Winactie: gerecycled design bij Eyoba.nl

Zo, wàt een reacties op de vorige winactie! Ik voelde me bijna schuldig dat er maar één pakketje te winnen was. Dus daarom snel weer een winactie erachter aan. Deze keer kan je shoptegoed bij Eyoba.nl winnen. Misschien kan je je een andere winactie hiervan herinneren, die kwam vorig jaar online, ik hoop dat jullie hem deze keer weer net zo leuk vinden! Het shoptegoed is vrij te besteden; voor de inspiratie heb ik enkele gerecycled design items uit de webshop uitgelicht.

Win gerecycled design bij Eyoba.nl

Eyoba.nl

Mocht die blogpost niet meer zo vers in je geheugen zitten, dan deze korte opfrisser: Eyoba is een online woonwinkel met een megagroot assortiment aan fancy designermerken. Ook hier blijven ze niet achter wat betreft de groene trends. Door het grote assortiment staan er namelijk ook producten tussen met een goed verhaal. Bijvoorbeeld omdat ze van duurzame materialen zijn gemaakt. Òf van gerecyclede materiaal, zoals de producten die ik hieronder in de spotlight heb gezet.

Gerecycled design

Win gerecycled design bij Eyoba.nl

1. By Boo vloerkleed gemaakt van gerecycled leer (129 euro) // 2. Casamania stoelen van gerecycled polypropyleen (379 euro) // 3. Woood kruk van een mix van gerecycled hout (69 euro) // 4. By Boo poef van gerecycled katoen (79 euro) // 5. By Boo kussen van gerecycled katoen (24,95 euro) // 6. Flint kast van gerecycled hout (229 euro).

Win 75 euro shoptegoed

Naast de bovenstaande producten vind je trouwens nog duuuiizenden anderen dingen. Ook hebben ze als aanvulling op hun assortiment o.a. een aparte shop voor hanglampen en voor eetkamerstoelen. Het te winnen shoptegoed is vrij te besteden, dus er zit vast wel iets voor je tussen. Misschien ben je pas uit huis gegaan en heb je nog een klok nodig? Of heb je al een tijdje een bepaald designerstuk op het oog. Nou goed, ik vind 75 euro in ieder geval een fantastische prijs. Hieronder kan je meedoen door in te loggen met Facebook of via je e-mailadres. Laat een reactie achter en vergeet niet in het Rafflecopter-programmaatje aan te vinken dat je dit hebt gedaan. Je naam belandt dan in de digitale grabbelton en zo wordt er over een week een willekeurige winnaar gekozen. Iedereen mag meedoen, ook als je in België woont! Goed, dan ga ik nog weer even verder sparen voor dat kleurrijke hippie-kastje uit de collage.

a Rafflecopter giveaway

Win gerecycled design bij Eyoba.nl

Back to Top