Cadeautip: GreenBook Limited Edition

Hiep hiep hoera, gisteren was ik jarig en dat vier ik met een mooi cadeau! Van GreenStory mag ik namelijk een duurzaam pakket weggeven aan één van jullie. Maar lees eerst even mee welke nieuwe producten je sinds kort in hun shop kan vinden!

limited edition greenbook

 De blogpost heb ik in samenwerking met GreenStory geschreven 

Moederdagcadeau: GreenBook Twins

In mijn vorige blogpost over GreenStory kon je al alles lezen over hun fantastische uitwisbare notitieboek en op welke manier ik die van mij gebruik voor meer overzicht. Ik geloof niet dat lezers ooit zó enthousiast waren over iets dat ik op mijn blog liet zien. Ik krijg nog steeds foto’s toegestuurd van blije mensen met hun GreenBook! Heel tof. Ik gun dat Yagmur en Kaim, de eigenaren van GreenStory, ook zo want ze hebben echt liefde voor hun producten en besteden veel aandacht aan duurzaamheid.

En zo bedenken ze ook steeds weer wat nieuws om nog meer mensen enthousiast te maken over duurzaam werken zónder papier te verspillen. Zoals de vrolijke GreenBook Twins ontworpen door Sanny van Loon. Zijn ze niet mooi? Het is een limited edition set van twee A5 GreenBooks met ringen van een materiaal dat composteerbaar is. Bijvoorbeeld om er één zelf te houden en één weg te geven als cadeau. Leuk voor moederdag! Elk boekje heeft tien uitwisbare gelineerde pagina’s. Een pen, doekje en spray krijg je er ook per boekje bij. Eventueel kan je de GreenBooks aanvullen met de speciale pagina’s van GreenStory, zoals de verschillende planners en todo’s.

De GreenBook Twins hebben ringen die (industrieel) composteerbaar zijn, ze mogen in de GFT-bak aan het eind van hun gebruik!

Nieuwe pennen & accessoires

Sinds kort vind je ook nieuwe kleuren pennen in de webshop. Sinds ik ze in huis heb gebruik ik ze bijna elke dag wel, ze zorgen namelijk voor nóg meer overzicht. En nou ja, ik vind kleuren gewoon leuk. Ik maak graag mind maps en lijstjes voor meer overzicht; met de gekleurde pennen wordt het resultaat nog beter zoals je op de foto’s wat verderop in deze blogpost kan zien.

De standaard zwarte pen voor de uitwisbare pagina’s is van het type ‘dry erase’. Dat betekent dat je de geschreven tekst op de uitwisbare pagina’s kan wegvegen met een droge doek. Ook de groene, rode en blauwe pen, die je al langere tijd in de webshop kon vinden, zijn van dit type. Je herkent ze aan de vilten gummetjes achterop de pen. De nieuwe kleuren (geel, oranje en paars) zijn van het type ‘wet erase’, dat betekent dat je het doekje iets vochtig moet maken om je tekst of tekening uit te wissen. Omdat deze nieuwe kleuren gevoeliger zijn voor vocht, moet je wel uitkijken dat je handen niet vochtig zijn tijdens het schrijven omdat het dan kan vlekken. Maar tot nu toe ben ik nog niet tegen problemen aangelopen in het gebruik van de pennen.

Mocht je graag met een dikkere pen willen schrijven, dan kan dat nu óók. Er is een zwarte pen aan de webshop toegevoegd met een lijndikte 1.0, de standaard zwarte pen heeft een lijndikte van 0.6.

greenstory gekleurde pennen

Alle kleuren op een rij!

GreenBook - Insteekhoes

Ook nieuw: een handige insteekhoes die je aan de binnenkant van je GreenBook kan plakken.

GreenBook - Insteekhoes

Handig om bijvoorbeeld visitekaartjes of belangrijke info in te bewaren.

Mindmaps, lijstjes & meer

Mijn bullet journal (van echt papier) gebruik ik als agenda, mijn GreenBook is hier een goede aanvulling op. In mijn bullet journal kan ik namelijk nogal perfectionistisch zijn. In mijn GreenBook hoef ik hier niet bang voor te zijn, want ik kan toch alles weer uitwissen! Ideaal dus om ideeën uit te werken en aantekeningen te maken:

GreenBook - Year Planner

De speciale ‘year planner‘ gebruik ik graag in combinatie met mijn bullet journal. Hier kan ik belangrijke data maanden van te voren alvast in schrijven.

GreenBook - Year Planner

Met de gekleurde pennen geef ik de verschillende categorieën aan (oranje = verjaardag, paars = werk, geel = speciale dag).

GreenBook- Project Planner

De ‘project planner‘ is mijn redder in nood wanneer een project overweldigend lijkt, zoals het netjes maken van onze tuin.

GreenBook - Mindmap

Ik houd van de gekleurde pennen! Ze maken de mind maps, die ik regelmatig maak voor meer overzicht in mijn hoofd, nog overzichtelijker. Voor deze mind map gebruikte ik de ‘dot grid‘ pagina.

GreenBook - Mindmap

En mocht je het zijn vergeten van mijn vorige post over GreenBook: de pagina’s kan je makkelijk in en uit de ringen klikken.

Win: GreenBook All-in-one met veel extra’s! [Gesloten]

Gisteren was ik jarig en dat moet gevierd worden met een cadeau! Van GreenStory mag ik een ge-wel-dig pakket vol fijne goodies weggeven aan één van jullie, yes!

Het te winnen pakket heeft een waarde van 65 euro en bestaat uit: de GreenBook All-in-one set met o.a. verschillende soorten planners en todo’s, een set ‘dry erase’ pennen (zwart, groen, blauw, rood), een set ‘wet erase’ pennen (geel, oranje, paars) en een insteekhoesje. Om je GreenBook helemaal compleet te maken, krijg je er deze extra pagina’s ook bij: de maaltijdplanner, die je al in mijn vorige blogpost zag, en pagina’s met stippen, waar ik hierboven de mindmap op tekende.

Je kan meedoen door onder deze blogpost een reactie achter te laten. Vertel, waar wil jij je GreenBook voor gebruiken? Let erop dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde hokje en houd je inbox deze week in de gaten.

Deze winactie staat slechts drie dagen open, dus vergeet niet om gelijk mee te doen! Je kan reageren tot en met 25 april. Iedereen met een postadres in Nederland of België mag meedoen. Op 26 april zal ik een winnaar (willekeurig) selecteren. Succes!

Update 26 april: Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft mail gehad! Bedankt voor het meedoen 🙂

GreenBook - Winactie

Het te winnen pakket! De winnaar mag zelf kiezen welke kaft (grijs, groen of camo) je wil, hier zie je de camo kaft.

Alle producten uit deze blogpost vind je in de webshop van GreenStory!

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

223 reacties op “Cadeautip: GreenBook Limited Edition

 1. Patricia Mooring

  Wauw…mooie actie voor je verjaardag…! Nog gefeliciteerd 🎈🎉🎈🎉
  Ik zou het boekje als een soort agenda willen gebruiken….heb nu maar een saai ding liggen….dit is veel leuker 😊

 2. Daniëlle

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag 🙂 En wat leuk dat je daarom cadeautjes mag uitdelen! Ik zou mijn GreenBook gebruiken voor mijn nieuwe werk. Ik ben net begonnen en om papier te besparen zet ik nu al mijn to do lijstjes in een word-documemtje of op mijn telefoon, maar een notitieboek (old school, maar wel verantwoord) blijft het fijnst. De maaltijdplanner zou echt n top extraatje zijn, aangezien ik tegenwoordig nog maar 1x per week tijd heb om boodschappen te doen en dat ben ik nog niet gewend xD

 3. Lies

  Ik mag van mezelf al een tijdje geen notablokjes meer kopen, omdat ik er nog een aantal heb en die eerst wil opgebruiken. Maar toen ik hier op jouw blog de GreenBook zag, moest ik me toch heel erg inhouden om nog geen te bestellen. Ik ben in boekjes bijhouden ook nogal perfectionistisch, dus kunnen uitvegen als ik niet tevreden ben zou me echt zoveel papier besparen!

 4. Carina

  Oh wat ontzettend leuk! Ik heb zelf al een greenbook en ben er erg blij mee! Mits ik deze zou winnen dan zou ik hem cadeau geven aan een van mijn beste vriendinnen die wel wat meer structuur kan gebruiken.

 5. Debora

  Ik zou het willen gebruiken voor mijn nieuwe studie. Het wordt tijd voor planningen 😉

 6. Chantal

  Omdat mijn therapeut vermoedde dat ik best wel eens autisme of AD(H)D zou kunnen hebben, zit ik op dit moment midden in het diagnostisch traject. Omdat dit voor mij best hard binnen kwam met mijn dertig jaar (en omdat ik eigenlijk misschien ook wel best chaotisch ben), kan ik wel een leuke manier gebruiken om structuur aan te brengen in mijn flitshoofd 😇

 7. Jolijn

  Oh wat een tof en toepasselijk cadeau om weg te mogen geven. Nog van harte gefeliciteerd! Ik zou zon boekje heel goed kunnen gebruiken. Ik werk als zzper en heb vaak zoveel verschillende dingen die ik moet onthouden die nu chaotisch door Mn hoofd zweven. En vaak kan ik aan t eind vh jaar/project alles weet vergeten. Dus dan kan t boekje geweren uitgeveegd. Lijkt ne voor Mn hoofd alleen al een heerlijke manier om schoon schip te maken!!

 8. Sytske

  Wat leuk! Mijn man heeft al een eigen versie van zo’n notitieboek en ik zou het ook graag willen! Ik hou van plannen, ik ben ook echt een maaltijd planner en een boodschap planner dus daar zou ik het zeker voor maken!
  Ook wil ik nog de GZ psychologie opleiding doen en daarvoor moet ik eigenlijk ook alles wat beter op een rijtje hebben. Dus daar zou ik het zeker voor gebruiken!
  Nog van harte gefeliciteerd!!

 9. Frances

  Lieve Iris, ik wil je vooral graag nog van harte feliciteren met je verjaardag. Hoop dat je een fijne dag hebt gehad en heel wat bijen hebt zien zoemen. Fijn dat we weer regelmatig wat van je zien op internet, je bent een echte inspirator!

 10. Lisa Struiving

  Aaaaah allereerst van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne verjaardag gehad, met een lekker weertje erbij! Wat een leuke winactie…Vanaf het moment dat ik je eerste blog las over Greenbook wist ik dat ik het moest hebben! En wat ben ik blij met mijn A4 en A5 formaat schriftjes inclusief de pennen, ik ben afgelopen september weer begonnen met studeren en de Greenbook’s helpen mij daar bij doordat ik veel bewuster ben gaan opschrijven wat belangrijk is en wat niet. Na elk afgesloten blok maak ik mn schriften schoon en begin ik dus letterlijk met een schone lei!
  Ik zou deze schriften inclusief vrolijke pennen zo goed kunnen gebruiken, je kunt aan mijn huidige Greenbook’s zien dat ze (intensief) gebruikt worden en nu dat het lente wordt ben ik wel toe aan wat kleur in mijn leven! Maakt het wat makkelijker in de collegezaal als het buiten zo heeerlijk weer is haha!

 11. Julia

  Nog gefeliciteerd! Heel tof dat je dit pakket weg mag geven, dit lijkt me zo tof voor mijn schoolplanningen! Ik schrijf namelijk boekjes vol met to-do’s en vind dat eigenlijk altijd zonde van al het papier. Ik wist helemaal niet dat uitwisbare notitieboekjes bestonden tot je erover schreef, maar dit lijkt me echt het beste ooit!

