Win PRETTY&FAIR schoenen: eerlijk, duurzaam én vegan!

We sluiten de winweek af met een súperfijne prijs van een heel mooi Nederlands merk dat ik onlangs ontdekte. Vegan schoenen van PRETTY&FAIR! Vanaf het moment dat de schoenen door de postbode werden gebracht, heb ik ze aan gehad en pas aan het einde van de dag weer uit gedaan. Ze zitten zo lekker! De zon mag alleen wel weer wat harder gaan schijnen; voor de laatste dagen waren ze toch iets te fris met al die gaatjes. Echte zomerschoenen dus.

Win vegan schoenen van het merk Pretty & Fair!

PRETTY&FAIR: duurzaam en eerlijk

In 2016 is het Nederlandse merk PRETTY&FAIR ontstaan vanuit de gedachte een zo duurzaam mogelijk schoenenmerk op te zetten. Voor hun schoenen maken ze gebruik van natuurrubber, biologisch afbreekbare voetbedden van kurk, ritsen van gerecyclede PET-flessen en lijm op waterbasis. Zelfs over de verpakkingen is goed nagedacht. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier. De schoenendozen hebben daarnaast een handvat van rubber. Dus als je PRETTY&FAIR schoenen in een schoenenwinkel koopt, hoeft er geen plastic tasje omheen om ze makkelijk mee te nemen naar huis. Slim! De schoenen worden gemaakt in een kleine fabriek in Portugal waar mensen een eerlijke vergoeding krijgen voor hun vakwerk. Alle schoenen die ze maken zijn ecologisch, daarnaast is hun ‘happy veggie’ collectie ook geschikt voor vegans.

Als je mijn blog volgt, weet je dat ik van de eerlijke mode ben. Tegenwoordig houd ik een minimalistische garderobe (een capsule wardrobe) bij die voor een groot deel uit duurzame merken bestaat. Als een kledingstuk aan vervanging toe is, koop ik er een duurzaam merk (of een tweedehandsje) voor terug. Dat gaat me steeds makkelijker af, maar qua schoenen vind ik het best lastig. Ik houd van eenvoudige schoenen, het liefst in Nike-achtig sneakermodel als het even kan. Maar Nike is nu niet echt een duurzaam merk, dus helaaspindakaas. En tadaaa toen opende ik een persbericht van PRETTY&FAIR en stonden deze mooie schoenen ineens op mijn scherm. Ik hoorde nog net geen haaalllelujaa in engelenzang uit mijn scherm. Ik vind ze héél mooi. En perfect voor de zomer!

Win vegan schoenen van het merk Pretty & Fair!

Webshop voor eerlijke schoenen

De schoenen die je in deze blogpost ziet, komen uit de ‘happy veggie’ collectie. Je vindt ze onder andere in de webshop van PRETTY&FAIR voor 135 euro. Het model is ook als non-vegan variant te koop, gemaakt van ecologisch gelooid leer. Die vind je hier in de ‘eco’ collectie voor 149,95 euro. Ze hebben ook veel andere leuke modellen trouwens, dus de webshop is sowieso een bezoekje waard als je op zoek bent naar eerlijke schoenen!

Ik wilde overigens graag leuke outfitfoto’s met deze schoenen maken, maar het was echt een mission impossible om dit in mijn eentje te fixen. Steve is druk met afstuderen dus die kan tijdelijk geen ‘Instagram Husband’ spelen, helaas. Ik vrees dat ik nooit een goede fashion blogger ga worden. Gelukkig is collegablogger Kim hier wél goed in, en laat zij nu net dezelfde schoenen hebben als ik, alleen dan in het blauw, zoals je hier kan zien. Op haar outfitfoto’s kan je het leuke sneaker-achtige model van de schoenen iets beter zien. Pretty!

Win vegan schoenen van het merk Pretty & Fair!

Win vegan schoenen van het merk Pretty & Fair!

Win één paar vegan schoenen t.w.v. €135,-!

Op naar het goede nieuws: van Pretty & Fair mag ik één paar van deze fantastische vegan zomerschoenen aan jullie verloten! Handig om te weten: de schoenen zijn beschikbaar in de maten 37 – 42.

a Rafflecopter giveaway

Je kan meedoen aan deze winactie tot en met zondag 30 april 2017. De winnaar krijgt zo snel mogelijk een mailtje nadat de winactie is gesloten. Reageer je dan binnen vijf dagen? Anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen! Succes 

De schoenen in deze blogpost heb ik gekregen van een merk. Dankjewel, PRETTY&FAIR!

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

240 reacties op “Win PRETTY&FAIR schoenen: eerlijk, duurzaam én vegan!

 1. Prachtige shoes en erg interessant concept.
  Leuk webshop en zeer overzichtelijk.
  Helaas jan ik hier niet aan meedoen.
  Ik heb nl. een grotere schoenmaat.
  Anderen die hieraan meedoen veel succes 😉

  Xoxo

 2. Maartje

  Zeer graaf doe ik mee met deze actie! Ik leef sinds bijna een jaar vegan en probeer mijn kledingkast alleen nog maar aan te vullen met tweedehands kleren daar duurzame kleren vaak niet in mijn budget vallen.. Daarom zou ik enorm blij zijn, met dit paar mooie schoenen, dan kan ik eindelijk mijn afgetrapte gympen weggooien! 🙂

 3. Jessie

  Een mooie afsluiter van deze week. Ze passen mooi bij een spijkerbroek denk ik. Ik doe mee.

