Review: Wat maakt je mooi + kortingscode

Zit je er klaar voor? Ik heb namelijk mijn beautyblogger-skills uit de kast getrokken en schreef deze méga uitgebreide review. Voorheen kwam ik niet veel verder dan ‘ja fijne crème, mijn huid wordt er zacht van’. Ik bedoel, wat kan je er nog meer over vertellen. Maar er zit vooruitgang in. Ik heb deze mooie producten van Wat maakt je mooi nu bijna twee maanden gebruikt en met het meeste ben ik enorm tevreden. Jeanette, een schat van een mens trouwens, maakt alle producten zelf en de producten zijn uiteraard dierproefvrij. Ze werkt ook veel met natuurlijke ingrediënten. De Coconut Frosting body butter is zelfs 100% natuurlijk. In mijn artikel over de Local Sunday Market kon je al lezen dat ik een paar producten mee had gekregen voor een review, met een klein beetje vertraging, is de review dan eindelijk hier:

wat maakt je mooi review Wat maakt je mooi shampoo bar Wat maakt je mooi shampoo bar

Solid Shampoo Bar – Renew Me

Nee, dit is geen stuk cheddar maar een heuse shampoo bar. Het voordeel van een vaste shampoo is dat deze véél langer meegaat dan vloeibare shampoo en daardoor scheelt het natuurlijk ook gelijk een hoop geld én verpakkingsmateriaal. Ik heb nog nooit een vaste shampoo gebruikt waar ik 100% tevreden mee was, helaas is dat bij deze shampoo ook het geval. Maar ik moet er bij zeggen dat dat echt te maken heeft met mijn dunne, fijne haar. Er hoeft maar één druppeltje olie in te komen en hangt in slierten slap langs mijn hoofd. Er zijn maar weinig shampoo’s die dat niet doen voor mijn haar. Maar buiten dat is de shampoo bar wel erg handig in gebruik: je strijkt het stuk zeep over je haren en het gaat super goed schuimen waardoor je het makkelijk kan inmasseren. Na de tijd voelt je haar wel wat stroever, maar als je haar weer droog is is het redelijk goed doorkambaar. Er zijn drie verschillende soorten shampoo bars in de shop te vinden trouwens, hier kan je ze allemaal vinden. En sinds kort vind je ook conditioners in de webshop.

4,95 euro voor 100 gram.

Wat maakt je mooi hair mask Wat maakt je mooi hair mask

Hair mask – Renew Me

Dit haarmasker komt uit dezelfde lijn als de shampoo bar, deze bevalt mij al iets beter! Het masker ruikt ook zo lekker. Als ik er maar weinig van gebruik en enkel in de droge punten van mijn haar voelt mijn haar goed verzorgd. Als ik iets te veel gebruik, wordt het helaas weer snel te vet. Maar dat is dus wederom iets dat echt met mijn dunne haar te maken heeft. In combinatie met de shampoo Big van Lush vind ik hem vooral fijn, die maakt mijn haar altijd heel droog (maar wel met volume), dit masker compenseert daar mooi voor. Ik gok dat als je wat dikker haar hebt je hier sowieso geen last van hebt. En anders verkoopt Wat maakt je mooi ook een Refresh Me masker dat speciaal voor haar dat snel vet wordt is.

7,95 voor 180 ml.

bodybutter Wat maakt je mooi body mousse

Body Mousse – Flower Bomb

I love it! De body mousse gebruik ik meerdere keren per week en vind ik hem erg fijn. De geur is zó lekker bloemig en zoet en blijft goed hangen. Na het insmeren met deze mousse is het gebruiken van een parfum helemaal niet meer nodig. De mousse trekt redelijk snel in, wel moet je even goed smeren, anders zie je een witte waas. Maar die trekt snel weg omdat het zo makkelijk uitsmeert. Ik denk dat dit mijn favoriete product uit het rijtje is. De textuur is zo lekker luchtig en ik ben verliefd op de geur.

7,95 voor 180 ml.

Wat maakt je mooi body butter coconut frosting ingredienten

Fluffy body butter – Coconut Frosting

Deze natuurlijke body butter heb ik ook al veel gebruikt. De textuur is lekker fluffy, leuk vind ik dat. Ik vind hem vooral fijn om op mijn benen te gebruiken als ik met een jurkje of korte broek mijn deur uit ga. Het is namelijk een dikke body butter die smelt op je huid en een glanzend voedend laagje achterlaat. Daardoor is deze wel wat lastiger uit te smeren dan de roze body mousse, maar dat vind ik geen probleem. Het lijkt me ook een erg lekkere body butter voor in de winter. De geur is trouwens ook erg lekker door de kokosolie en kokosmelk. Het ruikt heel natuurlijk naar kokos.

9,50 voor 280 ml.

wat maakt je mooi sugar scrub wat maakt je mooi sugar scrub

Sugar Scrub Scoop – Fresh Cucumber

Zo leuk dit, deze bolletjes lijken net echt ijs! Ik vind deze scrub heel fijn in gebruik, het bolletje is zelfs al op. De scrub is niet zo grof, maar maakt mijn huid wel zacht. Van mij had de scrub zelfs nog wel wat grover gemogen. Er blijft een dun olie-achtiglaagje op je huid liggen na het gebruik van deze scrub, persoonlijk vind ik dat juist heel fijn want dat zorgt voor een mooie glans en mijn huid voelt extra gevoed. De geur is lekker fris, het ruikt naar komkommer. Steve wilde er al bijna een hapje uit nemen.