 12. Naomi

  Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag.🎉 Ik hoop dat je ondanks de omstandigheden er toch van hebt kunnen genieten. Ik zou het notitieboek gebruiken voor de confetti in mijn hoofd. Ik doe twee studies en wil nog weleens het overzicht kwijtraken. Een uitwisbaar notitieboek lijkt me de ideale oplossing: goed voor het milieu en goed voor de confetti in mijn hoofd 😊

 13. Linda

  Totally love de GreenBooks. Ik heb ontzettend veel zakelijke vergaderingen buiten de deur. Deze vergaderingen zijn nooit in standaard vergaderzalen, maar altijd al rondlopend. Ik kan daardoor niet meteen digitaal alles uitwerken aangezien ik niet al te best kan typen in combinatie met lopen (eersteklas kluns) en gebruik nu constant papieren notitieboekjes. Ik zou dolgraag een veel milieuvriendelijker alternatief hebben dan al dat papier.

 14. Ingrid

  Nogmaals hiephiephoera Iris! Wat een heerlijk give away, ik ben een heus lijstjes-meisje en ik wordt enorm blij, energiek en enthousiast van het afstrepen van mijn lijstjes. Dit doe ik nu op papieren to-do lijstjes en er gaan er per week vrij veel papieren blaadjes doorheen. Dit ultieme GreenBook pakket zou dus perfect zijn om mijn lijstjes-en-plan-behoeftes op een mileuvriendelijke manier nog beter te kunnen doen <3

 15. Astrid

  Nog van harte gefeliciteerd 🎈
  Mijn psycholoog had zo’n handig boekje. Weet je gelijk dat je verhaal niet ergens lekt ✌🏻
  Het lijkt mij ook heel fijn om zo’n boekje te gebruiken voor die lekkere chaos in mijn hoofd 🙂 helpt hopelijk bij t creeeren van overzicht en is uitwisbaar zodat je papier niet gelijk verpest is 😜

 16. Iris

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!En wat een leuke winactie zeg! Onlangs is de hogeschool waar ik op zit uitgeroepen tot de duurzaamste hogeschool van Nederland, past een duurzame planner natuurlijk ook erg goed bij ;). En aangezien ik volgend jaar begin met afstuderen ook erg welkom! Volgende week is het mijn beurt om jarig te zijn en eigenlijk wilde ik mezelf al sinds een eerdere blogpost een planner cadeau doen maar het viel toch net uit mijn studentenbudget, perfecte winactie dus 🙂

 17. Sarah

  aaah nog gefeliciteerd! Ik zou het boekje graag gebruiken voor de laatste aantekeningen en to do lijstjes voor mijn examens die er aan zitten te komen. Op dit moment vliegen de notitieboekjes er doorheen en het zou echt top zijn als ik iets milieuvriendelijker mijn examens kan voorbereiden. Groetjes!

 18. Jessi

  Fijne verjaardag Iris! 🙂
  Wat een fijn cadeautje! Ik ben drastisch aan het minimaliseren het laatste jaar. Ook op boekjes. Ik ben nu in mijn laatste boekje aan het schrijven en daarna heb ik niets meer XD Lijstjes schrijf ik op ticketjes of verloren papiertjes die ik ergens vind. Dit jaar houd ik een No Buy Year, dus de Green Book staat al op mijn wishlist voor volgend jaar haha. Maar hem nu alvast krijgen, zou natuurlijk heel erg fijn zijn!

 19. Kathleen Van Opstal

  Gefeliciteerd met je verjaardag! 🎉🎉🎉
  Ik zou het gebruiken als Moestuinplanner 🌱
  Nu maar duimen! Ik ben morgen jarig dus het zou een fantastisch duurzaam verjaardagscadeau zijn! En dat zijn de enige cadeaus die we echt willen 😊

 20. Kayleigh

  Hee wat gaaf! Ik zou deze gebruiken voor to do-lijstjes en projectaantekeningen op mijn werk. Ik schrijf heel veel tijdens vergaderingen omdat ik het dan beter kan onthouden en kan focussen, maar hoef het bijna nooit terug te lezen. Zonde! Kan ik beter een GreenBook gebruiken!

 21. Jaaaaa ik wil dit zo graag winnen! Lijkt me keihandig voor planningen en vooral ook voor brei patronen uitschrijven! Dan kan ik tijdens het breien aanvinken wat ik heb gedaan en dat een volgende keer gewoon weer doen zonder dat ik daar uiteindelijk tien afgevinkte rondjes voor heb staan! En wat jij ook al zegt, met mijn bulletjournal was ik zo perfectionistisch dat ik er een beetje kriegel van werd en daar ben ik dus ook mee gestopt. Iets dat leuk moet zijn moet niet een lastige taak worden. Volgens mij is deze green book echt het enige notitieboek dat ik ooit nog nodig heb, het lijkt me echt perfect!

 22. Stephanie

  Oh! Wat zou dit een mooie aanvulling zijn op mijn schrijfboekjes-collectie. Voor mijn werkt gebruik ik een saaie agenda en thuis een Passion planner. Net als jij wil ik de PP heel mooi houden. Voor het overzicht en het maken van mindmaps (die ook wel eens mislukken) zou deze Greenbook geweldig zijn!
  Ik duim.

  En, uiteraard nog van harte met je verjaardag!

 23. Barbara

  Nog gefeliciteerd! Toen ik je vorige blogpost las over greenbooks moest ik me echt enorm inhouden om niet gelijk iets te bestellen. Voor mijn studie moet ik behoorlijk veel zelfstudie doen en daarbij wil ik nog wel eens het overzicht verliezen. Ik zou het dus voor mijn studie gebruiken om de boel (een beetje) te structureren.

 24. Tessa

  Nogmaals gefeliciteerd, en wat een gave winactie!
  Ik had je eerdere blogposts over de notitieboekjes gelezen en ze zitten sindsdien in mijn hoofd!
  Waar ik ze voor zou gebruiken? Als blogplanners cq happinessboekje. Ik wil wekelijks bijhouden waar ik blij van werd, en ook daarover bloggen. En waar dat beter in te doen dan in een eerlijk, duurzaam boekje dat ik kan vullen met blije herinneringen?

 25. Chantal

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad.
  Ik zou de greenbook gebruiken voor hoorcollege aantekeningen! De collegeblokken vliegen er doorheen bij mij, omdat ik niet kan typen en luisteren tegelijkertijd schrijf ik nog ‘ouderwets’ met de hand om er later alsnog een getypte samenvatting van te makem. Met een greenbook bespaar ik denk ik minstens 400 pagina’s!

 26. Amy

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! 🙂 Ik zou het boekje ook graag gebruiken als aanvulling op mijn Bullet journal. Nu maak ik de opzet en lijstjes nog op bloknotes en dat is niet echt handig of overzichtelijk. Ook is een greenstory boekje natuurlijk veel milieubewuster 🙂

 27. Daphne

  Nog een gelukkige verjaardag! Ik heb redelijk wat moeite met gestructureerd werken, ik ben snel afgeleid en stel vaak dingen uit. Ik zou het GreenBook dus gebruiken om meer structuur in mijn werk/leven in te plannen: weekoverzichten waar ik mijn to do’s in plaats en weekmenu’s maken 🙂

 28. Evie Schoutens

  Ik zou dit graag voor mijn werk als ergotherspeut gebruiken. Super handig als ik privacygevoelige informatie weer kan wissen in plaats van steeds losse blaadjes schrijven die ik steeds als puzzelstukjes moet verscheuren en weer weg moet gooien.

 29. Katja

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou de greenbook o.a. gebruiken voor mijn wekelijkse maaltijdplanning. Wij hebben een oogstaandeel in een plukboerderij dus ik noteer welke groenten we nodig hebben voor de hele week en welke maaltijden we daarmee kunnen bereiden. En verder vooral veel boodschappen- en to do lijstjes.

 30. Emma

  Oh wat geweldig! Heb dit notitieboek al een paar keer voorbij zien komen, en lijkt me een geweldige aanvulling op mijn innerlijke lijstjes-freak op een milieubewustere manier blij te maken 🙂

 31. Esther

  Ik volg je altijd op de achtergrond, maar deze keer moet ik toch meedoen! Ik als chaoot, maar mega -baat-bij-plannen-persoon ziet hier iets wat wellicht heel goed zou werken, enthousiast!
  Succes met je blog en behandeling verder Iris, you go girl!

 32. Britt

  Gefeliciteerd nog met je verjaardag!
  En oh, dit lijkt me heel leuk om te winnen! Ik heb een vrij vervelend jaar achter de rug, met veel angst en paniekaanvallen. Hierdoor heb ik besloten om mijn leven helemaal om te gooien, te stoppen met mijn PhD en me te focussen op meer holistische dingen. Hoewel ik nog steeds in de herstelfase zit, zou dit pakket me enorm helpen met het uitdenken en -werken van mijn vervolgstappen. Oh en ook om een beetje te kunnen doodlen zonder dat het meteen onuitwisbaar is, haha.

 33. Iris

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik word altijd zo blij van notitieboekjes, alleen ik durf er nooit zo goed in te beginnen omdat ik bang ben dat ik de boel ‘verpest’. Maar goed, als je het dan toch uit kunt vegen (suuuper handig), zou ik mijn Greenbook gebruiken om al mijn hersenspinsels, to do lijstjes en plannen in op te schrijven.

 34. Eva V.

  Ik overweeg al een tijdje om te starten met een bullet journal, dus daar zou ik deze GreenBook goed voor kunnen gebruiken!

 35. Jeske

  Ik zou heeeeeel graag dit pakket willen winnen! Vaak voel ik mij schuldig over de hoeveelheid papier ik gebruik voor alles. Ik ontwerp logo’s, doe aan handlettering en breng structuur aan in grote projecten en dat alles gebeurt nu nog op gewoon papier. Zodra ik aan het digitaliseren ben, kan het papier worden weggegooid en dat is zó zonde, maar digitaal schetsen is voor mij geen optie. Dit zou écht voor mij de uitkomst zijn om iets te doen aan mijn verspilling van papier.

 36. Hanne

  Wat een mooi pakketje. Ik zou het graag willen gebruiken om alle ideeën en to-do’s uit m’n hoofd op papier te zetten. Nu heb ik overal losse briefjes in m’n boekjes en agenda slingeren, veel handiger om die allemaal in zo’n boekje te verzamelen. Ben super benhoe dat werkt met de uitwisbare inkt.

 37. Lore

  Wauw Iris! Wat een super toffe winactie. Ik had na je vorige artikel over deze boekjes al eens een kijkje genomen op de website. Ik was toen enorm aan het twijfelen om er eentje te bestellen. Nu kan ik eerst hier mijn kans wagen 🙂 Zo’n schriftje zou mijn perfectionisme misschien ook wat verhelpen. Ik begin vaak een paar keer opnieuw als ik iets niet ‘mooi’ genoeg geschreven heb. Zo’n uitwisbare schrift zou echt ideaal zijn. Ik doe dus heel graag mee.
  De nieuwe plannen voor je blog zien er ook wel heel tof uit 😉

 38. Lea

  Aaah gefeliciteerd iris! <3 Persoonlijk zou ik het Greenboekje gebruiken voor brainstormen en to-do lijstjes tijdens werk! Nu doe ik dat op kladpapiertjes, maar zou wel fijn zijn om dat in een mooi boekje te kunnen doen, wat ik daarna toch weer uit kan gummen!

 39. Sanne

  Allereerst: nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag 💐! Wauw, net als jij word ook ik hier heel vrolijk van! Mijn vriend en ik hebben net een huis gekocht. Hier komt toch echt heel veel bij kijken, veel meer dan ik had gedacht. Om voor mijzelf het overzicht te houden van wat we moete doen, dan wel wat er ons te wachten staat zou deze notitieboek echt fantastisch van pas komen! Ik merk nu aan mijzelf dat ik een tikkeltje onrustig word door het missen van een duidelijk overzicht. Daarnaast kan ik natuurlijk ook mooi brainstormen en ideeën uitwerken over de inrichting. Ik krijg er al helemaal zin in. Super toffe blogpost!

