9 x Duurzame warme truien

Vandaag is het Warmetruiendag. Een goed moment om duurzame & eerlijk gemaakte warme truien in het zonnetje te zetten. De eerste twee truien die ik noem, hangen ook in mijn eigen kast en draag ik met veel plezier. De rest vind ik vooral heel mooi! Hopelijk staat er een leuk merk of een nieuwe webshop voor je tussen.

duurzame warme truien

9 x warme truien van duurzame merken

  1. Miss Green – Sweater Lauren: mijn favoriete kledingstuk van mijn winter capsule wardrobe op het moment. De kleur is in het echt ook net zo fantastisch. Hier zie je mijn outfit-foto met deze trui.
  2. Goat Organic Apparel – Max Print Sweater Bold: ook zo’n fijne, casual trui die lekker comfortabel zit. Op deze outfit-foto heb je ‘m ook al voorbij zien komen misschien.
  3. Anita de Groot – Trui Ruffle: Webshop Papita verkoopt unieke eerlijke kleding waaronder deze simpele maar toch fashionable trui.
  4. Resiste et Reve – Nina Nude: Deze trui zag ik in de vegan webshop Wolf and Storm, mooi zacht kleurtje!
  5. Armed Angels – Agnes Striped Choas: Dit merk was één van de eerste eerlijke merken waarmee ik in aanraking kwam toen ik overging op de duurzame tour. Hun stijl spreekt me erg aan, deze trui vind ik extra leuk.
  6. Loop.a life – Form and Figure: Ontzettend leuk merk dit, ze werken volgens een circulaire aanpak en de truien zien er ook nog eens heel mooi uit.
  7. Komodo – Lani Trui Navy: Een simpele, warme trui die is gemaakt in Nepal. Altijd fijn om zo’n trui in je kast te hebben hangen.
  8. Alchemist – Bell Sleeve: Dit vind ik zo’n fantastische trui, ik zie hem vaak op Instagram voorbij komen bij fashionista’s die ik volg.
  9. People Tree – Peace Jumper: Ook één van mijn favoriete duurzame & eerlijke merken, de kledingstukken zien er altijd zo fris en hip uit en de kwaliteit is erg goed.


Voor meer fair fashion inspiratie kan je me volgen op Instagram, ik houd daar een hashtag (#OOTDikbenirisniet) bij waarin ik outfits met mijn favo duurzame kledingstukken deel.

Deden/doen jullie mee aan Warmetruiendag?

Back to Top