 4. Anouk

  Leuke actie Iris. 🙂 Deze schoenen passen goed in mijn plan voor een duurzame/diervriendelijke/fair garderobe. Een capsule wardrobe heb ik nog niet gemaakt, ben me wel aan het verdiepen. Ik doe graag mee!

 5. Romy

  Wauw, echt liefde voor deze schoenen! Wat zijn ze ontzettend gaaf met al die gaatjes! Ideaal voor de zomer en zo fijn dat ze ook helemaal fair zijn. Ik doe graag mee 🙂

 6. wendy

  Wat een mooie en aparte schoenen, ik heb er nog nooit van gehoord maar ik ga ze opzoeken hoor. Ik doe dus een gooi om deze mooie aparte svhoenen te winnnen.
  Wat een mooie give away.

 7. Ymke

  Wat een toffe afsluiter van een hele leuke week! Ik zou deze schoenen combineren met een jurkje of rokje, nu nog met panty, straks met blote benen! Maar onder een jeans gaan ze ook tof staan, geen probleem 😉

 8. Minke

  Deze zijn wel heel gaaf ! Ik kan helaas mn allerallerfavorietste schoenen niet meer aan (want: te warm… 😑) dus deze zouden een hele fijne toevoeging aan mn schoenencollectie zijn ☺ ik doe mee !

 9. Woei! Ik voel me een beetje een winactie-toerist met twee comments achter elkaar 😉 maar je prijzen zijn te tof om het niet te doen haha. Ik zou die schoenen namelijk ook supergraag winnen!

 10. Ik heb een 42 dus ik klikte meteen door naar de website om te zien of ze tot die maat gingen. Héél blij ben ik daarmee! Fair en eco vind ik ook belangrijk en inderdaad, voor schoenen is dat niet altijd gemakkelijk. Ik doe graag mee!

 11. Maaike

  Leuke schoenen! Ik zou ze denk ik vooral met een jeans dragen mezelf kennende. Maar volgens mij staan ze onder een rokje of jurkje ook leuk van de zomer als ik daar een keer zin in heb.

 12. Julia

  Wauw ziet er mooi uit! En handige luchtgaatjes voor in de zomer haha 🙂 Ik doe graag mee!

 13. Ja, die zijn tof! Ik doe graag mee, want ik moest laatst vier paar zomerschoenen gedwongen ontspullen omdat een van onze katten eroverheen geplast had 🙁 Nu ben ik naarstig op zoek naar nieuwe, liefst zo duurzaam mogelijke schoenen. En deze lijken me top!

 14. Ellen

  Wat een leuke schoenen! Die zou ik graag willen winnen. Mocht ik niet winnen, heb ik er wel meteen een adresje bij…

  Toffe manier om zo je verjaardag te kunnen vieren!

 15. Linda

  Voor middenin de zomer heb ik eigenlijk nog niet echt leuke schoenen, dit is weer eens wat anders! Ik heb nog nooit zulke schoenen gezien met van die gaatjes erin zonder dat ze lelijk worden haha 🙂 Ik doe mee! Geen idee of ik het erbij moet vermelden al maar ik heb maat 40 🙂

 16. Charlotte

  Wow, wat een vette schoenen! Als een echt schoenenmeisje begin ik hier alvast bij te kwijlen!
  Ik doe dus graag mee ;D

 17. Willemijn

  Het lijkt me echt super leuk om deze schoenen te winnen!

 18. Nicky

  Wat een toffe schoenen! En deze winactie komt precies op het goede moment. In de winter draag ik vegan uggs van vegetarian shoes maar ik ben al een tijdje op zoek naar leuke vegan schoentjes voor in de zomer. Wat nog best lastig is.. deze schoenen zien er comfortabel en mooi uit. Ik doe graag mee en ga eens in de webshop rondneuzen! 🙂

 19. Tara

  Ohooo hele mooie schoenen! Ik wil ook graag mijn garderobe nog duurzamer maken :)! Ik doe dus graag mee. Vind het heerlijk om je blog te lezen en groente tips te krijgen!

 20. Janine

  Oh my, die schoenen zijn echt super pretty, ik zou ze denk ik combineren met een tof jurkje en dan een panty (want blote benen zijn bij mij een no-go) of gewoon een toffe jeans. Of maybe die coole lange rok die ik gisteren heb gekocht op de vrijmarkt (een rode met paarse bloemetjes, een flamenco rok <3). Heel tof!

 21. Frenchie

  Wat een schatjes! Heerlijk voor in de zomer. Met schattige sokjes (niet te lang, maar ook niet te kort) in een zomerse kleur. Onder een jurkje natuurlijk (met blote benen). Mooi =D.

 22. Angelique

  Super tof. Echt heel leuk al die winacties deze week.
  Ik doe mee met deze.

 23. Julia

  Supermooie schoenen en wat een tof merk! Ik zou ze dragen onder een jeans maar ook zeker onder een rokje/jurkje om het wat meer casual te maken.

 24. Akke de Groot

  Wat een gave schoenen! Daar zou ik zooo blij mee zijn. Perfect voor bij m’n spijkerrokje of bloemenjurkje.
  Ik heb nog geen vegan schoenen omdat ik de oude afdraag. Van een paar viel de zool er af dus hard aan nieuwe toe.
  Groetjes, Akke.

