Win een paar TOMS!

TOMS, I love you. Vorig jaar kocht ik mijn eerste paar en tegenwoordig wil ik niet meer zonder. De traditionele TOMS instappers zijn alleen niet zo geschikt als de zomer ten einde loopt, brrr.. Daarom ben ik extra blij met het paar Cordones dat ik van TOMS kreeg toegestuurd. En omdat ik jullie ook graag blij maak, geef ik in samenwerking met ShopTOMS.nl één paar Cordones van zwarte canvas stof aan één van mijn lezers. Is dat geen goed nieuws?

toms schoenendoos

TOMS Cordones

De TOMS Cordones zijn net als de bekende instappers van canvas en hebben een leren binnenzool. De buitenzool van rubber is wat steviger dat ik gewend ben van mijn zomerse instappers, dat vind ik fijn, want dan gaan ze vast langer mee. De Cordones hebben elastiek aan de binnenkant waardoor je ze ook zonder veters kan dragen. Het zijn eenvoudige schoenen, dat vind ik er juist zo mooi aan.

toms in schoenendoos toms cordones canvas toms cordones buitenzool

One for One

En het allermooist is natuurlijk het One for One principe van TOMS. Want voor elk paar schoenen dat je koopt, geven ze een nieuw paar schoenen aan een kind dat ze nodig heeft. Hetzelfde geldt voor de zonnebrillen, voor elke zonnebril die wordt verkocht, krijg iemand die blind of slechtziend is een behandeling. Lees hier meer over One for One.

toms cordones zwart

Winactie

De TOMS Cordones zijn hier online verkrijgbaar in maat 35.5 tot en met maat 43.5 voor €64,95. Maar je kan ze vandaag ook winnen op mijn blog! Om kans te maken op deze toffe prijs:

  • Laat een comment onder deze blogpost achter waarin je laat weten waarom jij graag een paar TOMS Cordones zou willen winnen (verplicht)
  • Voor extra kans: volg TOMS Nederland op Twitter en like mijn Facebookpagina (optioneel)
  • Vergeet niet om in het onderstaande programma van Rafflecopter de stappen aan te vinken die je hebt doorlopen, met behulp van dit programma zal één winnaar worden geselecteerd.

a Rafflecopter giveaway

Deze winactie loopt tot en met 12 oktober. Zowel lezers uit Nederland als uit België kunnen meedoen. Let op: de binnenzool van de schoenen is gemaakt van leer, deze schoenen zijn dus niet geschikt als je liever geen gebruik maakt van producten met een dierlijke oorsprong. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt bericht via e-mail. Houd je mail goed in de gaten!

Deze blogpost bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor meer info.

Back to Top