Review: HEMA herfstkleuren

O jee, een beauty review van mij. Als dat maar goed gaat. Ik ben verliefd op de nieuwste paarse soft matt lipbalm (nr. 9) van HEMA, dus ik móest wel. 

HEMA herfstkleuren

Beauty Blogger Iris

Zoals je weet ben ik alles behalve een beauty blogger, dus als je graag een uitgebreide review ziet over alle nieuwe najaarsproducten van HEMA, dan verwijs ik je graag door naar blogcollega Elise Joanne die dat allemaal véél beter kan dan ik. Maar anders dan haar ben ik wèl enorm tevreden over de nieuwe paarse matt lipbalm, het is mijn nieuwe lievelingslippenstift, waardoor ik er toch een artikel over wilde schrijven. Heel lang geleden schreef ik namelijk al over mijn lievelingslippenstift, de longer lasting lipstick nummertje 4, ook van HEMA. Ik hóud van donkere kleuren. Ik wilde ook graag een donkerpaars kleurtje, maar die ik tot nu toe van HEMA had, was niet mat en bleef ook niet mooi zitten. De nieuwste paarse soft matt lipbalm doet dat wel.

HEMA herfstkleuren

Nieuwe Soft Matt Lipbalms

De HEMA soft matt lipbalms waren al een groot succes. Ik kan mij herinneren dat Cynthia ze reviewde en ze vervolgens steeds uitverkocht waren als ik langs de make-upafdeling liep. Ik heb er uiteindelijk nooit één van gekocht want ik vond de kleuren wat te fleurig. Want ik doe eigenlijk bijna nooit make-up op, maar als ik het doe, dan doe ik het ook gelijk goed met donkere kleuren. Op de middelbare school zat ik in een gothic-fase, waarschijnlijk heb ik daardoor nog steeds wat duisternis in mijn ziel dat ik graag tot uiting breng op mijn gezicht. De collectie soft matt lipbalms is aangevuld met drie nieuwe kleuren. Hieronder zie je de donkerpaarse (nr. 09 – 3,50 euro) en bruinige (nr. 11 – 3,50 euro). Waarvan de paarse natuurlijk mijn favoriet is. De bruine kleur vind ik wat te volwassen, en zal ik zelf niet zo snel dragen.

HEMA herfstkleuren HEMA herfstkleuren

HEMA soft matt lipbalm nummer 11
HEMA soft matt lipbalm nummer 11

HEMA soft matt lipbalm nummer 11
Nummer 11 van dichtbij

HEMA soft matt lipbalm nummer 09
HEMA soft matt lipbalm nummer 09 – MOOI!

HEMA soft matt lipbalm nummer 09
En nummer 09 van dichtbij – it’s so pretty

Nieuwe nagellakkleuren

De nieuwste nagellakkleuren vind ik ook supermooi. Met name de donkerpaarse kleur. Ik doe de laatste tijd héél erg mijn best om niet meer nagels te bijten zodat ik mijn nagels snel kan lakken in deze kleur. Deze is ook een perfecte match met de paarse lipbalm. Hieronder zie je van links naar rechts:

  • Long Lasting nr. 51 (mijn lievelings) – 2,50 euro
  • Long Lasting nr. 532,50 euro
  • Long Lasting nr. 452,50 euro

HEMA nagellak

En de andere producten

En dan hier nog even snel de andere producten die ik ook kreeg toegestuurd. Ik weet eerlijk gezegd ook niet zo goed wat ik er allemaal over kan vertellen. Dus mocht je hier meer over willen weten, klop dan even aan bij beautymeisje Elise. Hieronder op de foto zie je van boven naar beneden:

  • Highlighter stick – om glansaccenten aan te brengen – 5 euro
  • Blush stick – een blush met crèmetextuur, verkrijgbaar in de drie tinten die de nieuwe soft matt lipbalms ook hebben, dit is kleurnr. 3 – 5 euro
  • Liquid eyeshadow mousse – in de kleur zilver (nr. 5), er zijn in totaal 7 nieuwe kleuren – 3,50 euro
  • Fixing wax eyebrow pencil – de wax is doorzichtig en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen niet alle kanten op gaan, dit vind ik serieus een superfijn product want hiervoor gebruikte ik lipbalm voor mijn warrige wenkbrauwen – 2,25 euro
  • Eyebrow pencil in lichtbruin – een nieuwe tint (nr. 12) in de bestaande collectie – 2 euro

Nieuwe HEMA make-up

Dat was het; kort maar krachtig. Zit er iets voor je bij? Ik raad de nieuwe soft matt lipbalms aan!

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf & affiliate links.
Lees mijn disclaimer voor meer info.

Back to Top