Win een e.l.f. make-up pakketje!

Ik voelde mij bijna schuldig dat de supermarkt bij mij om de hoek e.l.f. make-up verkoopt, en dat jullie allemaal moeite moeten doen om het online te bestellen. Dus tijd voor een kleine winactie voor de make-up meisjes! Omdat.. ehm.. Nee, ik heb er niet echt een reden voor. Zo maar. Omdat jullie leuk zijn. Mag ook wel eens gezegd worden.

elf cosmetics giveaway

Je kan winnen:

  • Lengthening & Volumizing Mascara in de kleur black
  • Lip Balm SPF 15 in de kleur nude
  • Shimmer Eyeliner Pencil in de kleur black bandit

elf mascara elf lip balm elf eyeliner

No Animal Testing

Alle drie de producten heb ik zelf nog nooit geprobeerd, maar het budgetmerk E.L.F. staat bekend om de goede kwaliteit dus dat zit vast wel goed. Al overweeg ik wel om de mascara ook nog voor mijzelf te kopen! Alle producten zijn uiteraard dierproefvrij.

no animal testing

Dit moet je doen om kans te maken:

Een comment onderaan deze blogpost achter laten zodat ik weet dat je mee doet, en vink dit even aan in het programma hieronder. Daarmee zal ik random één winnaar kiezen. That’s it! De lezers die de ikbenirisniet Facebookpagina geliked hebben en/of volgen via Bloglovin’, maken extra kans.

Deze winactie is inmiddels gesloten. De winnaar heeft een mailtje gehad!

a Rafflecopter giveaway

  • Iedereen die woonachtig is in Nederland of België mag mee doen, jeej!
  • De winactie loopt tot woensdag 11 juni.
  • De winnaar krijgt binnen 2 dagen na sluiting van de winactie bericht via e-mail, reageer alsjeblieft binnen 3 dagen, anders moet ik helaas een andere winnaar selecteren.

Good luck!

Back to Top