Cadeautips voor konijnenmeisjes

Konijntjes! Ik houd van konijntjes. Was dat al duidelijk? Ik heb de leukste cadeautips op een rijtje gezet voor alle konijnen-fangirls. Vooral die grote muursticker staat hoog op mijn verlanglijstje (later als ik rijk ben..) en die gouden lamp vind ik ook heel tof, want daar heb ik zelf de witte variant van!

cadeautips konijn

mint-hartje 1. Potje van Keramiek – H&M 7,95 euro mint-hartje 2. White Rabbit Cookie Jar – Anthropologie [uitverkocht] mint-hartje 3. Kaarshouder – H&M 5,95 euro mint-hartje 4. Opbergpotje voor watjes – Bijenkorf 14,95 euro mint-hartje 5. Gouden konijnenlamp (ik heb deze in het wit!) – Bijenkorf 59,95 euro mint-hartje 6. Klein konijnenlampje – 2 euro Flying Tiger mint-hartje 7. Bunny audio splitter – 11,00 dollar Kikkerland (ik kon geen Nederlandse versie vinden) mint-hartje 8. Fairtrade shirt met konijnenprint en de tekst “handsome, dashing & organic” – 28,77 euro People Tree mint-hartje 9. XL muursticker – 49,95 euro KEK Amsterdam

lijn

Een andere cadeautip die ik mee wil geven is om vooral geen echt konijn cadeau te doen. Ook al lijkt het het beste cadeau van de hele wereld. Konijnenasiels zitten bomvol met lieve konijntjes die eerst heel gewild waren maar na een tijdje toch niet zo leuk meer waren. Dat moeten we niet hebben! Mocht je zelf graag een konijntje willen (of een konijnenkoppeltje, veel beter, dan kunnen ze met elkaar spelen!), kan je het beste eerst in dierenasiels kijken.

Een hele oude foto van mij en Bunny von D, is ze niet het liefste konijn van de wereld?!
Een hele oude foto van mij en Bunny von D, is ze niet het liefste konijn van de wereld?!
Back to Top