Win PRETTY&FAIR schoenen: eerlijk, duurzaam én vegan!

We sluiten de winweek af met een súperfijne prijs van een heel mooi Nederlands merk dat ik onlangs ontdekte. Vegan schoenen van PRETTY&FAIR! Vanaf het moment dat de schoenen door de postbode werden gebracht, heb ik ze aan gehad en pas aan het einde van de dag weer uit gedaan. Ze zitten zo lekker! De zon mag alleen wel weer wat harder gaan schijnen; voor de laatste dagen waren ze toch iets te fris met al die gaatjes. Echte zomerschoenen dus.

Win vegan schoenen van het merk Pretty & Fair!

PRETTY&FAIR: duurzaam en eerlijk

In 2016 is het Nederlandse merk PRETTY&FAIR ontstaan vanuit de gedachte een zo duurzaam mogelijk schoenenmerk op te zetten. Voor hun schoenen maken ze gebruik van natuurrubber, biologisch afbreekbare voetbedden van kurk, ritsen van gerecyclede PET-flessen en lijm op waterbasis. Zelfs over de verpakkingen is goed nagedacht. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier. De schoenendozen hebben daarnaast een handvat van rubber. Dus als je PRETTY&FAIR schoenen in een schoenenwinkel koopt, hoeft er geen plastic tasje omheen om ze makkelijk mee te nemen naar huis. Slim! De schoenen worden gemaakt in een kleine fabriek in Portugal waar mensen een eerlijke vergoeding krijgen voor hun vakwerk. Alle schoenen die ze maken zijn ecologisch, daarnaast is hun ‘happy veggie’ collectie ook geschikt voor vegans.

Als je mijn blog volgt, weet je dat ik van de eerlijke mode ben. Tegenwoordig houd ik een minimalistische garderobe (een capsule wardrobe) bij die voor een groot deel uit duurzame merken bestaat. Als een kledingstuk aan vervanging toe is, koop ik er een duurzaam merk (of een tweedehandsje) voor terug. Dat gaat me steeds makkelijker af, maar qua schoenen vind ik het best lastig. Ik houd van eenvoudige schoenen, het liefst in Nike-achtig sneakermodel als het even kan. Maar Nike is nu niet echt een duurzaam merk, dus helaaspindakaas. En tadaaa toen opende ik een persbericht van PRETTY&FAIR en stonden deze mooie schoenen ineens op mijn scherm. Ik hoorde nog net geen haaalllelujaa in engelenzang uit mijn scherm. Ik vind ze héél mooi. En perfect voor de zomer!

Win vegan schoenen van het merk Pretty & Fair!

Webshop voor eerlijke schoenen

De schoenen die je in deze blogpost ziet, komen uit de ‘happy veggie’ collectie. Je vindt ze onder andere in de webshop van PRETTY&FAIR voor 135 euro. Het model is ook als non-vegan variant te koop, gemaakt van ecologisch gelooid leer. Die vind je hier in de ‘eco’ collectie voor 149,95 euro. Ze hebben ook veel andere leuke modellen trouwens, dus de webshop is sowieso een bezoekje waard als je op zoek bent naar eerlijke schoenen!

Ik wilde overigens graag leuke outfitfoto’s met deze schoenen maken, maar het was echt een mission impossible om dit in mijn eentje te fixen. Steve is druk met afstuderen dus die kan tijdelijk geen ‘Instagram Husband’ spelen, helaas. Ik vrees dat ik nooit een goede fashion blogger ga worden. Gelukkig is collegablogger Kim hier wél goed in, en laat zij nu net dezelfde schoenen hebben als ik, alleen dan in het blauw, zoals je hier kan zien. Op haar outfitfoto’s kan je het leuke sneaker-achtige model van de schoenen iets beter zien. Pretty!

Win vegan schoenen van het merk Pretty & Fair!

Win vegan schoenen van het merk Pretty & Fair!

Win één paar vegan schoenen t.w.v. €135,-!

Op naar het goede nieuws: van Pretty & Fair mag ik één paar van deze fantastische vegan zomerschoenen aan jullie verloten! Handig om te weten: de schoenen zijn beschikbaar in de maten 37 – 42.

a Rafflecopter giveaway

Je kan meedoen aan deze winactie tot en met zondag 30 april 2017. De winnaar krijgt zo snel mogelijk een mailtje nadat de winactie is gesloten. Reageer je dan binnen vijf dagen? Anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen! Succes 

De schoenen in deze blogpost heb ik gekregen van een merk. Dankjewel, PRETTY&FAIR!

Back to Top