Win een paar TOMS!

TOMS, I love you. Vorig jaar kocht ik mijn eerste paar en tegenwoordig wil ik niet meer zonder. De traditionele TOMS instappers zijn alleen niet zo geschikt als de zomer ten einde loopt, brrr.. Daarom ben ik extra blij met het paar Cordones dat ik van TOMS kreeg toegestuurd. En omdat ik jullie ook graag blij maak, geef ik in samenwerking met ShopTOMS.nl één paar Cordones van zwarte canvas stof aan één van mijn lezers. Is dat geen goed nieuws?

toms schoenendoos

TOMS Cordones

De TOMS Cordones zijn net als de bekende instappers van canvas en hebben een leren binnenzool. De buitenzool van rubber is wat steviger dat ik gewend ben van mijn zomerse instappers, dat vind ik fijn, want dan gaan ze vast langer mee. De Cordones hebben elastiek aan de binnenkant waardoor je ze ook zonder veters kan dragen. Het zijn eenvoudige schoenen, dat vind ik er juist zo mooi aan.

toms in schoenendoos toms cordones canvas toms cordones buitenzool

One for One

En het allermooist is natuurlijk het One for One principe van TOMS. Want voor elk paar schoenen dat je koopt, geven ze een nieuw paar schoenen aan een kind dat ze nodig heeft. Hetzelfde geldt voor de zonnebrillen, voor elke zonnebril die wordt verkocht, krijg iemand die blind of slechtziend is een behandeling. Lees hier meer over One for One.

toms cordones zwart

Winactie

De TOMS Cordones zijn hier online verkrijgbaar in maat 35.5 tot en met maat 43.5 voor €64,95. Maar je kan ze vandaag ook winnen op mijn blog! Om kans te maken op deze toffe prijs:

 • Laat een comment onder deze blogpost achter waarin je laat weten waarom jij graag een paar TOMS Cordones zou willen winnen (verplicht)
 • Voor extra kans: volg TOMS Nederland op Twitter en like mijn Facebookpagina (optioneel)
 • Vergeet niet om in het onderstaande programma van Rafflecopter de stappen aan te vinken die je hebt doorlopen, met behulp van dit programma zal één winnaar worden geselecteerd.

a Rafflecopter giveaway

Deze winactie loopt tot en met 12 oktober. Zowel lezers uit Nederland als uit België kunnen meedoen. Let op: de binnenzool van de schoenen is gemaakt van leer, deze schoenen zijn dus niet geschikt als je liever geen gebruik maakt van producten met een dierlijke oorsprong. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Houd je mail goed in de gaten!

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

173 reacties op “Win een paar TOMS!

 1. Karlijn schreef:

  Okee, ik ga het gewoon proberen.
  Als ik deze TOMS zou winnen heb ik prachtige schoenen,
  dan zou ik je om de nek vliegen en Bunny von D zoenen.
  O wacht, ik houd niet zo van knuffelen en aanraken,
  maar hier zou ik wel een uitzondering voor maken.
  Volgens mij zitten ze heerlijk,
  en dan zijn ze ook nog eens eerlijk.
  Iets wat ik de laatste tijd steeds belangrijker ben ga vinden,
  ik kan me over oneerlijke toestanden erg opwinden.
  Wie weet win ik deze toffe TOMS bij jou,
  Asjemenou

  okee, ik wist niet iets leuks dat rijmde op ‘jou’ dus nou ja, Asjemenou 🙂

  | Reageer op deze reactie
 2. Inne schreef:

  Ik zou graag een paar TOMS winnen omdat mijn second hand converses die ik een paar maanden geleden kocht in Amsterdam nu echt wel versleten zijn, maar omdat ik toen veel geld heb gegeven aan mijn treinticket naar Amsterdam (vanuit België) heb ik nu geen geld meer om nieuwe te kopen!

  | Reageer op deze reactie
 3. Mariette schreef:

  Wauw wat leuk dat je zulke mooie schoenen weg mag geven! Ik doe graag mee, want ik heb eigenlijk helemaal nog niet zo’n soort schoenen, alleen laarsjes voor het aankomende seizoen.

  | Reageer op deze reactie
 4. Suzanne Maria schreef:

  Toms goed voor ieder.
  Voor plant, dier, milieu en ons.
  En mooi bij voetjes.

