Hipster winterjas

Een winterjas kopen vind ik nooit leuk om te doen. Als ik een mooie tegenkom is die vaak niet warm genoeg en als die warm genoeg is, dan is die vaak heel lomp en niet mooi. Héél soms kwam ik tijdens mijn zoektocht een exemplaar tegen welke aan beide eisen voldeed maar dan schrok ik meteen van het prijskaartje dat eraan hing. Winterjassen shoppen is stom. En daarom loop ik al twee winters te bibberen in een heel dun, kort jasje.

Gelukkig hoef ik deze winter niet meer te koukleumen als ik op de bus sta te wachten, want gisteren heb ik dan toch eindelijk een winterjas kunnen kopen. Bij de Men at Work, een winkel die ik normaal probeer te boycotten omdat het personeel er altijd zo vreselijk arrogant is. Maar zo’n jas als deze was ik nog nergens tegen gekomen, warm én mooi! En doordat ik 25 euro korting kreeg, was de prijs ook nog wel redelijk te doen. Dus voor deze keer maakte ik een uitzondering 😉

Fotogeniekheid zit niet echt in mijn bloed. En dat ik geen make-up op had, werkte ook niet echt mee voor een leuke foto. Hé, maar de jas staat in ieder geval leuk! Niet?

Back to Top