 40. Oh wauw! Deze winactie komt als geroepen 🙂 Ik zou het Greenbook gebruiken voor heel veel lijstjes en planningen. Daar ben ik dol op, ze geven me heel veel rust. Maar… ze kosten me ook veel papier op dit moment. Zonde! En met al die leuke gekleurde pennen wordt het natuurlijk helemaal een feest om er iets moois van te maken 🙂

 41. Anasja

  Nog gefeliciteerd!
  Ik ben echt een warhoofd. Ik heb vaak mijn werk niet op orde. En aangezien ik volgend schooljaar aan een nieuwe opleiding ga beginnen lijkt dit mij ideaal om te gebruiken als to do lijst en planner!

 42. Afke Veenstra

  Wat een mooie producten. Net als jij ben ik helemaal weg van mijn Bujo, maar sommige dingen zijn inderdaad handiger om af en toe uit te kunnen wissen, zoals bijvoorbeeld maaltijd plannen, boodschappenlijstjes, en mindmaps (die maak ik meestal op de PC; ook leuk om ze ‘écht’ te maken, dus daar zou ik het voor gebruiken!

 43. Hofkens Natasha

  Gefeliciteerd🎈🎉
  Ik zou zo’n boekje gebruiken in een poging om de chaos in mijn hoofd op ‘papier’ te zetten, op die manier staat mijn hand minder vol en is mijn hoofd ook hopelijk wat leger 😊

 44. Dinah

  Allereest Proficiat!!

  Sinds mn zwangerschap heb ik een heel mooi kindje overgehouden, maar helaas mn geheugen is een beetje minder geworden. Kan wel een mindhulp gebruiken 😉 ben ook erg van het lekker ouderwets opschrijven ipv alles digitaal!!

 45. Louise

  Oeh leuk! En nog gefeliciteerd met je verjaardag 🙂 Ik zou de GreenBook gebruiken voor het maken van lijstjes. Op dit moment maak ik ze in m’n telefoon, maar ik merk dat ik het dan toch niet helemaal kan loslaten. Als ik iets opschrijf is het echt ‘weg’ en word ik rustiger. Daarnaast denk ik dat ik het ga gebruiken voor scouting. Op scouting zijn we bezig met het zorgen voor de natuur en een herbruikbaar notitieboekje past daar goed bij. Ik herken me trouwens wel in het perfect willen doen. Misschien kan ik hiermee oefenen, haha.

 46. Valeriana

  Ja! Aan die winactie wil ik wel meedoen 😀 ik zou het boekje gebruiken om ideeën in op te schrijven voor mijn self care journal en om to do lijsten in te maken. Die kan ik zeker gebruiken als ik ro do lijsten maak met wat we nog moeten doen in ons nieuwe en eerste huurhuisje 🙂

 47. Laura

  Zooo leuk! Ik heb al een Greenbook voor thuis, maar ik wil er ook héél graag een voor mijn werk. Want nu gebruik ik op mijn werk nog gewoon papieren notitieboeken en een Greenbook zou natuurlijk véél beter zijn 🙂

 48. Maaike

  Gefeliciteerd! Wat een leuke prijs, ik loot graag mee. Ik zou deze gebruiken voor alle losse onderwijs of blog ideetjes die ik heb om te ordenen en weer weg te halen als ik ze heb uitgevoerd.

 49. Eefje

  Ik wil heel graag meedoen zodat ik een greenbook aan mijn schoonmoeder kan geven. Ik heb er een gekregen van haar voor mijn verjaardag (en ik ben er super blij mee haha) maar nu wil ze er zelf ook graag een! Ik gebruik mijn eigen greenbook vooral als agenda en notitieboek voor creatieve projecten.

 50. Rosan Harmens

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag natuurlijk!
  Het lijkt mij super leuk om te winnen, ik ben zo benieuwd hoe het schrijft! Ik zou m heeel goed kunnen gebruiken bij de laatste fase van het schrijven van mijn master thesis.. en daarna vooral voor leukere dingen!

 51. Chris

  Ik zou dit goed kunnen gebruiken omdat ik sinds korte tijd ook aan het bullet-journallen ben geslagen en heel erg houd van plannen en to-do lijstjes en alles maken en er ook veel baat bij heb. Maar al dat papier wat je daarbij/daarvoor gebruikt is zo zonde. Dus zo’n schrift en de pennen zou zo’n uitkomst zijn tegen dat probleem en gewoon een win-win-win: ik kan me to-do lijstjes, planningen en al het andere blijven maken, ik ben dan beter bezig voor het milieu en het zijn nog hele leuke spullen ook! Het lijkt me echt superleuk om dit te winnen!

 52. Dieuwertje

  Wauw wat een mooie notitieboekjes! Die zou ik wel willen voor mijn nieuwe baan die ik over 2 maanden ga starten.

 53. Mariska

  Van harte met je verjaardag nog!!

  Hoop dat je fijn dag heb gehad!

  Dit boekje is perfect want je kan alles weer uitwissen en het hoeft dus niet perfect ik zo dit gebruiken als todo lijstje in te maken.

 54. Susan

  Nog van harte gefeliciteerd! Wat grappig dat onze verjaardagen zo dicht bij elkaar liggen, ik ben namelijk vandaag jarig. Dit boekje lijkt me leuk om te winnen, ben er nieuwsgierig naar geworden.

 55. Nele De Couck

  Ouh , ziet er leuk uit ! Ik zou het boekje gebruiken om to do lijstjes in te maken en persoonlijke projecten of doelen in te noteren. Ik ben zelf heel visueel ingesteld , schema’s helpen mij dan ook echt om mijn gedachten te ordenen. Ohja en ik ben ook bijna jarig ( 4 mei ) dus het zou wel een leuk verjaardagscadeautje zijn 😀😊 alvast voor jou een hele gelukkige verjaardag gewenst Iris ! Hopelijk heb je er van genoten !

 56. Lori

  Wat leuk, zo speciaal omdat je jarig bent geweest! Hopelijk heb je gisteren lekker met Ollie en Steve kunnen genieten 🌞

  En waar ik de greenbook voor zou gebruiken? Voor alles! Ik ben een echte lijstjes freak en heb zo ongeveer 5 boekjes waarin ik orde in mijn chaos probeer te scheppen. Een Bullet journal, een agenda met notitieruimte, een gewoon notitieboek, een klein boekje in mijn tas zodat ik dingen gelijk op kan schrijven en mijn self care journal.
  Het zou natuurlijk ideaal zijn als ik een deel kan samenvoegen in het greenbook en dan ook geen papier verspil 💃

 57. Brenda

  Van harte gefeliciteerd nog 🎉.
  Waar ik ‘m voor zou gebruiken?
  Voor aantekeningen tijdens de colleges van mijn master, voor aantekeningen van de gesprekken die ik voer met mijn gezinnen en andere betrokkenen in mijn werk al gezinscoach. Daarbij maak ik vaak mindmaps en genogrammen in mijn werk dus zo’n stipjes pagina zou een uitkomst zijn. Nu heeft ieder gezin nog een eigen papieren schriftje wat niet alleen een bult ruimte inneemt in mijn tas maar wat ook niet zo groen is 😬, had alleen nog niet eerder een praktisch groen alternatief gevonden.
  Als maaltijdplanner voor onszelf omdat ik drukdrukdruk ben en graag overzicht heb en van te voren weet wat ik aan boodschappen moet halen. En zo’n to do list, tsjah, ik zwem nu in de post-its met kleine to do lijstjes, een beetje overzicht zou fijn zijn in mijn dagelijks leven als werkende en studerende mama 😇.

 58. Julia

  Nog gefeliciteerd Iris!! Ik hoop dat je gisteren een hele fijne dag hebt gehad!
  Zo’n GreenBook zou voor mij wel handig zijn, omdat ik altijd to-do-lijstjes maak in papieren notitieboekjes. Lijstjes van wat ik nog moet doen in huis, waar ik wil solliciteren (ben bezig ben een grotemensenbaan zoeken, spannend!), wat voor cadeautjes ik voor wie wil kopen (in mei is zo’n beetje mijn halve familie jarig haha), planningen voor de langere termijn, etc… En al die extra themapagina’s die je bij GreenBook kunt bestellen lijken me ook echt super handig!

 59. Jade

  Ooh leuk!! Ik zou het boekje gebruiken als extra duwtje in de rug om mijn volwassen leven een beetje op orde proberen te krijgen 😉

 60. Kayleigh

  Nog van harte gefeliciteerd en vele mooie fantastische liefdevolle jaren toegewenst!
  Wat leuk dat je wat weg mag geven! Ik zou de GreenBook gebruiken voor lijstjes en mindmaps zodat ik mezelf op weg kan helpen.

 61. Mathilde Lemm

  Wauw, zo mooi! Wat een leuke win-actie! Ik onthoud niets tenzij ik het opschrijf dus bij mij zijn to-do lijstjes dagelijkse kost. Alleen vind ik het zo ‘ongroen’ om steeds gewoon papier te gebruiken. Daarom maak ik nu lijstjes op mijn telefoon. Heel groen, maar ook heel saai en absoluut niet mooi. Ik zou het greenbook dus helemaal vol lijstjes zetten: to-do, boodschappen, jaaroverzicht, groene onderwerpen die nog op mijn instagrampagina moeten verschijnen, leuke dingen om te doen op een mindere dag, luisterboeken die al afgewerkt zijn of zeker nog beluisterd moeten worden,… En zo kan ik wel even doorgaan 🙂

 62. Josianne

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik vind deze boekjes zo gaaf! Het zou voor m’n werk echt ideaal zijn, aangezien ik meerdere projecten door elkaar heb lopen en m’n bladzijdes altijd één grote chaos worden door alle telefoontjes, skype gesprekken en meetings.

 63. Eliza

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Ik zou de GreenBook gebruiken voor mijn to do lijstjes en het plannen van mijn bruiloft. Ik maak elke dag eindeloos veel to do lijstjes die uiteindelijk allemaal bij oud papier belanden, zonde! Dit is een punt waar ik nog aan moet werken in mijn zo duurzaam mogelijk leven 🙂

 64. Nikki Maes

  Dag Iris,

  Dit lijkt mij ideaal omdat ik voorzitter ben van de groene partij in Stekene en ik op vergaderingen nog veel schrijf!

 65. Lana

  Wauw! 😍 Wat een super leuk cadeau om weg te mogen geven. Als eerste natuurlijk nog gefeliciteerd met je verjaardag! 🎉 Hopelijk heb je een fijne dag gehad.
  Ik keek elke keer al vol verlangen naar jouw instagramposts over deze GreenBooks. Ik vind ze er zo mooi en handig uitzien! In het dagelijks leven gebruik ik erg veel lijstjes; voor de boodschappen, voor het huishouden, voor mijn werk. Het geeft mij overzicht en zorgt er voor dat ik niet zo blijf piekeren. Tot nu toe zijn die lijstjes altijd op papier, maar wel al met een uitwisbare pen! Een uitwisbaar boekje lijkt mij helemaal tof en super handig. Ik zou er dus met heel veel plezier gebruik van maken 😄

 66. Lesley

  Als eerste, nog gefeliciteerd! 🎉
  Ik doe graag mee met de leuke winactie! Wegens helaas wat mindere omstandigheden met mijn gezondheid zou ik de Greenbook gebruiken om oa aantekeningen te maken over hoe ik me voel, notities van gesprekken en planning. En dat ik dit alles op een creatieve manier zou kunnen doen maakt het allemaal een stuk leuker! 🙂
  Van harte welkom hier de geweldig handige en mooie Greenbook set! Hoop het zo! 🤗📗🖍🍀 #fingerscrossed

 67. Marieke

  Nog gefeliciteerd!
  Ik zou het pakket gebruiken op mijn werk. Ben leerkracht op het basisonderwijs en maak veel lijstjes en overzichten elke dag. En aangezien we al zoveel papier verbruiken op school, is dit een mooie verbetering!

