Dit was mijn zondag

Dagboek in foto's

Ik werd wakker rond half 11 en rende meteen naar beneden (ik begin de dag altijd heel enthousiast omdat ik dan nog de illusie heb dat het een productieve dag wordt) om één van m’n favo sapjes te maken met de slowjuicer.

Dagboek in foto's

Vitaminebommetjes. Ik maakte er ook meteen één voor slaapkop Steve.
Dagboek in foto's

Dit is slaapkop Steve. Koediekoedie.Dagboek in foto's

Toen moest ik eigenlijk de slowjuicer schoonmaken. Maar dat deed ik niet.Dagboek in foto's

Soy latte en muesli met blauwe bessen. En 24kitchen! Ik heb sinds kort weer een TV abonnement en ben vanaf dag 1 verslaafd aan 24kitchen, ik kijk bijna niets anders. Ik zapte alleen weg toen ze stoofpot met tam konijn maakten, say whut.Dagboek in foto's

Oh my god, Fairly Odd Parents! Dat keek ik vroeger altijd.Dagboek in foto's

Genoeg tekenfilms, tijd om iets productiefs te doen. Dit nummer vind ik helemaal geweldig en heb ik de hele dag al in mijn hoofd, ik moet het voor een opdracht analyseren. Best leuk, maar veel verder dan het liedje op repeat te luisteren ben ik nog niet gekomen. Dagboek in foto's

Rond 1 uur realiseerde ik me dat douchen met Frits de waterbuffel geen slecht plan zou zijn.Dagboek in foto's

Hoi!Dagboek in foto's

Steve speelde GTA en ik keek ernaar. Ik vind al die dekentjes op de bank zo gezellig!Dagboek in foto's

Joepie, er was nog een beetje taart over. Love my life. 
Dagboek in foto's

Wasje draaien. Dat houd ik nu allemaal heel goed bij nu ik verhuisd ben. #huisvrouwirisDagboek in foto's

Administratie bijhouden vind ik zó stom. Ik ben meer van de aanpak om alles ongeopend in een rommellaatje te gooien. Dat deed ik de laatste twee jaar ook, ik had dus heel wat uit te zoeken.Dagboek in foto's

Foto’s maken van deze fles die ik vorige week opgestuurd kreeg om te reviewen. (Pssst, binnenkort kan je er één winnen hier!)Dagboek in foto's

Toen wilde ik de foto’s bewerken en alvast een beginnetje maken aan een blogpost, maar scrollen door Facebook leek ineens veel interessanter. En HALLO 1000 likes. Awesome!Dagboek in foto's

Netjes een boodschappenlijstje maken, anders ga ik helemaal crazy in de C1000 waar ik nog niet zo aan gewend ben. Laatst was ik er zonder boodschappenlijstje en ik kon niets vinden omdat alles nieuw was en toen wilde ik huilen maar dat deed ik niet want ik ben bad ass.Dagboek in foto's

Hoi!Dagboek in foto's

Had ik al eens gezegd dat ik een groot gevaar ben in het verkeer? Dat is namelijk ook de reden waarom ik niet op rijles wil of niet durf te fietsen in de stad. Ook als er nergens auto’s te bekennen zijn, wacht ik netjes tot het groen wordt. #omairis
Dagboek in foto's

SCORE! Laatste pompoen in mijn mandje. Ik vergat de helft van het boodschappenlijstje omdat ik het boodschappenlijstje was vergeten. Dus Steve moest later nog een keer naar de supermarkt. Ik kwam er thuis trouwens achter dat het briefje gewoon in mijn jaszak zat. Oeps.Dagboek in foto'sMislukt thee-experiment, met citroengras en basilicum (vraag niet waarom). Steve maakte ondertussen broodjes, wat een luxe hè?Dagboek in foto's

Lekker misselijk worden van salmiak-lolly’s. Ik at er maar vier, hoor.Dagboek in foto's

O ja! Ik wilde nog wat kruiden zaaien die ik van Annemiek kreeg. Vind ik leuk.
Dagboek in foto's

Daarna ben ik de schone was maar naar boven gaan brengen en vouwen want ik verveelde mij een hoedje.
Dagboek in foto's

Eindelijk! De sleutels gevonden! Ik moet bijna mijn sleutels van het oude huis inleveren maar ik had geen idee waar ze waren gebleven. Soms werd ik ’s nachts wakker en zocht ik in mijn hoofd het hele huis af waar ze zouden kunnen liggen en kon ik niet meer slapen. Dus.Dagboek in foto's

Nog iets dat ik al een tijd uitstelde, het inkorten van het gordijn. Maar ik snapte er niets van en toen raakte ik gefrustreerd en liet ik de boel zo achter. (Uiteindelijk lukte Steve het wel)Dagboek in foto's

Soepje maken. Het is de pompoensoep van Yellow Lemon Tree. Gisteren maakte ik ook al haar barbieroze risotto. Ik houd van haar food blog.Dagboek in foto's

Een vriend van Steve at ook mee, dus dat werden drie kommen. Echt súperlekker trouwens!Dagboek in foto's

Ze gingen Top Gear kijken dus ik deed ook maar mee, ook al boeien auto’s mij niet zo. Gelukkig had ik popcorn. En wijn.
Dagboek in foto'sEn we sloten de dag af met een hele slechte film: Mall Cop. Maar wel zo slecht dat ik erom kon lachen. Ik vind onze filmavondjes met kaarsjes en wijn het allerleukste. Nu ga ik snel slapen.

Interessant hè?

Back to Top