2,95 voor één bolletje.

En er is nog meer van Wat maakt je mooi:

wat maakt je mooi producten

De leukste producten heb ik nu apart uitgelicht, om er niet een veel te lang boekwerk van te maken, licht ik de bovenste producten nog even kort toe. Dit zijn overigens prima producten, maar ik heb ze minder vaak gebruikt. Bovenaan zie je de Honey Bee Soap (4,95 euro), een stukje zeep waardoor mijn hele badkamer lekker naar honing ging ruiken. Daaronder de No Stress Mani Bomb (1,50 euro per twee stuks), een mini-spa voor je handen en voeten. En onderaan de Cuticle Balm (3,95 euro) met mangoboter en kokosolie om je nagelriemen mee te verzorgen. Ik kreeg de ingrediënten niet helemaal op de foto, maar in de webshop van Wat maakt je mooi kan je in ieder geval bij alle producten meer informatie en ingrediëntenlijsten vinden.

15% kortingscode

Dankjewel Jeannette voor de mooie producten, keep up the good work! Voor iedereen die van unieke verzorgingsproducten houdt, raad ik aan om even de webshop te bezoeken. Je kijkt je ogen uit, zo groot dat het assortiment is! Als je er iets wil bestellen, dan mag je als lezer van ikbenirisniet.nl de code ‘iris15‘ invullen bij je bestelling voor 15% korting. Deze code is geldig tot en met zaterdag 4 juli 2015.

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen van een webshop. Lees de disclaimer voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 reacties op “Review: Wat maakt je mooi + kortingscode

 1. chucky1012 schreef:

  Dat ziet er allemaal leuk uit!
  Ik ken de producten niet en zal meteen in de webshop die dit verkoopt eens rondkijken 😉

  | Reageer op deze reactie
 2. Lotte schreef:

  Wat een uitgebreide review! Volgens mij schuilt er een ware beautyblogger in je haha;) Nu alles nog 100x swatchen. Maar ik kende deze webshop nog niet, alleen van je stukje over de markt. Ik ga eens lekker neuzen op de site:)

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Hahaha! Misschien is er dan toch nog hoop voor me. Wel jammer dat ik normaal niet veel verder kom dan een beetje bronzer en wat mascara :p

   | Reageer op deze reactie
 3. Danielle schreef:

  Oh wauw sommige van deze producten zien er echt heerlijk uit <3 zeker de body butter en mousse zien er zo lekker uit! Die wil ik direct op mijn eigen huid smeren haha!

  | Reageer op deze reactie
 4. Denise schreef:

  Wel jammer dat er veel is uitverkocht in de webshop. Komt waarschijnlijk door deze review 😉 Ik ga eens zo’n solid shampoo bar proberen!

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Oh dat is zonde inderdaad! Tja íedereen wil het nu natuurlijk kopen 😉 Haha nee hoor! Ik ben benieuwd wat je van de shampoo bar vindt. Ik vind het heel grappig in gebruik! Ik hoop dat ik er ooit nog eens eentje tegenkom die geschikt is voor mijn moeilijke lokken.

   | Reageer op deze reactie
 5. Inge schreef:

  Dit kende ik nog niet, klinkt allemaal goed en vind het vooral fijn dat dit met de hand gemaakt wordt 🙂

  | Reageer op deze reactie
 6. Miranda schreef:

  Ik ben dit merk eens tegen gekomen in de winkel, maar toen nooit wat mee genomen. Nu ik dit zo lees heb ik toch wel een beetje spijt. :$

  | Reageer op deze reactie
  1. Mo schreef:

   Oh jeetje, wat ziet dat er allemaal lekker uit! Ben zelf grote fan van shampoobars, dus misschien dat ik deze binnenkort ook eens ga proberen.

   | Reageer op deze reactie
 7. Iris schreef:

  Die mousse lijkt me zo fijn (alleen al om mee te spelen, sst). Zou die kokos bodybutter trouwens lekker zijn? Als het helemaal natuurlijk is, zou het eetbaar moeten zijn.

  | Reageer op deze reactie
  1. Iris schreef:

   Haha geen idee, aan alleen kokosolie zit niet superveel smaak in ieder geval. Ik durf het nog niet aan om er een hapje van te nemen :p

   | Reageer op deze reactie
 8. Joy schreef:

  Klinkt leuk! Ik heb laatst een heel pakket gekocht met natuurlijke spullen dus hoop eerst zelf even wat body butters enz te gaan maken!

  -X-

  | Reageer op deze reactie
 9. Isabelle schreef:

  Wat ziet het er allemaal leuk uit! Die Suger Scurb Scoop en Coconu Frosting! Oh mu god, I want it now! Jammer dat ik je artikel nu pas lees en de kortingscode al vervallen is, anders had ik misschien iets besteld. Nu vind ik het toch wat duur met die 10 euro verzendkosten naar België!

  | Reageer op deze reactie
Back to Top