 68. Ellen

  Gefeliciteerd!

  Ik zou ook graag meedoen aan deze winactie. Binnenkort begin ik met mijn eerste echte Grotemensenbaan en daar zou dit boekje echt ideaal voor zijn (voor mijn to do list en zo).

  De meal planner pagina is ook echt nice want we doen nu een tijdje weekboodschappen en dit is dan super handig als je ineens toch maaltijden wil omwisselen of als onverwachts iemand komt eten 🙂

 69. Sanne

  Wat zou het leuk zijn als Ik op mn verjaardag (26 april) te horen krijg dat ik dit mooie boekje heb gewonnen. Ik zou de maaltijdplanner zeker gebruiken en verder mijn to do’s bijhouden.

 70. Kirsten

  Wauw, wat een gave winactie! Ik zou graag winnen, omdat het eindelijk mijn probleem oplost dat ik heb met overzichtelijke werknotities. Nu heb ik steeds papieren notitieblokken waar ik niks in kan wijzigen èn die ik als ze vol zijn weggooi. Het andere exemplaar zou ik aan mijn zusje geven. Net begonnen met haar eigen bedrijfje en dit kan ze goed gebruiken voor alle ideeën die nog uitgewerkt moeten worden. Daarbij leeft ze zoveel mogelijk zero waste en dit past daar helemaal bij!

 71. Suzanne

  Ik hou van lijstjes maken! Ik heb ook een Bullet journal, maar daar komen natuurlijk alleen de mooiste en leukste lijstjes in! Ik schrijf nu dus heel veel lijstjes op papier, omdat dat toch anders voelt dan digitaal. Alleen, het is zo zonde van al dat papier… Dit zou dus DE uitkomst zijn!

 72. Miss chaoot met teveel ideeen in mijn hoofd. Ik heb nu overal notitieboekjes liggen of losse blaadjes met braindump. Dat gebruik ik dan veel maar Uhm… toepassen of in een to do lijst ho maar want dan kan ik mijn blaadje of niet vinden in mijn notitie of is ie al weer ik de papierbak. Met een kind, opleiding, trainen voor een marathon, eigen bedrijf en 2 blogs zou dit de uitkomst zijn.

  Of misschien moet ik een P.A aannemen 🤔 (grapje 😅).

 73. Eline Stam

  Leuke actie en nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Het boekje lijkt mij heeeel handig voor op kantoor, ik moet vaak dingetjes opschrijven tijdens meetings en soms wat dingen uittekenen (designer) die ik later niet echt meer nodig heb maar om een bepaald conceptje uit te kunnen leggen. Ik heb al zoveel notitieboekjes versleten hierdoor dus ideaal als je deze ‘foreverrrr’ kunt blijven gebruiken!

 74. Linda

  nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een leuke prijs! Ik zou het boek vooral gebruiken om wat orde in de chaos te scheppen wat leven heet. Met name op werk waar ik kilo’s papier gebruik vanwege vele to do lijstjes en notities. Het zou zeer zijn wanneer ik dit wat milieubewuster kan doen aangezien ik dit belangrijk vind en het ook op andere aspecten in mijn leven toepas.

 75. Linda

  Ze zijn zo leuk! Ik heb al ervaring met de greenbook. Ik probeer steeds een stapje meer te maken om duurzamer te leven. Mijn drang naar het kopen van notitieboekjes is aanzienlijk minder sinds ik in de greenbook schrijf. Mijn huidige boekje is helaas niet groot genoeg om hem te gebruiken voor werk en privé en daarom zou ik heel graag nog een boekje willen om geheel te kunnen gebruiken voor mijn werk en daarmee mijn collega’s te laten zien hoe je kladjes kan maken zonder veel papier te verspillen.

 76. Esther

  Oeh als fairtrade en duurzaamheids hippie zou ik dit echt te gek vinden, ik ben dol op lijstjes maken haha! Ik zou het als een soort bullet journal gebruiken, het kunnen uitwissen is ideaal voor dynamische projecten!

 77. Marije

  Nog gefeliciteerd! Wat een leuke winactie, ik zat net al op de site rond te kijken maar vind het toch iets te duur om zomaar zelf te kopen. Ik zou het erg graag willen gebruiken voor studie, moet mijn laatste master vakken afronden en dit is een erg leuk boekje ter motivatie!

 78. Danique de Prez

  Wat een leuke actie! Ik zou de greenbook graag gebruiken om meer overzicht te krijgen en beter te plannen.

 79. Susanne

  Wauw! Gisteren toen ik alweer het zoveelste boodschappenbriefje in de prullenbak deed, dacht ik aan deze boekjes. En nu toevallig deze winactie! Dit zou dan wel heel leuk zijn om te winnen!

  • Susanne

   En voor mijn dochter, die aan de lopende band papier gebruikt voor tekeningen te maken lijkt het me ook heel handig!

 80. Marleen

  Al jaren ligt er op de tafel een schrift naast mij. Elke dag breng ik daar door, want ik ben niet mobiel.
  En elke dag schrijf ik. Ik schrijf vooral in functie van mijn gezondheid die mijn leven helemaal bepaalt. Ik moet heel wat noteren op een dag. Wat en wanneer en hoeveel ik eet en drink, de dagelijkse medicatie, de medicatie die om de dag moet, de occasionele medicatie, de werking van het lijf die dag met de aanpassingen die dan nodig zijn,… Daarnaast schrijf ik ook boodschappenlijstjes, dingen die ik niet mag vergeten die dag of week,
  Sommige dingen miet ik overnemen om te bewaren, maar dat ik amper iets.
  Ik blader niet terug en ik leg de schriften na gebruik op een stapel. Ik heb niet veel bergruimte dus de stapel gaat telkens weer bij het oude papier.
  Als ik goed bekijk wat dit materiaal betreft, dan denk ik dat het praktisch is voor mij. Die voorgedrukte bladen ook. Ik zou dus heel graag deze materialen eens uitproberen. Het lijkt me goed te passen bij mijn noden en zeker ook bij mijn groene hart.
  Ik volg je blog nog maar net en dat omwille van het groene aspect. Doe er nog maar negen jaar bij!

 81. Suzan

  Wauw ik zou super graag winnen! Ik ben bezig met afval verminderen en deze planners zullen veel papier gaan vervangen 🙂

 82. Deirdre

  Nog gefeliciteerd!
  Ik wil al heel lang een Greenbook kopen, maar moet nog een beetje sparen..
  Nu heb ik als chaoot overal losse papiertjes liggen met lijstjes, dingen die ik moet onthouden, dingen die ik wil bijhouden, etc. Dan zou zo’n Greenbook heel handig zijn, want zo hoef ik niet continu allemaal papiertjes weg te gooien 🙂

 83. Iris

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een superleuke win-actie waar ik graag aan mee doe. Ik vind deze notitieboekjes echt prachtig en aangezien ik een enorme planner ben en dagelijks to-do lijstjes maak zou ik deze heel graag willen winnen.

 84. Laura Eikendal

  Gefeliciteerd! 🎉🎈 wat een superleuk en handig notitieboekje! Ik herken mezelf heel erg in jou, ben ook erg perfecrionistisch als het om notieboekjes gaat. De ene gebruik ik voor to-do-lijstjes en de ander als braindump-boekje en zo heb ik nog wel meer thema’s! Dit notitieboekje kan ik dan eigenlijk voor alles gebruiken, omdat je het weer kan uitvegen, wat een opluchting haha 😉

 85. Marlies

  Van ❤️te met je verjaardag! Dit pakket ziet er zo mooi uit. Als ik niet win neem ik zeker een kijkje in de webshop, is wel erg verleidelijk. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe bullet journal, dus ik zou hem zeker daarvoor gebruiken 😄

 86. NIenke

  Gefeliciteerd! Ik zou ‘m gebruiken om de chaos in mijn leven enigszins in te perken.. 🙂

 87. Sophie Frijters

  Wat een gave win-actie! Ik heb je eerdere post over de Greenbooks ook gelezen en ben toen fan geworden, lijken me superhandige boekjes voor notities en to-do’s. Vooral voor to-do’s zou ik ze willen gebruiken, om de chaos in mijn hoofd te structureren 🙂 Daar gebruik ik nu sporadisch losse a4’s of notititeboekjes voor maar wil graag zo veel mogelijk papierloos werken. De Greenbooks zijn daar ideaal voor!

 88. Yvonne van de Steeg

  Wat een prachtig initiatief. Zowel jouw weggeeffeestek (hoera!) als het Greenbook an stich! Ik ben een duurzaam bewust wordend lijstjesmens. Dus waarmee kan ik nog weer wat duurzamer gaan leven? Juist! Met Greenbook voor boodschappen, dagelijkse to do, lange termijn to do en werkgerelateerde dingen die ik niet wil vergeten.

 89. Loes

  Jeeeez wat een mooi boekje!! Ik zou hem gebruiken om iets meer orde te scheppen in mijn ongeorganiseerde chaotisch leven & hoofd dat vol zit met werk, een hbostudie, sporten, een sociaal leven en een vriendje. Héél soms (lees regelmatig) staan er dubbele afspraken in mijn hoofd. Oeps!

 90. iris

  ik zou dit pakket heel graag willen winnen om mijn creatieve ideeën wat beter te kanaliseren.
  groet, ik ben iris wél 😉

 91. Do

  Hoi Iris, nog gefeliciteerd met je verjaardag! Dit lijkt mij ideaal om to-do lijstjes te kunnen schrijven zonder overal losse papiertjes te hebben liggen! Daarnaast reis ik graag en daar lijkt het me ook super handig voor:)

 92. Emmalee

  Nog van harte! Hele leuke winactie!

  Ik zou ‘m gebruiken voor het bijhouden van mijn plant verzorging en het stekken van Mn plantjes. Daarnaast om een goede planning te maken voor eigen bedrijf en solliciteren voor een baan met Mn opleiding haha.

 93. Bianca

  Ohh! Wat supertof!

  Ik zou ’t heel graag willen zodat ik al m’n ‘tijdelijke’ gedachten op kan schrijven en daarna weer uit kan wissen! Ook lijkt ’t me tof om ermee te brainstormen voor mogelijke verhalen die allemaal in mijn hoofd rondzwerven, maar tegelijkertijd zou ik ‘m misschien ook wel willen gebruiken voor therapie… Zoals je merkt heb ik nog geen definitief iets waarvoor ik ’t zou willen gebruiken en juist dat lijkt me hier zo handig aan, het is zo makkelijk om te switchen zonder dat je ’n heel notitieboekje naar de maan helpt, haha.

 94. Hanneke

  Oef Iris. Dat is nog eens een mooie winactie. Bij je vorige blogpost werd ik al enthousiast over het greenbook. Door mijn ‘hoofd-dat-vaak-op-ontploffen-staat’ was het er nog niet van gekomen om ‘m te bestellen. Winnen is natuurlijk nog leuker dan zelf bestellen, maar mocht dat niet gebeuren dan ga ik nu echt (ja…echt) zelf bestellen en doe ik gewoon alsof ik ‘m gewonnen heb (omdat dat vast een fijn gevoel is).
  Waar ik de greenbook voor zou gebruiken? Dingetjes uit mijn leven opschrijven. Floddertjes in mijn hoofd die de moeite zijn om even te onthouden of waar actie op vereist is. Die jaarplanner lijkt me superhandig. Ik heb ook een bulletjournal en dit zou een leuke aanvulling zijn.
  O ja….ga ‘m ook gebruiken om te proberen leuke krabbels en tekeningetjes te maken. Om te oefenen. En weer te ‘erasen’ als ze niet oké genoeg zijn en om over te nemen ergens anders als ze wel oké zijn.

  Dat soort dingen…

  Gefeliciteerd trouwens nog!