  Dit is mijn haiku 🙂

  | Reageer op deze reactie
 5. Roos schreef:

  Jeeej super vet! Ik vind het gewoon super toffe schoenen!

  | Reageer op deze reactie
 6. Rachel schreef:

  Ah ik doe heeeeel graag mee! Toms zitten zo lekker ik heb net als jij een paar gewone Toms, nu zou ik natuurlijk ook graag de wat warmere toms willen uitproberen!

  | Reageer op deze reactie
 7. Tessa schreef:

  Ik waag absoluut een kans. Nog geen ervaring met dit merk maar dat kan nu veranderd worden. I’m in! 🙂

  | Reageer op deze reactie
 8. bonice schreef:

  Ik ben ook al langere tijd fan van toms schoenen. Ze zijn echt super in de zomer, zitten en lopen lekker en zien er nog leuk uit ook! 🙂 ik had deze nog niet eerder2 gezien maar vind dit model erg gaaf! Echt een leuke actie 🙂

  | Reageer op deze reactie
 9. Ine schreef:

  Ooh zo’n leuke schoenen. Deze zouden perfect zijn. Ik was vandaag op zoek naar zo’n laagmodel maar je vind dat nu bijna nergens meer aangezien de winter er aan komt :s Maar juist deze week zit ik helemaal door mijn vorige zomerschoenen. Deze zijn dus meer dan welkom in mijn schoenencollectie 😉
  Leuk dat je de give-away ook voor Belgische lezers houdt 🙂 dat zie je niet vaak.

  | Reageer op deze reactie
 10. Zina schreef:

  Oh ik vind ze zo moooooi. En ik ben een sucker voor (nieuwe) schoenen dus ja, ik doe mee!

  | Reageer op deze reactie
 11. Anna schreef:

  Geweldig! Ik ben echt toe aan nieuwe schoenen en ik vind ze zo mooi!!

  | Reageer op deze reactie
 12. Eva Goossens schreef:

  Ik heb geen erg goed verhaal waarom ik zou moeten winnen, maar stiekem zie ik mezelf al dansjes doen door de woonkamer en huppelen met deze schatjes aan mijn voeten! Ik ga dus maar heel hard duimen voor deze leukies!

  Trouwens Iris, ik betrap mezelf steeds meer op een ikbenirisniet addiction! heerlijke blog heb je!

  | Reageer op deze reactie
 13. Joyce schreef:

  Wat een leuke actie!
  Ik zou ze graag willen winnen omdat ik wel wat comfy schoenen kan gebruiken, die er niet versleten uit zien zoals mijn vans 😉

  | Reageer op deze reactie
 14. Iel1 schreef:

  Mijn arme voetjes worden elke dag in hele lelijke Ecco’s gepropt en schreeuwen na mijn werk om mooie, fijne schoenen. Het liefst loop ik op gympies, maar mijn witte en knalroze kunnen in de herfst echt meer zonder elke nacht de wasmachine in te gaan. Oh, had ik al gezegd dat ik echt geen geld heb voor nieuwe schoenen? Niet? Nou ik wil ze dus eigenlijk gewoon heel erg graag winnen 🙂

  | Reageer op deze reactie
 15. Lise schreef:

  Wat zou ik graag deze mooie schoentjes aan mijn moeilijke voeten willen! Goede schoenen zijn prijzig, en als arme student zijn Toms boven mijn budget. Het zou dus heel tof zijn, mocht ik winnen!

  | Reageer op deze reactie
 16. Rianne schreef:

  Waarom ik een paar TOMS wil winnen?! Omdat ik er al zoveel gehoord en gelezen heb dus ik kan niet wachten om ze zelf uit te proberen!

  | Reageer op deze reactie
 17. Margot schreef:

  Aaaa, zo’n leuke winactie!
  Ik wil deze schoenen of een variant al zo lang, maar ik vind ze nergens in een gewone winkel haha 🙁

  | Reageer op deze reactie
 18. Sibel schreef:

  Oeh mijn voeten dingen ook graag mee! Ik ben gek op mijn Toms instappers en zou er het liefst de hele herfst nog op lopen, maar dit lijkt een beter idee!

  | Reageer op deze reactie
 19. Myrte schreef:

  Oooooh wat gaaf! Natuurlijk wil ik die winnen. Dat one-for-one principe is mooi, dat is weer wat anders dan 10% van je winst af staan.

  | Reageer op deze reactie
 20. Mireille schreef:

  Omdat ik zelfs op TOMS getrouwd ben! Supermooi product, zowel de schoen zelf als ‘het verhaal erachter’. Mooi paar schoenen voor jezelf, mooi paar schoenen voor een ander ver weg. Daar wil je toch op gezien worden! Dit paar Cordones ken ik nog niet, en zouden een supermooie aanvulling zijn aan m’n ‘nette trouw’ TOMS! 🙂

  | Reageer op deze reactie
 21. Inge schreef:

  Hoi!

  Ik ben benieuwd: draag je deze nog steeds? Hoe lang gingen of gaan ze mee en hoe bevallen ze je ten opzichte van de gewone TOMS? 🙂

  | Reageer op deze reactie
Back to Top