Crazy plant lady

Het huis is bijna af. Of nouja, een huis is natuurlijk nooit af. Maar het is nu allemaal best gezellig en de meeste kale hoekjes zijn opgevuld. Voor de finishing touch konden er geen planten ontbreken. Planten die Iris-proof zijn: planten die nauwelijks water nodig hebben dus. Naast een grote palm-achtige plant (ik heb echt geen verstand van planten maar het is zo’n groot ding met groene sliertdingen) en een cactus vond ik ook de schattigste mini-plantjes. Ik zocht direct de leukste uit, praatte tegen ze, aaide ze (auw), en plantte ze in mijn omakopjes.

DIY planten in kopjes

DIY

Men neme een paar schattige cactussen (ik weiger ‘cacti’ te typen, dat klinkt gewoon ráár!) en vetplantjes, omakopjes, potgrond:

DIY planten in kopjes DIY planten in kopjes DIY planten in kopjes DIY planten in kopjes

Tip: doe dit buiten als je geen zandbak in je huis wilt.DIY planten in kopjes DIY planten in kopjes

Kijk nou, wat leuk! Ik hoop dat ik mijzelf ooit een echte crazy plant lady kan noemen want op dit moment in mijn leven ben ik dat duidelijk nog niet:


Oeps. Kiezeltjes mogen dus ook op je boodschappenlijstje als je met deze DIY bezig wilt. Ik ben vandaag trouwens naar een grote vlooienmarkt geweest in een hangar (ik heb daar al eerder een blog over geschreven) en daar heb ik nog een leuk omakopje gekocht. Hier ga ik binnenkort een kaars van maken! Good times.

Back to Top