 95. Mieke de Gruijter

  Ja dit zou voor mijn collega en mijzelf een super oplossing zijn. Wij werken samen 1 baan en elke maandag en donderdag hebben we telefonisch overdracht maar dit zou het werken echt een stuk efficiënter maken.

 96. Anouska

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van m’n bachelor thesis en dit mooie boekje zou daarbij onwijs goed van pas komen!

 97. ianthe

  Gefeli!
  Ik zou het voor mijn werk als kinderoefentherapeut gebruiken! Privé voor to do’lists en wishlist!
  Mijn duimpjes draaien dat ik dit toffe pakket win!

 98. JOyce

  Hey Iris,

  Jeetje wat zou dit perfect zijn voor mijn werk!! Ik ben ambulant begeleider (mensen met autisme)
  Ik maak elke dag veel aantekeningen en gebruik dus veel papier. Doordat ik steeds meer bezig ben met duurzaamheid (kleding bijv, geen vlees) zou dit zo prefect zijn!
  Ik hoop daarmee ook collega’s te inspireren (idee voor de ideeen bus kerstcadeau!!)

  Groetjes Joyce

 99. Ester

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou deze set wel willen hebben om dingen op het werk beter te plannen. Lijstjes maken enzo.

 100. Floor Bruschinski

  Nog gefeliciteerd! En wauw, wat een gave winactie zeg.. Dit zou echt perfect zijn voor mijn scriptie! Ik gebruik ook een bullet journal, maar dit zou echt een fantastische aanvulling daarop zijn, die ik dan mooi kan gebruiken voor alle planningen, mind maps, aantekeningen, etc. Voor mijn scriptie. Love it! 🍀😍

 101. Matthea

  Wat een mooie Greenbooks! Ik zou er een aan mijn lieve man willen geven omdat hij voor zijn werk (docent Natuurkunde) altijd heel veel dingen heeft die hij ‘even’ bij de hand of in zijn hoofd moet houden.

 102. Emmy

  Leuke actie. Ik zou hem willen gebruiken als agenda, notitie boek, to do lijstjes. Gewoon fijn dat dingen er uit gewist kunnen worden zonder wat weg te gooien. Duurzaam en overzichtelijk.. nog gefeliciteerd met je verjaardag!

 103. Irene

  GEFELICITEEEEERD!
  Ben al een paar keer gaan piepen naar de boekjes. Zo handig! Maar ik mag deze maand geen geld meer uitgeven aan zo’n dingen dus het zal nog even moeten wachten. Haha.
  Als ik het pakketje zou winnen, zou ik het effectief aan mijn mama geven. Zij begint in mei aan een nieuwe job waarbij ze dit super goed zal kunnen gebruiken én ze geeft op die manier ook nog eens het goede voorbeeld aan alle mensen die zij begeleid 🙂

 104. Maud

  Gefeliciteerd!!! Wat een leuke actie. Ik zou het boekje gebruiken voor zowat alles haha. Ik gebruik nu gewoon papier, voor mijn to do lijsten, boodschappenlijsten, mindmaps, planningen, etc. Ik heb soms nogal veel te onthouden en ik kan best rommelig zijn. Zo’n GreenBook lijkt mij dus eigenlijk best wel fijn: geen bergen papier meer die je kwijt kunt raken of juist oude to do lijsten die nog rond slingeren. Nog beter voor het milieu ook!

 105. Stefanie

  Oh ik zou het echt fijn vinden om het pakket te winnen zodat ik terug wat orde in mijn leven kan brengen. Ik ben al een jaar alleen met mijn papa mijn huisje aan het verbouwen en soms weet ik niet waar mijn hoofd staat. Daarom lijkt het met deze planner echt fijn om neer te pennen wat er allemaal nog moet gebeuren! Gelukkige verjaardag nog <3

 106. Daisy

  Supergraag! Ik maak gebruik van allerlei boekjes, lijstjes en planners waardoor ik toch overzicht mis door de hoeveelheden boekjes ed. Dit lijkt me dan superhandig! En ik ga toch ook eens mindmappen, kijken of dat ook voor mij overzichtelijker is.

 107. Nadine

  Nog Gefeliciteerd!!
  Wat leuk dat je tegelijk een cadeau weg mag geven, maar hoop dat je zelf ook bent verwend 🙂
  En wat een ontzettend leuk cadeau! Ik maak graag en veel aantekeningen/ lijstjes en droodles, wat ik vooral op de laptop probeer te doen maar dat werkt niet helemaal voor mij; niet visueel genoeg. Een Greenbook zou ontzettend helpen om het allemaal weer visueler én gestructureerder te maken. Zou een aanwinst zijn 🙂

 108. Nene

  Nog gefeliciteerd! Hopelijk heb je de warmte een beetje kunnen doorstaan en bijtjes kunnen tellen.
  Wat een mooie actie, ik zou een GreenBook gebruiken voor wat meer structuur in de huishoudelijke klusjes en daarnaast als maaltijdplanner. Als ik nu na het werk in de supermarkt kom, denk ik alleen maar: hongerrrrr…

 109. Femmy

  Gefeliciteerd! Ik zou de Greenbook gebruiken om mijn studie te plannen

 110. Dorien Claes

  Hallo Iris
  Zo ontzettend leuk en mooi!
  Ik zou de notebook gebruiken omdat ik fan ben van lijstjes en noteren. Maar ik gebruik hier notitieboekjes voor en zou graag wat ecologischer te werk gaan. Ik pas al geregeld tips van je toe en gebruik je recepten, deze notebook zou dus een supertoffe aanvulling zijn! Groetjes uit België en proficiat met je verjaardag!

 111. Elianne

  Nog van harte! En wat een super toffe actie.
  Ik ben echt notitie boekjes en agenda verslaafd. Er logt zelfs een boekje naast mn bed, soms word ik wakker met goede ideën of inspiratie voor een gedicht of verhaal, dat moet ik dat gelijk vastleggen! Vaak pas ik mijn schrijfwerk aan. En ben ik genoodzaakt iets opnieuw te schrijven dus scheur ik de eerdere bladzijde uit het boek. Hoe fijn zou het zijn om het gewoon uit te kunnen kunnen wissen. Beter voor het milieu en minder notitie boekjes in mn huis🙈.

 112. Lieske

  Wat gaaf zeg, leuk dat je dit mag verloten voor je verjaardag. Nog heel erg gefeliciteerd daarvoor 😀
  De eerste keer toen ik de Greenbooks langs zag komen was ik nog niet helemaal overtuigd, ik had al een bulletjournal en dat werkt best wel fijn. Maar net als jij omschrijft ben ik ook net iets te perfectionistisch daarvoor en zet ik niet alles in mijn bulletjournal (wat ik eigenlijk wel zou moeten doen), nu gebruik ik voor veel dingen alsnog losse briefjes (die ik dan vervolgens weer kwijt raak), dus het zou een perfecte aanvulling zijn op mijn bulletjournal om deze greenbooks te gaan gebruiken.

 113. Dagmar

  Allereerst nog gefeliciteerd! Met mijn koeienletters schrijf ik elke maand een boekje vol. Echt zonde van het papier. Hoop dan ook straks bewust met papier om te kunnen gaan op mn werk door het gebruik van deze GreenBook.

 114. Pytsje

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik zou de set graag samen met mijn moeder willen gebruiken om zo watstructuur in ons tuin project te houden!

 115. Janne

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Iris!
  Ik zou het boekje graag ook willen gebruiken voor mindmapping. Op dit moment klieder ik per dag minimaal 2 A4tjes vol en dat is echt zonde van het papier. Ik schrijf met potlood, zodat ik kleine dingetjes kan uitgummen, maar een heel papier gummen gaat niet. Met Greenbook gaat dat wel! Het lijkt me superhandig, en ook erg leuk om met verschillende kleuren te kunnen werken. Op mijn stage moet ik veel nieuwe informatie verwerken en creatieve oplossingen bedenken, en dat lukt me niet goed op een scherm. Het lijkt alsof mijn handen soms eerder hebben ontdekt hoe het zit dan mijn hoofd 😀
  Wat je zegt over perfectionisme herken ik heel erg. Ik schrijf in mijn dagboek en agenda alleen maar definitieve goede dingen, zodat ik niet hoef te kliederen. Dus niets waar ik over twijfel en altijd op een mooie manier… Ik wil ook lekker kunnen kliederen en creatief doen, aan mijn handschrift werken en oefenen met tekenen, zonder dat het meteen mooi en goed hoeft.

 116. Marieke

  Nou ik kan wel 100 redenen verzinnen waarvoor ik deze GreenBook wil gaan gebruiken na het lezen van jouw blog! In november ben ik gediagnosticeerd met ADHD en na een aantal informatie bijeenkomsten hierover heb ik ontdekt dat hier ook een flinke dosis perfectionisme uit voortgekomen is. Vandaar dat ik noooot tevreden ben over mijn bullet journal! Dit boekje is perfect om overzicht te creëren, mijn privé doelen in op te stellen en a.d.h.v. mijn vaardigheidstraining deze te bereiken! 💪

 117. Marjolijn

  Leuk! Kan ik deze ook winnen voor mijn moeder? Want die schrijft en droedelt altijd van alles, dan vind ze dit vast wel handig =)

  Zie ik trouwens op een foto staan dat je vanaf 30 april een tijdelijke blogstop in gaat voeren?

 118. Annemarie

  Ik zou het wel gebruiken voor lijstjes voor alle projecten die ik op stapel heb staan!

 119. Myra

  Nog van harte gefeliciteerd, ik zag dat je mijn ultieme lievelingscadeau hebt gekregen (een e-reader, no stalkings verder)! Ik hoop dit jaar mijn scriptie af te schrijven, wat een ellenlang proces lijkt dat te zijn. Misschien biedt dit toffe Greenbook wat meer overzicht in wat ik wanneer moet gaan doen, want mijn geschreven to-do-lijstjes raak ik altijd kwijt… Dan heb je ineens heel weinig te doen en ben ik weinig productief…

 120. Jessie

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik zou het als een Blogplanner / to do lijst / agenda gebruiken.
  Het lijkt mij ideaal!

 121. Tamara

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Iris!

  Dit pakket zou bij mij goed tot zijn recht komen en zou zelfs het leven van bomen redden 😉 Ik maak veel gebruik van to do lijstjes, op papier, die na de tijd allemaal in de papierbak eindigen. Is natuurlijk zonde van het papier, maar digitale to do lijstjes werken voor mij veel minder goed. Dit pakket is wellicht de oplossing voor mijn probleem, ik zou hem erg graag willen winnen!

 122. Johanna

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een dagje na de mijne! Ik ga binnenkort op mezelf wonen en het lijkt me ontzettend leuk om als voortzetting van mijn steeds duurzamere leven deze planners voor allerlei zaken te kunnen gaan gebruiken.

 123. Krista

  Leuk, ik ding graag mee! Ik ben net begonnen aan mijn PhD en ben nog op zoek naar een goede manier om overzichtelijk te kunnen brainstormen, tot nu doe gaat het op losse blaadjes, willekeurige notitieblokken, google keep en notities op de tablet van mijn vriend en dan raakt het overzicht snel zoek 😉 dit lijkt me ideaal!

 124. Linda

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 🙂 Volgens mij ben ik vergeten om je gisteren te feliciteren, stom 🙁 Maar, lekker cliché: beter laat dan nooit, toch? Ik hoop dat je een geweldige dag hebt gehad!

