Frisse start

Hallo, daar ben ik weer. Met een compleet nieuwe, frisse layout. Hoera! Op mijn blog zag je niet veel gebeuren de laatste tijd. Maar achter de schermen was Naomi van Deliciae Design druk bezig met deze nieuwe layout.

Gecrowdfunde layout

De laatste maanden heb ik alle Patreon-opbrengsten opgespaard om hiermee de nieuwe layout te betalen. Deze layout is dus 100% gecrowdfund en mogelijk gemaakt door meer dan honderd lezers in totaal. Duizendmaal dank voor degenen die ikbenirisniet.nl via Patreon steunen of dat hebben gedaan.

Puntjes op de i

Zoals dat gaat bij een compleet nieuwe layout kan je nog ergens foutjes of iets geks tegenkomen. Laat je het dan weten in een reactie of tweet? Dan geef ik het door aan Naomi en zal zij het fixen als ze weer terug is van vakantie. Zelf moet ik ook nog flink aan de slag wat betreft de indeling van categorieën en de uitgelichte afbeeldingen. Dus helemaal perfect is het nog niet, maar waanzinnig mooi al wel! Ik wilde graag een layout die moderner en professioneler is en dat is goed gelukt. Voor deze frisse start wilde ik graag dat mijn layout meer rust uit zou stralen, maar zonder te serieus te ogen. Ik ben héél blij met het resultaat.

Tot snel!

Ik heb al een paar blogposts vooruit geschreven en heb veel zin om weer iets actiever te gaan bloggen. Het was namelijk helemaal niet mijn bedoeling om een lange blogstilte in te lassen. Maar doordat het behandeltraject waar ik nu in zit veel van me vraagt, kwam het er gewoonweg niet van. Aankomende week zal ik een uitgebreide persoonlijke blogpost plaatsen! En tussendoor kan je me natuurlijk ook gewoon vinden op Instagram (vooral in de Stories).

Wat vind je van de nieuwe layout?

Back to Top