 25. Jessica

  Aahh wat een leukerds! Gelukkig val ik in de maten met maat 38. Ik doe graag mee!

 26. Ymke

  Leuk zeg! Mijn huidige schoenen zijn niet bepaald ecologisch verantwoord, maar ik doe er wel al acht jaar mee, dus in dat opzicht is het best wel weer duurzaam. Helaas ga ik met mijn schoenmaat(je) 36 niet in deze schoenen passen 🙁

 27. m(i)e

  Cool! Vooral ook omdat ze er ook erg comfortabel uitzien én het lijkt alsof mijn steunzolen er in passen en ze door de gaatjes luchtig dragen in de zomer!

 28. Kirsten

  Toffe schoenen, kun je met veel combineren. Lijkt me leuk met een gekleurde panty.

 29. Ellen

  Eenvoudig en stijlvol en duurzaam, topcombinatie die ik graag eens wil proberen.

 30. Irene

  Wauw wat een prachtige schoenen! Ik ben nog op zoek naar duurzame schoenen en deze passen zo leuk bij allerlei verschillende outfits!!

 31. Berber

  Wat een toffe schoenen! En extra fijn dat ze ook nog eens goed voor de wereld zijn. Ik doe dus graag mee 🙂

 32. Whooaaa wat een toffe schonen! Ik zou allemaal verschillende felgekleurde sokken kopen om bij de schoenen te matchen 😊

 33. RK

  Ik zou graag mee willen doen aan deze actie! Ik zie mezelf al helemaal luchtig en met een goed gevoel rondlopen op deze schoenen:) Gelukkig passen ze ook mooi onder zowel jeans of een jurkje dus zijn ze lekker vaak draagbaar.

 34. Melle

  Hela hola, deze zijn leuk! Ik heb afgelopen week met pijn en moeite afscheid genomen van mijn Allstars en nu ben ik op zoek naar leuke nieuwe, zwarte schoenen waarmee ik de wereld kan trotseren 🙂 DEZE ZIJN LEEUUKK!!

 35. Petra

  Ja graag…. Met een mooie linnen broek en katoenen shirt kan ik zo de zomer in.

  Groetjes Petra

 36. Ilse

  Niet alleen de schoenen zijn mooi, ook het idee erachter is super! Omdat ik in de wintermaanden alleen maar zwarte laarsjes draag, weet ik in de zomer nooit zo goed wat ik aan moet. Deze schoenen zouden een welkome afwisseling zijn! 😀

 37. Esmee

  Wat zijn die cute! Ze staan Kim ook echt superleuk… Ik doe graag mee met de winactie!

 38. Joyce

  Ohmy dit lijkt precies op mijn niet-zo-verantwoorde collectie Adidas Tubulars. Ik ben gek op die schoenen (en dat model) en dit lijkt er precies op. Combineren is voor mij nooit zo lastig want ik ben geen modemeisje en draag vrijwel altijd een panty/maillot/legging (het liefste donkerzwart, haha) met een rokje en een simpel shirt met vest. Ik ben niet zo moeilijk. Al zie ik mezelf deze schoenen ook wel rocken met mijn favoriete (donkerzwarte) wapperjurk die eigenlijk alleen in de zomer kan (maar ik stiekem ook in de herfst weleens aan trek maar dan met panty en jasje).

 39. Heel erg slim dat handvat aan de schoenendoos! Ik vind het hele leuke schoenen en ik maak graag kans. Met een tikje netter dan de meeste sneakers, maar toch nog sportief.

 40. Simone

  Wat een mooie schoenen! En door de gaatjes zijn ze perfect voor mijn voeten, die door neuropathie altijd branderig aanvoelen.
  Ik doe mee 🙂

 41. Ingrid

  Waaauw wat een beauties deze schoenen! Ze sien er uit als de perfecte combi tussen sneakers & brogues, niet te netjes wel sportief. Ik ben mij de laatste steeds meer bezig gaan houden met het bewust kopen van spullen en minder waste achterlaten. Zo ben ik door jou blogpost in de reusable wattenschijfjes gedoken en heb ik deze week al gebruikt gemaakt van de kortingscode voor Babongo (foodhuggers gekocht!) en deze schoenen zouden een mooie start zijn voor een fair fashion kledingkast. Keep up the good work Iris en nogmaals vahn harte 🙂

 42. Nicky

  Jaaa super leuk! Eindelijk schoenen zonder sokken dragen 🙂

 43. Nynke

  Ohhh wat een leuke schoenen! 😀 Daar kunnen mensen tenminste hun hippe sokken in showen. Ik doe graag mee!

  • Marlou

   Woe, ik was al verliefd toen ik deze schoenen op Patreon zag maar was bang dat ze niet vegan waren. Nu ben ik helemaal in katzwijm! Hele leuke winactie <3

 44. Jaaa ik zat stiekem op deze te wachten :’D Ik gokte op Toms, maar dat zijn ze dus niet, maar toch vind ik ze heel gaaf. Ik vind verantwoorde schoenen scoren zo lastig! En deze zijn super tof 🙂 Lijkt me heerlijk voor in de zomer. Ik heb net mijn eerste paar Toms gekocht maar zou nog graag iets sneakerachtigs willen zoals deze, dus: een uitkomst. Ik ga duimen ^-^

 45. Christel

  WoW prachtige schoenen! Daar zou ik heel blij van worden!