  Ik denk dat ik het GreenBook, los van dat ik ‘m supermooi vind en het me erg tof lijkt; ik ben zoals veel mensen dól op notitieboekjes, haha – denk ik dat het erg leuk zou zijn om onze reis- en dagjes uit-plannen in op te schrijven! We hebben nu een papiertje liggen met steden, musea, parken, pretparken, tuinen, dierentuinen etc. erop die we graag willen bezoeken – met afvinkhokjes – het lijkt me tof om dat in een speciaal notitieboek te schrijven. Als dan het einde van het jaar nadert kunnen we het inscannen of foto’s van maken en dan alles weer uitwissen en opnieuw beginnen met dromen en plannen en uitvoeren <3

 125. ciska

  Nog van harte gefeliciteerd!! Ik zou het pakket graag willen winnen om dat ik gisteren ook jarig was..Ik zou het gebruiken als planner en om uitreksels te schrijven van de toetsen van mijn werk…
  Ik vind het super mooie artikelen wat greenbook maakt.!
  Succes met je blog.. Iklees het met veel plezier!! groetjes Ciska

 126. Carolien Schutte

  Wauw wat een gaaf pakket ik waag graag een kansje en kan dit zeker gebruiken voor ideeën om te tekenen in te schrijven of boodschappen op te schrijven scheelt heel veen papiertjes of voor planning te maken wat er nog allemaal in de week moet gebeuren zo veel wat we als gezinnetje met dit pakket kunnen doen 😊

 127. Ina

  Er is toch niets met Ollie gebeurd? Er staan nooit meer foto’s van hem op je blog. Ik mis dat erg.

 128. Linda

  Oh super leuk zijn die limited editions! Ik zou mijn GreenBook gebruiken als agenda. Elk jaar koop ik een nieuwe papieren agenda, maar ook elk jaar gooi ik er een weg. Het liefst blijf ik jaren lang met dezelfde agenda doen, door bijvoorbeeld deze methode van het hergebruiken!

 129. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een super leuke actie 😍! Als moeder van drie en ondernemer heb ik onwijs veel to do lijstjes en notities. Eigenlijk zo zonde om steeds nieuw papier te moeten gebruiken. Dit zou een geweldige leuk cadeau zijn. 🍀

 130. Stephanie

  Hoi, proficiat met je verjaardag! Ik ben echt blij dat je met je Groene Tips ons laat kennismaken met dingen zoals uitwisbare schriftjes. Perfectionistisch als ik ben, zou ik de schriftjes gebruiken voor… alles eigenlijk? Vroeger kocht ik ontzettend vaak notitieboekjes met de bedoeling om er mijn soort van bullet journal van te maken of een soort van fysieke Hersenpan. Helaas begon dat vaak met goede intenties om uiteindelijk de gebruikte pagina’s eruit te scheuren omdat ik het allemaal toch niet zo goed gelukt vond haha. Dus, ik denk dat daarom een GreenBook wel de ideale uitkomst zou zijn!

 131. Sofie

  Gefeliciteerd lieve Iris!! Wat een fijne verjaardagsactie. Ik heb al een GreenBook in gebruik, die ik tijdens de zwangerschap aan het gebruiken ben als babyplanner. Eén groot projectboekje dus 😉 Maar ik merk dat ik ook voor mijn andere to do lijstjes heel graag dit systeem wil gebruiken, want ik vind het geweldig. En kleuren gebruiken zou al helemaaaaaal geweldig zijn! Ik doe dus graag mee!

 132. Femke Kooiman

  Ooohh, wat superleuk! Ik ken GreenBook nog niet, maar dit lijkt me echt ideaal! Ik maak heel graag lijstjes over vanalles en nog wat en dit zou echt perfect zijn 🙂

 133. Chantal Epskamp

  Zo’n milieu vriendelijk notitie boek staat al zo lang op mijn verlanglijstje, maar tot nu toe nog niet gekregen :p ik maak altijd lijstjes en reminders omdat ik een geheugen als een vergiet heb. Dit zou fantastisch zijn in plaats van al die post-its. Die camouflage print is me als oud militair op het lijf geschreven!

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je een topdag hebt gehad!

 134. Renee

  Wow wat een toffe verjaardagsactie! Nog gefeliciteerd! Ik zou het pakket gebruiken om wat structuur aan te brengen in mij in chaoshoofd met teveel verschillende projecten en plannen. Zo kan ik mooi to do lijstjes maken, prioriteiten stellen en de lijstjes aanpassen zonder extra papier te gebruiken. Daarmaast kan ik lelijke tekeningetjes gewoon meteen wegvegen 😉

 135. Jaaaa. Wat gaaf! Ik volg jou en greenstory al tijden op instagram en zie deze boekjes veel voorbij komen. Ik zou er graag een willen winnen om overzicht te krijgen en houden in mijn drukke leven als werknemer, moeder en eigen baas. Al die ballen in de lucht houden vergt wat structuur. Nu duimen dus…

 136. Katinka

  Nog van harte gefelicitaart! 😀
  Ik doe graag meem et de win actie, en ik zou het boekje graag willen gebruiken voor mijn werk.,
  Ik moet nogal veel vergaderen en aantekeningen maken die ik dan uitwerk, maar daardoor verbruik ik wel heel veel papier.
  Dit zou zoo veel schelen.

 137. Minou

  Ik vind dit toch zo’n leuk en goed concept! Ik heb er alleen helaas even het geld niet voor.. Moet hard sparen haha! Ik zou het dus zeker leuk vinden om te winnen! Ik heb ook, net als jij, onwijs veel baat bij het maken van lijstjes, mindmaps en planningen. Anders zit m’n hoofd zo vol en gaat alles door elkaar! Daarvoor zou ik hem dus gebruiken 🙂 Ook verveel ik me snel in de les en dit zou dan echt ideaal zijn om in te tekenen.. En nog het beste: het is zo goed dat er geen papier verspild wordt! Ik word helemaal blij van dit soort dingen 🙂 Groetjes!

 138. Bregje

  Wat een leuke enthousiaste blogpost! Ik heb vele redenen voor het uitproberen van een greenbook. Il hoi van nieuwe notitieboekjes en wil eigenlijk voor elk idee of project een nieuw boekje. Het is klein en compact en dus makkelijker mee te nemen dan mijn vrij zware billet journal. En tot slot wil ik beginnen met een notitieboekje voor positieve dingen. Kleine en grote dingen bijhouden die mij blij maken en energie geven!

 139. Imke

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik vind het fijn om mijn to do lijstjes en hersenspinsels weg te kunnen doen zodra ik ze niet meer nodig heb. Op dit moment gebruik ik dus vaak een saai kladblok hiervoor, maar dit lijkt me zo’n mooie en duurzame oplossing!

 140. Judith

  Hey Iris, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben een enorm warhoofd en probeer met allerlei to do lijsten enigszins orde in mijn chaoshoofd te scheppen. Alleen is dat zo zonde van al het papier. Ik probeerde het ook op mn mobiel, dat is ook geen succes. Dit boekje zou voor mij mijn ideale milieuvriendelijke maatje kunnen zijn😊.

 141. Sanne de Roy

  Wauw, wat een prachtige notebook! Ik zou hem graag willen winnen om mee te nemen naar mijn werk! Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en wij gebruiken heel veel papier, soms te veel, maar ja wat zijn de alternatieven?! Een greenbook! 😊🎉

 142. Marieke

  Nog gefeliciteerd Iris! Ik zou het boekje gebruiken als bullet journal. Een herbruikbare versie is toch net even wat groener! Met name de trackers zijn goed voor mij, voor habits maar ook zeker voor mood en sleep. Als ik het bij hou ben ik me er toch bewuster van, en kan ik sneller zien als iets de verkeerde kant uit gaat zodat ik op tijd kan bijsturen.

 143. Hanneke Söntjens

  Wat een mooie actie! Ik zou het Greenbook graag gebruiken voor alle gedachtes op mn werk te ordenen, voor alle nieuwe uitdagingen die ik daar aan ga komende tijd en te zorgen dat ik dat op minder kladblaadjes kan doen. En voor jou Iris, alsnog gefeliciteerd. Hopelijk heb je een fijne dag gehad!

 144. Linda

  Wat een super winactie! Ik zou deze set heel graag willen winnen omdat ik erover denk om een klein bedrijfje in koekdecoreerworkshops en -kinderfeestjes te beginnen. Op deze manier kan ik alles gaan plannen, bedenken, dromen en mijmeren. En ook nog op een groene manier! Beter kan niet. Tevens heb ik een lieve zoon die enorm van dit soort goodies houdt, dus ik kan het ook nog met hem delen. Ik duim de komende dagen heeeeeel hard! Iris, gefeliciteerd met je verjaardag! En ook nog met je blog-jubileum!

 145. Zan

  Oh…ik werk op een school waar zoooooo veel papier dagelijks gebruikt wordt….het is me heel wat waard om, hoe klein ook, een bijdrage te leveren aan de strijd tegen papierverspilling

 146. Mandy

  Wow, wat een onwijs toffe actie!
  Nog gefeliciteerd! =D
  Ik ben me al een tijdje aan het oriënteren op uitwisbare boekjes, en deze klinken echt super!
  Voor mijn studie en mijn werk schrijf ik veel, veel to do’s, veel lijstjes, veel aantekeningen. Zo zonde van het papier, want het meeste lees je maar een keer terug en dan gaat het weg. Het zou mij zo’n goed gevoel geven om bewuster met papier om te gaan en dus notitie boekjes te kunnen hergebruiken, daarom zou ik dit pakket heel graag willen winnen! =)

 147. Tessa

  Ik ben van de lijstjes… Na elke werkdag ligt mn bureau bezaaid met van die gele post-its. Niet heel mileubewust natuurlijk. En hoe fijn zou het zijn om elke dag met een ‘schone lei’ te beginnen?! Fingers crossed

 148. Lonneke

  Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag 🎉🎊. Wat een leuke winactie! Greenbook staat op mijn verlanglijstje. Het zal heel leuk zijn om deze te winnen. Ik zou hem gaan gebruiken voor mijn studie die ik in september ga beginnen. Tot die tijd is het ideaal voor al mijn to do lijstje ( die overal rond slingeren ). Op 1 vaste plek kwijt te kunnen en geen papier meer te verspillen.

 149. Rianne

  Allereerst gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad, en wat een gave actie. Ik zou de Greenbook graag gebruiken in het kader van ‘persoonlijke ontwikkeling’, klinkt een beetje vaag vind ik zelf, maar alles wat ik over mezelf schrijf of bijvoorbeeld persoonlijke doelen en ideeen voelen zo definitief om op papier te zetten, tikje perfectionistisch;) Ik doe het daarom niet zo snel terwijl ik denk dat het supernuttig kan zijn! Ik ben heel benieuwd of het op deze manier makkelijker gaat, en sowieso fijn dat het duurzaam is!

 150. Iris Quaedvlieg

  Nog proficiat met je verjaardag Iris!🎉 Wat ontzettend leuk dat je deze set mag weggeven. Ik volg op dit moment een cursus tot konijnentrimster en wil ooit mijn eigen mini trimsalonnetje voor konijnen beginnen en heb hier een heleboel leuke ideeën voor in mijn hoofd. Zo’n boekje zou echt ideaal zijn om deze op papier te zetten (en weer te kunnen wissen)!

 151. Daniëlle

  Gefeliciteerd! Wat een leuke winactie, lijkt mij ontzettend handig! Ik ben echt een ongelofelijke perfectionist maar hou ook echt van lijstjes maken en dingen opschrijven, echt op papier! Ik doe dus graag mee met de winactie!

 152. Judith

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik zou graag zo’n boekje gebruiken voor mijn werk. Als ik bij klanten ben schrijf ik veel op, vervolgens werk ik het uit op de computer en gooi ik het papier weg. Niet echt milieuvriendelijk..

 153. denise

  Ooh zo graag! Ik wilde hem al, door je vorige blog, Maar dat gaat momenteel financieel niet. Het zou me helpen mijn autistische hoofd op orde te brengen. Of juist met mijn perfectionisme een prachtig journal maken. Of misschien gewoon op school? Of lijstjes zoals de hondenverzorging. Ok je ziet het, ontelbaar veel zou ik ermee doen, Maar goed dat alles uitwisbaar is haha.

