Winkelen bij WAAR (+ winactie!)

Hier vertelde ik al dat ik in Utrecht gewinkeld had bij WAAR. WAAR is een cadeauwinkel voor producten die uniek en duurzaam zijn. Het assortiment bestaat uit fairtrade artikelen, maar ook uit biologische en ecologische artikelen. WAAR laat zien dat dat op geen enkele manier suf hoeft te zijn, want wàt een leuke spullen. Ze zijn niet alleen leuk om cadeau te doen aan een vriend of vriendin, maar ook heel leuk voor jezelf. In deze blogpost kan je eindelijk zien met welke mooie spulletjes ik thuis kwam, alle drie de artikelen hebben een mooi verhaal en ik ben er zo blij mee!

WAAR winkel

 

Shoplog

Ik ging voor een portemonnee, die van mij was misschien al wel een jaar aan vervanging toe namelijk, een vrolijk armbandje en de beste chocolade ooit. Het aanbod verschilt soms per vestiging, zo heeft bijvoorbeeld niet elke vestiging producten van O My Bag, maar in de webshop op ditiswaar.nl kan je in ieder geval een groot deel van het vaste assortiment vinden.

O My Bag portemonnee O My Bag portemonnee O My Bag portemonnee

geel_hartje O My Bag portemonnee (42 euro) – Een tas van O My Bag staat al tijden hoog op mijn verlanglijstje, want het is een prachtig merk. Helaas moet ik eerst nog honderd jaar sparen voordat ik zo’n tas kan kopen (mocht iemand te veel geld over hebben; ik wil graag de Dirty Harry!) dan ligt een portemonnee meer binnen handbereik. Ik vind hem zo mooi! Eindelijk een mooie portemonnee van goede kwaliteit die ik zonder schuldgevoel kan gebruiken, zolang niet te veel geld uitgeef natuurlijk. O My Bag maakt gebruik van het leer van Indische koeien die een natuurlijke dood stierven. Dit eco-leer is op een milieuvriendelijke manier gelooid, normaal komen hier namelijk een hoop chemicaliën aan te pas maar dat is bij dit leer niet het geval. Daarom zijn alle producten uniek, soms verschillen ze namelijk van kleur en soms zie je wat oneffenheden in het leer zitten. Dat is alleen maar goed, want dat betekent dat ze al het leer gebruiken, ook als er een litteken op zit. De mensen die de tassen maken, krijgen een eerlijk loon en werken in veilige arbeidsomstandigheden.

Fairtrade armbandje

geel_hartje Fair Trade Original armband (4,95 euro) – Bij WAAR vind je de mooiste sieraden. Ik zag een hele mooie ring, totaal niet binnen mijn budget, maar wel tof als trouwmateriaal (Steve, lees je mee?). Ik ging voor een simpel maar vrolijk armbandje, want daar houd ik zelf het meest van. Het merkje op het label zegt het al, maar de makers van deze sieraden werken volgens de Fairtrade richtlijnen, dat betekent dat ze een eerlijk loon hebben gekregen. Dat vind ik heel fijn om te weten!Tony Chocolonely Coffee Tony Chocolonely Coffee

geel_hartje Tony Chocolonely Limited Edition (3 euro) – Aww yeah, eindelijk! Ik was al een tijdje op zoek naar deze limited edition reep van Tony Chocolonely. Ik was hem in mijn hometown nog niet tegen gekomen, maar o.a. WAAR verkoopt deze dus. Deze heeft de smaak coffee crunch. Het beste van beide werelden: koffie + chocolade. En ja, dat is net zo lekker als dat het klinkt. Ik heb spijt dat ik niet meerdere repen mee naar huis had genomen. Tony Chocolonely is op weg naar 100% slaafvrije chocolade. De chocolade is Fairtrade gecertificeerd, en ze kopen onder de naam ‘Bean to Bar’ hun cacao rechtstreeks in bij boeren in Ghana en Ivoorkust waar ze een langetermijn-relatie mee hebben. Verantwoorder chocolade eten kan bijna niet.

Winactie

 

WAAR winkel

Word je al hebberig? Mooi! Want in samenwerking met WAAR geef ik een cadeaubon ter waarde van 40 euro weg. Als je wint wordt deze cadeaubon naar je verstuurd per post en kan je hem inleveren bij je dichtstbijzijnde WAAR winkel. WAAR zit onder andere in Amsterdam, Utrecht en Nijmegen, hier vind je een lijst met alle vestigingen in Nederland.

Wat moet je doen om hierop kans te maken? Like de Facebookpagina van WAAR (verplicht) en eventueel die van mij (optioneel), en laat een comment achter onder deze blogpost (verplicht). Vink in het programma hier onder aan welke stappen je hebt doorlopen, dat is handig ter controle en zo kan ik op een eerlijke manier één winnaar willekeurig selecteren.

Deze winactie is inmiddels gesloten. De winnaar heeft een mailtje gekregen!

a Rafflecopter giveaway

Je kan tot en met maandag 21 juli mee doen. Good luck!

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top