Frisse start

Hallo, daar ben ik weer. Met een compleet nieuwe, frisse layout. Hoera! Op mijn blog zag je niet veel gebeuren de laatste tijd. Maar achter de schermen was Naomi van Deliciae Design druk bezig met deze nieuwe layout.

Gecrowdfunde layout

De laatste maanden heb ik alle Patreon-opbrengsten opgespaard om hiermee de nieuwe layout te betalen. Deze layout is dus 100% gecrowdfund en mogelijk gemaakt door meer dan honderd lezers in totaal. Duizendmaal dank voor degenen die ikbenirisniet.nl via Patreon steunen of dat hebben gedaan.

Puntjes op de i

Zoals dat gaat bij een compleet nieuwe layout kan je nog ergens foutjes of iets geks tegenkomen. Laat je het dan weten in een reactie of tweet? Dan geef ik het door aan Naomi en zal zij het fixen als ze weer terug is van vakantie. Zelf moet ik ook nog flink aan de slag wat betreft de indeling van categorieën en de uitgelichte afbeeldingen. Dus helemaal perfect is het nog niet, maar waanzinnig mooi al wel! Ik wilde graag een layout die moderner en professioneler is en dat is goed gelukt. Voor deze frisse start wilde ik graag dat mijn layout meer rust uit zou stralen, maar zonder te serieus te ogen. Ik ben héél blij met het resultaat.

Tot snel!

Ik heb al een paar blogposts vooruit geschreven en heb veel zin om weer iets actiever te gaan bloggen. Het was namelijk helemaal niet mijn bedoeling om een lange blogstilte in te lassen. Maar doordat het behandeltraject waar ik nu in zit veel van me vraagt, kwam het er gewoonweg niet van. Aankomende week zal ik een uitgebreide persoonlijke blogpost plaatsen! En tussendoor kan je me natuurlijk ook gewoon vinden op Instagram (vooral in de Stories).

Wat vind je van de nieuwe layout?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

40 reacties op “Frisse start

 1. Yvonne schreef:

  Welcome back! Ziet er supergoed uit. En neem uiteraard je tijd. Je behandeltraject gaat voor. Maar toch heel leuk om weer wat van je te lezen!❀

  | Reageer op deze reactie
 2. Maud schreef:

  Mooi!!! Maar dat wist ik al, want ik volg je op patreon. Super tof dat mijn hele kleine beetje steun deze layout mede heeft mogelijk gemaakt. Veel plezier ervan!!!

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Yayyy ben er echt zo dankbaar voor, heel erg leuk! Dankjewel <3

   | Reageer op deze reactie
 3. Joyce schreef:

  Ziet er echt mooi uit! Als konijnenmama ben ik blij om te zien dat er nog altijd een konijn in je logo zit πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Ahhh ja uiteraard, konijnen blijven voor altijd mijn lievelings! (Sorry Ollie)

   | Reageer op deze reactie
 4. Linda schreef:

  Wat ziet dit er mooi uit! Echt waanzinnig, wat een mooie lay-out. Fijn dat je het bloggen weer wat op gaat pakken en er ook weer zin in krijgt, super! Maar eerst aan jezelf denkne hoor,wij wachten wel op je. 😘

  | Reageer op deze reactie
 5. Petra schreef:

  Wat goed om te horen dat je langzaa weer een beetje terug komt. En wat een mooie layout

  | Reageer op deze reactie
 6. Carina schreef:

  Welkom terug πŸ™‚ supertoffe lay-out!
  Enige commentaar van mij is dat op een iphone de uitlijning van de tekst beter zou kunnen (square ipv links gecentreerd) en het pijltje om weer hoog te gaan lagermag. Want die pijl zit nu net op de hoogte waar ik lees. Maar misschien ben ik de enige met dat probleem?

  | Reageer op deze reactie
 7. Romy schreef:

  Wauw, je lay-out ziet er prachtig uit! Helemaal Iris volgens mij πŸ™‚ En hoe gaaf dat je lay-out helemaal betaald is van het crowdfundinggeld! Een mijlpaal op zich πŸ™‚

  | Reageer op deze reactie
 8. Desi schreef:

  Yaaaay! Wat een mooie layout om een frisse start mee te maken en wat fijn dat er weer wat blogs aankomen. Ik zit niet meer op instagram en heb je stiekem best wel gemist! Wel fijn dat je eindelijk kon beginnen met je behandeltraject. Ik hoop dat je er veel aan hebt lieve Iris!

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Ohhh ja ik kan me voorstellen dat het dan net leek alsof ik van de aardbodem was verdwenen haha. Dankjewel, zo lief dat je dat zegt!

   | Reageer op deze reactie
 9. Ellen de buuf schreef:

  Dat hebben jullie mooi gedaan samen dames. En blij dat je toch weer de draad een beetje gaat oppakken. Komt goed lieve IrisπŸ‘

  | Reageer op deze reactie
 10. Julia schreef:

  Wauw, je site ziet er zo echt mooi uit zeg! En leuk dat er weer wat blogjes aankomen, want ik heb je stiekem wel gemist hoor! Maar ik snap heel goed dat je het allemaal wat rustiger aan hebt gedaan met je blog. Het belangrijkste is dat jij je weer wat beter gaat voelen! πŸ™‚ Ben benieuwd naar je persoonlijke update! Xxx

  | Reageer op deze reactie
 11. Linda schreef:

  Erg mooi geworden Iris! Vooral het gele randje aan de zijkant vind ik een heel leuk detail πŸ™‚ Gelukkig heb je een fijn lettertype gehouden trouwens!

  Fijn dat je weer terug bent!

  | Reageer op deze reactie
 12. Toffe nieuwe layout. Enige opmerking die ik had was dat ik best veel grote advertenties te zien krijg op mijn telefoon (Samsung). Ik kan me van je vorige site niet herinneren dat deze zo groot waren.

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Oei! Ze zouden niet veel groter moeten zijn dan van mijn vorige layout dus daar zal ik even naar kijken, thanks voor het doorgeven.

   | Reageer op deze reactie
 13. Sofie schreef:

  Oh wat is het mooi geworden! Ik kijk alvast uit naar je nieuwe berichten maar geen haast. Zelfzorg is heel belangrijk x

  | Reageer op deze reactie
 14. Ina schreef:

  Ik weet eigenlijk niet wat er met layout wordt bedoeld, maar de foto vind ik prachtig.
  Komt er geen foto van jouzelf bij, en misschien eentje van Ollie ook? Ik vind het een beetje kaal zo.
  Maar wat ben ik blij dat je weer aan het bloggen gaat beginnen!

  | Reageer op deze reactie
 15. Anne schreef:

  Wat mooi, Iris! Ik hoop dat het een beetje okΓ© met je gaat, inmiddels. Veel liefs.

  | Reageer op deze reactie
 16. Jantine schreef:

  Wat ziet het er mooi uit!
  En neem je tijd hoor. Je behandeltraject is belangrijk. Al is het ook wel een fijn teken dat je weer zin hebt om te bloggen πŸ˜‰

  | Reageer op deze reactie
 17. Saar schreef:

  Welkom terug. Vol verwachting heb ik zitten wachten tot er weer iets van je verscheen en daar ben je dan. En hoe!
  Ik ben alvast super fan van je lay-out. Je hebt een goede ontwerper te pakken zeg. Ik ga zo je persoonlijke update lezen, want ben benieuwd hoe het je vergaan is!

  | Reageer op deze reactie
Back to Top