 154. Ingelise

  Nog van harte gefeliciteerd! Voor deze keer doenik dan maar een keer mee met een winactie, ik heb namelijk meer volle notitieboekjes dan romans in mijn kast staan tegenwoordig (en dat zegt wat.) Aangezien je romans nog weg kunt geven, is dat met notitieboekjes wat minder… 😅

 155. Dat boekje en die pennen interesseren me eigenlijk helemaal niet, maar ik kom graag spieken naar je mooie blogplannen, haha. Misschien moet je je layout maar laten maken zoals jouw teken-/scribble-/mindmapstijl!

 156. Charlotte de Poel

  Ten eerste natuurlijk nog van harte gefeliciteerd!!! En..wat heb je een mooie traktatie 😉 Deze kan ik zeer goed gebruiken voor mijn nieuwe baan in het onderwijs. Voor mijzelf…genoeg te plannen en te mappen maar ook dat kan ook zeker als inspiratie voor de leerlingen een mooie tool zijn!!! Ready for structure ✌🏼 Kom maar op!!!! 🧡

 157. Sabine Vermeulen

  oh zo gaaf!! het lijkt mij een verademing..ik bedoel: ik heb ADD en maak altijd over lijstjes van en notities die ik vervolgens doorstreep of per woord weg kras waardoor alles weer ellendig wordt want dat staat zo druk! bah! en ben ik weer helemaal onrustig en is t niet meer netjes en ga zo maar door. Dit zou voor mij dus echt heel goed zijn om gestructureerd, netjes en vooral zonder overprikkeling/hevige stress mijn planningen/to-do lijstjes/schema’s/etc te kunnen doen!! en oja klein feitje; op 27 april ben ik jarig dus dit zou zomaar het meest geweldige verjaardagscadeau ooit kunnen zijn! Liefs x

 158. Anita H.

  Ik ding graag mee. Ik zou dit gebruiken als notitieboek in de ruimste zin des woords. To-do, boodschappen, reminder, agenda etc.

 159. Els

  Nog gefeliciteerd!
  Zag bij jou voor het eerst een bullet journaal. Ik was gelijk enthousiast. Maar ik ben veel te perfectionistisch dus durf de eerste bladzij niet eens aan te raken, bang dat ik het niet mooi vind 🙂 Een greenbook lijkt me fantastisch om steeds eerst te oefenen……

 160. Juliën Schoonbrood

  Gaaf! Ik zou het graag willen winnen omdat ik werk in een ‘paperless office’. Hoewel ik steeds meer gewend raak aan alles op mijn laptop doen mis ik toch een soort notitieboek. Op het werk gebruik ik graag whiteboards, of onze ramen, hiervoor maar dat is on-the-go niet zo handig! Daarom zou ik graag willen winnen. En wie weet als het bevalt koopt mijn baas dit wel voor iedereen :)!

 161. Melissa

  Ooohhh gefeliciteerd!!! Ik hoop dat je een lekker taartje hebt gegeten en hebt kunnen genieten 😀
  Ik zou de GreenBook gebruiken bij mijn masterscriptie. Dan vallen alle tekeningetjes die ik maak ipv aantekeningen niet zo hard op, omdat ik daarna gewoon alles uitwis alsof ik super productief ben.

 162. Née

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat je iemand blij mag maken met dit toffe pakket! Ik doe heel graag mee met de winactie 🙂

 163. Desiree

  Nog van harte gefeliciteerd! De greenbook zou ontzettend goed van pas komen bij mijn studie, om alles weer op orde te krijgen. Al mijn lijstjes kosten helaas tot nu toe wat papier!

 164. De greenbook zou ik graag willen gebruiken om mijn dagen beter in te plannen. Maar ook voor een zogenaamde brain-dump; om alles wat in mijn hoofd zit op uitwisbare pagina’s te zetten.

 165. Liddie

  Oeh wat leuk! Ik zou graag de GreenBook willen gebruiken om mijn hoofd een beetje leeg te maken met allerlei dingen die ik nog moet doen. Vooral die lijstjes lijken mij heel fijn 🙂

 166. Annet

  Nog gefeliciteerd! Wat een leuke actie. Je eerdere post over de Greenbook sprak me ook erg aan. Ik zou het boekje gebruiken als agenda/planner. Ik vind het fijn om alles in één boekje te hebben. Het ziet er mooi uit en met het oog op verspilling helemaal goed!

 167. Hilde

  Gefeliciteerd nog met je verjaardag, dat het een mooi levensjaar voor je mag worden waarin je grote stappen zet binnen al je projecten! En wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik zou het Greenbook graag willen gebruiken, omdat ik merk dat ik sinds mijn burn-out voor de rust in mijn hoofd echt structuur nodig heb, precies zoals je zelf ook zegt. Anderzijds wil ik steeds duurzamer gaan leven, en eigenlijk slaat het Greenbook daarmee twee vliegen in één klap!

 168. Min

  Gefeliciteerd nog Iris. Ik zou het boekje willen gebruiken om vakantieverhalen in op te schrijven.

 169. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik doe heel graag mee met deze grandiose winactie want door ziekte wil ik genieten van zoveel moois omdat het leven veel te kort is en de tijd erg snel gaat dus mocht ik winnen dan zou ik dolgraag mooi momenten willen noteren en er een soort dagboek van maken……
  Voor herinneringen later die ik terug kan lezen met foto’s en tekeningen erbij etc…..
  Maar ook om heel veel dingen niet te kunnen vergeten en afspraken in te plannen met friends…

  Xoxo

 170. Anne

  Gefelicieteerd! De boekjes zien er heel mooi uit. Ik zou het voor nu gebruiken om alle ideeën en dingen die ik moet onthouden voor me scriptie op een rijtje te zetten. En daarnaast en daarna ook als een soort agenda/bullet journal. Nu doe ik dat in een papieren boekje, maar dat je je teksten kan corrigeren lijkt me heel fijn!.

 171. Oeee zo tof! Ik bedacht me deze week dat ik eigenlijk een goed en handig notitieboek nodig heb om aantekeningen te maken wanneer ik met klanten overleg. En ik ben nogal kritisch wat notitieboekjes betreft, bij de meeste vind ik het papier te dun of de lijntjes te donker of ze zijn juist zo mooi dat ik er niet slordig in durf te schrijven 🙊 Nou ja, altijd wat dus. Maar deze lijkt me ideaal! Mocht ik dan toch een keer slordig schrijven, dan veeg ik het gewoon weer uit 🙂 En ehmmmmm oja, gefeliciteerd natuurlijk! Ik hoop dat je een feestelijke dag hebt gehad 🙂 Lieve groetjes!

 172. Rosie

  Oh wauw Iris, wat een toffe winactie! Ik doe eigenlijk nooit mee met winacties maar hierbij waag ik toch een gokje :). Ben er zo benieuwd naar! En mocht ik niet winnen, wie weet vraag ik het dan inderdaad voor moederdag :D!

  XX

 173. Kirsten

  Gefeliciteerd Iris!

  Ik wil een GreenBook om te gebruiken tijdens (redactie)vergaderingen. Ik maak dan altijd lijstjes en andere notities op losse blaadjes, waarop ik alles wegstreep als ik het heb gedaan en dan gooi ik het blaadje weg. Dat is best zonde, dus een GreenBook zou een stuk duurzamer zijn! Als ik hem niet win, dan ga ik er denk ik alsnog eentje aanschaffen. Die met geïllustreerde kaft zijn zó mooi!

 174. Andrea

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat je een cadeautje mag uitdelen. 😊 Ik zou een greenbook goed kunnen gebruiken, aangezien ik in de zorg werk en altijd een notebook bij me moet hebben om de belangrijke dingen te onthouden om later te rapporteren. Ik vind het zo’n zonde om continu een nieuw papiertje te pakken en iets op te schrijven wat je aan het eind van de dag weer weg kan gooien, een greenbook is een ideaal alternatief! 😊

 175. Caitlin

  Wat een super leuke winactie! Nog gefeliciteerd!
  Het lijkt me erg leuk om de boekjes te winnen omdat ik heel erg perfectionistisch ben (ADD struggles) en daardoor nooit kan beginnen. Misschien kan zo’n uitwisbaar boekje mij hierbij helpen!

  Groetjes!

 176. J.S.

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  Ik zou dit boekje graag gebruiken als planner. Om elke week te plannen waar ik die week aan wil werken en wanneer ik vrij plan voor mezelf. En ook om lange termijn carrièreplannen op te delen in week per week deadlines voor mezelf.

 177. Els

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik ken de greenbooks van jouw blog en nou heb ik sowieso al een grote zwakte voor notitieboekjes, maar vanwege het papier houd ik me vaak in. Maar deze zijn helemaal verantwoord dus daar word ik al helemaal gelukkig van! Ik zou hem gebruiken om mijn dagelijkse planningen in op te schrijven (hallo chaoshoofd, jou niet onbekend) en ook de mealplanner pagina lijkt me erg fijn. Tijd om wat structuur aan te brengen!

 178. O, wat gaaf! Van 🖤-te gefeliciteerd! Ik zou het graag winnen om meer overzicht te krijgen in mijn leven, volgens mij zou dit daar goed voor te gebruiken zijn. En voor de duurzaamheid hiervan dikke, vette liefde <3

 179. Nadia

  Jarig op de dag van de aarde? Toepasselijk! En superproficiat!! Ook nog veel rust en positiviteit daarbij gewenst. De winactie is zo tof, ik zou het boekje gebruiken ter vervanging van al mijn losse notitieblaadjes (en dat zijn er een berg), het zou een soort inspiratieboekje worden/notitieboekje. Ik vind de kleurrijke stiftjes ook zo leuk om categorieën te maken en het zo overzichtelijk te houden. Interessant om mijn papierafvalberg te minderen!! Hou ik in elk geval bij. (nu nog op een blaadje of post-it) Groetjes!

 180. Janou

  Wauw wat een leuke actie! Ik zit al een tijdje te azen op een Greenbook, ik maak eindeloze to-do lijstjes op papier die ik dan fijn afvink, maar daarna gaat het papier de papierbak in helaas. Het zou enorm handig zijn om ze te schrijven en daarna uit te kunnen wissen!

 181. Iris

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, naamgenoot! Ik hoop dat je een fijne en gezellige dag gehad hebt met Steve en Ollie!

  I wil het pakket winnen om het weg te geven. Iemand uit mijn omgeving is momenteel lamgeslagen is door een depressie en heeft last van uitzichtloze chaos – die ze niet goed kan overzien. Ze probeert met lijstjes en structuren om overzicht te creëren, en ik denk dat dit pakket haar daar erg goed bij kan helpen. Alles op 1 plek, alle soorten lijstjes die ze bij kan houden en weg kan halen als het afgevinkt is, een vaste plek voor de komende periode (waarvan we niet weten hoe lang dat nog gaat duren). Hoe leuk ik het pakket en het concept ook vindt, en hoe graag ik het mezelf zou willen geven, ik gun het haar op dit moment meer. En daarom doe ik mee met de winactie.

 182. Melissa

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat jij een cadeau uitdeelt😊
  Ik eet momenteel geen suiker lactose of gluten meer om mijn spierziekte wat onder controle te krijgen. Maar zo’n dieet vraagt natuurlijk heel wat planning. Nu doe ik dat steeds op enveloppen van mijn post zodat ik zo weinig mogelijk papier verspil. Dus dit zou echt heel hard van pas komen!😊

 183. Suzanne

  Wat een leuke boekjes! Die zouden voor mij perfect zijn. Ik heb een paar mooie schriftjes, die ik dus ook niet gebruik want zonde, ik ben ook zo’n pietje precies, stel dat ik een fout maak, of slordig schrijf, of er toch wat anders mee wil, of, of…
  Ik wil dus wel meedoen met de winactie!

