Shoplog van een wannabe tuinvrouw

Op zaterdag naar het centrum gaan is nooit een goed idee. Ik loop altijd een beetje om mij heen te kijken en ondertussen loop ik tegen iedereen aan. Eén meneer spreidde direct zijn armen alsof hij mij een knuffel wilde geven, dat was lichtelijk ongemakkelijk. Maar ik overleefde het, en kwam thuis met leuke goodies voor onze tuin en boekenkast. Dus bij deze een shoplog! Weer eens wat anders dan zo’n shoplog met synthetische 2-euro-shirtjes van de Primark.
Shoplog: Dille & Kamille

Shoplog: Dille & Kamille

Zaaddoos

Nieuwe zaadjes! De rode bietjes en wortels plopten al snel als groene sprietjes uit de grond, maar na het evil-naaktslakken-incident was er ook net zo snel niets meer van over en het groeide ook niet meer verder. Een nieuwe poging! Ik had eerst mini-zakjes met zaden speciaal voor één vakje in de metermoestuin, maar nu koop ik alleen nog maar standaard zakjes met biologische zaden. En die moet ik natuurlijk wel ergens bewaren, dus nam ik gelijk een seeds box (zaaddoos klinkt meteen zo ehh, bijzonder) van Dille & Kamille mee. Wist je dat er hele Facebook-groepen voor zijn om zaden en stekjes te ruilen? Zo leuk!

Shoplog: Dille & Kamille

“Hallo ik ben pompoen”

Deze schattige naamkaartjes kon ik ook niet laten liggen. Want stel je voor dat ik ineens vergeet dat mijn theetuin een theetuin is, of welk plantje nu ook alweer de pompoen is en welke de radijs. Ja oké, het is meer voor de leuk, het staat zo lekker kneuterig. Bunny von D vindt het ook mooi. En check hoe goed het gaat met mijn moestuin! Joepie!

Shoplog: Dille & Kamille Shoplog: Dille & Kamille Shoplog: Dille & Kamille

Leesvoer

Bij de leegverkoop van Polare scoorde ik tenslotte drie boeken voor gemiddeld vijf euro per stuk. Twee boeken met info en recepten voor sapjes: Puur Sap van Jason Vale en een receptenboekje. ik maak de laatste maanden alleen nog maar dezelfde sapjes met mijn slowjuicer dus inspiratie was welkom. En het leukste boek dat ik meenam heet Zelf gekweekt! en is geschreven voor kinderen zodat ze kunnen koken uit eigen tuin. Mijn tuinier skills zitten op kinderniveau dus dit boek is perfect. Ik heb er al veel doorgebladerd en er staan zoveel handige tips in! Ik vind het ook leuk dat er staat ‘geef de plant nu lekker te drinken’ in plaats van ‘geef de plant water’. Een boek naar mijn hart, waarschijnlijk schrijf ik er binnenkort een review over. Als ik het niet vergeet hè.

Shoplog: Dille & Kamille en Polare Shoplog: Dille & Kamille

Ik hoop dat jullie een leuke zondag hebben! Ik ben bij mijn mutti kopjes thee drinken, wat doen jullie vandaag?

Back to Top