 46. Lise

  Zeker dat ik meedoe! Zien erg comfortabel uit en het allerbelangrijkste: fair!

 47. Stephanie

  Wat een feestje deze schoenen! Vind ze echt prachtig! Natuurlijk doe ik heel graag mee… duimen!

 48. Marlou

  Woe, ik was al verliefd toen ik deze schoenen op Patreon zag maar was bang dat ze niet vegan waren. Nu ben ik helemaal in katzwijm! Hele leuke winactie <3

 49. Iris

  Ja ik heb ook schoenen van Pretty&Fair ! Zijn echt mijn lievelingssss ! Wil ze binnen ook niet uitdoen haha. Dat is best bijzonder voor mij:) liefsss

 50. Loes

  Wauw. Deze zijn super leuk! Dan maar mee doen en hopen op het beste.

 51. Afieke

  Wauwie! Ik ontdekte van de week dat ik behalve gympen en slippers gewoon géén zomerschoenen heb. Dus deze actie komt perfect op tijd 🙂 Dit lijken me van die schoenen die ik dan ook gelijk elke dag draag. Ik heb veel zwarte kleding, dus volgens mij gaat dat top combineren met wel bijna alles wat ik in m’n kast heb hangen! Spannend!!!

 52. Elice Kars

  Die zijn lekker luchtig voor de zomer. Ben benieuwd hoe ze lopen 😃

 53. Elise

  Wauw wat een toffe actie! Ik ben al een tijdje opzoek naar mooie duurzame, vegan schoenen maar ze zijn vaak erg prijzig en passen dus niet binnen mijn studentenbudget 😉 Deze leukerds zouden dus heel erg welkom zijn, ik doe graag mee!

 54. Ester

  Wajoooo, deze schoenen zijn te mega enorm cool! Ik ben enorm lastig met (zomer) schoenen kopen. Het liefst draag ik sneakers, maar op mn werk mag het ook weer niet te sportief zijn. Ik hou niet van hakken en loop op veel schoenen mijn voeten kapot. Schoenen kopen is dan ook altijd wel een dingetje. Dus dit ziet er echt uit als een perfecte aanwinst. Ik doe dan ook heel heel heel graag mee met deze actie 🙂

 55. marije

  Wat een prachtige schoenen! 😍 Ik heb koningsnacht de docu plastic ocean gezien op Netflix dus dat deze schoenen deels gerecycled zijn is super gaaf. Die docu is trouwens een echte aanrader maar slapen lukte daarna niet zo best

 56. Roisin Douglas

  Hele mooie schoenen!! Ook vanwege de afkomst. Ik zou deze dragen met m’n nieuwe cullotte jumpsuit. Lekker stoer!

 57. Janne

  Deze zijn echt leuk! Ik ga meteen de rest van de collectie even bekijken 🙂

 58. Ben veel bezig met eerlijke kleding de laatste tijd! Deze schoenen zouden een steuntje in de juiste richting zijn. 🙂

 59. Sanne

  Wauw die zijn fantastisch! Onder een duurzame jeans, zomerse secondhand top en met mijn zonnebril op zou ik ze dolgraag lentes en zomers lang dragen.

 60. Hanne

  Leuk! Heb eens in de webshop gekeken, en weet nu al dat ik er vaker schoenen zal bestellen 😀 Ik doe graag mee met de winactie xoxo

 61. Sofie Plasman

  Met een little black dress of onder mn skinny jeans . Ze zijn zalig minimalist die schoenen … heel mooi … maat 37 😉

 62. Hilde Vander Elst

  Zien er zalige schoenen uit ! Ideaal om mee de zomer in te stappen.

 63. Iris

  Jaaa, dit merk volg ik nu al een tijdje en ik vind het zo leuk! Ik wil heel graag eens schoenen van hen proberen, omdat ik altijd nogal lastige voeten heb. Ik hoop echt dat deze een stuk beter zitten. Ik zou ze dus enorm graag willen winnen en ga heel hard duimen, haha.

 64. Maaike

  Wow…. wat een mooie stappers ! Heerlijk voor de zomer. Ik doe graag mee aan deze leuke winactie ! Wie weet loop ik er super hip bij deze zomer. Ik heb maat 39, dus het zou perfect passen! #iloveshoes

 65. Paula

  Helemal leuk en erg pretty in combinatie met een zomersblauw polkadotjurkje!
  Ik zie het helemaal voor me.

 66. El

  Wauw. Dat lijken me echt heerlijke lichte zomer schoenen en gemaakt van ecologisch gelooid leer. Ik zou er heel erg blij mee zijn.

 67. Maaike

  Ik zou ze nu wel met sokken dragen, ik heb allemaal leuke sokken met gekke printjes waarvan het niet erg is dat je ze door de schoenen heen ziet. In de zomer zou ik de schoenen dragen met een zwarte skinny jeans en een luchtig wit bloesje dat ik van mijn oma heb geërfd, met een beetje broderie erop. Zin in de zomer!

 68. Mathilde

  Wat een fijne winactie! Ik zit namelijk met m” tenen door mijn Adidassen en Nikes. En nu ik probeer vegan en ecofriendly te lezen, moet ik natuurlijk op zoek naar een alternatief. En dat heb ik nu gevonden 😀 Wat zouden ze me leuk staan! Zeker weten!

