TAG: Favoriete herfstdingen

Normaal ben ik niet zo van de tags, maar ach, deze gaat over de herfst, die kan ik moeilijk laten liggen natuurlijk. Want man, wat ben ik blij dat de zomer voorbij is! Het mag van mij nog een stuk kouder worden, i love it. Elke dag als ik mijn deur uit ga hoop ik dat het koud genoeg is voor een dikke sjaal en een muts, maar dat valt helaas nog vies tegen.. Ik werd getagd door Sanne maar ik heb geen idee wie ik zelf moet taggen, dus neem hem vooral over als je dat leuk lijkt!

bevrorenblaadjes

For autumn, whats your..

mint-hartje Favourite thing about it?

  • De frisse, koude lucht die m’n hoofd leeg maakt, voelt zo lekkerrr
  • Alle mooie gekleurde blaadjes en paddestoelen
  • Het dikkere herfstdekbed op bed, ligt een stuk knusser dan dat lichte zomerdekbed
  • Stamppot zuurkool met heel-heel veel jus smaakt ineens veel lekkerder
  • Midden in de nacht wakker worden en de regen tegen de ramen horen tikken
  • Door de miezerige regen zonder paraplu lopen
  • Door de harde regen lopen, samen met m’n boyfriend onder één paraplu (hihihii cute)

mint-hartje Favourite drink?

Ik ben de laatste tijd intens verslaafd aan vanillethee, zó lekker. De vanillethee van Numi is mijn favoriet. En ’s ochtends natuurlijk een soy latte, hoewel dat het hele jaar door mijn favoriete drankje is, zelfs tijdens hittegolven, niemand komt aan mijn koffie.

besje

mint-hartje Favourite scent?

De herfstlucht die in het park hangt als ik daar een rondje ga hardlopen. Oké ik moet toegeven; sinds ik weet dat er in het mini-kinderboerderijtje in het park ook konijntjes zijn, blijf ik daar best lang hangen en wordt het hardlopen uiteindelijk vooral veel wandelen.

mint-hartje Best lipstick?

De Colour Crush lipstick van The Body Shop in kleur nr. 101. Ik heb er hier een review over geschreven. Ik vind de kleur zo mooi! Ik ben niet zo’n make-upmeisje maar áls ik lipstick op heb, dan is het die rode.

nog een besje

mint-hartje Go to moisturizer?

Gewoon mijn standaard dagcrème, denk ik? Ik gebruik die van Puravita in ieder geval. Maar daar ga ik lekker geen review over schrijven want ik koop dat altijd zelf en allemaal bloggers kregen een heel pakket gratis van dat merk, dus ja, lekker puh.

mint-hartje Go to colours for the eyes?

Au naturel. Soms wel zwarte eyeliner. En bijna altijd zwarte mascara.

gras

mint-hartje Favourite outfit to wear?

Op dit moment de Miss Green outfit die ik hier liet zien als een ware fashion blogger, het zit allemaal zo lekker! Nu alleen nog een fijn paar winterboots, nog steeds geen geluk.

mint-hartje Favourite place to be?

Mijn bed. Altijd. Geen twijfel over mogelijk.

bruine sliertjes dingen

De foto’s uit deze blogpost heb ik trouwens 5 of 6 jaar geleden gemaakt toen ik er nog van overtuigd was dat ik Fotografie wilde studeren en mij dagelijks verschool achter een spiegelreflex camera. Die spiegelreflex ligt al twee jaar te verstoffen, mijn lievelingslens verkocht ik toen ik in geldnood zat, en hoe ik ineens op een technische universiteit in plaats van een zweverige kunstacademie uitkwam weet ik óók niet.

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Back to Top