ikbenirisniet op Pinterest

Hiephoi, je vindt mij nu ook op Pinterest! Ik had al wel wat langer een Pinterest account, maar ik deed er eigenlijk nooit wat mee. Vorige week heb ik mijn borden mooi georganiseerd en sindsdien ben ik hooked. Je kan mijn account hierrr vinden.

ikbenirisniet op pinterest

Pinterest huisvrouw

Laatst zat ik tot midden in de nacht in hyperfocus te pinnen. Ik voelde me al een echte huisvrouw. Die op Pinterest dan zoekt naar ‘pantry organizing ideas‘ en ‘creative gardening‘. Die helemaal losgaat op inspirerende quotes. Nouja, zo’n persoon ben ik dus geworden. Ik drink wel wijn terwijl ik aan het pinnen ben, maakt dat het beter of alleen maar erger?

cute bunnies

 

Cute Bunnies

Nee, ik kijk nog wel naar meer dan alleen huishoudelijke tips & tricks. Want van die huishoudschema’s daar word je toch spontaan depressief (dagelijks het bed opmaken en de afwas doen? Ain’t nobody got time for that). Vooral alle recepten en mooie food photgraphy vind ik zo mooi en inspirerend. Ik heb al zoveel nieuwe ideeën opgedaan! Mijn lievelingsbord dat ik op Pinterest heb aangemaakt is trouwens – verrassing! –  ‘cute bunnies‘. Elke keer als ik een lief konijnenplaatje tegenkom, en dat is vaak, want ik heb een heuse bunny radar, komt die daar terecht. En over cute bunnies gesproken, het leukste konijn van de wereld moet over een half uurtje naar de dierenarts. Niets ernstigs hoor, ze krijgt een controle (want ik wil dat Bunny von D honderd jaar oud wordt) en haar jaarlijkse vaccinatieprikje tegen enge konijnenziektes. Maar ik merk nu al dat ze zenuwachtig wordt. Waarschijnlijk omdat ik zelf een beetje zenuwachtig word. Bunny von D en ik voelen elkaar altijd heel goed aan.

Hop hop! Niet zo’n lange blogpost vandaag dus. Maar ik wilde toch even wat van mij laten horen. Morgen komt er in ieder geval weer een Groene Tip online en maandag eindelijk het recept voor dè bulgursalade. En verder weet ik nog niet hoe het gaat met de rest van mijn blogplanning, want ik heb helaas nog veel te doen voor mijn studie. “Bijna afgestudeerd, bijna afgestudeerd..” is mijn mantra.

Gebruik je ook Pinterest? Laat dan even een linkje naar jouw Pinterest-ding achter in de comments, vind ik leuk!

Back to Top