 69. Amy

  Awesome!!! Duurzaam en ecologisch in de mode; Wat nou ‘geitenwollensokken’ ?! Deze schoenen stelen de show bij iedere outfit! (en in maatje 37 zijn ze ook nog pretty-petit)

 70. Alissa

  Ik doe eigenlijk nooit mee aan winacties, maar deze schoenen zijn wel echt leuk! Lijkt me heerlijk voor de zomer!

 71. Elise

  Ik ben totaaaal niet modebewust maar ik zou ze gewoon onder een korte broek dragen. Of een jurkje. Ik eet nu een paar maanden vegan dus het is hoog tijd dat mijn kleding hier ook aan mee gaat doen.

 72. Gelieke

  Ooh dit komt als geroepen! Ik ben al een tijdje op zoek naar nonchalante schoenen voor de zomer van een duurzaam merk, en deze zijn precies wat ik zoek :). Ik doe graag mee!

 73. Lucie

  Deze Pretty & Fair schoenen vind ik om te zoenen! Prachtig onder mijn jeans maar óók superhip onder een jurkje! Ik denk dat ik ze gewoon maar helemaal niet meer uittrek!

 74. Leonie

  Heel leuk! Ik zou ze dragen onder een basic jurkje of gewoon onder een spijkerbroek 🙂

 75. Daimy

  Wat een unieke schoenen en een unieke kans natuurlijk om kennis te maken met dit gave merk! Ik doe mee!

 76. Suus

  Yes…daar kan ik de zomer mee door. Pretty and fair…kom maar op!

 77. Kaar

  WAUW liefde voor deze schoenen! Absoluut een goede aanvulling voor mijn (poging tot) capsule wardrobe!

 78. Robin

  Wat een mooie schoenen en wat een ontzettend leuk concept! Erg leuk om zo de wat meer onbekende merken te leren kennen.

 79. Svenja

  Wat een leuke schoenen! Ik zou deze in de zomer lekker vaak met een mooi jurkje of skinny jeans en leuk shirtje dragen 🙂

 80. Femke

  Wat een toffe schoenen!
  Ik zoek altijd al naar goeie duurzame sneakers in de stad maar het valt mij altijd zwaar tegen:( aangezien ik over een paar werkjes naar Londen gaan zouden deze schoenen mij perfect lijken om de hele dag op te lopen!!
  1 en 1 is twee zou ik zeggen;)

 81. Myrthe

  Leuk dat de schoenen opengewerkt zijn! Ik krijg in de zomer altijd snel warme voeten, dus ik denk dat deze wel een uitkomst zouden zijn. Sneakers, maar wel luchtig. En ze zijn ook nog eens mooi en milieu verantwoord; haha, kan het nog beter?

 82. Monique

  Oh wauw, vegan schoenen die er ook nog hip uitzien! Inderdaad bijna Halleluja uit je PC horen komen 😉 Ik maak heeeel graag kans op een paar mooie hippe schoenen!

  • Monique

   Haha, ga ik in de webshop kijken en blijk ik hen al te kennen van Veggieworld 2017 🙂 Hoezo toeval? ;-0)

 83. Maria

  Mooi is het niet: dieren gebruiken, martelen en doden voor mooie schoenen. Deze zijn wel mooi!

 84. Nienke

  Wauw, wat knap dat ze met deze materialen zulke mooie schoentjes kunnen maken. Ik sta er versteld van. Hele leuke schoenen, helemaal top dat ze duurzaam zijn. Een vrouw kan maar nooit genoeg schoenen hebben, ik doe mee!

 85. Y Hoogland

  Deze schoenen lijken mij lekker zitten. Ik heb altijd een probleem met schoenen als er een stiksel of naad aan de zijkant zit i.v.m. een knokkel op mijn voet, maar bij deze schoenen zie ik er gelukkig geen. Dus flink duimen maar en afwachten of mijn voeten eindelijk een leuke zomer tegemoet gaan. ( maat 41)

 86. Astrid

  Mooi voor de zomer, als die tenminste komt dit jaar 😉
  Passen eigenlijk overal wel bij!

 87. Leonie

  Deze zijn echt mooi, en makkelijk te combineren. Ik zou ze dragen bij een a-lijn rokje met een mooie blouse erop. En witte sokjes erin. Ah nu wil ik ze echt hebben!!

 88. Alexandra

  Wat een super leuke actie! Ben al een tijdje op zoek naar leuke duurzame schoenen en deze zien er fantastisch uit!

 89. Lana

  Het is niet altijd zo gemakkelijk om schoenen te vinden die vegan zijn , eerlijk gemaakt en ook er goed uitzien. Maar deze zijn prachtig ! Zou een super aanwinst zijn =]

 90. Sanne

  Wat een mooie schoenen, heerlijk voor de zomer! Ik doe graag mee!!

 91. Eke

  Ah wat een coole schoenen! Ik vind schoenen altijd nog lastig te vinden die helemaal plantaardig zijn. Dus ik doe zeker mee! Zal meteen de webshop bekijken 🙂

 92. inge

  Met deze fijne PRETTY&FAIR schoenen word ik echt in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel draag- en wandelpret!

 93. Marian

  Duurzaam en eerlijk, dat is toch heerlijk! Ik zie me er wel in rondstappen.

