Fotodagboekje VI

Hoi, ik ben iris (wel). En op deze blog zet ik soms berichtjes. Herinneren jullie me nog? De laatste paar weken wat ik belachelijk druk met m’n studie dus ik had helaas geen tijd om te bloggen. Maar nu heb ik zomervakantie, eindelijk! Iris is back. Wat ik de afgelopen tijd deed:

arty

1 & 2: Ik maakte artsy fartsy foto’s tijdens het hardlopen. basilicum-ijs

3 & 4: Ik at heel veel ijsjes! Zelfs basilicumijs, dat was vreemd.galaxy-legging

5 & 6: Ik kocht deze súpermooie legging over van Guusta. En dit iPhone hoesje kocht ik alvast ter motivatie om te sparen voor een nieuwe telefoon. Nu alleen nog een iPhone 5 met 70% korting vinden.studeren-zeewier

7 & 8: Ik leerde zo veel dat het soms voelde alsof mijn hersenen elk moment konden ontploffen. Ik heb nog nooit zoveel gelezen in een paar weken tijd geloof ik.

tarwegras-shot

9 & 10: Ik at heel ongezond.. Maar dat ene tarwegras shot bij Bagels & Beans compenseerde vast wel voor al die vegaburgers en patatjes die ik verslond. Toch? Ja, sowieso.

iphone-apps-tips

11 & 12: Via Lotus27 ontdekte ik de linker app: Calm. Nou, dat kon ik wel gebruiken de afgelopen weken. Aanrader voor de stresskippen! Via Marike ontdekte ik de rechter app: MYSTIC*. Love it! Gebruik deze app de laatste tijd heel vaak om foto’s mee te bewerken.tentamens-universiteit

13 & 14: Ik maakte afgelopen donderdag mijn laatste tentamen, godzijdank, want veel langer hield ik het ook niet meer vol. Gelukkig was alle stress niet voor niets want ik heb mijn eerste cijfer al binnen. Een 8! Zie je de stijgende lijn in m’n cijfers? Ik verbaas me er nog steeds over, wauw. Ik ben heel blij dat het eindelijk wat beter gaat qua studeren, pfiew. Hopelijk zijn de andere tentamens ook voldoende, spannend.

hardlopen-stoppen-met-roken

15 & 16: Ik doe blijkbaar al een half jaar aan hardlopen, wow! Weer zoiets waar ik me nog steeds om verbaas. En op dit moment heb ik ook al 3 maanden, 18 dagen en 21 uur niet gerookt, joepie. Alles gaat dus heel erg goed hier!

opditmoment

17 & 18: En op dit moment eet ik de restjes quinoasalade die nog over zijn en drink ik Holy Soda, een gezonde frisdrank (écht gezond: alleen natuurlijke ingrediënten en gezoet met Stevia, dat is een plantje). Ik ben de hele avond en nacht alleen thuis en dat ga ik opvullen met ouderwets tot diep in de nacht bloggen en het bijlezen van jullie blogs. Hiephoi mint-hartje

Ik ben weer helemaal terug, ik heb vakantie, en ik voel me beter dan ooit, yes. Ik hoop dat het met jullie net zo goed gaat en dat jullie me in de tussentijd niet hebben verlaten!

Back to Top