Leuk nieuws

Steve en ik hebben leuk nieuws om met jullie te delen! We hadden er bewust voor gekozen om het nog even stil te houden. Mensen die dicht bij ons staan, wisten het al snel. Maar om het gelijk online te gooien, voelde nog niet goed. Oh man, wat was het moeilijk om mijn mond te houden! Ik ben zo gewend om alles te delen. Vooral als het om héle leuke dingen gaat. We durfden er haast niet op te hopen, maar eindelijk was er weer iets fijns en positiefs bezig in ons leven. We wilden het nog even voor onszelf houden en er samen van genieten. Zonder meningen of adviezen van buitenaf. Gewoon samen zijn met zijn tweeën en keihard stralen van geluk. Ga er maar even goed voor zitten, want ik kan me voorstellen dat dit nogal uit het niets kan komen voor je..

leuk nieuws

Met zijn drieën, bedoel ik

Jep, je leest het goed. Het komt misschien wat onverwachts omdat ik er nooit veel over heb geschreven online. Maar Steve en ik waren toe aan de volgende stap. Of de timing nu perfect was of niet, het voelde goed: gezinsuitbreiding. Ik zal jullie niet langer in spanning houden en jullie voorstellen aan het nieuwste lid van ons gezin. Welkom Ollie! Met als volledige naam Oliver. Ollie is een eigenwijze beagle van bijna vier jaar en woont sinds vorige week donderdag bij ons. (Ha, adem maar weer even diep in en uit, geen paniek! Je dacht toch niet echt dat mijn eierstokken waren gaan rammelen?) Vanaf dag één ligt Ollie lekker languit bij ons op de bank en het is net alsof hij al jaren bij ons woont. Ollie komt uit het asiel en is in een korte tijd vaak van eigenaar gewisseld, dat merk je soms wel aan hem. Gelukkig hebben zijn kersverse baasjes een diploma in psychologie, en vooral: héél veel geduld en liefde. Dus dat zit helemaal goed.

Gezinsuitbreiding

Na het overlijden van Bunny voelde het thuis kaal, leeg en incompleet. We konden niet meer met een fijn gevoel beneden op de bank zitten en in de loop der weken werd dit niet minder. In tegenstelling tot wat ik bij de dierenarts riep (“ik wil nóóit meer een huisdier!”), zat ik de volgende dag al druk op asielwebsites te kijken. Niet voor konijnen, want dat kon mijn hart niet aan. Steve en ik wilden sinds afgelopen zomer al een hond. Een asielhond vinden die samen kon met een konijn bleek echter een uitdaging. Nu de opties wat breder waren geworden, waren we er allebei over uit dat we een beagle wilden. Van een fluffy klein prooidier naar een jachthond als huisdier klinkt misschien wat gek, maar ik moet zeggen dat ze beide even knuffelig, eigenwijs en aanhankelijk zijn. Inclusief flaporen. In eerste instantie wilden we ons aanmelden voor een ex-proefdier beagle via de stichting SHHH. Maar toen stond er zo ineens een vrolijke beagle op ikzoekbaas.nl. Van een asiel dichtbij ons in de buurt, ook nog! Alsof het gewoon zo moest zijn. Ik moest me inhouden om niet gelijk te bellen. Want tja, Steve was nog steeds ziek; ik twijfelde of het wel de goede timing zou zijn. Al snel stond er een ‘gereserveerd’ symbooltje op de pagina en was hij geplaatst bij een nieuwe eigenaar. Boe. Niet leuk.. Tot mijn verbazing stond hij twee weken later toch weer op de website. Hij zat voor de tweede keer in het asiel. Arm ding. We hebben het er een aantal dagen over gehad, bekeken honderd keer zijn advertentie en besloten om nu wel echt te bellen met het asiel. Even kennismaken was het plan. Een lang gesprek met de medewerkers van het asiel volgde. Je snapt natuurlijk wel dat ik niet meer zonder hond het asiel uit ben gelopen. Ollie liep vrolijk ons huis binnen, snuffelde aan àlles en lag binnen een kwartier bij ons op de bank op zijn rug gerold om gekriebeld te worden op zijn buik.

Welkom Ollie!Ollie

Happy family

Ollie is geweldig en ik begrijp niet waarom hij al zo vaak heeft moeten verhuizen. Al is hij niet de makkelijkste, volgens zijn vorige baasjes. Zo kan hij niet samen met katten en kleine kinderen. Mooi, aangezien ik voor beide allergisch ben. En door een nare gebeurtenis in zijn vorige huis heeft hij verlatingsangst ontwikkeld waardoor hij niet alleen thuis kan zijn. Wat ook geen probleem is, want nu heb ik een goed excuus om thuis te blijven als ik word uitgenodigd voor een sociale activiteit. Ha nee hoor, we hebben veel tips en adviezen gekregen van de gedragsdeskundige van het asiel en gaan met alle liefde met hem oefenen zodat hij in ieder geval uiteindelijk een uurtje of twee alleen thuis kan zijn mocht dat echt eens nodig zijn. Tot nu toe gaat het hartstikke goed met Ollie. Als hij niet blij loopt te kwispelen, ligt hij wel lekker languit op de bank tussen ons in. Hij zit op een grappige manier, net een kikker! En als hij languit ligt, is hij net een groot konijn. Ook het uitlaten gaat supergoed. In weer en wind, stinkpoep oprapen en ongemakkelijke praatjes voeren met andere hondenouders; ik ben er al aan gewend. Steve is in één klap enorm vooruit gegaan wat betreft zijn herstel sinds Ollie bij ons woont. En hij is zelfs al bezig met het voorzichtig opbouwen van zijn conditie door met Ollie te wandelen. Na een moeilijke periode hebben we eindelijk weer het gevoel dat het ons mee zit en worden we ’s ochtends blij wakker. En Ollie heeft eindelijk de veiligheid en stabiliteit gevonden die hij hard nodig had. (Ja, echt hoor Ollie, al sloop je ons hele huis, je mag hoe dan ook blijven.)

En ze leefden nog lang en gelukkig.

Ollie de beagle Ollie de beagle Ollie de beagle Ollie de beagle

Ik hoop dat jullie net zo blij van dit leuke nieuws worden als wij, want ik loop de heeele week al te stuiteren om het te kunnen vertellen. Je zult Ollie vast nog vaak voorbij zien komen op Snapchat!

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

204 reacties op “Leuk nieuws

 1. Annemiek

  Leeuuuk!!!! Fijn voor jullie :-). En fijn voor Ollie!!!

 2. Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding en de komst van zo een prachtige en lieve hond!
  Geniet van de mooie wandelingen met de hond.
  Het is zo zielig dat er zoviel honden in asiels zitten te wachten op een nieuw huis.
  Ik dacht inderdaad dat je zwanger was.
  Onze hond was pas overleden….
  Sinds een aantal dagen hebben we een nieuwe hond.
  Je kan haar zien op mijn instagstagram.