 94. Hanneke

  ooo, deze zijn zo leuk! En passen overal bij! Perfect moment om ook qua schoeisel over te stappen naar iets duurzaams/milieu/diervriendelijk. En nog gefeliciteerd he!

 95. Sandra

  Wauw! Wat een super toffe schoenen. Ik ben geobsedeerd door opengewerkte patronen 😍

 96. Lotte de lint

  Wat een super concept zeg! En die schoenen zijn echt super cool! Wat een leuke winactie

 97. Margret

  Wauw, leuk hoor. Ik doe graag mee. Helpt misschien ook als je last hebt van zweet voeten😷

 98. Gwen

  Wauw wat een super leuke schoenen! Ik doe graag mee❤💛💚💜💙

 99. Meike

  Ah wat leuk! Als ik win ga ik ze cadeau geven aan mijn vriendin die al een tijdje vegan is! Super leuk!

 100. Christianne

  Oeh ik vind zo luchtig wel prettig idee! Hoop dat ze mij ook zo goed staan als ik zou winnen

 101. Els

  Wat heb je dit allemaal ontzettend goed geregeld Iris! Mijn complimenten!
  En ik doe graag mee aan de actie. Meer duurzame schoenen is sowieso een goed idee. Vooral zomerschoenen want ik heb nu alleen mijn mipacha’s voor de zomer.

 102. Marjan

  Wat een prachtig idee, wist niet dat ze bestonden. Ze zijn nog leuk ook en ik draag in de zomer meestal dichte schoenen. Deze hebben wel de stevigheid van dicht maar zijn toch luchtig genoeg. Prachtig in maat 38, dus ik doe mee

 103. Maaike

  Super gave schoenen! En dat ze dan ook nog echt ‘eco’ zijn vind ik natuurlijk helemaal fantastisch als veganist 🙂

 104. Xayide van der Schaaff

  Ooooooh die zijn mooi, ik doe graag mee!! Ook bedankt voor de webwinkeltip 😀

 105. Marion

  Wow! Wat een superleuke schoenen! Ik doe heel graag mee aan de winactie. Zo lastig om mooie vegan schoenen te vinden die ik ook nog mooi vind.

 106. Ineke

  Oh, wat leuk, mooi, goed idee, passend bij de weg die ik op wil gaan……. Kortom, wat zou dit goed uitkomen en wat zou ik daar blij van worden. Nu maar duimen dat ik win!

 107. Wat een mooie schoenen! Ik vind het best lastig om vegan schoenen te vinden, dus thanks voor de tip! En ik doe natuurlijk graag mee. 😄

 108. Cebine

  Supermooie stijlvolle schoenen zijn nog niet zp heel makkelijk te vinden als je liever geen leer draagt. Deze zijn echt beeldschoon en goed te combineren. Ik zou ze dragen met mn zwarte kokerrok en een zwartwit gestreept boothals shirtje. Haren omhoog, dikke eyeliner en een rode mond met natuurlijk een dikke vette smile! X

 109. Superleuk en goed iris!
  Ik ben echt al een maand op zoek naar nieuwe schoenen, maar ik word nergens blij van. Maar ik zag net de foto op instagram en vind deze zo leuk staan! Sowieso dat ik deze aan zou trekken onder mijn nieuwe outfit die eigenlijk ook alleen geschikt is voor mooi weer 😅

 110. Rowan Eykens

  Ik doe héél graag mee!! Er zit letterlijk een gat in mijn schoenen, dus een nieuw paar zou geweldig zijn! En deze zijn mooi én duurzaam!

 111. Eva

  Super gaaf! Ideaal voor naar mijn werk met mooi weer ☀️ (niet te veel mee in de zon lopen anders krijg je gestippelde voeten 😅). Kan mooi gecombineerd met mi pantalons met grafische print en in mijn vrije tijd onder een rokje of jurkje. Als stippenliefhebber wordt ik hier natuurlijk erg vrolijk van!

 112. kristel

  wauw wat een leuke schoenen! ik zie mij hier de zomer wel mee doorlopen 🙂

 113. Anouk

  Normaal doe ik zelden mee aan winacties maar deze zijn toch wel erg gaaf!

 114. Yvette

  Oh WOW wat een gave schoenen!!! Deze zijn perfect om een beetje fashionable achter mijn kleine dreumes aan te rennen deze zomer 🙂 Passen perfect bij zomerjurkjes en spijkerbroeken, hier zou ik echt heel blij van worden!

 115. Stephanie

  Oh, toffe schoenen. Ik zou ze combineren onder culottes! Lekker die luchtige stijl van de schoenen doortrekken naar mijn broek en bovenop een donkerblauw blousje van People Tree dat ik onlangs gekocht heb. 😀 Jippie, je verwent ons, Iris!

 116. Eerlijke mode,
  Dat is dé geheime code.
  Pretty&Fair bezit prachtige exemplaren,
  Ik wil deze winactie graag klaren!

 117. Christianne

  Wat een supermooi paar schoenen! Nooit van dit merk gehoord, maar ik ga het zeker een checken <3

 118. Rebecca

  Wauw, wat een mooierds! Ik ben bijna aan het einde van een challenge om een halfjaar alleen fair trade kleding te kopen (eventueel tweedehands). Maar schoenen vind ik lastig. Heel leuk, je serie artikelen deze week, dat helpt enorm! En ik doe uiteraard graag mee met deze actie 🙂 Liefs

 119. Mirthe

  Aaaaah wat prachtig zijn deze! Ik waag toch maar een gokje op deze winactie als eerste x deze week want ik heb inderdaad ook een door Nike gedomineerde schoenenverzameling terwijl ik eigenlijk echt niet oké ben met waar dat merk voor staat. Bedankt voor de tip iig!

