In de tuin bij mama

Ik ben zo’n slechte dochter die veel te weinig langskomt, maar als ik er dan ben is het wel altijd extra leuk! We maakten ice-tea en aten broodjes en vers fruit. Mijn moeder heeft trouwens een hele leuke tuin, soms lijkt het net een mini-openlucht museum met al die hoekjes en dingetjes.

sandwiches-met-aardbei
Deze sandwiches maakte mijn moeder, jummie! Links is jam met aardbei en peer en rechts is vega gehakt/bieslook met rode ui, radijsjes, tomaat, komkommer en sla.
zelfgemaakte-icetea
Bij het Gouden Randje kocht ik deze thee om icetea van te maken. Er moest heeel veel suiker bij in, maar daarna was het s├║perlekker.
elmo
Hoi Elmo! Hatsjoe. Elmo weet dat ik hem niet kan aaien doordat ik meeeeegaaa allergisch voor hem ben en daarom komt hij de hele tijd bij me. Ik ben ook zo hard to get.
Lieveheersbeestjeshuisje
Dit is het – helaas nog onbewoonde – lieveheersbeestjeshuisje dat ik gaf voor moederdag
frambozenplant
Zo worden frambozen gemaakt!
rommelaria
Rommelariahoekjes met freubeltjes en beeldjes, vind ik leuk!
succulent2
Dit is een succulenta, een plantje dat heel hip is (zoek maar op #succulent op Instagram, deze plant hoort elke hipster te hebben)
succulent
Succulenta senior en mini succulentjes (?)
toms
Toms! <3
kinderklompen
Dit vind ik ook een leuk hoekje! De mini-klompen waren vroeger van mijn zusje en mij. In het tweede paar boorde mijn vader gaatjes zodat er veters in konden. Is het niet leuk?

plantjestuin roze-bloemenappelboombloem

Nu wil ik ook wel graag een tuin. Toch wel fijn met dit weer. En mooi met al die bloempjes! Voor nu moet ik maar tevreden zijn met een potje gevuld met potgrond en wat basilicumzaadjes dat buiten op de balustrade staat. Ik heb nog niet eens een balkon! Nouja, het komt allemaal wel. Later als ik groot ben.

Back to Top