1+1 Mini shoplog

1+1 gratis shoplog met een paar kooptips en handige kortingsacties!

Vandaag gekocht bij V&D:

shoplog aanbiedingen
mint-hartje 25% kortingsactie op de TAO lijn van Rituals: volgens mij stond ik wel een half uur voor de tafel waar alle Rituals spulletjes uitgestald lagen, ik kon haast niet kiezen! Uiteindelijk koos ik voor de Meo Dao Organic White Lotus & Yi Yi Ren rich, nourishing body cream (dat is een mond vol!), een review komt denk ik nog wel online binnenkort. Het stress relief serum kocht ik al eerder van deze lijn trouwens! Alleen toen zonder korting, bummer. 11,25 euro

mint-hartje 1+1 boek gratis actie: ik vond Lisette in Luilekkerland in de kortingsbak, dat is een vegan kookboek voor koekjes en taartjes dat al een hele poos op mijn wishlist stond (zie foto hieronder)! Uiteindelijk bleek het kookboek helemaal niet in de kortingsbak te horen want er zat niet eens korting op, wel had ‘ie een rode sticker waardoor ik er nog een gratis boek bij uit kon zoeken. Ik koos voor Het lot van Nora Lindel, geen idee of het wat is. Als het een aanrader is dan horen jullie dat natuurlijk nog. 18,95 euro + een gratis boek van 12 euro.

mint-hartje Papermate pen: lievelingspen! Ik was m’n vorige kwijtgeraakt dus ik had snel een nieuwe nodig. Deze pennen schrijven zó fijn en ze bestaan voor 55% uit recycled materiaal. 1,89 euro.

mint-hartje Haardonut: omdat ik nooit mooie knotjes kan maken, hopelijk nu wel. 2,95 euro.

mint-hartje Stickers: die mini hartjes zijn zo leuk! Ik vind ze leuk om post mee te versieren of om voor m’n studie (ontwijkend gedrag) te gebruiken. 0,95 en 1,29 euro.

veganistisch kookboek
Ecofabulous (vegan) bakboek: Lisette in Luilekkerland – Lisette Kreischer

Woensdag gekocht bij H&M, HEMA & Kruidvat:

shoplog organic

mint-hartje 2+1 HEMA douchegel gratis: ik heb nooit zin om veel geld aan douchegel uit te geven maar dierproefvrij en zo natuurlijk mogelijk is voor mij wel een must. Gelukkig zag ik deze actie bij de HEMA, je kan voor alle douchegels kiezen maar ik koos voor 3x die van de Natural lijn, die bestaan voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. 2,10 euro per stuk, 4,20 euro voor drie.

mint-hartje HEMA organic cotton: ik kocht een hemdje (fijn!) en een legging (mwoah) van biokatoen. Voor het hemdje betaalde ik 9,75 euro en de legging ongeveer 8 euro. 

mint-hartje H&M organic cotton: Supertof dat de H&M steeds meer biokatoen verkoopt, al vind ik de collectie niet heel bijzonder. Maar het shirt dat ik kocht zit prima! 9,95 euro

mint-hartje Kruidvat BB crème: Ik wilde ook wel eens een BB crème proberen omdat ik iedereen er altijd zo lyrisch over is maar volgens mij is het best lastig om een goede dierproefvrije variant te vinden. Ik vond deze niet heel bijzonder in ieder geval, hij is ook wel heel cheap. 5,50 euro.

Normaal ben ik niet zo van het showen van random shoplogs, ik kan mij niet voorstellen dat iemand het interessant vind wat ik koop namelijk. Maar misschien dat hier een handige kortingsactie of tip tussen zit waar je wat aan hebt! Het mooiste dat ik afgelopen week kocht waren trouwens diervriendelijke Uggs (van Vega Life) waar ik al drie winters over twijfelde. Met pijn in mijn hart moest ik ze terug sturen omdat ze te groot waren, hopelijk past een maat kleiner wel, dan komt daar uiteraard nog een blogpost over.

Back to Top