 120. Tjitske

  Oeh, weer een verleidelijke winactie. Deze schoenen zijn wel erg leuk. Volgens mij zijn ze overal mee te combineren.

 121. Anita H.

  Wat zijn ze leuk. Ik heb maat 38, dus dat valt binnen de range. Ze matchen wel heel mooi bij een zwart met witte outfit. Eventueel nog aangevuld met een lekker fel kleurtje. Ik heb wel genoeg kleding in mijn kast daarvoor denk ik. Witte capri met zwart singlet bijvoorbeeld.

 122. Femke

  Wauw, wat gave schoenen! De website bekeken, ziet er geweldig uit.
  Ik doe graag mee 🙂

 123. Desi

  Wauw wat een leuke winactie! Pretty&fair maakt zo veel leuke dingen en deze schoenen staan al een tijdje op mijn wishlist. Zoooo mooi! Ik zou ze dragen met een simpele spijkerbroek en mijn favoriete vegananimal shirt!

 124. Dieuwke

  Woow wat een toffe schoenen! Ik vind het zo leuk dat ze verantwoord en vegan zijn, maar er ook netjes en comfortabel uit zien! Ik doe graag mee met de winactie!

 125. Renske

  Wat een geweldig merk, ik kende ze nog niet! En ik koop sinds een jaar alleen nog vegan schoenen dus ik ben heel blij ze te ontdekken. Wat een beauties, ik doe heel graag mee.

 126. Claudia Kamminga

  Ik vind ze awesome!
  Sinds dit jaar bezig met veganisme dus ze zijn heeeel welkom dus doe graag mee 🙂

 127. Wat een mooie schoenen. Bedankt voor het tippen van dit merk. Ik ga zeker een kijkje in de webshop nemen. Maar ik doe natuurlijk ook mee met de winactie 😀

 128. Ingrid

  Wauw, dat zijn echt mega vette schoenen! 😀 Daar zou ik wel wat kilometers mee willen lopen.

 129. Dora

  Mooie! Ik vind schoenen ook echt het lastigst wat betreft duurzaamheid (en vegan) dus ik doe heel graag mee!

 130. Vicky

  Wauw, wat een mooie schoenen! Ik probeer ook al een tijdje mijn kleding en schoenen kast wat duurzamer en ‘beter’ temaken, maar ik zit vooral nog in het spaarproces… Is zo duur allemaal! (Maar moet je nagaan hoe oneerlijk al die andere kleding en spullen dan zijn…) Deze schoenen zouden een mooie kick-start zijn 🙂

 131. Margje

  Ik zou de schoenen dragen met een mooi jurkje naar de bruiloft van een van m’n liefste vriendinnen.

 132. Femke

  Tjeeej, wat een orgineel ideee 😉

  Graag doe ik mee,

  aan deze kekke winactie 😉

  Groetjes Femke

 133. Mirjam Hellingman

  Grappig, ze lijken wel een beetje op schoenen die ik als tiener had, alleen waren de gaatjes toen vierkantjes. Ik zou het dus ook geweldig leuk vinden om deze te winnen! Heerlijk, hippe en duurzame schoenen voor de zomer! Ze zijn inderdaad PRETTY&FAIR!

 134. Dorien

  Die zien er echt supercool uit en wat fantastisch dat ze gewoon eerlijk en duurzaam zijn!

 135. Melissa

  Oh fantastische schoenen, en mijn maat zit er tussen dus ik doe mee 🙂

 136. Leonie

  Wow, toffe schoenen en t idee erachter past ook helemaa bij mijn lifestyle die ik probeer na te streven. Dus zou ze heel graag willen winnen!

 137. Maaike

  Waaauw die zijn zo mooi!! Ik schaam me een beetje dat ik al ruim 1.5 jaar vegan ben maar nog steeds geen vegan schoenen heb gekocht haha.. Alleen tweedehands, en ik loop ook nog steeds vaak op m’n leren doccies wat toch een beetje dubieus is. Maar ze lopen zo fijn!! Hoe tof zou het zijn om vegan én superfijnlopende, NIEUWE schoenen te winnen?? 😀

 138. Bianca

  Supertoffe sneakers! Kan ook prima onder een jurkje. Ik doe graag mee!

 139. Irene

  Oooh die gaatjes zijn superleuk! Echte Ireneschoenen! Kan wel inbeelden dat ze nog wat te fris zijn voor deze tijd van het jaar. Haha. En ik heb al supersnel koude voeten 🙂

 140. Tamara V

  Deze prachtige,kekke schoenen zien er zo comfortabel uit dat ik er aan moet denken dat als ik in mijn bed stap om ze uit te doen.Ik heb maat 38

 141. Marouscha Dorenbos

  Yes ik doe zeker mee sinds ik sins ruim een half jaar totaal vegan ben! Ik ga ook zeker de webshop bekijken. xx

 142. Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee !!, prachtige schoenen, ik doe graag mee voor maat 42.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 143. Ann

