Win een EKO4Petz verrassingsbox!

Gastblog door Ollie – Hallo lezers! Vandaag neem ik deze blog over voor een zeer belangrijke mededeling. Ik ben vandaag JARIG! Ik kreeg allemaal cadeautjes van EKO4Petz, mijn favoriete internetwinkel, en dat ga ik vandaag unboxen voor jullie. En weet je wat ook heel leuk is? Ik mag een verrassingspakket aan een dierenvriendje weggeven. Alle hondenvriendjes en konijnenvriendjes mogen meedoen! (Kuch, Iris onderbreekt hier even: Ollie, vergeet je niet iets?) Okééé, ook al zijn ze niet echt mijn vriendjes, katten mogen ook meedoen! Woeff! 

Win een verrassingspakket voor je huisdier

Unboxing van de verrassingsbox

EKO4Petz is een natuurwinkel voor dieren. Toen ik vier jaar werd kochten mijn allerbeste baasjes van de hele wereld een biologisch hondentaartje uit deze winkel! En vandaag, op mijn vijfde verjaardag, kreeg ik zelfs EEN HELE DOOS met lekker eten en speeltjes van de winkel. Ik zal jullie laten zien wat er allemaal in zit:

winactie eko4petzWin een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdierWin een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdier

Verjaardagsbox

EKO4Petz verkoopt verschillende boxen, ik kreeg de verjaardagsbox! Er zat een heuse verjaardagstaart met kaarsjes in. Ik haalde het gelijk uit de box en rende ermee weg! Tot ik erachter kwam dat het niet een echt taartje was, oeps. Snel verder met de unboxing. Mijn neus zei al dat er véél lekker eten in zat: visjes, stukjes bio vlees, vegetarische sticks van zoete aardappel. LEKKER. Ik wilde gelijk alles in één keer opeten en proeven voor een goede review. Maar dat mocht niet want het schijnt dat ik op dieet zit. ‘Dieet’ is een stom woord dat mensen hebben verzonnen en dat betekent dat je niet zo veel koekjes mag eten zodat je buik minder bol wordt?! Mensen zijn raar. Gelukkig mocht ik wel wat dingen proeven. Ik ben nu tenslotte al vijf jaar oud en dat is best een volwassen leeftijd omgerekend naar mensenjaren.

Win een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdier

Persoonlijke favorieten

Veel hè? Ik heb nog nooit zo veel lekkere dingen bij elkaar gezien! Deze koekjes zijn mijn favoriet. Sinds vorige week mag ik in het hondenpark stukjes loslopen en als deze mee gaan kom ik er sowieso heel snel aangerend als ik word geroepen. JUMMM. Ik ben een trotse flexitariër en eet ook veel vegetarische snacks. Zo nu en dan steel ik een komkommer van het aanrecht als niemand kijkt. Maar de pawtato sticks zijn nog véél lekkerder.

Win een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdier

Niet-eetbare dingen

Door al het lekkers zou ik bijna vergeten dat er ook nog andere cadeautjes dan eten kreeg. Zoals een magische drinkbak die je uit kan klappen, handig voor als ik heel ver ga wandelen! Laatst toen ik het heel warm had onderweg, mocht ik drinken uit de roze Dopper van Iris. Maar ondanks dat mijn hondenmoeder zielsveel van mij houdt, vond ze dat toch niet heel hygiënisch. Ze is dus heel blij met het magische bakje! Ik kreeg ook een lavendelspray waardoor ik nu naar bloemetjes ruik. En er zaten twee speeltjes in die ik beide heeeel leuk vind. Vooral het blauwe hobbelding waar koekjes in verstopt zitten. Had ik al gezegd dat ik heel erg van koekjes houd?

Win een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdierWin een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdierWin een Eko4Petz verrassingsbox voor je huisdier

Ga ik nu weer verder spelen met dit blauwe hobbelding, doei!!!

Win een verrassingspakket voor je huisdier

Namens Eko4Petz mogen Ollie en ik één huisdierbaasje verblijden met een verrassingspakket. Het verrassingspakket wordt samengesteld op basis van wat voor een huisdier je hebt: een hond, kat of konijn. Heeft je huisdier een bepaalde allergie of dieetvoorkeur? Geen probleem, houden ze bij Eko4Petz gewoon rekening mee!

Zo doe je mee aan de winactie:

 • Laat een reactie achter onder deze blogpost zodat ik weet dat je meedoet!
 • Optioneel: like ikbenirisniet.nl op Facebook
 • Optioneel voor nog meer win-kans: tweet een schattige foto van je huisdier naar mij
 • Uiterst belangrijk: meld je aan met het onderstaande programmaatje, hiermee wordt aan het eind van de winactie één winnaar willekeurig gekozen.

a Rafflecopter giveaway

Je kan meedoen aan deze winactie tot en met vrijdag 28 april 2017. De winnaar krijgt zo snel mogelijk een mailtje nadat de winactie is gesloten. Reageer je dan binnen vijf dagen? Anders moeten we helaas een nieuwe winnaar kiezen! Succes 

De producten in deze blogpost hebben Ollie & ik gekregen van een webshop. Dankjewel, Eko4Petz!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

219 reacties op “Win een EKO4Petz verrassingsbox!

 1. Bo schreef:

  Hoi Ollie!!!! Ik zit op mijn baasjes laptop! En ik zie dat ik te laat ben met je feliciteren 🙁
  Oepsie. Maar iedere dag is een feestje, toch? Vind ik wel.
  Dus toch gefeliciteerd met vandaag! 😀
  Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op je pakketje.. Die wil ik ook wel!
  Ik hou ook van vegetarisch maar het liefst van vlees maar dat mag ik niet, ik mag alleen maar vis 🙁 Anders krijg ik jeuk, zeggen ze. Grmbl.
  Stiekem hoop ik ook dat ik je een keer ontmoet want het schijnt dat ik en mijn baasjes naar Almelo gaan verhuizen ooit en dat ligt best wel dicht bij Enschede! Misschien kan ik er wel naartoe rennen..!
  Nou, dat was het. Ik hoop dat ik zo’n leuk pakketje win.
  Heel veel vrolijke groetjes,
  Bo uit Zwolle

  | Reageer op deze reactie
 2. Myrthe schreef:

  Oh wat leuk!
  Ik krijg over twee maanden weer een hond (Golden puppie) en het lijkt me heel leuk om voor haar een lekker en leuk pakketje te ontvangen!
  Wat heb je het tekstje leuk geschreven :P. Ik kan me gewoon voorstellen dat je hond (elke hond) zo zou praten ;).
  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn toekomstige doggy :D.
  Ik volgde je al op Bloglovin’ (meermyr).

  | Reageer op deze reactie
 3. Robin schreef:

  Super leuk! Ik maak graag kans om zo’n box te winnen voor mijn lieve bejaarde hond

  | Reageer op deze reactie
 4. Rowan Eykens schreef:

  Met twee honden én twee katten zou deze prijs héél erg welkom zijn!!

  | Reageer op deze reactie
 5. Celesta schreef:

  Onze husky van 9 maanden zou dit fantastisch vinden! Ze hebben daar zulke lekkere snoepjes en leuke spullen. Hij is er dol op! 😍😍

  | Reageer op deze reactie
 6. Crystal schreef:

  Op de valreep maar wat een leuk pakket! Hier zouden mijn teckelmonsters heeeeel erg blij van worden (en zij blij = ikke blij)

  Gefeliciteerd Ollie, je boft maar dat ie baasjes je zo verwennen met fijne bio en verantwoorde spulletjes al denk ik aan je lieve blik te zien dat zij het meest boffen met jou <3

  | Reageer op deze reactie
 7. Sanzie de Jager schreef:

  Vet leuk! Mijn lieve hondenbeest (Amy, voor vrienden Aims of Aimster) is volgende maand jarig en dat vieren we altijd vrij uitgebreid samen met ons zoontje. Ik zou het superleuk vinden om zo’n tof pakket voor haar te winnen. Ik zie haar altijd wel een beetje jaloers kijken als ik zelf weer eens een swap met kadootjes thuis gestuurd krijg, dus zou leuk zijn als het een keer voor haar is. ❤️

  | Reageer op deze reactie
 8. Kirsti schreef:

  Wat een gave winactie en superleuke blogpost van Ollie! Mijn hyperactieve Jack Russell Sem zou hier erg gelukkig van worden, want 1) SNOEPJES en 2) kan hij nog meer speeltjes toevoegen aan zijn verzameling om te slopen haha.

  | Reageer op deze reactie
 9. Magda Sermon schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn hond Mayka. Wat een leuke prijs.

  | Reageer op deze reactie
 10. Pingback: Weekoverzicht: Ollie's verjaardag, Jouw Marktkraam & winweek | IKBENIRISNIET
Back to Top