  Xoxo

  • Iris

   Ah gossie, wat sneu dat je hond pas was overleden. Ik kan het me nog herinneren van een andere reactie inderdaad. Maar wat ontzettend fijn en leuk dat jullie nu ook weer een nieuw familielid hebben, ik ga even op zoek naar je Instagram 😀

 3. Marion

  Heel, heeeeeeel even zat ik met lichtelijk gefronsde wenkbrauwen. Toen de naam Ollie in beeld verscheen viel alles op zijn plek. Gefeliciteerd!!!! Je nu ben je niet alleen de allerbeste konijnenmama van de hele wereld, maar ook op weg de allerliefste beaglemama van de hele wereld te worden. Oh en een beagle past ook echt precies bij jou. Wat een mooi verhaal hoe het in het asiel ging. Some things are ment to be. Ja, daar geloof ik echt in.

  Even wat anders, en dat meen ik echt bloedserieus, als jullie nou ooit op vakantie gaan/willen, Peter is heel ervaren met honden en heeft geen werk. Is altijd thuis en slaapt zelfs met liefde met een hond op de bank als dat nodig is. Wij hebben in het verleden al heel veel logeerhonden gehad (jack russels, een labrador en zelfs drie maanden een herder in huis gehad), dus we zijn goedgekeurd als opa en oma voor honden. Het is alleen wel nog zo dat Peter rookt. Sommige mensen vinden dat vervelend. Wat ik probeer te zeggen….. Als je ooit oppas zoekt omdat Ollie nog niet alleen kan zijn, wij passen graag op. Serieus dus. Echt heel serieus. X

  • Iris

   Ik vind dit zo lief van je! Wij gaan eigenlijk nooit op vakantie, maar ik zal het zeker onthouden 🙂

 4. Cecily

  Ik begreep het eerst niet, aangezien je een hekel hebt aan kinderen (net als ik overigens). Het was toch een hele opluchting toen het een hondje bleek te zijn. Haha, veel plezier en geluk met de kleine dan maar. 😉

 5. Oké eerlijk is eerlijk, ik dacht heel stiekem aan een ander familielid haha! Wat een schatje is Ollie zeg! Heel veel plezier met zijn drietjes!

  • Lisa

   Yeah wat fijn om goed nieuws van je te horen. En hoe! Ollie is een echte beauty. veel geluk en teentjes tellen enzo 😉

 6. Iris ik ga heel eerlijk zijn, maar ik dacht écht dat je zwanger was! Ik kreeg het helemaal warm van de schok haha!

  En wat is Ollie geweldig, ik gun het jullie zo na Bunny om weer de liefde van een dier te mogen ontvangen. Geniet er maar heerljk van, want dat hij weer terug was om te herplaatsen heeft zo moeten zijn. Hij past helemaal bij jullie ♡!

 7. Esmée

  Ik dacht dat je zwanger zou zijn, haha. Maar wat leuk dat jullie Ollie hebben. Veel plezier met z’n drieën

 8. Kim

  Gefeliciteerd wat leuk! Ik dacht eigenlijk gelijk al aan een huisdier en niet aan een baby eigenlijk

 9. marije

  Ooooh wat een leukerd!

  Een hond geeft zoveel liefde. Het is de beste kameraad die je kan hebben. Mis mijn kleine spike lee nog elke dag.

  Geniet er maar lekker van en heel veel knuffels voor Ollie

  • Anne

   Haha, ook ik dacht héél even aan een baby. Maar een Ollie, wat leuk! Gefeliciteerd 🙂

 10. Kirsten

  Ah wat een lieverd! Ben blij voor jullie, het is fijn om zo’n vrolijke viervoeter in huis te hebben.

  Heel veel plezier met z’n drietjes!

 11. Lidia

  Supergefeliciteerd! (Dat zeg je toch bij een nieuwe aanwinst😜) En wat een schatje, ik snap dat je helemaal verliefd bent!

 12. Emma

  Wat een prachtig beestje! Heel veel plezier van ‘m, hij ziet er echt onwijs lief uit!

 13. Annet

  Geweldig nieuws, ik ben nu al benieuwd naar het kattenkwaad dat Ollie gaat uithalen 😉 En wat heel erg fijn dat Steve weer begint op te knappen! Gefeliciteerd alledrie!

 14. Haha het kon niet anders dan een huisdier zijn als ik je op kids gebied een beetje denk te kennen😉
  Heel tof dat jullie een asielhond hebben gekozen. Geniet lekker van Ollie, maar zo te zien is het al een drie eenheid!

 15. Dionne

  Aaah wat leuk! Ik dacht heel even dat je zwanger was, maar toen moest ik denken aan het feit dat je helemaal niet zo dol bent op kinderen. Haha!

 16. Sytse

  Hahahaha ik dacht dat je een kindje zou krijgen!! xD Leuk! Huisdieren zijn zo fijn <3

 17. Ah Iris een doggie! 😀 Wat leuk! Super tof dat je gekozen hebt voor een hondje uit het asiel. En wat een super cute naam. Heel veel plezier jullie, ik ben nu al benieuwd naar alle Ollie foto’s de komende tijd! ^^

 18. Leo

  Haha! Ik dacht: Ollie?! Wie noemt zijn kind nou Ollie?! Wat een superlief koppie heeft-ie 🙂 Geniet van deze lieverd!

 19. Ilse

  Oh, ik dacht al iets helemaal anders met die foto van die beschuitjes!
  Ziet er een lieve hond uit!

 20. Desi

  Ah wat super! Ollie ziet eruit als een super lieve hond. Ik dacht inderdaad ook dat je zwanger was, maar dit nieuws is misschien nog wel leuker. Geniet ervan!

 21. natanja

  wat superrrrrrrrr leuk nieuws en van harte gefeliciteerd , en heel veel plezier met ollie

 22. Aaaaah, ik werd ineens een beetje zenuwachtig toen ik de titel + foto op Bloglovin zag haha. Maar dit ook superleuk nieuws natuurlijk, en misschien nog wel veel leuker nieuws dan een kindje 😉 Heel veel plezier met Ollie, hij ziet eruit als een lief hondje!

 23. Deisy

  Ik dacht echt: nee dat kan niet, nee dat kan niet. En toen: gelukkig, ik word niet gek 😉 Wat hartstikke leuk dat jullie een hond hebben genomen en nog wel zo’n prachtig diertje. Ik ben echt heel blij voor jullie dat geluk weer aan jullie kant staat want dat verdienen jullie dubel en dwars <3 Geniet in ieder geval ervan en kan niet wachten om meer over Ollie te weten te komen.

 24. Benthe

  Hahaha ik dacht echt even dat je zwanger was Iris 😳 Zat al vol met verbazing te lezen. Maar wauw, wat een cutie zeg! Fijn dat er weer een beestje in jullie huisje mag rondhuppelen. Veel geluk met Ollie 💕

 25. Tineke

  Haha, ook ik dacht even dat je zwanger was! Wat is Ollie een schatje, veel plezier met jullie gezinsuitbreiding.
  Lifs

 26. Danielle

  Ohhh wat leuk, gefeliciteerd! En wat fijn ook dat het met Steve weer wat beter gaat. Geniet van Ollie!

 27. Kelly

  Allergisch aan kleine kinderen, haha! 😀
  Wat een schatje, die Ollie! Geniet ervan!

 28. Haha ik dacht eigenlijk direct aan een dier, kon mij niet voorstellen dat je ineens al kinderen wilde maar wie weet in de toekomst ;)!

  Wat een cutie is Ollie! Ik ben nu al fan 🙂 Ik hoop dat dit lichtpuntje de start is van de vele POSITIEVE dingen die nu echt jullie kant op moeten gaan komen!

 29. Heleen

  Hahahaha ik dacht echt dat je zwanger was, en daar snapte ik even helemaal niks van! Maar wat fijn, gefeliciteerd! Hij ziet er echt onwijs lief uit. En fijn ook dat Steve ook ineens zo vooruit is gegaan. Geniet ervan!

 30. Jantine

  Wat een schatje!
  Ennuh … mij had je ook echt even gefopt hoor xD Blijkbaar had ik over je kinder-allergie heen gelezen haha

 31. Saskia

  Mijn vriend heeft een hond, en ik was nooit een hondenmens tot ik hem leerde kennen en nu kan ik m’n leven niet meer zonder Josie voorstellen. Dus ik begrijp helemaal wat zo’n beest met je doet. (Ik keek wel even raar op, hoor, want ik dacht, Iris een baby?? Nee toch??)

 32. Rose

  Ik dacht echt dat er een kindje aan kwam hihi. Heb jij ons even goed voor de gek gehouden 😉 Gefeliciteerd met jullie nieuwe huisdier!

 33. Saskia

  Wat een plaatje!! Gefeliciteerd, echt hartstikke leuk!!!!

 34. Zwanger zijn was geen optie toen ik je titel las (al weet je het met moeder natuur natuurlijk nooit). Dus ik dacht dat je de zwerfkatten in huis genomen had.

  Maar dit is natuurlijk ook super gaaf. En ik ben blij dat een beestje met zoveel nare geschiedenis in zijn jonge leeftijd, nu een definitief huisje heeft!

 35. Sylvia

  Ah, wat fijn dat jullie elkaar zo hebben gevonden! Kan me goed voorstellen dat het huis akelig leeg aanvoelde. En een leuke naam voor een leuk koppie 🙂 Ben benieuwd naar alle foto’s die ongetwijfeld nog gaan komen 😉

 36. Lisette

  *wordt naar website geleid door beschuit met muisjes*
  *blijkt om hond te gaan*
  Ik wou dat ik tech-savvy genoeg was om nu de ‘I’m not even mad, that’s amazing’-meme in te voegen 😛 Veel plezier met Ollie! Yay!

 37. Sandra

  Aaahh wat leuk voor jullie!! Ik dacht eerst even iets anders toen ik de titel en de foto zag, haha. Veel geluk met zijn drietjes! 🙂

 38. Ruth

  o man ik was er echt vol ingetrapt, ik dacht echt even dat je zwanger was haha. Maar toen zag ik de naam Ollie en toen dacht ik oooo het is een hondje. En wat voor een! Wat een beauty zeg! Fijn dat jullie een nieuw vriendje hebben en hij een nieuw huisje, ook heel fijn om te lezen dat het daardoor beter gaat met Steve! Wat dieren allemaal voor invloed op je kunnen hebben he, zo bijzonder 🙂

 39. Denise

  Ik zat serieus van de week nog aan je te denken (is dat eigenlijk niet vreemd, dat volslagen vreemden aan je denken), of je niet al zat te denken aan een ‘nieuw’ huisdier. En nu lees ik dit, super leuk! Ik wil zelf ook dolgraag een hond, dus ik ben benieuwd naar alle Ollie verhalen. Geniet ervan, ik ben blij voor jullie 🙂

 40. Hahha ik was er ingetrapt! Goed geschreven en leuk bedacht. Wat lief dat jullie Ollie uit het dierenasiel hebben gehaald. Iedereen verdient een tweede kans niet waar? Wat is ie knap en wat fijn dat hij zich gelijk thuis voelt bij jullie. Heel veel geluk saampjes… geniet van elkaar!

 41. Hoera voor Ollie, wat heeft hij een geluk dat hij bij jullie terecht is gekomen!
  Geniet van deze gezinsuitbreiding, ik hou het voorlopig bij kleine kinderen 😉

 42. Brechtje

  Aaah wat leuk!! Zo fijn voor jullie. En voor Ollie natuurlijk, dat hij nu twee lieve en geduldige baasjes heeft. Haha, er was toch heeeel even twijfel of je zwanger was, maar ik dacht al snel aan een nieuw huisdier. Super fijn dat het jullie weer een beetje mee zit, en dat Steve zo vooruit is gegaan. Heel veel geluk met z’n drietjes. (ik kan niet wachten op de snaps haha!)

 43. Eva

  Aaaah Iris wat een lieverd! Joppe en ik willen ook al heel erg lang een hond in huis maar omdat we in een appartement wonen, doen we het voorlopig maar niet. Zo zo zo jammer.

 44. Djuli

  Wat een schatje! Heel leuk geschreven ook. Ik wist meteen dat het ging om een nieuw huisdier, want Iris en kinderen… Nope 🙂
  Heel veel geluk en plezier met z’n drietjes!

 45. Sophie

  Haha oh Iris, ik vond het al zo raar en was even bang dat ook jij aan de babies ging 😛

  Ollie is zoooo cute! Wat een schatje! Mag ik hem ontmoeten als ik ooit in de buurt ben? Heel veel plezier samen en vergeet niet Instagram te spammen met zijn foto’s 🙂

 46. Mascha

  Ik zat echt te lezen met open mond… “Wat is ze zwanger?… Maar ze zegt altijd dat…. (…) wat?”
  Vooral ook door het bord met muisjes.
  XD
  Jij bent echt een kei in dit soort dingen nét even anders brengen.

  Maar ik ben echt mega blij voor je! Het geluk spat van het scherm! ❤️

  🐶

 47. Stella

  Oooooooooh wat een fijn artikel! En een nieuw lief beestje om te vertroetelen (en wat voor een; Ollie is adorable!) en het gaat ook nog eens stukken beter met Steve. Het is jullie echt gegund! Ik kan nu al niet wachten op alle Ollie gerelateerde artikelen en snaps en al die dingen. Heel veel plezier met zijn drietjes! Liefs, Stella.

 48. April

  Wat ontzettend leuk voor jullie! Ik kan zo blij worden wanneer dieren bij de juiste mensen terecht komen (en vice versa).

 49. Hanneke

  Ha ha,,,,je weet het weer leuk te brengen Iris. Die muisjes en het begin van je artikel deden inderdaad vermoeden dat…..

  Maar die Ollie is een lekker ding zeg! Beagles zijn enorm eigenwijze honden die veel beweging nodig hebben en hun neus altijd ‘aan’ hebben staan. Maar ze zijn o zo leuk en o zo vrolijk.
  Ik hoop dat jullie veel plezier met Ollie zullen hebben en dat ze jullie veel liefde en vrolijkheid brengt! Geniet er van!

  • Iris

   Haha ja precies, Ollie is eigenlijk gewoon een neus op vier poten! En heeeel eigenwijs. Echt geweldig. Ik had veel gelezen over het karakter van beagles en ik was gelijk verliefd. Vanochtend hebben we nog samen gerend door het gras en dan flapperen zijn oren alle kanten op, zo leuk 😀

 50. Oooh geweldig een beagle! Ik vind dit zulke leuke honden. Roep hier thuis ook altijd ik wil een beagle. Maja wij krijgen al andere gezinsuitbreiding en hebben al twee katten ghehe

 51. P.

  Wat leuk! Ik dacht eerst dat je misschien een nieuw konijn had. En toevallig, mijn schoonouders hebben sinds kort ook een beagle genaamd Ollie!

 52. Ik ben echt heel erg blij voor jullie! Honden zijn de liefste en leukste dieren ter wereld (naast Bunny von D natuurlijk, R.I.P.) en ik weet zeker dat Ollie jullie veel blijdschap en liefde gaat geven! Ik ben zelf eigenaresse geweest van zes honden (ja, tegelijkertijd), en ik was nog nooit zo gelukkig, haha.

  • Iris

   Woooow wat veel! Wat een gezelligheid 😀 Ik kan me voorstellen dat je daar heel gelukkig van wordt inderdaad!

 53. Renske

  Hahaha, oef… Ik dacht ook héél even dat je zwanger was. Wat is Ollie een leukerd! Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding. 🙂

 54. Kelly

  Aah wat een schatje! Ik heb ook net een puppy en het is zo gezellig! Ik hoop dat je heel veel plezier met hem gaat hebben (maar dat komt vast wel goed!)

  • Iris

   Ooooh wat suuperleuk dat jij ook net een nieuw diertje hebt, zo schattig 😀

 55. Iris

  Hahaha nou je had mij helemaal verbaasd, Iris en kinderen HUH? Maar wat super leuk dat jullie nu Ollie hebben en wat een schatje ook!! Ik ben zo blij voor jullie en zit hier met een big smile. Kan niet wachten om hem voorbij te zien komen op Snapchat, hihi.

  • Iris

   Hahahaha nee hoor, ik denk niet dat ik het dan zo blij had aangekondigd in ieder geval :p

 56. Maaike

  Zooo leuk voor jullie! Ik moet toegeven dat ik ook héél even met gefronste wenkbrauwen zat te lezen hahaha, maar ‘It all makes sense now!’ Wat een lief hondje! Als ik later groot ben, dan weet ik het wel.. Dikke knuf, Maaike

 57. Lotte

  Wat een mooi beestje, zeg! Ik weet niet wie de gelukkigste is omdat jullie elkaar gevonden hebben: jij of hij 🙂

  • Iris

   Haha ik ook niet! Het voelt ook echt alsof we elkaar een beetje hebben geholpen. Ollie weer een fijn warm thuis en wij weer wat warmte en positieve energie door Ollie in huis yay 😀

 58. Geri

  Wat een heel leuk nieuws. En wat een mooie foto’s. Ik verheug me al op alle leuke verhalen die gaan komen. Veel plezier met zijn 3-en.

 59. Nathalie

  Gefeliciteerd met Ollie! Ik vind het heel erg leuk dat jullie terug met zijn drieën zijn. Als je een huisdier gewoon bent dan went het toch niet meer zonder. Ik heb zelf 2 windhonden en dat zijn gewoon mijn baby’s 🙂 Aangezien je al zo een goede konijnenmama bent zal je ongetwijfeld ook een geweldige hondenmama zijn voor Ollie.

  Blij dat het Steve ook zo een deugd doet. Een hond kan je ook de dingen positiever doen inzien en je door een moeilijke periode heen helpen. Ik sukkel de laatste tijd ook een beetje met de gezondheid en als ik het dan weer even moeilijk heb dan kunnen zij mij ook echt opvrolijken. Ik las ooit eens ergens dat mensen met honden sneller genezen ofzo. Geen idee of dat klopt maar ik geloof het natuurlijk graag. 🙂

  • Iris

   Dat geloof ik ook graag! De sfeer in ons huis is nu zoveel positiever. Er is weer leven en gezelligheid, echt heel leuk! Ik was ook elke ochtend nog heel sip omdat ik niks had om voor op te staan nadat Bunny was overleden (klinkt ietwat dramatisch, maar zo voelde het wel een beetje) en nu spring ik elke ochtend gelijk uit bed 😀

   • Ik word hier zo vrolijk van, Iris, ik ben echt helemaal blij voor jullie <3 Wat een geluk allemaal, voor jou, voor Steve én voor Ollie. Het is jullie alle drie zo erg gegund! <3

    • Nathalie

     Ja, het doet me ook echt plezier om dat te lezen! Natuurlijk voelde het huis zo leeg aan zonder Bunny. Het is normaal dat je zoveel verdriet hebt om het verlies van je geliefde huisdier. Het maakt me zo blij dat dankzij jullie Ollie een nieuwe thuis heeft gevonden en jullie krijgen er zelf ook zoveel liefde en vriendschap voor terug.

 60. Miranda

  Agossie wat een cutie. Beagles zijn moeilijke honden ze willen nog al eens weglopen heb ik ergens gelezen. Maar dat komt vast goed met baasjes als jullie. Ik weet niet of dit een goed advies is wat ik nu ga geven maar als de hond verlatingsangst heeft en jullie moeten voor iets langer weg dan hij alleen kan blijven, kan je hem dan niet bij een van jullie ouders, broer, zus blijven zodat zij even op kunnen passen. Misschien is een bench ook wel iets voor hem zo heeft hij altijd een veilig plekje waar hij altijd in kan gaan liggen (met of zonder de deur dicht).

  • Iris

   Ja dat klopt, als ze eenmaal een konijntje of iets anders ruiken gaan ze alleen nog maar daar achteraan en kan je ze zo kwijt raken. Daarom laten we Ollie ook niet loslopen want dat is veel te riskant. En met de verlatingsangst komt het wel goed hoor! We houden ons aan de adviezen van de gedragsdeskundige zodat we hem er op een goede manier in kunnen begeleiden 🙂

 61. Fleur

  Ik dacht heel even aan een baby haha! Maar wat ontzettend leuk dat jullie nu Ollie hebben! Hij ziet er echt super knuffelig uit hihi! Veel geluk met z’n drietjes!

 62. Roos

  Haha schrok me rot. Ik dacht echt van Iris kan gewoon niet zwanger zijn. Wat is Ollie lief! ♡ zie de laatste tijd nooit meer snap van je, klopt dat? Ik ben vrienden met ikbenirisniet Heeeel veel plezier met Ollie

  • Iris

   Jaaa dat klopt inderdaad! Eerst door al het gedoe (even social media op een lager pitje gezet, anders kon mijn hoofd het helemaal niet meer aan) en daarna omdat ik zo graag Ollie wilde laten zien dat ik maar even helemaal niet heb gesnapt omdat ik het te moeilijk vond om er niks over te zeggen hihi :p Maar ik ga nu weer heel veel snapchatten hoor 😀

   • Roos

    Nou helemaal toppie. Je snapchat naam is dus wel ikbenirisniet? Zie uit naar alle snapjes 😀

    • Roos

     Yesss net op snapchat gekeken en je bent er weer. Hij is zoo schattig. Ik heb zelf een Golden Retriever (:

 63. Sophie

  En ik maak denken; Ollie? Huh, is ‘ie er nu al? HAHA! Maar echt, wat een schéétje! Beagles zijn zulke leuke beestjes en het knuffelgehalte is heel erg hoog! Gefeliciteerd, hihi!

  • Iris

   Hahahaha, 9 maanden lang niets zeggen en dan ineens een baby op de wereld zetten met de naam Ollie zou ook wel een hele bijzondere situatie zijn inderdaad haha! Hij is echt geweldig en zooooo knuffelig, hij vindt ook echt iedereen lief <3 Dankjewel!

   • Sophie

    Vond het al zo onrealistisch met je scriptie/ onderzoek en alles, HAHA! Maar, geeft toe; het zou een geniaal experiment zijn om reacties te pijlen 8)

 64. Jenn

  Haha, geweldig, ik had bij de titel en de foto eigenlijk al zo’n vermoeden dat het om een dier ging, al dacht ik toch aan een nieuw konijntje. Leuke naam ook, geniet van jullie gezinsuitbreiding!

 65. Simone

  Wat leuk, gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding! Olie ziet er heel lief en knuffelig uit <3

 66. Paulien

  Jeeeej wat een awesome nieuws!!!! En wat heerlijk om te lezen dat jullie nu alle drie weer blij wakker worden!!!

 67. Marieke

  Aguuuuuut wat een droppie!! 😀 En wat fijn dat er eindelijk weer eens goed nieuws is!! Gegund!

 68. Femke

  You got me! Ik dacht echt even dat je zwanger was, haha 😉 Maar: WAT IS OLLIE LEUK! Echt superleuk dat je voor een (oudere) beagle hebt gekozen. Als mijn vriend en ik voor een hond waren gegaan, hadden we ook zeer waarschijnlijk voor een beagle gekozen. Superlief dat jullie hebben gekozen voor een dier uit het asiel. Dat vonden mijn vriend en ik ook belangrijk (vandaar: Hallo asielpoes Wikkie ;-)). Inderdaad een briljant excuus om lekker thuis met hem te knuffelen. Wat een poepie <
  <3

 69. Wow, de schrik sloeg me echt even om het hart. Ik dacht… Nee… Zou ze echt…

  Maar hoera, het is een hondje!
  Ik weet zeker dat Ollie zich geen beter thuis kan wensen dan bij jullie! Gefeliciteerd!

 70. Ik ook supersnel verder lezen omdat… ik er ook intrapte en dacht dat je het had over een babytje 😉 dikke proficiat met Ollie en super veel plezier samen!

  • Noortje

   Aaah krijg er een beetje tranen in mijn ogen van. Zo fijn!!
   Wat een huisdier al niet kan doen voor je levensgeluk..
   En natuurlijk super dat Ollie uit het asiel komt jullie boffen ook met de naam 😀
   Die kan je natuurlijk niet meer veranderen als hij eenmaal al zo heet.
   Heel veel plezier gewenst met deze kleine lieve viervoeter!

   • Iris

    Aaaah lief! 😀 Nou eigenlijk heette hij Max haha. Ik heb heel voorzichtig gevraagd bij het asiel of ik zijn naam zou mogen veranderen en ze zeiden dat dat geen enkel probleem was. Pfiew! Hij luistert zelfs al een beetje naar zijn nieuwe naam! (We oefenen veel met zijn nieuwe naam icm hondenkoekjes, dus volgens mij heeft hij er ook niet zo veel problemen mee hihi) Dankjewel! <3

 71. Jessica

  Jaaaaa wat een leuk nieuws!!
  Dat Ollie de rest van zijn leven fijn bij jullie kan blijven!! 😀
  Zelf wil ik ook al heel lang een Beagle en idd stichting ssshh zit ook in mijn gedachten.
  Voor nu helaas geen plek voor, maar anders had ik het allang gedaan.

  • Iris

   Oooh wat ontzettend leuk dat je ook een beagle wil, ze zijn zó leuk en lief. Ik vind het echt geweldig dat ze zo eigenwijs en vrolijk zijn haha, ik moet elke dag wel om hem lachen! 😀

 72. Naomi

  Whaaaa gefeliciteerd!! Wat een leuk nieuws! Geniet met z’n 3’en en hoe fijn dat Ollie nu een goed plekje heeft.

 73. Bianca

  Aaaww …Van harte gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding. Welkom Ollie! 😀
  Wat fijn dat een hond uit het asiel nu bij jullie woont. Super!
  Ik wens jullie veel geluk en veel plezier samen. Geniet van elkaar! 😀

 74. Fantastisch nieuws, ik ben heel blij voor jullie! Jullie verdienden dit wel na alle rotte gebeurtenissen van de voorbije weken. Veel liefs!

  • Iris

   Dat vond ik ook! Het is ook net alsof na de komst van Ollie alles ineens weer beter is geworden. We krijgen gelijk allemaal goed nieuws en met Steve gaat het weer beter. Echt fijn! 😀

 75. Audrey

  Ooo, wat geweldig dit! Ik zag vanmorgen een beschuit met muisjes voorbijkomen op Twitter en ik dacht meteen: nieuw konijn! Een kind kwam idd niet bij me op, maar een hond is zoooo leuk en zo perfect voor jullie ook! Beagles zijn superleuk en Ollie is een schatje. Ik eis veeeeel foto’s! En welkom bij de club van hondenbezitters 🙂

  • Iris

   Hihi ik dat dachten vast meerdere mensen! Ik heb de afgelopen weken heeel vaak de vraag gehad wanneer er weer een nieuw konijntje zou komen. Maar het idee van een ander konijn dan Bunny vond ik drie keer niks. En nu ben ik een trotse hondenbezitter inderdaad, yay! Echt heel leuk 😀

 76. Marion

  Ah super leuk!! Ben echt een honden mens, zo leuk!! Lijkt me een super leuk hondje, snap dat je meteen verliefd werd, had ik ook bij mijn hondjes. Gefeliciteerd!!

 77. Marlies

  Hahahaha meest shocking artikel ooit, totdat ik las dat het om een hond ging! 😉 Wat superleuk voor je! Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst!

 78. Saar

  Waaaa, gefeliciteerd!!! Ik ben gek op honden, maar moest ik dat dan nog vertellen?
  Heerlijk een Beagle, absoluut ondernemende types. Maar ik betwijfel of je moestuin nu veiliger is met een hond. Sommige zijn echte vegetariërs 😉

  Ik wens jullie zoveel plezier toe samen. En een heel hechte vriendschap!

  • Iris

   Hahaha dat betwijfel ik ook! Hij heeft een paar dagen geleden al een groot gat gegraven om een botje te verstoppen in de tuin. En hij zit constant met zijn neus in de aarde en blaadjes om aan alles te snuffelen haha. Ach ja, zo houden we het tuinieren in ieder geval wel spannend hier :p

 79. sammie

  Ohh wat super goed dat jullie een hond uit het asiel hebben gehaald en de moeite nemen om hem te leren kennen en een goed en fijn warm huis te geven! Super leuk voor jullie!!! Ik dacht echt even toen ik de beschuitjes zag dat je toch van mening was veranderd over kinderen haha. Een hond is zoooo leuk! Ik hoop voor jullie buren dat jullie hem kunnen laten wennen aan af en toe alleen zijn 😉 Ik verwacht heel veel Ollie foto’s de komende tijd 🙂 Geweldig dat het Steve ook zo goed doet!

  • Iris

   Haha nee daar hoef je niet bang voor te zijn hoor, ik kan me niet voorstellen dat mijn mening daar ooit over gaat veranderen haha. (Alhoewel.. ik wilde vroeger ook nooit een hond :p) Hij is nu al zooo lief en makkelijk (voor een hond die nog maar net uit het asiel is in ieder geval!) dus volgens mij gaat het helemaal goed komen met het laten wennen uiteindelijk 😀

 80. Saskia

  Wat super Iris! Een hond is helemaal geweldig. En wat een leukerd is het. Geniet ervan. Ik geniet elk moment met onze hond. Vind het geweldig als hij echt bij mij op de bank wil liggen, omdat hij bij mij wil zijn en geknuffeld wil worden. Niets mooiers.

 81. Oh wat een schoonheid!!!!!! Gefeliciteerd met dat prachtige en lieve beestje! Fijn ook dan het Steve zo’n goed doet! Veel geluk! 💜

 82. Esther

  Ah wat leuk iris!!!! Echt super cuteeee, een oentieee (zo noem ik hondjes altijd hihi). Een hond is zoooo leuk, ik vind sowieso dat iedereen een kat of hond zou moeten hebben.
  Ik kan ook echt niet zonder :o. Het leven is zo veel leuker met dieren!!!
  Maar oké, is dacht dus wel echt dat jullie babies hadden gemaakt, mensen babies. Was ook leuk geweest!
  Veel plezier!! Geniet ervan ❤❤

 83. ellen

  Het is zo’n lieverd mijn buurhond Ollie. En hij heeft hele lieve baasje’s gekregen, en dat is Ollie ook zo gegunt. Na een rot begin van zijn hondeleven is hij nu goed terecht gekomen. Iris belde aan bij mij en ik zag haar met een hele grote smile op haar gezicht staan met Ollie naast haar. Nu zijn ze weer happy met een lieve hond in huis. Waar je zoveel plezier en liefde van krijgt. En nu hoop ik dat het met Steve ook gauw de goede kant weer op gaat. Want dat vind ik zo rot dat hij ziek is bah. Veel geluk met z’n 3 maar dat komt helemaal OK.

 84. Maartje

  Wat een dropje! Niets fijner dan de liefde van een hond. Toen ik de beschuit met muisjes zag en de ‘we zijn toe aan de volgende stap’ dacht ik wel dat je zwanger was ahahahaha
  Grappig dat ik later opeens de naam ollie zag en het toen pas begon te dagen dat het om een huisdier gaat. Betekend dit ollie snapchats vanaf nu?! Ahahaha geniet er lekker van met z’n drietjes ❤️

 85. Melanie

  haha ik dacht even… het zal toch niet! hihi
  Wat een lieverdje, fijn weer een beetje leven in huis! Heel veel plezier met Ollie!

 86. Ooh Iris, je had me !!! Van harte gefeliciteerd met de nieuwste aanwinst! Wat heeeerlijk dat je nu weer een diertje hebt om lekker mee te knuffelen! <3

 87. Amy

  Wauw, wat een prachtige stap! Een hond in huis geeft zoveel plezier en liefde! Beagles zijn ook nog eens lekker ondernemend en eigenwijs. Veel plezier Ollie, in je nieuwe thuis!

 88. Sabrina

  Hahaha wat goed geschreven, ik dacht wel even dat je zwanger was inderdaad… Maar wat super leuk voor jullie, en wat een lieve hond! Heel veel plezier met z’n drietjes (:

 89. Kelly

  Aaaahhh wat een heerlijk nieuws! <3 Heel veel plezier met zijn drietjes! Ik hoop dat het huis nu na het overlijden van Bunny von D, toch weer wat completer aanvoelt.

 90. Ayelet

  Wat ontzettend fijn dat het nu zo goed gaat Iris! Ik dacht ook dat je zwanger was haha, ben er ingetrapt! Heel veel plezier met Ollie en ik ben blij dat je zo’n lieve opvolger van Bunny hebt gevonden. Fijn dat het ook beter gaat met Steve 🙂

 91. Nancy

  Ach wat een dotje! En wat een lief koppie <3 Ik ben dol op honden dus ik snap jullie beslissing helemaal. En wat erg dat hij al zoveel huizen heeft gehad, maar gelukkig nu eindelijk een basis bij jullie krijgt. Geweldig dat het allemaal weer wat beter gaat bij jullie thuis, dat is je gegund. Ik ken je niet persoonlijk maar vind je altijd zo'n leuk en eerlijk mens 🙂 Zo, en nu maar lekker genieten van jullie drietjes. Gefeliciteerd! x

 92. Joy

  Oh wat een lieverd!
  Ik ben volgens mij helemaal vergeten nog een berichtje over Bunny achter te laten… Ik las het ergens in het OV oid en vond het zo erg dat ik dacht: daar wil ik thuis even rustig voor zitten.
  Zelf word ik om totaal overbodige redenen al helemaal panisch als ik de bunnies alleen thuis heb gelaten… Dan denk ik dat ze een ongeluk hebben gehad ofzo. Terwijl ze gewoon lekker zitten te chillen natuurlijk. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om een huisdier te verliezen…
  Ik ben heel blij dat je toch hebt besloten een huisdier te adopteren! Het geeft inderdaad zo’n fijn gevoel en het is een stuk leuker om thuis te zijn met zo’n knussert erbij. Ik kijk erna uit om alle beagle avonturen te lezen!
  Oh, en als ik een keertje om en nabij Twente ben zou ik jullie heel erg willen interviewen voor mijn nieuwe ‘Adoptadorables’ serie over mensen die bewust hun huisdieren niet bij de dierenwinkel/fokker hebben gekocht!

  <3

 93. Zoë

  Wat een fantastisch nieuws dit! Heerlijk die eerste foto ook. Ik dacht echt van: HUH? Nee. Dat. kan. niet.

  Super super lief. Veel plezier samen! 😉

 94. Daphne

  Wat een SCHATJE! En zo tof dat jullie er een uit het asiel hebben ‘gered’ (hoewel ze het daar ongetwijfeld ook goed hebben, het zijn toch “huis”dieren). Heel veel plezier met de drommel, geniet van de kraamtijd 😉

 95. Tessa

  Ahhhh, wat een leukerd!! En hij had nergens beter terecht kunnen komen dan bij jullie denk ik. Heel veel plezier en geluk met elkaar! (en nee, ik trapte er niet in met die muisjes, haha, al dacht ik dat het vast om een konijntje zou gaan)

 96. Jamilla

  Ah ik vind dit zo leuk voor jullie!! Ik moet er bijna een beetje van huilen (oke komt ook door 1. hormonen en 2. dat ik heeeel graag zelf een hond wil en aan het begin van een adoptie sta). Ik dacht al dat het over een nieuw huisdier ging maar een hond had ik eerlijk gezegd niet verwacht, maar wat een schatje! En ik verwacht lekker veel snapchats enzo!

 97. Aaaaaaah hoe gaaaf!! Ik word helemaal blij van dit verhaal/nieuwtje <3 En wat een leukie is het! 🙂 veel geluk samen! Snuffelgroetjes van Bo ^-^

 98. Zo, ik ben even 3000 comments voorbij gescrold om er zelf eentje achter te kunnen laten. Zo te zien is de hele online wereld enthousiast over dit nieuws EN TERECHT!

  Ik denk, wat zeg ik, ik weet zeker dat vandaag mijn leven nog een heel stuk mooier is geworden dan het al was. Gefeliciteerd lieve Iris en Steve met deze geweldige gezinsuitbreiding! Een beagle <3. Beagles zijn zo de bom! Het eerste dierenvriendje van Roos is ook in de vorm van een Beagle!

  Een hele mooie en waardige opvolger voor Bunny von D, die nooit vergeten gaat worden en waarvan Ollie de streken sowieso gaat voortzetten. Ik ben trouwens mega blij dat jullie geen kat hebben genomen, anders was je mij waarschijnlijk kwijt geraakt op snapchat…ik heb zo'n hekel aan katten. (There I said it…er mag gehaat worden 😉

  Heel heel heel veel geluk met deze nieuwe samenstelling van jullie "gezin" haha dit klinkt zo smerig! De dikste zoenen voor jou en uiteraard voor Ollie <3

 99. Jaaaaa leuk! Oh wat lief zeg, echt een schatje. Ik hoop dat jullie heel veel plezier gaan hebben met z’n drietjes!

 100. Melissa

  Wat SUPER!!! dat jullie een hond uit het asiel hebben genomen, en wat een schatje!
  Puppy’s zijn zo ontzettend lief, waardoor je snel verleidt wordt om een puppy te nemen. Maar oudere asiel beestjes hebben ook liefde nodig. Echt super! En ga zo door!!

  Gelijk even op SSHH gekeken! Kende deze website niet en ga hem goed in de gaten houden. Bedankt!

 101. Giet

  Yiiiieeeeha! Honden zijn geweldig en honden op de bank nóg geweldiger. Je zult zien op klote dagen knap je van een ochtendwandeling met je hondje enorm op. Ze brengen liefde, warmte en een lach naar je huis.

 102. iooon

  Ik had gelukkig je snapchat al gezien anders was ik zwaar teleurgesteld geweest. 😉 Ook al ziet Ollie er uit als een heerlijk lieve goedzak.

 103. Linda

  Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding!! Oh wat vind ik dit super leuk en zo ontzettend fijn voor jullie én voor Ollie…..het moest gewoon zo zijn dat hij terug kwam, hij wist natuurlijk dat hj bij jullie moest zijn 😉 Veel plezier, met z’n drietjes 😀

 104. Mira

  Wat een prachtbeest! Hopelijk kan Ollie de leegte een beetje opvullen en voor heel veel nieuwe mooie en fijne momenten en herinneringen zorgen:)

 105. Hedwig

  Jaaa wat een leuk nieuws!! Ik werd héél even op het verkeerde been gezet door die beschuit met muisjes, haha, leuk gedaan 🙂 maar het leek me al snel dat je een nieuw huisdier hebt. Wat ziet hij er lief uit! Veel plezier samen!

 106. Visoogje

  En ik eerst nog denken ‘huh, Iris was toch niet zo’n kindervriend?”
  Hahah maar wat ontzettend leuk voor jullie! Geniet ontzettend van dat droppie!

 107. Saskia

  wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd!
  Ik vind het heel mooi om te lezen dat Ollie bij jullie gewoon zich zelf mag zijn ook al betekend dat hij niet altijd luistert 🙂 En wat fijn dat hij jullie weer vrolijk maakt! (L) Ik word helemaal warm van dit mooie verhaal.

 108. Netty

  Grapjas! Ik wilde oma al appen. Maar gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding, erg leuk. Olie lijkt mij een hele lieverd. Geniet van elkaar.

 109. Rowan

  Haha, je hebt het eerste stukje heerlijk geschreven waardoor iedereen vast dacht dat je zwanger was! Wat leuk zeg, een Beagle! Veel geluk saampjes met jullie gezinnetje 😉

 110. Ah Iris en Steve wat super leuk nieuws! Ik had gisteren nog op je blog gekeken, het was al een tijdje stil op snapchat.. Moest even kijken of alles goed was en nu dit leuke verhaal. Wat super dat het met Steve ook al wat beter gaat. Lekker genieten met z’n drieën 🙂

 111. Iris

  De eerste foto werkte slechts een béétje verwarrend :), maar Ollie is zo’n schatje! Ik begrijp volkomen dat je er voor bent gegaan.

 112. Eline

  Superleuk! Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding. Ik heb sinds een tijdje een poes, ook uit asiel en ik snap helemaal wat je bedoelt met het perfecte excuus om thuis te blijven. Het liefst ging ik nergens meer heen haha! Zo bijzonder hoe gelukkig zo’n diertje me/je kan maken. Heel veel lol en knuffels samen!

 113. Linda

  Hahaha ik dacht meteen al dat het een nieuw huisdier zou zijn, want jij en kinderen is geen combi natuurlijk haha 😉
  Gefeliciteerd! Wat een prachtige hond is het! Fijn dat jullie Ollie een nieuw thuis hebben gegeven en dat jullie zo blij zijn en hij ook! <3

 114. avc

  Mijn god, ik was zo verward in het begin 😀 Wat een lieverdje!

 115. Joanne

  Wat een mooie leuke hond is Ollie! Wat fijn dat hij nu een lieve hondenmama en -papa heeft gevonden en jullie weer wat gezelligheid in huis!

 116. Wat leuk zeg! Ik dacht dat jullie eerst weer een konijntje hadden genomen, maar een Beagle is ook zo leuk. Heel veel plezier met elkaar!

 117. Ester

  Ahhh wat een knapperd! Ik dacht echt dat je zwanger was hoor, ik zie dat nooit aankomen bij mensen.

 118. Stephanie

  Ooh, wat fijn!! Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding. Hij ziet er echt een dotje uit op de foto’s hehe.

 119. Ilse

  Aaaw wat een leuk nieuws, hé! Gefeliciteerd! En woa, volgens mij ben ik al even niet meer hier geweest, want van Bunny wist ik het wel maar over Ollie had ik nog niks gezien! =D

 120. Patricia Mooring

  Aaahhhh wat een lieverd…!
  Ik wens jullie alle geluk van de wereld met Ollie maar dat gaat zeker helemaal goedkomen!
  Hij heeft de juiste baasjes gevonden..! Veel plezier met die doerak!
  Groetjes Patricia

 121. Renata

  Wat een fijn nieuws! Een hondje, en vooruitgang bij Steve. 😃

 122. Kim

  aaah je liet me bijna schrikken Iris haha. Dacht al neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haha. Niet dat ik niet blij voor je zou zijn hoor maar dacht neh dat is niks voor Iris. Althans zover ik je via je blogjes ken :P.

  Leuk dat je weer een maatje erbij hebt. Hij ziet er zo poezelig lief uit. Ik herken heel erg dat lege gevoel overigens. Mis Jack nog bijna elke dag maar ergens ben ik er zelf -jup 4 maand later- nog niet klaar voor. Ook omdat ik dit jaar al een aantal reizen op de planning heb. Voel me zo schuldig om dat arme zieltje dan naar iemand anders te brengen. Ik bedoel krijgt ie dan wel genoeg aandacht? Dat soort dingen knaagden ook altijd aan me als ik Jack voor logeren wegbracht. Die konijnenliefde is te sterk 😉

 123. Galina

  Ik zag dit dus voorbij komen op bloglovin en dacht ‘no way, ze zei toch dat ze geen kinderen wilde, heeft ze nou een ‘ongelukje’ gehad?’ Maar geen ongelukjes te bekennen hier. Van harte gefeliciteerd met de komst van je ‘baby’, het is een dotje! 🙂 Hoop dat jullie heel gelukkig worden samen. Ik moest echt bijna een traantje wegpinken bij deze zin ‘Ja, echt hoor Ollie, al sloop je ons hele huis, je mag hoe dan ook blijven.’ Zoooo lief 🙂

 124. Ik ben zo, zo, ZO blij voor jullie. Het was zo’n verdrietige bende en ik wilde zooooo graag dat het weer een beetje bergopwaarts met jullie zou gaan. Dus bedankt Ollie, soortvan naamgenoot, dat je Iris en Steve weer vrolijk hebt gemaakt. <3

 125. Ooooh Iris wat een ontzettend scheetig hondje!! Goed om te horen dat het allemaal wat positiever voor jullie aan het worden is, dat hebben jullie zeker dubbel en dwars verdiend. Ik weet zeker dat het met Steve ook goed gaat komen, Geduld, liefde en positive mind! Heel veel plezier met eigenwijze & ondeugende Ollie 😉 heel mooi dat jullie hem zo’n heerlijk warm thuis geven. liefs Jeannette

 126. Ooh wat leuk! Grappig ingeleid met die beschuit met muisjes (ik trapte er eventjes in…) Maar echt superfijn nieuws voor jullie allemaal! Ik kan me goed voorstellen, dat Steve is opgeknapt sinds de komst van Ollie. En Ollie heeft volgens mij ’s werelds meest toegewijde baasjes gevonden en dat verdient hij!

 127. Pien

  Wat een ontzettend mooie en lieve hond! Ik hoop ook dat je net zo van Oliver gaat houden als van bunny 🙂
  Echt leuk nieuws om te horen! 🙂

 128. Nienke

  Grappig om te zien hoeveel mensen toch echt even dachten een baby… Ik dacht babykonijntjes. maar een hond wat een leukerd is het.
  Mooi dat jullie voor een asiel hond hebben gekozen en hem een mooi leventje bieden

  • Anne Fien

   AAAAH Wat is die lief!!! Daar gaan jullie sowieso nog heel veel plezier mee hebben!

 129. Ik was stiekem toch blij dat ik je instagram foto al had gezien, want je zou toch denken! Wat leuk zeg!!! Ik kijk nu al uit naar je blogjes en mooie foto’s!

 130. Els

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Veel plezier met ollie! Oh ja, ik ben ook allergisch voor kleine kinderen ;-).

 131. Hahaha, ik dacht dus echt dat jullie zwanger waren. Maar wat een dotje zeg. Heel veel plezier samen.

 132. Margriet

  Hoe gaat het met Ollie?
  Ik heb ook twee Beagles, zijn nu 9,5 jr, twee broers. Zijn echt geweldige honden!

  • Iris

   Wat leuk dat je twee beagles hebt! Zo gezellig lijkt me dat. Ik zie net dat ik nog helemaal niet had gereageerd op je reactie. Was door dit bericht aan het scrollen (dierendag hè, haha) en zag het toen! Het gaat suuupergoed met Ollie, we gaan lekker lang wandelen vandaag. Jullie een fijne dierendag!

 133. Pingback: Een hond uit het asiel: mijn ervaring | IKBENIRISNIET

 134. Pingback: Random best of 2016 | IKBENIRISNIET

 135. Pingback: 1 jaar met Ollie de Beagle ♥ | IKBENIRISNIET