  Yay! Mijn vriend loopt al 15 jaar op vegan schoenen, ik kan niet achter blijven! Ik doe graag mee 😀

 144. Nadine Waser

  Wauw, wat een mooie schoenen!
  Mooi, duurzaam én in maat 42. 👌🏻😎

 145. Liza Kerlen

  Superleuk! Ik doe mee 🙂 lekker onder een zwierig zomerjurkje dragen 🙂

 146. Charlie

  Super leuke schoenen zijn dit zeg!! Ze zullen echt overal leuk bij staan, vind het zelf altijd leuk om dit soort schoenen onder een jurkje te dragen, om het casual te houden. 🙂

 147. Eline

  Ik doe graag mee ! Ik bn bezig mijn kleding beetje bij beetje te vervangen met meer ecologische spullen, en dit zou hier heel mooi bij aansluiten.
  PS : knap dat je al deze spullen hebt kunnen vinden voor een win-week !

 148. Marjo Huijsmans

  Vegan shoes: zo heerlijk dat het kan. Tot nu toe was het best moeilijk om mijn schoeisel in overeenstemming te brengen met mijn principes. Met deze collectie wordt de vegan shoe hip en comfortabel. Hoop dat er zo ook veel niet-veganisten de keuze maken voor deze schoenen!

 149. Marijke Römer

  Yes wat fijn om te horen dat er eerlijke schoenen bestaan! Ik had het noot bedacht om erop te gaan zoeken! En ze zijn ook nog eens mooi! Bedankt voor de tip Iris en ik loot graag mee!

 150. Hanneke

  Ik dacht nog: leuk idee, zo’n weggeefweek. Maar ja, ik heb eigenlijk alles al. En nu word ik toch zo blij van je cadeautjes! Whaa, wat een leuke schoenen! Die wil ik toch wel graag winnen!

 151. Inge

  Oeh, mooie winactie! Ik ben laatste tijd ook veel meer bezig met duurzame mode en deze schoenen sluiten daar goed bij aan. Echte fashion sense heb ik niet, ik zou ze gewoon onder mijn broek of legging, en als het straks nog mooier weer wordt onder een rokje dragen denk ik! XP

 152. Zen

  Tegenwoordig heb ik een fancy baan en natuurlijk begrijp jij als geen ander dat het in het algemeen al best lastig is om duurzame en eerlijke (en betaalbare) kleding te vinden… maar voor dingen zoals werk of evenementen al helemaal. Ik heb van schrik dit jaar bijna niets nieuws gekocht. Niet eens omdat ik daar bewust mee bezig was, maar gewoon omdat het nauwelijks lijkt te bestaan… Ik koop bijvoorbeeld sowiezo nooit schoenen gemaakt van leer, en dan vallen er meteen al een heleboel opties af. Dit merk vind ik dus ook super interessant. Alleen wel een klein beetje aan de prijs voor mijn budgetje hoor, zelfs met fancy baan… Maar ik ga een oogje op de sales houden (als ze die hebben) ; )

 153. Lida Hale-Stijger

  Ze zijn echt heel leuk, lekker zomers met die gaatjes, heel makkelijk te combineren qua kledingstijl. Very Pretty dus en dat ze ook nog Fair zijn vind ik heel mooi meegenomen 🙂

 154. Marie Dicker

  Mooie schoenen op verschillende manieren! Ik doe graag mee.

 155. ELlen

  Waaaaauw nou ik doe -op de valreep- meehoor! Ben al even op zoek naar nieuwe zomerschoenen, het liefst iets luchtigs, sportiefs èn soms netjes. Tadaaaaa! Kom maar. bij mij wonen schatjes 🙂

 156. Pingback: Weekoverzicht: Ollie's verjaardag, Jouw Marktkraam & winweek | IKBENIRISNIET

 157. Hester

  Super graag. Ik doe mee voor maar 41. Wat een geweldige schoenen.

 158. Willianne

  Heel gaaf!! Zouden mijn outfits zeker een boots geven 🙂
  Broek of rok, netjes of sportief! Doe heel graag mee!

 159. Malu

  Ik vind deze schoenen zó apart en leuk en een goed verhaal hebben, dat ik heel graag mee doe met deze actie!

 160. Summerlinda

  Als ze geschikt zijn voor een wat bredere voet doe ik graag mee ik vind ze echt leuk!

 161. Lies

  Onwijs leuk!!! Ik zou ze onder een jurkje dragen naar mijn werk, casual en toch netjes! Ik doe dan ook graag mee!!

 162. sandra

  Wat een leuke schoenen, ik weet nog niet precies hoe ik ze zou dragen maar ik denk dat ze erg mooi staan onder een gewone jeans.

 163. Nora

  Deze schoenen: OMG!! Wat gaaaaaaaf!!! Ik zie me al op lopen hoor 🙂 Fingers crossed!! xx

 164. Anne

  Erg mooie schoenen en mijn laatste paar platte schoenen zijn erg aan vervanging toe! Ik ga meteen even een kijkje nemen op de site van Pretty&fair.

 165. Iris

  Leuke schoenen!! Ik ben al een tijd aan het sparen voor vegan Dr. Martens, maar deze schoenen zijn ook meer dan welkom hoor! 😁

 166. Kristel

  Heel mooi! Heb ze toevallig gisteren door het raam bij Vega-life staan bewonderen… na sluitingstijd 🙁 Dus ik doe graag mee aan de win-actie!