3 x Fair Fashion blogs in het zonnetje

Ongeveer een maand geleden zette ik drie groene blogs die ik met plezier volg in het zonnetje. Deze keer heb ik nieuw leesvoer voor je verzameld in het teken van duurzame mode! Oftewel ‘fair fashion’ zoals dat zo mooi in het Engels heet. Ik vind fair fashion een súperinteressant onderwerp en het samenstellen van een duurzame capsule wardrobe zie ik als een leuke uitdaging. Uit deze drie Fair Fashion blogs haal ik veel inspiratie!

3 x Fair Fashion Blogs
Via pexels.com

3 x Fair Fashion Blogs:

Fair Fashion Blogs - Palace of Bliss

Palace of Bliss de lifestyle blog van Hailey over eerlijke mode en een duurzame en bewuste levensstijl. Ik ben stiekem ietsiepietsie jaloers op haar mooie, overzichtelijke layout. Heel tof! Dat ze mooie foto’s maakt, valt ook direct op. Ik houd van de elegante sfeer die haar blog heeft. Dat is ook precies wat Hailey wil uitstralen met haar blog: dat elegantie en duurzaamheid prima samen gaan. Ze houdt een handige Eerlijke Merkengids bij, deelt mooie outfits, maar ook voor vegan recepten kan je bij haar terecht.

Fair Fashion Blogs - KouweKleren

Op KouweKleren vind je de vondsten, worstelingen en afwegingen van een beginnend duurzame dame en fair fashion fanatiekeling, zoals Hermien het zelf mooi omschrijft. Een blogpost van Hermien die me extra goed is bijgebleven is die over hoe je beoordeelt of een merk echt eerlijk is. Ze zet in dit artikel handige tips op een rijtje en zodoende leerde ik ook de term ‘window dressing’.

Fair Fashion blogs - KimBuining.com

KimBuining.com volg ik vooral trouw op Instagram, ik vind haar outfitfoto’s fantastisch. Maar de kwaliteit van haar blog, die ze bijhoudt in het Engels, is ook amazing. Sowieso kijk ik heel erg op naar hoe zij het doet als ondernemer; ze heeft een bedrijf voor advies over zakelijk bloggen. Nieuw op haar blog? Start op deze pagina en je ziet gelijk wat voor moois ze te bieden heeft.

Weet je meer leuke Fair Fashion blogs? Of schrijf je zelf over duurzame & eerlijke mode? Meer leestips zijn altijd welkom in de comments 

Back to Top