 184. Nicole

  Wat leuk dat je deze cadeautjes uitdeelt! Ik vind het heel leuk dat er uitwisbare bladen in zitten. Ik kan dan lekker tijdelijke doelen of activiteiten pennen zonder papier te verspillen. Verder wil ik meer structuur in mijn dag aanbrengen en heb een aantal doelen die voor het hele jaar gelden die kan ik goed uitwerken in een planner! Super leuke winactie!

 185. Negisa

  Wat een mooi en handig notitieboekje. Vroeger schreef ik alles op losse papiertjes. Maar dat is geen fijne organisatie en dit notitieboekje lijkt me heel handig en het maakt het plannen gewoon weer heel leuk!

 186. Judith

  Wat een toffe actie, en natuurlijk gefeliciteerd! Ik doe mee omdat ik net verhuisd ben, terug naar Nederland vanuit het buitenland. Daar komt een hoop bij kijken, en deze GreenBooks lijken me een groene & mooie manier om wat zaken neer te zetten om te verduidelijken, en lijstjes te maken om dingen af te vinken. Daarom doe ik graag mee!

 187. Harmina

  Sinds kort ben ik bezig met Getting Things Done. Ken je het?! Het is misschien ook wel iets voor jouw vaak volle hoofd. Je benadert alles wat je leven binnenkomt, zoals post, mail, spullen, op een bepaalde manier waardoor je niet meer hoeft na te denken, minder in je hoofd bewaart en minder stress ervaart. In het Green Book zou ik mijn project-, actie- en archieflijsten bijhouden. Omdat ik daar veel in streep (lelijk!) zou ik heel blij zijn met de uitwisbare pagina’s. Ik doe graag mee met deze leuke winactie!

 188. Jantine

  Wat tof! In mijn kleine huishouden slingeren ontzettend veel losse papiertjes met to-do lijstjes rond en dat breekt elke keer mijn groene hart een beetje ;-). Ik had nog nooit van Greenbook gehoord, maar het klinkt fantastisch! Volgens mij is dit een uitkomst :).

 189. Sam

  Ik loop stage bij een uitgeverij en het is niet te geloven hoeveel papier er wordt gebruikt (en verspild). Ik moet bekennen dat ik me hier zelf ook schuldig aan maak. Daarom zou ik de GreenBook gebruiken voor to-dolijsten, notities en andere kleine papiertjes, oftewel dingen die geen lang leven beschoren zijn in de uitgeefbranche.

 190. Linda

  Haai Iris! Nog gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Wat een leuk cadeau deel je uit!
  Binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriend en ik zou de GreenBook graag gebruiken voor alle todo’s, boodschappenlijstjes en leuke inrichtingideetjes die daar bij komen kijken.

  Liefs, Linda

 191. Abigail

  Beste Iris,
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik zou het cadeau graag doorgeven aan een vriendin van me. Ze gaat eindexamen doen en daarna aan een vervolgopleiding beginnen. Ze maakt mooie kleurrijke schema’s en ik denk dat dit pakket echt iets voor haar is.

 192. Joyce

  Een dagje te laat, maar toch nog een gelukkige verjaardag!
  Zowel voor mijn werk als privé verslind ik kladblokken aan de lopende band. Ik ben al langer op zoek naar een duurzaam alternatief en een Greenbook lijkt me ideaal.

 193. Smilla

  Nog gefeliciteerd!!🎉 Echt een leuke winactie heb je voor ons geregeld. Ik doe mee! Ik wil mijn greenbook graag gebruiken om te plannen voor de uni en om te gebruiken als kladpapier tijdens wiskunde sommen. Naar het papier wat ik gebruik kijk ik toch niet meer om, en nu kan ik zuinig werken.

 194. Frenchie

  Allereerst gefelciteerd met je blogverjaardag! Hele leuke winactie. Sinds een half jaar werk ik bij een omgevingsdienst waar het milieu en duurzaamheid erg belangrijk zijn. Ik zou het Greenbook dan ook willen gebruiken om de uitoefening van mijn werk te verduurzamen en mijn collega’s hiermee te stimuleren. Ik schrijf nog veel op een notitieblok, omdat dat nou eenmaal fijn werkt. Maar zo gebruik ik toch een hoop papier. De meeste van mijn collega’s hebben een Ipad, maar toch wordt er een hoop geprint. Zelfs presentaties die men ook voor zich op het scherm zien. Met het Greenbook wil ik mijn collega’s bewuster met papier om laten gaan. Maar privé lijkt me een Greenbook ook erg fijn, en dan met name de rotklusjes wat leuker te maken (als je er geen zin in hebt, veeg je het klusje zo uit :)).

 195. Loes van Bijsteren

  Van harte! Wat een geweldig product zeg! Ik was al super enthousiast over je vorige blog. Ik zou heeeeel graag een notitieboek willen winnen. Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en zie zoveel mogelijkheden. Voor in de groep, tijdens overleggen, gesprekken, vergaderingen noem maar op! Echt een toevoeging aan mijn werk. Het zal niet alleen een ‘groene’besparing zijn maar ook een tijdsbesparing in mijn werk. Ik denk dat ik met dit product ook veel andere leerkrachten enthousiast zou kunnen maken! Tot ziens!

 196. michelle

  wat een geweldige vondst een uitwisbare kalender en notitieboek. heerlijk om je hoogd opnieuw fe programeren

  • michelle

   en dan dus schrijffouten meteen te kunnen verbeteren(hoogd=hoofd) (fe=te)

 197. Lizzy

  Wat een supercool en duurzaam boekje! ♡
  Hier hou ik van. Ik ben nogal eens chaotisch en schrijf daarom veel op. Deels omdat ik het anders vergeet, deels om overzicht te creëeren. Daar zou dit boek goed mee van pas komen. Scheelt bergen papier!
  Ook op het werk ben ik op zoek naar duurzamere alternatieven, dus als het zou bevallen zou ik zeker pleiten om ze daar ook te gaan gebruiken. Ik werk in de kinderopvang op een babygroep. Daar gaat nogal wat papier op aan voedingschema’s. Scheelt zoveel papier met zo’n boekje!

  En uiteraard van harte gefeliciteerd! Wat een leuke manier om je verjaardag te vieren. Hopelijk haal je veel energie en positieve dingen uit deze verjaardagsactie. ♡

 198. Saar

  Wauw, Iris, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik had in een vorige blogpost die boekjes al voorbij zien komen en had ze al op een verlanglijstje geschreven (maar voorlopig mag ik van mezelf even niets nieuws kopen, dus dan mag dit ook niet 😝)
  Zo leuk dus dat je ze weggeeft als cadeautje voor je verjaardag. Voorlopig heb ik op mijn werk, voor het huishouden, voor mijn blog, … allemaal post-its en notitieblaadjes met lijstjes. Ik schrijf er mijn to-do’s op, mijn boodschappenlijstje, nieuwe ideetjes om uit te werken en net zoals jij ook mindmaps. Met zo’n Greenbook zou ik natuurlijk veel papier besparen als ik het allemaal daarin zou schrijven. Het lijkt me dus helemaal top om deze te gaan gebruiken als een opstapje naar weer een beetje extra duurzaamheid in mijn leven.

 199. Nou ik hoef je geloof ik niet uit te leggen waarom ik een GreenBook nodig zou hebben, maar ik zou heel graag een apart boekje willen voor zakelijk dingen. Nu gaan al mijn dingen die ik wil doen ter ontspanning en zakelijk in een notitieboekje. Zou fijn zijn als ik dat van elkaar los kan halen. En dat geeft dan hopelijk ook wat meer rust in mijn hoofd als ik wil ontspannen!

 200. Leonie Simon

  Oh al zo lang op mijn wishlist. Ideaal voor het werk, blog, verhuisplannen en vele andere to do lijstjes. Scheelt ook nog eens papier. Jeeeeeej voor duurzame oplossingen! 🎉😍

 201. Lisa

  Gefeliciteerd nog met je verjaardag! 😀
  Wat ziet dat er handig uit! ik gebruik zoveel lijstjes & papiertjes en baal als iets er niet meer overzichtelijk uitziet. Dat is mooi op te lossen op deze manier!

 202. Marjolein

  Net op tijd aah!! Ik zou het boekje als combinatie van bullet journal/agenda gebruiken door de handige ringen.

 203. Iris

  Nog van harte gefeliciteerd en wat heb je een leuke naam! 😜 Ik zou heel graag willen winnen omdat ik nog altijd niet zonder notitieboekjes kan, een bullet journal heb ik niet omdat ik daar te chaotisch voor ben. Dit is een super oplossing, overal waar ik naartoe ga (school, stage en scouting) neem ik een notitieboekje mee en omdat ie ook nog eens uitwisbaar is, is het helemaal ideaal lijkt mij!

 204. Elo

  Wat lijkt me zo’n boekje fijn! Kan ik heerlijk mijn duizenden lijstjes en gedachtes in kwijt zonder papier te verspillen. Zo handig!

 205. Laure D'Aes

  Wauw!! Zo’n leuke actie! Ik zou echt heel graag meedoen. Ben net begonnen met een leuke maar chaotische stage waarbij er de hele dag veel taken gegeven worden en waarbij ik het moeilijk heb om ze te onthouden. Dit zou dus veel orde scheppen in alle chaos!
  En de maaltijdplanner zou ik cadeau doen aan mijn lieve mama die elke dag weer een maaltijd heeft klaarstaan wanneer ik thuis kom van de stage! 🎉 Maar ik gun het natuurlijk iedereen om te winnen!

 206. Margot

  Wauw, dit ziet er zo mooi en handig uit! Ik ben een sucker voor mooie stationery, maar vind het stiekem wel zonde om dingen als boodschappenlijstjes steeds weer weg te gooien (hallo papierverspilling…). Geldt ook voor van die losse to do-lijstjes of planningen. Ik zou graag een notitieboekje van deze serie proberen!

 207. Leonie

  Omg Iris ik ben heel erg blij met je reminder op Twitter, want hoe kan ik dit nou nog niet gezien hebben?! Wat een fantastische winactie. Ik zou het super vinden om dit a-ma-zing GreenBook te winnen voor mijn allereerste en meteen allerlaatste onderwijsstage volgend jaar. Ik denk dat weken plannen en lessen bijhouden ideaal is in een uitwisbaar notitieboek en het scheelt vast zoveel papier! Ik wil het. Ik ga de site ook meteen opslaan.

  Heb je een fijne verjaardag gehad? 😊

 208. Jill

  Goeie
  Recycle
  Evolutie
  En
  Nog
  Stijlvol
  Type
  Ook!
  Reorganiseren. .
  Yes

 209. Laura

  Allereerst nog van harte! Wat een supermooie en handige boekjes zijn dit. Ik zou er heel graag een willen hebben om to do lijstje bij te houden. Ik ben echt een warhoofd en moet dingen opschrijven om het niet te vergeten. Dit zou me erg helpen zonder dat het stapels met papier kost 😊

 210. Anne

  Gefeliciteerd!! Ik zou de greenbook graag willen gebruiken als planner om projecten te plannen voor de lange termijn. Mijn zwangerschapsverlof zit er bijna op, en met alle nieuwe verantwoordelijkheden kan ik wel wat plan hulp gebruiken 😉

  Liefs!

 211. Kira

  Wat een leuke en handige witactie!! Ik zou het pakket graag willen winnen voor school. Ik hou er heel erg van om te plannen en de pagina’s met stippen lijkt me geweldig voor doodles :D.

 212. Ivon

  Ziet er uit als een fijn notebook! Ik gebruik momenteel de Purpuz Planner, ook een erg fijne!
  Jammer dat ik winactie te laat zie 😉 Volgende keer beter.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies waarmee gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld. Meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services De cookie-instellingen op ikbenirisniet.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies'. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of klikt op "Accepteren", ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten