar Ollie.. Ik ben een taaie. Tegen iedereen zijn verwachting in ging ik netjes alles doen wat mij gevraagd werd. Normaal gesproken heb ik hier wat moeite mee maar het ging mij niet gebeuren dat ik niet meer met Joyce lekker langs het water kan rennen (mijn favoriet).

  Elke keer als ik mijn knappe gezicht show bij de dierenarts vertellen ze mijn baasjes weer dat ik in bonustijd zit. Het is echt een wonder dat ik dit berichtje aan je kan typen Ollie.

  Ik heb er weinig aan over gehouden gelukkig. Alleen heb ik een jasje uit moeten doen zoals ze dat mooi zeggen. Maar ik mag dus alleen vetvrije brokken hebben, Vetvrij en vet saai. Mijn baasjes zijn aan het uitzoeken wat ik nog meer mag kanen. Want ik vind het een beetje karig hoor het menu hier.

  Daarom zeg ik van bejaarde tot jonge pup.. Geniet van het leven met je baasje. Want voor mijn gevoel was het gisteren dat ik dit huisje binnenkwam.

  Het lijkt mij ontzettend leuk om deze box te winnen zodat ik weer even wat nieuwe dingen kan ontdekken op mijn oude dag.

  Een lik voor je baasje en een high five voor jou Ollie!

  Liefs,
  Smokey en zijn baasje Joyce

 110. Nellie

  Zucht.. Dieren.. Ik merk t alweer dat jij er net zo gek op bent als ik.. Ik haal ook alles uit de kast voor die 2 katten van mij.. Meedoen doe ik zeker.. Of t handig om dit nu te lezen weet ik niet.. Ben op vakantie en zie ze pas zaterdag… Missen en heimwee dus…

 111. Saskia

  jaaaaa ik wil ook weer meedoen! De kat heeft suikerziekte dus haar leven is qua snoepjes tamelijk saai. Dus ik doe mee voor de konijnen, dat vindt Ollie ook beter denk ik. <3

  • Saskia

   o en dit is geen poging om een zielig verhaal over mijn kat op te hangen. Meer voor het geval dat ze mee kijkt, ik mij vast verontschuldig dat ze weer geen snoep krijgt.

 112. Charissa Liedekerken

  Ik doe graag mee voor mijn Duitse Herder Cenzo! 😍

 113. Inge

  Superleuke gastblog, en natuurlijk gefeliciteerd Ollie!! 😀 Jullie zijn ook echt dicht op elkaar jarig dan!

 114. Marley

  Gefeliciteerd! Wat een super leuke en lekkere box! Geniet er van. Ook ik doe heel graag mee om onze Spanjaard Toby te verwennen. Helaas geen Twitter.. maar zal wel op Facebook reageren!

  Bedankt voor de leuke blog post en winactie!

  Groetjes Marley

 115. Charlotte

  Hieperdepiep voor Ollie
  Graag doe ik mee voor mijn liefste hondenvriendinnetje!

 116. Gemma barhorst

  Jaaaaa ik zou graag willen winnen voor mijn bijna 8jarige berner.

 117. Jessica

  Oh wat leuk!! Echt wat voor mij (Saartje, mooie niet zo jonge labradordame van 9. Ik ben nog lang niet jarig en wel dol op verrassingsboxen met speeltjes en lekkers) Woef dag Ollie van harte gefeliciteerd !!

 118. Wat een originele giveaway! Ik doe graag mee om het pakket door te geven aan mijn schoonzus. Ze heeft een lief hondje Fenna dat sinds kort zijn maatje Friso moet missen, dus misschien heeft ie wel iets aan een troostpakket!

 119. Helen

  Whoooh, leuk! Gefeliciteerd Ollie! Wij doen graag mee. Philippe is een afdankertje (god knies why want hij is zo lief!) dus ik weet niet hor oud hij is. Wel dat we het afgelopen jaar een bedrag van vier cijfers voor de komma aan dierenartskosten voor hem gehad hebben, dus een kadootje vinden we heel leuk! Groeten Helen Twitter: @connectinghelen

 120. Nicole CO

  Fleurtje de kat wil dolgraag al die leuke speeltjes en lekkere hapjes !!! Paws crossed 🐾🐾😻

 121. Beste Ollie. Mijn naam is Jules. Tot mijn spijt moet ik u mededelen dat ik een kat ben. Jammer dat je niet openstaat voor dergelijke soortoverschrijdende relaties, want ikzelf houd wel erg van honden en dan met name van mijn hondachtige broer Vippi. Vippi vond me een jaar geleden toen ik amper 3 weken oud was en achtergelaten aan de kant van de weg lag te verkleumen. Vandaar mijn adoratie voor honden, snap je? Intussen maak ik het goed en hou ik ervan mijn baasje gek te maken terwijl ze probeert te studeren. (niets ligt zo zacht als vers aangeduide cursussen, Ollie, neem dat van me aan). Om mezelf wat meer te kunnen entertainen en mijn baasje zo wat vaker gerust te laten zodat ze kan studeren voor haar examens, dacht ik dat het leuk was een kansje te wagen bij deze winactie. Maar winnen of niet, het was fijn je te leren kennen, Ollie!

 122. Kim

  Ik doe mee voor onze maltzer Toby.
  Ons allllllerrrrrliefste hondje.
  Ik volg je al een hele tijd waar om gevraagd was en ik tweet je zo een foto van Toby!

 123. Christianne

  Wij, Peigi en May, zijn twee lieve, knuffelige katjes! Wij vieren dit feestje graag met jullie mee!

  Ollie, gefeliciteerd! En feliciteer je baasje Iris ook van ons <3

 124. Iris

  Proficiat Ollie! Flapje en Ollie doen graag mee aan de winactie!

 125. Judith

  Wat een leuke verantwoorde cadeautjes! Ik geef mij en mijn hond Ide van 8,5 maand er graag voor op!

 126. Elyne

  Ooooh heel veel kattenpootjes en knuffels voor Ollie! Mijn drie poezels zijn alleszins benieuwd naar zo’n pakket 😀

 127. Inge Stroobandt

  Oh, wat doe ik graag mee!
  Mijn konijn, Gregske, is ondertussen bijna één jaar oud.
  Dus hij verdient zeker en vast ook zo’n box!
  En wat is hij een deugniet.

 128. NIenke

  Dit vind ik de leukste tot nu toe! Komt er bij de uitslag een collageplaatje van schattige foto’s?

 129. Ik had jou al eerder over die site gehoord en nu heb ik hem toch maar eens opgeslagen. Want wat een fijne site voor mijn poezen. Ik zou dan voor onze twee schatjes van anderhalf zeker een pakket willen winnen zodat we eens goed kunnen testen wat ze allemaal bieden.

 130. Oh ik vergeet Ollie helemaal te feliciteren. GEFELICITEERD en geniet van jouw toffe cadeautjes!!

 131. Ik denk dat ik tijdens het lezen van deze blogpost minstens 15 keer *aaaah wat schattig!* heb gezegd. Zo leuk geschreven Iris (en Ollie!).

  Mijn beagle Charlie doet ook graag mee! Hij houdt van cadeautjes uitpakken dus we duimen hard!! Liefs X

 132. Ik doe zeker mee voor mijn lieve daisy.
  Een 8 jaar oude malteser.
  De laatste tijd een echte mopperkont haha dus de stress relief spray zou zeker een uitkomst bieden!
  Verder houd ze van snacks en kan ze uren met ons spelen.
  Wat zou ik dit pakket graag voor ons hondje willen winnen.
  Ze is bijna jarig dus dit zou het perfecte verjaardagscadeau zijn.

 133. Ik doe zeker mee voor mijn lieve daisy.
  Een 8 jaar oude malteser.
  De laatste tijd een echte mopperkont haha dus de stress relief spray zou zeker een uitkomst bieden!
  Verder houd ze van snacks en kan ze uren met ons spelen.
  Wat zou ik dit pakket graag voor ons hondje willen winnen.
  Ze is bijna jarig dus dit zou het perfecte verjaardagscadeau zijn.

 134. Linda van den Heuvel

  Superleuke actie! Happy birthday Ollie! 🎂🎈 We hebben je geliked op facebook, twitter en instagram 🙂 dus volgen kunnen we! Hebben ook de rafflecopter ingestuurd maar of die nu al die acties goed meetelt is een beetje vaag. We zullen het wel zien! We hebben je in ieder geval ook een tweet gestuurd. Liefs en een pootje van Lucky🐾

 135. Angelique Rozenveld

  Ik doe graag mee voor Jannie, die verdiend het wel, plotseling overlijdt haar baasje en moet ze afscheid nemen van haar hele roedel en alle bekende mensen, nu is ze bij ons en ze heeft zich uitstekend aangepast maar af en toe hoort ze een motor en zie je aan haar dat ze haar baasje mist 🙁

 136. Cristina C.

  Wat een supere leuke box ziet er echt super leuk uit met super leuke en vele spulletjes! Dat vind ik altijd zo leuk om uit te pakken , ze zitten dan gewoon hele tijd alle spulletjes te ruiken! Haha 😀
  Ik denk dat mijn 2 lieve schatjes net zoals jou honden er heel blij mee zouden zijn 😀 dat zou zeker en vast smullen zijn voor mijn schatjes..

 137. Roos

  Super leuke actie!! Daar zou mijn lieve Dobby vast wel raad mee weten♡
  Groetjes Roos

 138. denise

  Wat leuk! Wij doen graag mee. Sorry voor de lame reactie. Ik laat nooit wat achter.

 139. Lynn

  Ik doe heel graag mee voor de hond van mijn ouders. Zij wordt binnenkort 6 jaar en ze zouden het heel leuk vinden als ze ze daar een cadeautje voor kunnen geven! 😀

 140. Els M

  Deze avond mogen wij onze kitten gaan ophalen! Superspannend! Met zo’ een verrassingspakket zal je onze kleine hartendief dus zeker blij kunnen maken!

 141. Joyce

  Lieve Iris en Ollie, wat een enorm leuk pakket! Ik ben op dit moment op cursus met mijn hond Teddy en dit zou een fantastisch cadeau voor haar zijn.

 142. Wat een super lieve winactie! En natuurlijk gefeliciteerd Ollie, ik smelt helemaal van de foto’s. Heel lief!
  Ik doe mee voor mijn lieve boxer hond Noah, ze is erg speelt en houdt van lekkere hapjes dus is helemaal wat voor haar! <3
  Fingers crossed,
  Liefs (ook namens noah!),
  Evelien

 143. Odette

  Gefeliciteerd Ollie! Wat een prachtig cadeau heb je gekregen. Pepita en Saar zijn heel blij voor jou, maar stiekem ook wel een beetje jaloers. Daarom zouden zij ook heel graag zo’n verassingsbox winnen. Het is jammer dat ik niet op Twitter zit, anders had ik even een leuke foto van onze dames getweet. Ze vinden jou namelijk wel leuk Ollie 😉 Veel plezier met al het leuks en lekkers uit je box. Groetjes, Odette, Saar en Pepita

 144. Gefeliciteerd met je verjaardag Ollie!
  Mijn Middenslag Poedel Abel doet ook graag mee omdat hij op 18 mei jarig is en alweer 7 jaar oud wordt.
  En natuurlijk ook omdat EKO4petz zijn favoriete winkel is!
  Poedelpootje van Abel

 145. Marissa

  Gefeliciteerd Ollie! En nog heel veel gezonde en gelukkige jaren bij iris. Ze ver wend je goed zie ik 🙂
  Ik zou graag mee doen voor het kattenpakket.

  Pootje van kat figo

 146. Miranda van Leeuwen

  Eko4Petz is ook onze favoriete winkel, en wat jarige Ollie heeft getest dat willen de 4 kleintjes en hun big zus hier ook wel 😛 Luna is 6 mei jarig en word 6 jaartjes 🙂
  Van harte nog Ollie :* Happy Birthday

 147. A brinkers

  Mitch zit al te wachten!!!!

  Mitch is een border collie van 4 jaar

 148. Mees

  Picsou, mijn 17-jarige snorrende viervoetige huisgenote, is alvast enthousiast!

 149. Saar

  Gefeliciteerd Olie! Een dagje te laat, maar hé niet minder gemeend!
  Het zou voor mijn twee hondjes ook heel leuk zijn om zo’n pakketje te krijgen. Dat gaan ze dan flink delen 😀

 150. Willeke de vries

  Gefeliciteerd met je verjaardag 🎉🎊 een poot van tess

 151. Vicky

  Ah wat een super leuk pakket! Ik doe heel graag mee voor mijn katje. De laatste tijd heb ik wat minder tijd om met haar te knuffelen, dus ze verdient wel even wat extra liefde..!

 152. Beatrijs

  Wat die verrassingpakketten! Ook fijn dat ze het pakket aanpassen op je huisdieren. Ik doe graag mee voor mijn twee konijntjes!

 153. Ieke

  Wat ontzettend leuk! Ooh nu moet ik ook nog kiezen tussen mijn gekke kattenbeesten of klaas konijn.

  Liefde voor Ollie, ook namens mijn kater Olly 🙂

 154. Luana

  Ah zo leuk! Ik doe graag mee voor mijn hond Juna, ze is altijd erg nieuwsgierig naar pakketjes die bij ons binnenkomen, het zou super leuk zijn als er een keer een voor haar zou komen 🙂

 155. Suzanne

  Ik doe mee voor mijn poes Odin (die ook nog ’s 3 mei jarig is). Gefeliciteerd met Ollie 🙂

 156. Anita te Gussinklo

  Wat tof zo’n pakket voor je huisdier.
  Ik doe mee voor mijn 2 katten; Gozer & Bink(ie)

 157. Kim

  Wat ontzettend leuk geschreven! Gefeliciteerd lief hondje! Ik maak graag kans voor mijn eigen lieve viervoeter.

 158. Linda

  Wat een vrolijke blogpost, superleuk! 🙂
  Ik wil deze wel winnen voor onze konijntjes Inca & Maya!

 159. Wat een super leuke winactie, ik doe heel graag mee! Mijn lieve hondje Bo is vandaag weer thuisgekomen vanuit de kennel waar ze een weekje moet zitten omdat mijn ouders op vakantie waren. Ze kan wel wat verwennerij gebruiken haha!

 160. wendy

  Wat een leuke actie ik doe graag mee voor een verrassingspakket voor mijn cavia

 161. Alice

  Superleuke spulletjes en Ollie is echt een fotogenieke hond, mooie foto’s.
  Ik ben helaas toch van de katten met mijn kater Tom, hij zou zo’n pakket alleen al leuk vinden vanwege de doos om in te zitten

 162. Noortje

  Wat een leuke blog! Mijn konijnen en ik doen heeel graag mee 🙂

 163. Desirée van der Hoeven

  Nog van harte gefeliciteerd Ollie! 🎉🎂🐶🎁🎈
  Volgens mij heb jij een hele leuke verjaardag gehad 😊

  Wij hebben zondag wat te vieren. Dan is het namelijk drie jaar geleden dat ik Herman ❤️ ophaalde uit het asiel. Herman was na negen jaar door zijn eigenaar naar het asiel gebracht. Er ging een half jaar voorbij en de kans op herplaatsing was gezien zijn leeftijd en formaat klein. Ik was toen vrijwilliger en na overleg met mijn partner besloten we Herman nog een fijne oude dag te geven, voor hoe lang het zou duren, gezien zijn leeftijd. Zijn nieuwe leven startte bij ons en overal waar ik ga gaat Herman ook. We zijn dol op elkaar! We verwennen hem en genieten van iedere dag die we met hem mogen hebben. 11 maanden later krijgt hij een maagkanteling en er bestaat geen enkele twijfel wanneer de arts vraagt of we hem nog willen laten opereren. Hij komt er goed uit en inmiddels is er alweer twee jaar voorbij. Ik ben zo dankbaar dat wij boven verwachting al drie! jaar mogen genieten van onze lieve Herman. Hij wordt in september dertien en we weten dat hij nu echt oud is. Zondag vieren wij het leven van en met Herman. Dit wordt een dagje strand, lekkers en heel veel knuffels. Een verrassingsbox zou hij super leuk vinden!

  PS: foto volgt bij gebrek aan Twitter via Facebook 😊

 164. Marloes

  Wat gaaf! Ik heb twee katten waarvan de ene deze maand 1 is geworden en de ander 2! De jongste heeft niet een al te beste start gehad met ademhalingsproblemen en veel dierenartsbezoeken, maar gelukkig gaat het de laatste tijd een stuk beter met haar. De oudste hebben wij via internet geadopteerd vanuit Spanje, via een Nederlandse organisatie die katten opvangt en ter adoptie opstelt, omdat ze in Spanje geen kans meer hebben. En wat een lieverd is dat, zo dankbaar en zo knuffelig. Met zo’n box zouden ze erg blij zijn! Wij zijn sowieso al fan van Eko4Petz, ze zijn verzot op het Carnilove voer en wij zien ook dat het veel goeds doet voor hun vacht etc.

 165. Yonne

  Wat een leuke winacties allemaal! Ik voel me altijd een beetje schuldig als ik niet heel vaak reageer en dan bij een winactie wel, maar deze prijs is natuurlijk niet voor mij, maar voor Pien en Pontus, mijn konijntjes die op deze foto (als dat zo werkt) liggen te chillen.

