Cadeautip: GreenBook Limited Edition

Hiep hiep hoera, gisteren was ik jarig en dat vier ik met een mooi cadeau! Van GreenStory mag ik namelijk een duurzaam pakket weggeven aan één van jullie. Maar lees eerst even mee welke nieuwe producten je sinds kort in hun shop kan vinden!

limited edition greenbook

 De blogpost heb ik in samenwerking met GreenStory geschreven 

Moederdagcadeau: GreenBook Twins

In mijn vorige blogpost over GreenStory kon je al alles lezen over hun fantastische uitwisbare notitieboek en op welke manier ik die van mij gebruik voor meer overzicht. Ik geloof niet dat lezers ooit zó enthousiast waren over iets dat ik op mijn blog liet zien. Ik krijg nog steeds foto’s toegestuurd van blije mensen met hun GreenBook! Heel tof. Ik gun dat Yagmur en Kaim, de eigenaren van GreenStory, ook zo want ze hebben echt liefde voor hun producten en besteden veel aandacht aan duurzaamheid.

En zo bedenken ze ook steeds weer wat nieuws om nog meer mensen enthousiast te maken over duurzaam werken zónder papier te verspillen. Zoals de vrolijke GreenBook Twins ontworpen door Sanny van Loon. Zijn ze niet mooi? Het is een limited edition set van twee A5 GreenBooks met ringen van een materiaal dat composteerbaar is. Bijvoorbeeld om er één zelf te houden en één weg te geven als cadeau. Leuk voor moederdag! Elk boekje heeft tien uitwisbare gelineerde pagina’s. Een pen, doekje en spray krijg je er ook per boekje bij. Eventueel kan je de GreenBooks aanvullen met de speciale pagina’s van GreenStory, zoals de verschillende planners en todo’s.

De GreenBook Twins hebben ringen die (industrieel) composteerbaar zijn, ze mogen in de GFT-bak aan het eind van hun gebruik!

Nieuwe pennen & accessoires

Sinds kort vind je ook nieuwe kleuren pennen in de webshop. Sinds ik ze in huis heb gebruik ik ze bijna elke dag wel, ze zorgen namelijk voor nóg meer overzicht. En nou ja, ik vind kleuren gewoon leuk. Ik maak graag mind maps en lijstjes voor meer overzicht; met de gekleurde pennen wordt het resultaat nog beter zoals je op de foto’s wat verderop in deze blogpost kan zien.

De standaard zwarte pen voor de uitwisbare pagina’s is van het type ‘dry erase’. Dat betekent dat je de geschreven tekst op de uitwisbare pagina’s kan wegvegen met een droge doek. Ook de groene, rode en blauwe pen, die je al langere tijd in de webshop kon vinden, zijn van dit type. Je herkent ze aan de vilten gummetjes achterop de pen. De nieuwe kleuren (geel, oranje en paars) zijn van het type ‘wet erase’, dat betekent dat je het doekje iets vochtig moet maken om je tekst of tekening uit te wissen. Omdat deze nieuwe kleuren gevoeliger zijn voor vocht, moet je wel uitkijken dat je handen niet vochtig zijn tijdens het schrijven omdat het dan kan vlekken. Maar tot nu toe ben ik nog niet tegen problemen aangelopen in het gebruik van de pennen.

Mocht je graag met een dikkere pen willen schrijven, dan kan dat nu óók. Er is een zwarte pen aan de webshop toegevoegd met een lijndikte 1.0, de standaard zwarte pen heeft een lijndikte van 0.6.

greenstory gekleurde pennen
Alle kleuren op een rij!
GreenBook - Insteekhoes
Ook nieuw: een handige insteekhoes die je aan de binnenkant van je GreenBook kan plakken.
GreenBook - Insteekhoes
Handig om bijvoorbeeld visitekaartjes of belangrijke info in te bewaren.

Mindmaps, lijstjes & meer

Mijn bullet journal (van echt papier) gebruik ik als agenda, mijn GreenBook is hier een goede aanvulling op. In mijn bullet journal kan ik namelijk nogal perfectionistisch zijn. In mijn GreenBook hoef ik hier niet bang voor te zijn, want ik kan toch alles weer uitwissen! Ideaal dus om ideeën uit te werken en aantekeningen te maken:

GreenBook - Year Planner
De speciale ‘year planner‘ gebruik ik graag in combinatie met mijn bullet journal. Hier kan ik belangrijke data maanden van te voren alvast in schrijven.
GreenBook - Year Planner
Met de gekleurde pennen geef ik de verschillende categorieën aan (oranje = verjaardag, paars = werk, geel = speciale dag).
GreenBook- Project Planner
De ‘project planner‘ is mijn redder in nood wanneer een project overweldigend lijkt, zoals het netjes maken van onze tuin.
GreenBook - Mindmap
Ik houd van de gekleurde pennen! Ze maken de mind maps, die ik regelmatig maak voor meer overzicht in mijn hoofd, nog overzichtelijker. Voor deze mind map gebruikte ik de ‘dot grid‘ pagina.
GreenBook - Mindmap
En mocht je het zijn vergeten van mijn vorige post over GreenBook: de pagina’s kan je makkelijk in en uit de ringen klikken.

Win: GreenBook All-in-one met veel extra’s! [Gesloten]

Gisteren was ik jarig en dat moet gevierd worden met een cadeau! Van GreenStory mag ik een ge-wel-dig pakket vol fijne goodies weggeven aan één van jullie, yes!

Het te winnen pakket heeft een waarde van 65 euro en bestaat uit: de GreenBook All-in-one set met o.a. verschillende soorten planners en todo’s, een set ‘dry erase’ pennen (zwart, groen, blauw, rood), een set ‘wet erase’ pennen (geel, oranje, paars) en een insteekhoesje. Om je GreenBook helemaal compleet te maken, krijg je er deze extra pagina’s ook bij: de maaltijdplanner, die je al in mijn vorige blogpost zag, en pagina’s met stippen, waar ik hierboven de mindmap op tekende.

Je kan meedoen door onder deze blogpost een reactie achter te laten. Vertel, waar wil jij je GreenBook voor gebruiken? Let erop dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde hokje en houd je inbox deze week in de gaten.

Deze winactie staat slechts drie dagen open, dus vergeet niet om gelijk mee te doen! Je kan reageren tot en met 25 april. Iedereen met een postadres in Nederland of België mag meedoen. Op 26 april zal ik een winnaar (willekeurig) selecteren. Succes!

Update 26 april: Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft mail gehad! Bedankt voor het meedoen 🙂

GreenBook - Winactie
Het te winnen pakket! De winnaar mag zelf kiezen welke kaft (grijs, groen of camo) je wil, hier zie je de camo kaft.

Alle producten uit deze blogpost vind je in de webshop van GreenStory!

Back to Top