FoodWeLove: De Groene Meisjes

Dat ik groot fan ben van de Groene Meisjes moge inmiddels wel duidelijk zijn. Net als de FoodWeLove box trouwens, een box met een selectie delicatessen die elke maand wordt uitgebracht. Daar schreef ik al eens eerder over hoe leuk ik dat initiatief vind. Dus een Groene Meisjes FoodWeLove box? Hell yeah! Het beste van beide werelden, hier maak je mij heel gelukkig mee, hoor.

De Groene Meisjes Food We Love box

Goed, gezond en lekker

Merel & Jamie, aka de Groene Meisjes, houden van goed, gezond en lekker eten. Maar het moet wel veganistisch zijn. En dat hoeft helemaal geen probleem te zijn, want op hun blog kan je zien dat vegan eten hartstikke lekker is! Een paar jaar geleden had ik nog een heel ‘suf’ beeld bij veganisme, ik vond het goed genoeg dat ik vegetarisch at en had mij er dus ook nooit verder in verdiept. Tot ik de blog van de Groene Meisjes ging volgen, er ging een wereld voor mij open, ik eet zelf ook steeds vaker plantaardig en ben nu regelmatig bij de Ekoplaza te vinden. Daarom word ik ook zo happy van deze box, het laat zien hoe leuk het is om met mooie producten te variëren en nieuwe dingen te maken.

De Groene meisjes ebook

Ebook

Onlangs hebben de Groene Meisjes hun eerste ebook uitgebracht, wauw! In dit ebook vind je recepten voor lekkere vegan ontbijtjes. De producten die in de box zitten kan je gebruiken bij de recepten uit dit ebook. Handig! Het ebook is trouwens onwijs mooi geworden. Toen ik laatst in Utrecht was voor een groene blogdate met Sophie en Merel kregen we alvast een preview van het eindresultaat, wauw! De stijl van de Groene Meisjes spat er van af: positief, vrolijk en lekker kneuterig op een hippe manier. Ik heb de afgelopen week al een aantal recepten uit het ebook gemaakt en het werd allemaal heel lekker. Vanmiddag hoop ik het recept voor bananenbrood te maken met boekweitmeel uit de box. Dat lijkt mij zo lekker! Even duimen dat ik daar straks nog genoeg tijd voor heb.

De Groene meisjes Food We Love box

Wat zit er allemaal in?

Hij staat niet op de foto (want toen had ik hem al op oeps) maar er zit ook een Nak’d energybar in de box, een reep bomvol noten en fruit. Ik nam deze mee naar een tentamen, heel handig want de reep was enorm voedzaam. Er zitten twee producten van Royal Green in waar ik al zeer te spreken over ben: biologische kokosbloesemsuiker en kokosolie. Beide had ik al in huis en gebruik ik vaak, superfijn om te krijgen dus.

De Groene Meisjes Food We Love box De Groene Meisjes Food We Love box De Groene Meisjes Food We Love box

Verantwoord genieten

Het boekweitmeel is van Pit&Pit. Deze ga ik straks gebruiken voor het bananenbrood en ik denk dat ik er ook wat van de superfoodmix doorheen doe, mmm. Amandelmelk is één van mijn favoriete plantaardige melk variaties (niets wint het van Provamel rijstmelk met kokos, zó lekker) en gebruik ik in havermoutontbijtjes. De Pukkathee uit de box was nieuw voor mij, maar direct goed gekeurd. De thee ruikt ook zo lekker, heel kruidig maar ook warm en zacht. Klinkt dat logisch? Het is lekkere thee in ieder geval. Ach. Het is allemaal lekker. En verantwoord, want de gehele inhoud is vegan, suikervrij én biologisch. En dat maakt het alleen nog maar beter wat mij betreft.

De Groene Meisjes Food We Love box
Pukka thee / Oats met de superfoodmix en kokosbloesemsuiker / Sojayoghurt met peer / Vegan English Breakfast / Recepten komen uit het ebook.

Bestellen

De Groene Meisjes FoodWeLove box is voor 24,95 euro hierr te bestellen. Er zijn nog een aantal boxen beschikbaar en op betekent ook écht op, dus wacht niet te lang als je verzekerd wilt zijn van zo’n leuke box met feel good spulletjes. Het ebook met fijne ontbijtrecepten kan je hierr vinden en is maar vijf euro, dat is het dubbel en dwars waard als je het mij vraagt. Als je de FoodWeLove box besteld hebt, vind je in de bijgaande brief een code voor 2,50 euro korting op het ebook. Feest! Heb jij de box al binnen?

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top