 166. Lorain

  Naw superschattig dit. Ik doe mee voor mijn poes Felientje

 167. Linda

  Wat leuk!!
  Ik doe graag mee voor mijn pluizige vriendje en vriendinnetje!
  Ik like je natuurlijk al op Facebook en ga je nu tweeten 🙂

 168. ShiromanI

  Ollie, nogmaals gefeliciteerd met jouw verjaardag! Ik geef nu alleen even het woord aan Stinky, mijn hondje (Franse bull x Boston terrier) “Hallo Ollie, gefeliciteerd met jouw verjaardag en nog heeeel veel lekkere snoepjes en speeltjes toegewenst. Ik wil graag meedoen en mijn vrouwtje zei woensdag nog tegen jouw vrouwtje dat ze die avond ging mee doen maar deed het niet :(, daarom doe ik het nu maar. Omdat het mij een heel leuk pakket lijkt. Pas heb ik meerdere speeltjes van Star Wars gekregen, omdat mijn vrouwtje het leuk vind. Niet dat ze mij snoepjes geeft, nee hor. En nu zijn sommige speeltjes ergens verstopt zodat ik niet alles kapot kan maken, stout he? Verder heb ik wel een heel lief vrouwtje hor en baasje ook. Morgen gaan wij gezellig naar zeeland voor een week. Dan mag ik van hun lekker veel naar het strand en hondenvriendjes maken. Wil jij ook mijn honden vriendje zijn Ollie?”

  Sorry Iris voor dit cheesy stukje, zelf hou ik er niet zo van maar ik werd gedwongen.

 169. Bo

  Hoi Ollie!!!! Ik zit op mijn baasjes laptop! En ik zie dat ik te laat ben met je feliciteren 🙁
  Oepsie. Maar iedere dag is een feestje, toch? Vind ik wel.
  Dus toch gefeliciteerd met vandaag! 😀
  Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op je pakketje.. Die wil ik ook wel!
  Ik hou ook van vegetarisch maar het liefst van vlees maar dat mag ik niet, ik mag alleen maar vis 🙁 Anders krijg ik jeuk, zeggen ze. Grmbl.
  Stiekem hoop ik ook dat ik je een keer ontmoet want het schijnt dat ik en mijn baasjes naar Almelo gaan verhuizen ooit en dat ligt best wel dicht bij Enschede! Misschien kan ik er wel naartoe rennen..!
  Nou, dat was het. Ik hoop dat ik zo’n leuk pakketje win.
  Heel veel vrolijke groetjes,
  Bo uit Zwolle

 170. Myrthe

  Oh wat leuk!
  Ik krijg over twee maanden weer een hond (Golden puppie) en het lijkt me heel leuk om voor haar een lekker en leuk pakketje te ontvangen!
  Wat heb je het tekstje leuk geschreven :P. Ik kan me gewoon voorstellen dat je hond (elke hond) zo zou praten ;).
  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn toekomstige doggy :D.
  Ik volgde je al op Bloglovin’ (meermyr).

 171. Robin

  Super leuk! Ik maak graag kans om zo’n box te winnen voor mijn lieve bejaarde hond

 172. Rowan Eykens

  Met twee honden én twee katten zou deze prijs héél erg welkom zijn!!

 173. Celesta

  Onze husky van 9 maanden zou dit fantastisch vinden! Ze hebben daar zulke lekkere snoepjes en leuke spullen. Hij is er dol op! 😍😍

 174. Crystal

  Op de valreep maar wat een leuk pakket! Hier zouden mijn teckelmonsters heeeeel erg blij van worden (en zij blij = ikke blij)

  Gefeliciteerd Ollie, je boft maar dat ie baasjes je zo verwennen met fijne bio en verantwoorde spulletjes al denk ik aan je lieve blik te zien dat zij het meest boffen met jou <3

 175. Sanzie de Jager

  Vet leuk! Mijn lieve hondenbeest (Amy, voor vrienden Aims of Aimster) is volgende maand jarig en dat vieren we altijd vrij uitgebreid samen met ons zoontje. Ik zou het superleuk vinden om zo’n tof pakket voor haar te winnen. Ik zie haar altijd wel een beetje jaloers kijken als ik zelf weer eens een swap met kadootjes thuis gestuurd krijg, dus zou leuk zijn als het een keer voor haar is. ❤️

 176. Kirsti

  Wat een gave winactie en superleuke blogpost van Ollie! Mijn hyperactieve Jack Russell Sem zou hier erg gelukkig van worden, want 1) SNOEPJES en 2) kan hij nog meer speeltjes toevoegen aan zijn verzameling om te slopen haha.

 177. Magda Sermon

  Ik doe graag mee voor mijn hond Mayka. Wat een leuke prijs.

 178. Pingback: Weekoverzicht: Ollie's verjaardag, Jouw Marktkraam & winweek | IKBENIRISNIET

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services De cookie-instellingen op ikbenirisniet.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of klikt op "Accepteren", ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten